Wpisy 517 488 – 517 587
29 września 2011 23:14 → 30 września 2011 09:51, 100 wpisów
Trafił ktoś dziś 6 ?
Lilus..ich weiĂ alles..

http://www.youtube.com/watch?v=a4WQfkRhb30&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=a4WQfkRhb30&feature=related

Thanx Pasko za info, Robal zaraz zobaczymy co tu grane było 

bajdełej
Czy to nie zastanawiające, że czas na podanie informacji o wygranych jest aż tak różny ?
Czy to nie zastanawiające, że czas na podanie informacji o wygranych jest aż tak różny ?
Robal----------------oczywista oczywistość co byśmy tu nie pisali to i tak jest przekręt jak mówił WIESZCZ!

Witam Torsana

daj spokój parę złotych tylko przytlone 

mariuncio75
ja nie ukrywam - zakładam, że to w jakiejś mierze możliwe...
Twoim zdaniem jeśli "walą" , to jak ?
ja nie ukrywam - zakładam, że to w jakiejś mierze możliwe...
Twoim zdaniem jeśli "walą" , to jak ?
szczerze to nie wiem ale ostatnie zdarzenia z podania po 20 minutach wygranych są conjamniej zaskakujące chyba, że mamy tak sprawny system liczenia wygranych badz przegranych
Kumulacja Lotto: 4 000 000 złotych
Dopisano wygrane multi multi
Dopisano wygrane lotto
Dopisano wygrane mini lotto
Dopisano wygrane kaskada
Zawsze było 3 nagle 4 ale oki niech będzie prawda pasko?
No tak... w sumie do 4 to nie ma co liczyć, że dojdzie, jak będzie 3 000 000 to będzie ok. Chyba TS liczy na to, że zwiększone zainteresowanie pozostaje i jak ludzie usłyszą hasło "kumulacja" to znowu puszczą zakłady...
I tak jak wiadomo oczywiście nie wszystkim pulę można sprawdzić ale tylko na lottomacie jaka jest na daną chwile, chyba że ktoś ma inne układy
No i na dobranoc do pięknej i młodej paskudy zegrzyńskiej
- weź kiedyś nie ściemniaj, tylko normalnie, jak dorosły/a - napisz kiedyś szczerze, co i jak, co tam masz do kogo

- weź kiedyś nie ściemniaj, tylko normalnie, jak dorosły/a - napisz kiedyś szczerze, co i jak, co tam masz do kogo

Jak wpisujecie w google hasło i w ciągu 0,12 sek wyszukuje kilkadziesiąt milionów wyników to OK ale jak TS podaje, że są dwie ^ po pół godzinie to ....oszustwo
Przeczytałem teraz w necie, że w Tesco na Kabatach robił we wtorek zakupy prezes totalizatora i nawet zagrał w Lotto w tamtej kolekturze ale nie wie czy wygrał bo jeszcze nie sprawdzał kuponu
Chyba nie rozumiem - czy to jakiś zarzut do mnie
anzu ?
To porównaj te wyniki - miliony i sekundy - czas i ilość rekordów - ostatnio - i dziś
anzu ?
To porównaj te wyniki - miliony i sekundy - czas i ilość rekordów - ostatnio - i dziś
tak są zarobieni , że 4 dali he he

Chyba troszkę zainteresowania wzrosło bo było więcej zakładów niż ostatnio w losowaniach bez kumulacji, ale sądzą, że niedługo wszystko wróci do normy jeśli nie będzie dużej kumulacji
Bonus Multi Multi: 380 000 złotych
Co do 4 milionów na sobotę to może się uzbierać bo w weekend gra dużo więcej osób.
mariuncio, przecież to wszystko jest ustawione, z góry wiedzieli, że będą dwie szóstki,
http://warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34862,10374187,Kumulacja_w_Lotto__Rekordowa_szostka_padla_na_Kabatach.html
ee tam nie ładuj mnie facio 

Pierwszy komentarz pod linkiem i co powtarzać...

dobra

nara tymcza powo

prawie wszystkim

dobra

nara tymcza powo

prawie wszystkim
To jest to a nie kumulacja ....
http://www.sport.pl/pilka/1,65042,10381309,Liga_Europejska__Obrazliwy_transparent_na_trybunach.html
http://www.sport.pl/pilka/1,65042,10381309,Liga_Europejska__Obrazliwy_transparent_na_trybunach.html
Sam9,czekam aż zrobią ponownie kumbulację:50 000000 i wyślę kupon w tesco

no i nie wiemy czy prezes coś wygrał, może chociaż 24 złote zasiliło skromne konto pana prezesa
Nie można nienawidzieć wszystkich ?

I dawać ściemniać mi tu jutro ile wlezie

I dawać ściemniać mi tu jutro ile wlezie

hipopotam przy najbliższej kumulacji będzie w hipermarkecie innej sieci niż Tesco
Dobranoc wszystkim.Jestem w poniedziałek.Bedzie kumulajca, Lotto na wtorek 8 000 000

pozdrawiam wszystkich i też życze słodkich snów kobietką oczywiśćie opti45 papa dupeczko

dobranoc

dobranoc
********* Dzien dobry****
------ Dzisiaj jest .....Dzien Chlopaka--------------------
***------ Dzisiaj jest .....Dzien Chlopaka--------------------
Chłopaka ?
To i Pana Faceta,zgreda, pie.dziocha, starca,
a może i brata piszącego z tego samego kompiutera ?
No dziewczyny - Co jest ? Nie uściskacie Nas ?
Dziś wpada69 ?

To i Pana Faceta,zgreda, pie.dziocha, starca,
a może i brata piszącego z tego samego kompiutera ?
No dziewczyny - Co jest ? Nie uściskacie Nas ?

Dziś wpada69 ?

................***** Andruska***** -----
-----
*****----------------
*****----------------nieee, na swoje cyferki typu data ur, imienin itd. to nic nie wchodzi

mam pytanie, czy wygrał ktoś więcej niż pare zlotych w zdrapki totalizatora ?
po losowaniu powiesz czy byla
a teraz mysl mysl bo ja CI dałam 3 cyferki a Ty mi tylko jedną

a teraz mysl mysl bo ja CI dałam 3 cyferki a Ty mi tylko jedną

KAT001 >>> starszy jesteś od lili
przecież ludzie tak długo nie żyją ... 
Witam ... i faktycznie dzisiaj wszystkim chłopakom (zaznaczam chłopakom,a nie ... )
przecież ludzie tak długo nie żyją ... 
Witam ... i faktycznie dzisiaj wszystkim chłopakom (zaznaczam chłopakom,a nie ... )

obstawiam 3-13-33-60