Wpisy 515 009 – 515 108
28 września 2011 14:58 → 28 września 2011 15:14, 100 wpisów
Mąż do żony:
- Może masz ochotę na szybki numerek...?
- A są jakieś inne???
- Może masz ochotę na szybki numerek...?
- A są jakieś inne???
- Znowu przychodzisz do domu o trzeciej nad ranem - wrzeszczy żona na męża...
- Bo ja prowadzę regularny tryb życia! - odpowiada mąż.
Drze się żona na męża:
- Jak przychodzisz do domu to nogi wytrzyj!!!
- Mogę nie przychodzić...
- Bo ja prowadzę regularny tryb życia! - odpowiada mąż.
Drze się żona na męża:
- Jak przychodzisz do domu to nogi wytrzyj!!!
- Mogę nie przychodzić...
Bonus Multi Multi: 360 000 złotych
andruśka...śmiesznie wygląda facet na którejś randce z kolei ,jak się rozbiera a tam spodnie ,rajtuzy i nie wiadomo co jeszcze

Mąż do żony:
- Kochanie, wiem że zbliżają się Twoje urodziny, możesz mi podsunąć pomysł co do prezentu?
- Chcę rozwodu!
Chwila ciszy.
- Ale ja nie zamierzam aż tyle wydać...
- Kochanie, wiem że zbliżają się Twoje urodziny, możesz mi podsunąć pomysł co do prezentu?
- Chcę rozwodu!
Chwila ciszy.
- Ale ja nie zamierzam aż tyle wydać...
Przychodzi blondynka do lekarza i mówi:
- Panie doktorze, nie wiem co mi jest, jak tu się dotknę to mnie boli, tu jak się dotknę, mnie boli, tu mnie boli i tu też jak się dotknę to mnie boli (i tak się babka podotykała w różne miejsca).
Lekarz obadał, obejrzał i mówi:
- Pani ma ręce połamane...
- Panie doktorze, nie wiem co mi jest, jak tu się dotknę to mnie boli, tu jak się dotknę, mnie boli, tu mnie boli i tu też jak się dotknę to mnie boli (i tak się babka podotykała w różne miejsca).
Lekarz obadał, obejrzał i mówi:
- Pani ma ręce połamane...
Pielęgniarka wchodzi do gabinetu lekarskiego i mówi:
- Dzwoni Kowalska. Żona tego Kowalskiego, którego dziś odwieźliśmy do domu. Po zdjęciu bandaży z głowy okazało się, że to nie jej mąż!
- Jest bardzo zdenerwowana?
- Przeciwnie, bardzo nam dziękuje!
- Dzwoni Kowalska. Żona tego Kowalskiego, którego dziś odwieźliśmy do domu. Po zdjęciu bandaży z głowy okazało się, że to nie jej mąż!
- Jest bardzo zdenerwowana?
- Przeciwnie, bardzo nam dziękuje!
Gała no bo nie wolno tyle trzymać ja Ci dobrze zrobić a Ty jeszcze fuczysz na mnie

m.dorotka ..moja sunia pyta gdzie tego kotka można spotkać ...ładny
Gała...200 zeta? Już nie taką kasę się trzymało.Myślałam że co innego potrzymać.Phi

A nie macie na to jakiejś innej nazwy tylko muszelka? Wy z tymi waszymi muszelkami

torsan dzis w olsztynie Puchar Polski oks olsztyn -WIDZEW 0-3 bedzie graja o 16 

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Wiemy-gdzie-padly-6-w-Lotto,wid,13834652,wiadomosc.html

ja tez myślałam że,ktoś rzucił na mnie urok

muszelki
ale wynik