Wpisy 5 152 833 – 5 152 932
14 października 2024 10:56 → 14 października 2024 12:24, 100 wpisów
@5 152 830 MONTEZUMA1:
Wygrywasz grubszą kasę i odchodzisz.
Wygrywasz grubszą kasę i odchodzisz.
a jak wygrana jest w kazdej godzinie?
@5 152 834 MONTEZUMA1: A jest?
@5 152 834 MONTEZUMA1:
Trzeba sobie zrobić założenie
Trzeba sobie zrobić założenie
jak duzo grasz to moze w koncu byc jak sie nauczysz
@5 152 834 MONTEZUMA1:
Czyli plan. Wygram tyle i tyle to odchodzę.
Czyli plan. Wygram tyle i tyle to odchodzę.
@5 152 837 MONTEZUMA1:
To są gry losowe więc czego chcesz się nauczyć?
To są gry losowe więc czego chcesz się nauczyć?
Kreślić kupony ?
dzieci z autyzmem szybciej lamia kody jak w tym filmie kod merkury
@5 152 841 MONTEZUMA1: I to jest prAwda
@5 152 841 MONTEZUMA1:
Mam znajomego z lekkim autyzmem i on dość często wygrywa w tesika.
Mam znajomego z lekkim autyzmem i on dość często wygrywa w tesika.
wypozyczasz dzieciaka z bidula na tydzien i robi keno
Inaczej podchodzi do numerów.
On dużo chodzi.
albo film rain man
Ma żonę ale ona trzyma kasę a on się tym nie przejmuje.
Nie pracuje tylko gra
Chciałbyś oddawać żonie całą swoją kasę?
Idziesz do pracy zarabiasz i przynosisz do domy wypłatę. Żona wszystko bierze i Ci daje codziennie po kilka zł
1 numer 5 a jaka roznica, byloby 74 zl a tak jest poraszka
Kiedyś szedł na spacer to dała mu 65 gr na bułkę żeby nie był głodny.
4 zl wygranej zamiast 74 zl
@5 152 854 MONTEZUMA1: Pytałem co gramy o 11.00?
@5 152 854 MONTEZUMA1:
Czaroit i wizard grają
Czaroit i wizard grają
MONTEZUMA1 też gra
Ostra jazda.
Jelonek dodał(a) komentarz w temacie: 85067 Graczy Lotto - nasza grupa na Facebooku!
Ale numer. O jedno losowanie za późno dałem
wierzysz w legendarne elodorado?
w keno?
w keno?
to jest zyla zlota
@5 152 861 MONTEZUMA1:
Wierzę a co?
Wierzę a co?
@5 152 862 MONTEZUMA1:
Wiem o tym ale zagadałeś mnie i o jedno losowanie za późno obstawiłem
Wiem o tym ale zagadałeś mnie i o jedno losowanie za późno obstawiłem
ale jak zaczynasz kopac to lamie sie lopata
przerwa miedzy parami byla 7 losowan, trzeba bylo stawkowac
2,2,2,4,4,4,6
wygrana 3 razy 14
wygrana 3 razy 14
@5 152 867 MONTEZUMA1:
@5 152 865 MONTEZUMA1:
18 zl na czysto wodke ale nie ma tego
@5 152 865 MONTEZUMA1:
Nie używaj do kopania łopaty
Nie używaj do kopania łopaty
@5 152 870 MONTEZUMA1:
chyba dzis nie bedzie siekiery, keno kupi siekiere
@5 152 831 Meniu: Wiele osób uważa, że Budda jest pozytywnym i empatycznym człowiekiem. W sieci można znaleźć wiele informacji o jego działaniach charytatywnych, np. o tym, że rozdał milion złotych potrzebującym. Jednakże, są też osoby, które krytykują jego działania, twierdząc, że wykorzystuje on sytuacje do promocji siebie.
@5 152 873 MONTEZUMA1:
@5 152 873 MONTEZUMA1: Pepe 10.40
@5 152 831 Meniu: Budda, znany polski youtuber, znany jest z szerokiej pomocy potrzebującym. W ostatnim czasie wspierał powodzian, przekazując cztery domy dla rodzin dotkniętych żywiołem. W Paczkowie zorganizował mini miasteczko dla powodzian na stadionie miejskim. Budda przekazał 1,5 miliona złotych na pomoc powodzianom.
To takie polskie : zniszczyc jak Owsiaka.
To takie polskie : zniszczyc jak Owsiaka.
@5 152 873 MONTEZUMA1: Idę rozwieźć Pizzę
ide robic kostke

