Wpisy 5 175 965 – 5 176 088
7 listopada 2024 14:43 → 7 listopada 2024 16:24, 100 wpisów
@5 175 963 Angierski:
Ostatnio robili ze mną eksperymenty złamany ząb i kilka innych spraw chcieli mnie złamać ale nie udało im się
Ostatnio robili ze mną eksperymenty złamany ząb i kilka innych spraw chcieli mnie złamać ale nie udało im się
@5 175 966 Angierski:
@5 175 966 Angierski:
Ale to jest Twój kolega znasz go dobrze?
Ale to jest Twój kolega znasz go dobrze?
Ci którzy mają samochody radzę zmienić płyn do szyb na zimowy żeby nie było tak że komuś zamarznie
Kobieta jest mi winna 440 zł nie to że może to jest duża kwota tylko wykonywałem u niej usługę kupiłem materiały i nie zapłaciła mi tam materiały dlatego że nie miałem przy sobie faktury później miałem fakturę chciałem się z nią umówić i tak zwlekała zwlekała przekładała termin i to już mija ponad miesiąc
Teraz byłem trochę uziemiony więc odpuściłem ale za chwilę do niej zadzwonię i muszę ją zlokalizować
Chodzi o to że 10 takich osób po 440 zł to się robi już 4400 zł druga mi jest winna prawie 800 zł 300 zł 4:00 500 zł
@5 175 976 Sebastian_M: i to nie sa sztuczne
@5 175 974 Angierski:
Wygląda na to że ma inne te zęby na tym zdjęciu i na tym tak jakby inne
Wygląda na to że ma inne te zęby na tym zdjęciu i na tym tak jakby inne
@5 175 965 Sebastian_M: robia eksperymenty i zazwyczaj jesli nie zabieraja to daja i odwrotnie
@5 175 977 Angierski:
A skąd wiesz że to nie są sztuczne albo nie koronki albo coś innego?
A skąd wiesz że to nie są sztuczne albo nie koronki albo coś innego?
@5 175 980 Sebastian_M: co ty znam go bo do klasy z nim chodzilem
@5 175 974 Angierski:
A rozmawiałeś z nim o tym I co Ci powiedział?
A rozmawiałeś z nim o tym I co Ci powiedział?
@5 175 983 Sebastian_M: ja znam kilka osob co mieli wymienione zeby
@5 175 985 Angierski:
Rozsądny człowiek wcale się tym nie chwali po prostu zakłada nowe zęby i nikomu nic o tym nie mówi
Rozsądny człowiek wcale się tym nie chwali po prostu zakłada nowe zęby i nikomu nic o tym nie mówi
@5 175 986 Angierski:
Tak tylko przeważnie osoby które wymieniają zęby robią sobie dużo dużo bielsze i to głupio wygląda natomiast jeśli zrobisz sobie bardzo podobne taką kość słoniową niezbyt białe to wtedy jest tak jakby naturalne
Tak tylko przeważnie osoby które wymieniają zęby robią sobie dużo dużo bielsze i to głupio wygląda natomiast jeśli zrobisz sobie bardzo podobne taką kość słoniową niezbyt białe to wtedy jest tak jakby naturalne
@5 175 987 Sebastian_M: nie no co ty 40 lat gdzie on bedzie wyrywal wszystkie zeby
@5 175 990 Angierski:
Nie trzeba wyrywać wszystkich zębów wystarczy uciąć do połowy i odbudować i wtedy masz tak jak własne
Nie trzeba wyrywać wszystkich zębów wystarczy uciąć do połowy i odbudować i wtedy masz tak jak własne
@5 175 992 Angierski:
Jak to nie psują mu się zęby nie chodzi do
Jak to nie psują mu się zęby nie chodzi do
Dentysty?
@5 175 990 Angierski:
W sumie to dobrze że ma ładne zęby
W sumie to dobrze że ma ładne zęby
A jak dostał to od losu to jeszcze lepiej
@5 175 996 Sebastian_M: mowie ja mam w rodzinie tez jedna osobe co ma teraz ladne zeby
Widocznie jest dobrym człowiekiem
a wczesniej miala slabe i wyrywane a teraz ma biale czysciutkie
@5 175 998 Angierski:
Czyli ta osoba w rodzinie miała brzydsze zęby a teraz ma ładniejsze i bez żadnej ingerencji?
Czyli ta osoba w rodzinie miała brzydsze zęby a teraz ma ładniejsze i bez żadnej ingerencji?
