Wpisy 5 153 266 – 5 153 434
14 października 2024 15:22 → 14 października 2024 18:07, 100 wpisów
@5 153 266 tomi77: pięknie tomii zaradny jesteś spełniasz się możesz mieć kobietę bo dużo umiesz dom ładny ogród powodzenia tomii
Policjanci Centralnego Biura Śledczego Policji dziś od godzin porannych wykonują czynności na terenie Warszawy i województw małopolskiego, śląskiego i podkarpackiego do sprawy dot. grupy przestępczej zajmującej się nielegalnym hazardem oraz loteriami internetowymi" - poinformował w mediach społecznościowych w poniedziałek po południu zespół prasowy CBŚP.
A jak kraść to mądrze i nie mówić głupią ja się nie podziele nie dam miliona ludzie uczciwie pracujący dają miliony firma polska co płaci podatki grupę i tak pod okiem likwidacji chyba mamy kolonie
W miejscowości Chełm padła wygrana 200 000 zł w zdrapce PODKOWA SZCZĘŚCIA. Szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Płacisz grube podatki zatsbias duże miliony pod lupą jestes jesteś obcy zagranicy podatków nie płacisz robisz swoje urzędnicy ci nie podskoczą i tak od lat uśmiechnięta Polska
W miejscowości Powiat Ropczycko-Sędziszowski padła wygrana 200 000 zł w zdrapce LUCKY KONICZYNA. Szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Trzęsienie ziemi to mało powiedziane! Jarosław Kaczyński chce przejąć TVN
PiS PO jedno zło różnica między pepsi a cola a tu się teraz łudzę budzą co niektórzy
W sierpniu "Financial Times" poinformował, że Warner Bros. Discovery, czyli właściciel TVN, rozważa sprzedaż niektórych aktywów, w tym właśnie stacji z Wiertniczej. Teraz pojawiły się naprawdę porażające informacje, jakoby zakupem tejże miało być... Prawo i Sprawiedliwość! Według nieoficjalnych ustaleń Jarosław Kaczyński przygląda się możliwości kupna TVN, a pomóc w tym mieliby... inwestorzy z Węgier!
@5 153 277 multijune177: niech przejmie czemu nie platforma TVP 1 zabrała PiS to pasuje by coś PiS miał
Rozmówca tygodnika z partii Jarosława Kaczyńskiego anonimowo przekazał, że „tępa propaganda nie przyciągnęła nowych wyborców”. – Gdybyśmy rzeczywiście mieli mieć dużą telewizję, to kompletnie nie jest nam potrzebny taki paździerz jak za Kury (...) Musimy mieć telewizję, której ludzie ufają, którą lubią i która pokaże im, że nie jesteśmy obciachowi. Najpierw przestaną się nas wstydzić, a potem na nas zagłosują.
@5 153 268 Meniu: Nielegalny hazard to hazard prowadzony bez zezwolenia lub wbrew przepisom prawa. W Polsce, Kodeks karny skarbowy określa karę grzywny do 720 stawek dziennych za organizowanie lub prowadzenie gier hazardowych bez odpowiednich uprawnień.
TS to legalny hazard...
TS to legalny hazard...
Przerażające informacje czemu tak a ta wcześniejsza TVN nie pluła na Polskę
Po za tym jaki prulalizm mamy to samo mamy co na Białorusi nie widzę żadnej różnicy demokracja w Polsce nie istnieje
@5 153 283 Mulag: jakby nie tvn to bys nic niewiedział o złodziejach i rozkradaniu Polski
@5 153 287 Andreas3864: dla mnie to walka PiS Po w innych rzeczach to samo grają nie oglądam TVN bo to probagada
PiS PO jedno i to samo nigdy nie będzie dobrze społoczeństwo podzielone i oto chodzi dziel i rządź a dziadostwo dalej jest
@5 153 268 Meniu: Proszę się nie obawiać o multipasko, albowiem wbrew wszelkim opiniom nie oferuje gier hazardowych.
Fajnie Siadło że też zagrałem na 9 nie na 6 eh jak to mawiają gdyby człek wiedział że upadnie by usiadł
@5 153 298 tomi77: Tomi77 od lat śnił o tym, by w końcu trafić czwórkę w Mini Lotto. Codziennie, z nabożną starannością, wybierał swoje szczęśliwe liczby, a potem z zapartym tchem czekał na losowanie. Lata mijały, a on wciąż tkwił w tym samym miejscu - w świecie nieudanych prób i rozczarowań.
W końcu, po dwunastu latach bezskutecznego obstawiania, los się do niego uśmiechnął. Tomi77, jak zawsze, z niecierpliwością czekał na wyniki losowania. Gdy na ekranie telewizora pojawiły się jego wybrane liczby, serce zabiło mu szybciej. Było ich cztery!
W domu panowała euforia. Tomi77, z uśmiechem od ucha do ucha, opowiadał o swoim szczęściu wszystkim, którzy chcieli słuchać. Cztery trafione liczby w Mini Lotto - marzenie w końcu się spełniło!
5,12,19,29,37💰 🍀 🍀
W końcu, po dwunastu latach bezskutecznego obstawiania, los się do niego uśmiechnął. Tomi77, jak zawsze, z niecierpliwością czekał na wyniki losowania. Gdy na ekranie telewizora pojawiły się jego wybrane liczby, serce zabiło mu szybciej. Było ich cztery!