@5 152 831 Meniu: Budda został zatrzymany przez CBŚP w związku z zarzutem zmuszania do określonego zachowania.
Tutaj nie chodzi o sprawy finansowe.Ktoś go wrabia.
Tutaj nie chodzi o sprawy finansowe.Ktoś go wrabia.
Żyj swoim życiem.. nie wpierd.. do życia bogatych idiotow..oni będę leżeć w tej samej ziemi.
Witam serdecznie milosnikow zielonej strony i sympatykow gier liczbowych zycze trafnych typowan i wysokich wygranych oraz milego i spokojnego dnia wczoraj w mini na 15 liczb trafione 2 liczby dzis nie gram chyba ze jak bede na miescie to zdrabkie kupie moze w zdrabce cos wygram
@5 152 880 Sebastian_M: to nie jedzenie jak dla mnie jednak wolę domowe obiadki
@5 152 881 Jelonek: a gdzie tak piszą ?
@5 152 877 Jelonek: no wiesz, fajnie że działa charytatywnie, ale gdybyś Ty wyciągnął 100 milionów na loterii od ludzi, to nie dałbyś kilka z tych milionów na cele charytatywne? Ogólnie spoko, mógłby nie dawać, ale czy wtedy tyle osób by mu zaufało i tyle by zarobił na loterii? Ciekawe z tym zatrzymaniem, może nic dużego, a może wręcz przeciwnie...
@5 152 887 Pasko: ma dużo za uszami, dopiero wszystko wyjdzie
slawna na caly swiat magiczna kostka Janusza