@5 176 002 Sebastian_M: no tak
@5 176 000 Angierski: to jak miała słabe i wyrywane to nie mogły same odrosnąć nie może być tak że rano się budzisz i masz wszystkie zęby a na przykład wczoraj nie miałeś pięciu zębów to jest niemożliwe
@5 176 005 Sebastian_M: no wlasnie mozliwe
@5 176 007 Angierski:
To wytłumacz mi jak to się dzieje
To wytłumacz mi jak to się dzieje
bo tak to bysmy byli na samym dole w rankingu krajow z zebami zjedzonymi przez prochnice a tutaj dazymy do zachodu
@5 176 008 Sebastian_M: no jak to sie dzieje - poprostu zmiana karnacji i tyle
to w jakim ciele zyjemy jest latwo modyfikowalne i z gory ustalone
@5 176 008 Sebastian_M: dokladnie nie wiem jak to sie dzieje, ale na pewno szybko i myslisz ze miales wczesniej dobre zeby
a co lepsze majatki tez sa tak przydzielane ludziom, niektorzy maja i nawet tego nie doswiadczaja, skad dostali poprostu zyja i nie zastanawiaja sie nad pieniedzmi
@5 176 016 Angierski: nie jest bez zmian do znajomi mówią że zmieniły ci się zęby że nie miałeś na przykład z przodu dwóch zębów a teraz masz
Ty myślisz że wszystko w porządku a tu znajomy przychodzi i ci mówi że nie miałeś wczoraj zębów a dzisiaj masz
To jest trochę niedorzeczne
Mało wyobrażalne
To tak jakbyś miał psa zostawiasz psa w domu on za tobą tęskni i dzwoni do ciebie i ci mówi przychodź szybko bo ja tęsknię
@5 176 026 Sebastian_M: fizycznie nie mozliwe, ale religijnie tak
mowie ze zeby sa odnawialne dotyczy to ludzi ktorzy sa cos warci i bogatsi tez
@5 176 027 Angierski:
Jeśli realnie jest to możliwe to tych przypadków jest bardzo mało I jeszcze jedna sprawa jeśli znasz tego znajomego lub tą osobę z rodziny to spytaj się jak to możliwe że nie miała zębów a teraz ma i czy była u dentysty wstawić zęby
Jeśli realnie jest to możliwe to tych przypadków jest bardzo mało I jeszcze jedna sprawa jeśli znasz tego znajomego lub tą osobę z rodziny to spytaj się jak to możliwe że nie miała zębów a teraz ma i czy była u dentysty wstawić zęby
Chodzi mi o to czy ta osoba jest w stanie to wytłumaczyć
@5 176 029 Sebastian_M: duzo jest takich przypadkow, ci ktorzy maja ladne zeby dostali je od losu, normalne zeby to po 20 latach ci niszczeja a oni mimo ze nie dbaja maja dobry usmiech
@5 176 028 Angierski: bogaci pieniądze czy bogaci w dobroć?
@5 176 031 panoramix:
@5 176 030 Sebastian_M: by nie wiedziala co powiedziec
@5 176 033 Sebastian_M: chodzi o pieniadze
@5 176 034 Sebastian_M: i co jeszcze to duzo fot na fb jest robione przez niewidzialne osoby
@5 176 036 Angierski:
Nie mów że osoba która jest bogata ma większe szanse na to żeby bez ingerencji mieć na przykład nowe zęby zupełnie inne ładniejsze
Nie mów że osoba która jest bogata ma większe szanse na to żeby bez ingerencji mieć na przykład nowe zęby zupełnie inne ładniejsze
@5 176 037 Angierski:
A są osoby niewidzialne?
A są osoby niewidzialne?
@5 176 038 Sebastian_M: no to prawda
@5 176 040 Sebastian_M: no pewnie ze sa
@5 176 039 Angierski:
Czyli może być tak że jestem w lesie i jest tam ze mną kilka osób tylko te kilka osób jest niewidzialnych a ja ich nie widzę tak?
Czyli może być tak że jestem w lesie i jest tam ze mną kilka osób tylko te kilka osób jest niewidzialnych a ja ich nie widzę tak?
@5 176 044 Angierski:
Mało wiem dlatego się pytam
Mało wiem dlatego się pytam
nawet nie wiesz ze niektore osoby sa utrzymywane przez sile wyzsza materialnie
@5 176 048 Angierski:
Tego też nie wiedziałem
Tego też nie wiedziałem
@5 176 051 Angierski: coś niebywałego
@5 176 045 Sebastian_M: pokaze ci pare fotek kiedys
@5 176 051 Angierski:
A czy znasz takie osoby?
A czy znasz takie osoby?
znam kilka osob, ale tak naprawde to pomoc materialna jest od losu wyjatkiem
@5 176 055 Sebastian_M: zreszta na temat tych fotek to ci kiedys wysle pare zdjec zebys sie przekonal ze duzo z nich jest robiona przez niewidzalne osoby
@5 176 059 Angierski:
Ok chętnie zobaczę.
Ok chętnie zobaczę.
mini na lewa nozke
15.30
15.30
NOWY_SACZ typował(a) za 2 zł w Szybkie 600 nr 453037 i trafił(a) 250 zł
zaraz będzie noc a dziś cały dzień ciemno nie ma słońca wczoraj świeciło