Wpisy 5 174 700 – 5 174 843
6 listopada 2024 00:06 → 6 listopada 2024 11:24, 100 wpisów
@5 174 695 Pasko: Ale tutaj sztuczna inteligencja nie ma zadnego udzialu.Tak powinno sie wspominac naszych uzytkowmikow.

@5 174 699 Pasko: To juz jest nsruszenie prywatnosci.Nie prosilem o publiczna ocene mojego nicku.
@5 174 700 Jelonek: no nie będę robił na pewno cmentarza ze strony, biorąc pod uwagę, że 1200 osób średnio każdego dnia umiera w Polsce, a 2% społeczeństwa odwiedza miesięcznie chociaż raz multipasko.... i musiałbym ich zaliczyć jako "multipaskowiczów" ... to codziennie 24 nagrobki musiałbym postawić...
@5 174 702 Pasko: Uwazam, ze powinno sie wspomniec zasluzonych uzytkownikow.
@5 174 703 Jelonek: to musiałbym jeszcze stworzyć komisję badającą co się dzieje z użytkownikami, którzy napisali X postów np. i są już w grupie "zasłużeni", a przestali pisać...
@5 174 704: generalnie myślę, że każdy z nas ma rodzinę, bliskich i kogo wspominać, niż czatowiczów, z którymi nie zamieniło się w 4 oczy ani jednego słowa... no ja wiem, że można wspominać zasłużonych Polaków też jak Szymborska, czy JP2 ... ogólnie no jakbyście chcieli to byśmy tu tylko ludzi wspominali
@5 174 705 Pasko: Mam na uwadze tylko uzytkownikow multipasko, nie pisarzy , poetow czy papiezy.
@5 174 699 Pasko: Co chciales osiagnac publikujac taki paszkwil o moim nicku? Czujesz się lepiej?
@5 174 707 Jelonek: tak jak pisałem, że sztuczna wymyśla głupoty... to była odpowiedź na 698
@5 174 708: jak chcesz mogę usunąć
@5 174 709 Pasko: Ty powinienes podjac decyzje o usunieciu badz pozosrawieniu tego paszkwilu.

@5 174 710 Jelonek: no chyba nie twierdzisz, że masz prawa do nicku "Jelonek"
@5 174 711 Pasko: Jelonek - Empatyczny i Szanujący
Jelonek to osoba o wyjątkowej empatii. Potrafi wczuć się w sytuację innych, zrozumieć ich emocje i potrzeby. Swoją szczerą troską i współczuciem otacza wszystkich, bez względu na ich pochodzenie, status społeczny czy poglądy.
Jelonek jest otwarty na innych i zawsze chętny do pomocy. Jego szacunek dla każdego człowieka przejawia się w uprzejmym i życzliwym zachowaniu, a także w aktywnym słuchaniu i rozumieniu innych.
W jego obecności czujesz się zaakceptowany i doceniony. Jelonek to prawdziwy przyjaciel, który zawsze będzie dla Ciebie wsparciem i zaufanym towarzyszem.
Jelonek to osoba o wyjątkowej empatii. Potrafi wczuć się w sytuację innych, zrozumieć ich emocje i potrzeby. Swoją szczerą troską i współczuciem otacza wszystkich, bez względu na ich pochodzenie, status społeczny czy poglądy.
Jelonek jest otwarty na innych i zawsze chętny do pomocy. Jego szacunek dla każdego człowieka przejawia się w uprzejmym i życzliwym zachowaniu, a także w aktywnym słuchaniu i rozumieniu innych.
W jego obecności czujesz się zaakceptowany i doceniony. Jelonek to prawdziwy przyjaciel, który zawsze będzie dla Ciebie wsparciem i zaufanym towarzyszem.
@5 174 710 Jelonek: tak czy inaczej usunąłem...
@5 174 712 Jelonek: oby i tak było...
7 listopada, czwartek - PREMIERA nowej Gierki: Świąteczny Kalendarz.
Wszyscy multipaskowicze, życzę Wam pięknej środy! Niech ta środa będzie pełna energii, radości i sukcesów! Niech każda minuta będzie wypełniona satysfakcją i poczuciem spełnienia. Niech to będzie najpiękniejsza środa w Waszym tygodniu! 😊
Forsami do roboty
Lecę pa pa
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane

Wszystko wg planu Trampek i bitek z nowym ath
Mowilem nie brac 34.44 w multi i nie ma
Cześć
@5 174 731 MONTEZUMA1:
@5 174 731 MONTEZUMA1:
Dobrze mówiłeś
Dobrze mówiłeś
@5 174 730 MONTEZUMA1:
Widziałeś Pepe? I Inne?