ol rajts rezerwat
koniec przerwy trza sie sprezac i smigac do pracy ale najpierw musze pocwiczyc
ja 10 km na rowerku stacjonarnym pod obciazeniem 30 minut
@5 152 887 Pasko: Żyj swoim życiem, nie cudzym. Niech twoja droga będzie twoją, a nie ścieżką wydeptaną przez innych.
Nie sadz, a nie bedziesz sadzony.
A ten cwaniak z siepomaga rodem z...,teraz Warszawa, Nowolipie 4 to tez artysta od....Ktoś wplacal na jego konto - prawda ?
Nie sadz, a nie bedziesz sadzony.
A ten cwaniak z siepomaga rodem z...,teraz Warszawa, Nowolipie 4 to tez artysta od....Ktoś wplacal na jego konto - prawda ?
@5 152 893 Jelonek: ja nie osądzam, mówię tylko, że ciekawa sprawa z tym zatrzymaniem, jednocześnie zauważam, że działalność charytatywna często jest częścią biznesplanu, odpowiedzialnym za dbania o dobry wizerunek i pozytywną rozpoznawalność...
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
@5 152 887 Pasko: Przepraszam za zwrot grzecznosciowy.Nie dotyczyl Twojej osoby, dlatego z malej litery.
a moja Fundacja Snietych Braci w multi, charytatywna dala na powodzian
sms za 3,66
sms za 3,66
a może został zatrzymany tylko w charakterze świadka, a wiadomo jak mocno klikalny jest to temat, to kto może teraz rozdmuchuje, żeby się klikało
ciekawe na co poszla im ta kasa
@5 152 894 Pasko: Zgadzam sie w zupelnosci, masz 100 procentowa racje.Jan R.z siepomaga - dobrze Ci znany tez ma za uszami....
@5 152 900 Jelonek: czemu mi znany? nic mi to nie mówi
też nie łączmy od razu pomagania, że ktoś ma coś za uszami... bo w ten sposób to nikt nie mógłby pomagać
@5 152 892 MONTEZUMA1: do masz kondycje ja tez krecilem jeszcze 4 dni temu jestem po wymianie stawu kolanowego mialem operacje 2 m temu cos sie stalo ze nogi zgiac nie moge
@5 152 901 Pasko: Niech Sadzeniem Zajmuje Się Niezależne Sądy, Nie Pod Naciskiem Opinii Publicznej
Współczesne społeczeństwo, napędzane przez media społecznościowe i wszechobecny dostęp do informacji, często staje się areną gwałtownych emocji i pochopnych osądów. W takiej atmosferze łatwo o presję na wymiar sprawiedliwości, by ta działała zgodnie z oczekiwaniami opinii publicznej, a nie z prawem. To jednak niebezpieczne zjawisko, które może prowadzić do podważenia niezależności sądów i osłabienia zasad praworządności.
Niezależność sądów jest fundamentem sprawiedliwego i uczciwego systemu prawnego. Sędziowie, jako przedstawiciele prawa, powinni orzekać wyłącznie na podstawie faktów i przepisów, bez ulegania naciskom ze strony opinii publicznej. Nacisk opinii publicznej może prowadzić do pochopnych wyroków, które nie odzwierciedlają rzeczywistości, a jedynie zaspokajają emocje tłumu.
Przykłady z historii pokazują, że poddawanie się presji opinii publicznej może prowadzić do tragicznych konsekwencji. W czasach, gdy emocje i strach dominowały nad rozsądkiem, dochodziło do niesprawiedliwych procesów i skazań. Współczesny świat, mimo pozornej cywilizacji, nie jest wolny od tego zagrożenia.
Sądy powinny być ostoją prawa i sprawiedliwości, a nie areną dla emocjonalnych sporów. Sędziowie mają obowiązek chronić prawo i stać na straży praworządności, niezależnie od panującego nastroju społecznego.
Podsumowując, niezależność sądów jest kluczowa dla funkcjonowania sprawiedliwego systemu prawnego. Presja opinii publicznej może prowadzić do pochopnych wyroków i osłabienia zasad praworządności. Sądy powinny działać autonomicznie, kierując się prawem i faktami, a nie emocjami i naciskami ze strony społeczeństwa.
Współczesne społeczeństwo, napędzane przez media społecznościowe i wszechobecny dostęp do informacji, często staje się areną gwałtownych emocji i pochopnych osądów. W takiej atmosferze łatwo o presję na wymiar sprawiedliwości, by ta działała zgodnie z oczekiwaniami opinii publicznej, a nie z prawem. To jednak niebezpieczne zjawisko, które może prowadzić do podważenia niezależności sądów i osłabienia zasad praworządności.
Niezależność sądów jest fundamentem sprawiedliwego i uczciwego systemu prawnego. Sędziowie, jako przedstawiciele prawa, powinni orzekać wyłącznie na podstawie faktów i przepisów, bez ulegania naciskom ze strony opinii publicznej. Nacisk opinii publicznej może prowadzić do pochopnych wyroków, które nie odzwierciedlają rzeczywistości, a jedynie zaspokajają emocje tłumu.
Przykłady z historii pokazują, że poddawanie się presji opinii publicznej może prowadzić do tragicznych konsekwencji. W czasach, gdy emocje i strach dominowały nad rozsądkiem, dochodziło do niesprawiedliwych procesów i skazań. Współczesny świat, mimo pozornej cywilizacji, nie jest wolny od tego zagrożenia.
Sądy powinny być ostoją prawa i sprawiedliwości, a nie areną dla emocjonalnych sporów. Sędziowie mają obowiązek chronić prawo i stać na straży praworządności, niezależnie od panującego nastroju społecznego.
Podsumowując, niezależność sądów jest kluczowa dla funkcjonowania sprawiedliwego systemu prawnego. Presja opinii publicznej może prowadzić do pochopnych wyroków i osłabienia zasad praworządności. Sądy powinny działać autonomicznie, kierując się prawem i faktami, a nie emocjami i naciskami ze strony społeczeństwa.
@5 152 902 Pasko: To innym razem na priv.
sądy i prokuratura popełniły kardynalne błędy w sprawie Tomasza Komendy, nie weryfikując dowodów.
Gdyby byla kara śmierci Tomasz bylby skazany na ks pod nacisliem opinii punlicznej.
Gdyby byla kara śmierci Tomasz bylby skazany na ks pod nacisliem opinii punlicznej.
Przed chwilą w grze Keno padło 1 x 8/8 (10 000 zł). Zobacz szczegóły
obejrzyjcie, nawet na youtubie i w komórkach
szczególnie ostatnie 10 - 15 minut
obejrzyjcie, nawet na youtubie i w komórkach
Ogniomistrz Kaleń
Ogniomistrz Kaleń
sony71 dodał(a) komentarz w temacie: 85067 Graczy Lotto - nasza grupa na Facebooku!

Ogniomistrz Kaleń
co fundowali BRACIA w podkarpackim i nie tylko...
co fundowali BRACIA w podkarpackim i nie tylko...
ale dzis nie ma funduszy na pione marzen tylko 9 marzen
Cześć
Rozwiozłem Pizzę teraz mam czas na wytypowanie piony marzeń
Co nam podpowie Kula marzeń snów i życzeń ?
To się okaże. Mamy jeszcze czas
Poszły konie po betonie
multi do you bleed green?
kiedys mialem wygrane na zielono ale teraz nie mam nie wiem czemu

kiedys mialem wygrane na zielono ale teraz nie mam nie wiem czemu

Pepe jedzie 10.55
poszly zule po mule?
@5 152 922 MONTEZUMA1:
ja sprzedaje za 10,6
@5 152 924 MONTEZUMA1:
ale dlaczego nie mam wygranej na zielono?
@5 152 924 MONTEZUMA1:
Tego jeszcze nie słyszałem
Tego jeszcze nie słyszałem
@5 152 928 MONTEZUMA1:
A po co Ci na zielono?
A po co Ci na zielono?

@5 152 928 MONTEZUMA1:
Nie wystarczy Ci że masz dużo kasy?
Nie wystarczy Ci że masz dużo kasy?