Wpisy 516 056 – 516 155
28 września 2011 23:16 → 28 września 2011 23:59, 100 wpisów
Kumulacja Jokera: 1 000 000 złotych
sam9...

Jaro właśnie jak zawsze zagladam do profila twojego to zamiast skanów bestia z zebami

Bonus Multi Multi: 370 000 złotych
liczby obliczone już są,,,ktoś stronki mojej muśi pilnować,wklejam tylko na pae minut bo takie wygrane mnie nie podniecają jak coś trafie wiekszego to już najme ochrone justuss
Dopisano wygrane kaskada
anzu - to facet? nie no... z całym szacunkiem ale po nickach czasami nie da rady poznać ;p

hipopotan głowa do góry nic na siłe wygrasz coś,,,powyżej 100zł pasuje ci mało ja też bym chciał 360,ooozł

dobra uciekam dobranoc....
do jutra

do jutra
lilien ty jak lila pewnie imieninki wtym samym dniu macie i okresy też tobie też soda do głowy uderzyła jak lili wkurzyła sięę namnie o co nawet niewiem ani pa na dobranoc

sądze, że można zaszaleć na pięćdziesiątki jutro np 58, 50, 57, 51 

lilien to już ci nie wystarczam tylko mamałyga śliwkowo jakas tam jest lepsza w smaku odemnie

sam9..jeżeli 55 wejdzie jutro (oba losowania) to nie ma Cię na chacie do soboty 22:00 a jeżeli nie to mnie nie ma(o innych 50-tkach nie mówimy) OK ?
lilien z tego to wyjdzie 22 tylko
ale nie muśisz wygrać jak wolisz dawać TS ,,,chciała byś sprubować smak 
to nie dżem
nie dla psiaka kiełbaska
ale nie muśisz wygrać jak wolisz dawać TS ,,,chciała byś sprubować smak 
to nie dżem
nie dla psiaka kiełbaska
sam co to za serce ja mam pikawke sprawną ciśnienie dobre

przeszczep proponujesz,,,nie lepiej 55 rozdzielić na 5 razy 5 i bedzie pieć

przeszczep proponujesz,,,nie lepiej 55 rozdzielić na 5 razy 5 i bedzie pieć
lilien durne liczby ,,ty durnie się nieraz ubierzesz ale nic nie mówie musisz tak głośno mówic

lilien ty piszesz tak zwiezle i na temat nawet faceci cie nie podniecają to ja jaruś 

lilien no ile wziołaś no pochwal się 7tyś to ty trafiłaś tom szóstke i niżej była piątka też

a nie mowiłem z maszyny to są liczby jak oni potrafili dac dwie 6 na chybił to ile oni kratek takich samych puśćili w obieg grająćych i dlatego nie lubie grac na chybił najwieksze oszukanstwo,,,,,lilien no ile trafiłaś ,,,,opti45 kochana jesteś na czacie nik mnie nie lubi 

co jutro stawiacie ;>
tylko narazie mysle
nie liż tyle
Ci siądzie