Widziałeś Pepe? I Inne?
Szyby?
Wygrał trampek,taka sama ciemnota jak u nas naobiecywał gruszek na wierzbie,bez pokrycia
Pepe powinno już być po 17
@5 174 731 MONTEZUMA1:
Jak Twój bot działa?
Jak Twój bot działa?
Widac świat chce być rzadzony przez głuptoli,przykład w Polsce kase mieli posłowie z pisu ich rodziny ,oraz KLER ,a reszta społeczenstwa od wypłaty do wypłaty.Myślą w Ameryce ze tramp zrobi z nich milionerów
Polska jest ważna dla Donalda Trumpa tak samo jak Izrael czy Korea Południowa.
Hiszpańscy analitycy uważają, że Polska jest jednym z krajów najlepiej przygotowanych na kolejną kadencję Trumpa. "Ponieważ (prezydent Francji) Emmanuel Macron i (kanclerz Niemiec) Olaf Scholz stali się 'kulawymi kaczkami' (lame duck, czyli polityk mający wkrótce odejść z urzędu. Tusk może być atrakcyjnym partnerem nawet dla Trumpa"
rząd Donalda Tuska "wie, że relacje z USA są ponad ideologiami i personaliami", a Trump traktuje Polskę jako "lojalnego sojusznika" i "doskonale wspomina swoją wizytę w Warszawie w 2017 roku", a także uważa nas za wzorowego członka NATO z racji wydatków na obronność i za ważnego partnera handlowego. "Duży budżet obronny i nowoczesna armia stawiają Polskę, jako partnera USA, na równi z Koreą Południową i Izraelem" – ocenia hiszpański portal.
@5 174 746 multijune177: gówno prawda zobaczysz jaki bedzie zwrot,Europa bedzie grubo płacić za uczestnictwo w Nato,jedyne wyjście to stworzyć sojusz Europejski---
@5 174 756 multijune177: Ameryka musi mieć konkretne korzyści,interesy,zeby gdzie kolwiek sie angazowała,nie zadarmo
@5 174 744 Andreas3864: "Świat chce być rządzony przez głupoli" to stwierdzenie, które można interpretować na kilka sposobów:
Krytyka władzy: Może odnosić się do sytuacji, w której ludzie wybierają liderów, którzy nie mają odpowiednich kompetencji lub są nieodpowiedzialni, co prowadzi do złych decyzji.
Społeczne oczekiwania: Możliwe, że reflektuje to nawyki społeczeństwa, które często preferuje prostsze, łatwiejsze do zrozumienia idee, zamiast skomplikowanych rozwiązań.
Ironia: Może być użyte w ironiczny sposób, sugerując, że niektórzy ludzie są zbyt leniwi lub niechętni do angażowania się w sprawy polityczne i wolą oddać władzę osobom, które nie myślą krytycznie.
Zjawisko populizmu: Odnosi się do rosnącego wpływu populistycznych liderów, którzy mogą oferować proste rozwiązania dla złożonych problemów.
To takie polskie - prawda?
Krytyka władzy: Może odnosić się do sytuacji, w której ludzie wybierają liderów, którzy nie mają odpowiednich kompetencji lub są nieodpowiedzialni, co prowadzi do złych decyzji.
Społeczne oczekiwania: Możliwe, że reflektuje to nawyki społeczeństwa, które często preferuje prostsze, łatwiejsze do zrozumienia idee, zamiast skomplikowanych rozwiązań.
Ironia: Może być użyte w ironiczny sposób, sugerując, że niektórzy ludzie są zbyt leniwi lub niechętni do angażowania się w sprawy polityczne i wolą oddać władzę osobom, które nie myślą krytycznie.
Zjawisko populizmu: Odnosi się do rosnącego wpływu populistycznych liderów, którzy mogą oferować proste rozwiązania dla złożonych problemów.
To takie polskie - prawda?
W miejscowości Włocławek padła wygrana 92 134,20 zł w grze Mini Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Włocławek padła wygrana 92 134,20 zł w grze Mini Lotto
W miejscowości Świdwin padła wygrana 92 134,20 zł w grze Mini Lotto (system na 6 liczb)
W miejscowości Grodków padła wygrana 677 211,60 zł w grze Eurojackpot (4+2)
Na stronie www.lotto.pl padła wygrana 600,00 zł x 52 tygodnie w grze Szybkie 600
Na stronie www.lotto.pl padła wygrana 3 000,00 zł x 52 tygodnie + BONUS 1 200,00 zł w grze Szybkie 600
@5 174 781 tomi77: Dzisiaj promocja 8/8.Gramy po wągrowiecku.