W domu panowała euforia. Tomi77, z uśmiechem od ucha do ucha, opowiadał o swoim szczęściu wszystkim, którzy chcieli słuchać. Cztery trafione liczby w Mini Lotto - marzenie w końcu się spełniło!
5,12,19,29,37💰 🍀 🍀
@5 153 268 Meniu: W Polsce wciąż występują przypadki nielegalnego hazardu. Wiele stron internetowych oferuje gry hazardowe niezgodnie z polskim prawem. W ostatnich dniach policja na Dolnym Śląsku rozbiła grupę przestępczą zajmującą się nielegalnym hazardem.
Wiadomo kto byl organizatorem.
Znany wizjoner ???
Wyrazy wspolczucia...
Wiadomo kto byl organizatorem.
Znany wizjoner ???
Wyrazy wspolczucia...
Przed chwilą w grze Keno padło 1 x 10/10 (200 000 zł). Zobacz szczegóły
@5 153 299 Mulag:
@5 153 306 Pasko:
@5 153 310 Bolo22: Do Warszawy blizej, Kielce to wieś...
@5 153 310 Bolo22: Warto grać w Groszku???
@5 153 306 Pasko: Paskp, Serduszko, radość w oczach masz, Dziesięć tysięcy, wirtualny skarb! Dla ulubieńca, co w grze tak śmiało gra, Brawa bijesz, z dumą!
zagralbym, ale po co mi 250 zl a moze strace 200zł więc chyba nie bede ryzykowal
@5 153 332 waldus:
@5 153 336 Angierski: daj pan spokój juszwszyscy wiedzą że masz pompe
@5 153 341 Angierski:
@5 153 310 Bolo22: Dzielnica Poczekaj , system 7, Groszek.
50 zł po nowych cenach czyli 33kg węgla
to pewnie bym nie spalil tyle pewnie z 60
to pewnie bym nie spalil tyle pewnie z 60
@5 153 344 Mulag: no pewnie sam mozesz sie wykluczyc
@5 153 341 Angierski: Smacznego
@5 153 347 Angierski: ja nie bo ja to wymyśliłem jestem ojcem tego myśl trochę
@5 153 351 Angierski: gdzie lecisz odpoczywaj na multipasko
@5 153 350 Mulag: a tam wyklucz siebie bo nie grasz wogole po co ci chat
@5 153 353 Angierski: a skąd wiesz dziś zagrałem w mini za 1 25
Cześć
Ja mam pompkę może być ?
I jeszcze coś mam
Pokazać?
Nie to nie
@5 153 297 tomi77: naprawdę Probierz NIE WIE
ile bramek bednarek strzelił Polsce ???
to mu podajcie
bo on wszędzie biega, TYLKO nie ma go na obronie, tak jak w Lechu
jakby był potrzebny w Lechu, to by klub nie pozbywał się jego
hihihihihhihihihihihihi
witaj GRUPO NIŻEJ.... a potem do "C"
za tę władzę
ile bramek bednarek strzelił Polsce ???
to mu podajcie
bo on wszędzie biega, TYLKO nie ma go na obronie, tak jak w Lechu
jakby był potrzebny w Lechu, to by klub nie pozbywał się jego
hihihihihhihihihihihihi
witaj GRUPO NIŻEJ.... a potem do "C"
za tę władzę
@5 153 385 Sebastian_M:
@5 153 386 Sebastian_M: " Bedzieta jeść placki? Bo jak nie , to nie.
Przed chwilą w grze Keno padło 1 x 8/8 (10 000 zł). Zobacz szczegóły
@5 153 390 Jelonek:
@5 153 394 Jelonek: Nie
@5 153 394 Jelonek: Chyba że z dyni
Lubisz placki z dyni?
Kupiłeś Pepe?
Pepe teraz idzie w górę
To co idzie w górę należy mieć
Wracajac d/s zatrzymania Kamila , moje zdanie jest takie...
Robin Hood i polski Budda to postaci z różnych światów, ale łączy ich pomoc potrzebującym. Robin Hood walczył o sprawiedliwość dla biednych, a Budda pomaga finansowo i organizacyjnie. Obaj są odważni i szlachetni, działają z dobra serca.
Robin Hood i polski Budda to postaci z różnych światów, ale łączy ich pomoc potrzebującym. Robin Hood walczył o sprawiedliwość dla biednych, a Budda pomaga finansowo i organizacyjnie. Obaj są odważni i szlachetni, działają z dobra serca.
@5 153 419 Sebastian_M: Ciesz się, ze coś Ci idze w góre
@5 153 423 Jelonek:
@5 153 425 tomi77:
@5 153 416 Sebastian_M: Sa pyszne, pod warunkiem, ze upiecze mi znajoma, bo zona musi sie jeszcze dlugo uczyć.
@5 153 422 Jelonek: uwolnic go i to natychmiast
@5 153 425 tomi77: Zaraz zacznie sie sezon dyniowy.
@5 153 429 Bolo22: Popieram.
Dziś pasko pogrzeby na dole strony reklamuje
Można i tak z czegoś musi żyć