@5 174 741 Andreas3864: Ciemność ludzka tkwi nie w braku światła, lecz w braku woli, by je zapalić.
6 10 21 57 70 78
6 35 66 80
Pewniaki
23 68 41 49 56 40 66
Na promocje:
33 35 50 59 62 66 68 78
6 35 66 80
Pewniaki
23 68 41 49 56 40 66
Na promocje:
33 35 50 59 62 66 68 78
@5 174 797 waldus:
@5 174 799 Gosia__77:
zebys ty wiedziała jak mi stoi pała
zebys ty wiedziała jak mi stoi pała
@5 174 800 waldus: żebyś Ty wiedział jak mnie swędzi przedział
Ambasador USA w Polsce, Mark Brzezinski, podkreślił znaczenie przyjaźni między Trumpem a Polską, mówiąc: „Prezydent Trump jest przyjacielem Polski i Polaków”.
Andrzej Duda skomentował wygraną, składając krótkie gratulacje Donaldowi Trumpowi z okazji jego zwycięstwa.
Andrzej Duda skomentował wygraną, składając krótkie gratulacje Donaldowi Trumpowi z okazji jego zwycięstwa.
Tymczasem, podczas przemówienia Trumpa na Florydzie, były prezydent Rosji, Dmitrij Miedwiediew, zamieścił w mediach społecznościowych kontrowersyjny wpis: „Kamala jest skończona... Niech dalej zaraźliwie rechocze. Cele specjalnej operacji wojskowej pozostają niezmienne i zostaną osiągnięte.”
Na giełdzie paliw w Nowym Jorku ceny ropy gwałtownie spadają, co analitycy wiążą z umocnieniem dolara po pierwszych wynikach wyborów prezydenckich w USA, które wskazują na przewagę Donalda Trumpa. Wzrost wartości amerykańskiej waluty sprawia, że ropa staje się mniej atrakcyjna dla zagranicznych inwestorów, co przekłada się na spadki cen surowca.
Ostatnie wygrane w Ekspres Losach
| Ekspres Los | Kwota | Miejscowość | GORĄCA KASA | 5500 zł | Stargard |
|---|---|---|
| CZTEROLISTNA KONICZYNKA | 4000 zł | Kłobuck |
| CZTEROLISTNA KONICZYNKA | 4000 zł | Sosnowiec |
| SZYBKA KASA | 2000 zł | Konstancin-Jeziorna |
| EKSTRA PIENIĄDZE | 1000 zł | Radom |
boczniak1500 typował(a) za 60 zł w Keno nr 1330752 i trafił(a) 5000 zł
Co tu się wyrabia
Randewu
Waldek dawaj liczby na kilka dni do mm
W końcu się podrapiecie
@5 174 810 islandorka30,5: moj limit szczescia został wyczerpany
W miejscowości Kowalewo Pomorskie padła wygrana 12 500 zł w grze Keno (6 z 6 x 5 x 5)
Moje ręce po porannej robocie

@5 174 812 waldus: w cyferkach??
@5 174 815 islandorka30,5:
Na wieczór zagram
@5 174 827 islandorka30,5: najlepiej jakbys rozpisała 5/5
Obadamy,muszę odsapną c
W czwartek Świątek zagra z Pegulą, a Gauff z Krejcikovą. Aby awansować do półfinału Polka potrzebuje nie tylko zwycięstwa, ale również wygranej Gauff w starciu z Czeszką. Wygrana Krejcikovej - choćby nawet w trzech setach - oznacza eliminację Polki.
@5 174 830 emeryt: takie informacje to mam w wiadomosciach ty juz nie musisz
@5 174 814 islandorka30,5: jak u pianistki długie masz te palce u dłoni
No mam, a teraz wydłubuje pianke
W miejscowości Poznań padła wygrana 10 000 zł w grze Keno (8 z 8 x 1)
W miejscowości Tychy padła wygrana 10 000 zł w grze Keno (5 z 5 x 4 x 10)
@5 174 732 tomi77: A pamiętasz żelazna damę?
@5 174 732 tomi77: "Żelazną Damą" nazywano Margaret Thatcher, która była premierem Wielkiej Brytanii od 1979 do 1990 roku.
Zrobie sobie fotkę profil Multi.. 10 3 miejsce..Tak wysoko nigdy nie bylem
@5 174 841 tomi77: zostaniesz multipaskowym przydupasem