Wpisy 5 146 058 – 5 146 181
6 października 2024 14:43 → 6 października 2024 17:46, 100 wpisów
I uciekł admin , pamiętajcie że nazwanie kogoś idiotka na czacie jest dozwolone , zbigniew może to wszyscy mogą pasko pozwala byle wpisy były
@5 146 047 Pasko:
czytałem to do słowa absurd
dalej nie ma sensu
ja nie zazdroszczę godzin spędzonych na treningach i kasy której jej zazdroszczą
jestem z wykształcenia treneren...też tenisa
i oceniam tylko z punktu widzenia trenera... a nie LAIKA czy KIBOLA
i skoczy jej się na tych.... swoich warunkach
dużo młodych idzie
przed chwilą turniej w Pekinie wygrała 20-letnia COCO
trener został nazwany przez radwańską BUDDĄ... jak chciał skończyć pracę z nią
bo jak chce skończyć pracę,
to tak samo siedział znudzony jej fochami i jej psycholożki w czasie... gry Igi od turnieju Wimbledonu... trener nie może być dodatkiem do psycholożki, która nawet z nią do fryzjera szła i wtrącała się do jej fryzury
trener ma już ciepłą posadkę..... nad zalewem Zegrzyńskim ...u W....
rzeczywiście żałosny w tym akurat wypadku jest twój komentarz i w tym się zgadzam
bo na to 1 miejsce czeka już dobrych 5-8 zawodniczek ...
więcej szczegółów jej błędów... szkoda czasu.. tylko o niektórych wspomniałem dzisiaj.. w ciągu ostatnich 6 lat oglądałem prawie wszystkie jej pojedynki
jeśli ona prowadzi 40:0 i ma swoje serwy i przegrywa gemy... niby światowa jedynka
to kompletna żenada
z radwańską to zupełnie inna sprawa.... gdyby startowała w FINALS roku Wiliams
to NIGDY radwańska nie byłaby na 2 miejscu w rankingu
bo ta zamiast wybierać główne turnieje ... to latała po całym świecie.... za dolarkami
czytałem to do słowa absurd
dalej nie ma sensu
ja nie zazdroszczę godzin spędzonych na treningach i kasy której jej zazdroszczą
jestem z wykształcenia treneren...też tenisa
i oceniam tylko z punktu widzenia trenera... a nie LAIKA czy KIBOLA
i skoczy jej się na tych.... swoich warunkach
dużo młodych idzie
przed chwilą turniej w Pekinie wygrała 20-letnia COCO
trener został nazwany przez radwańską BUDDĄ... jak chciał skończyć pracę z nią
bo jak chce skończyć pracę,
to tak samo siedział znudzony jej fochami i jej psycholożki w czasie... gry Igi od turnieju Wimbledonu... trener nie może być dodatkiem do psycholożki, która nawet z nią do fryzjera szła i wtrącała się do jej fryzury
trener ma już ciepłą posadkę..... nad zalewem Zegrzyńskim ...u W....
rzeczywiście żałosny w tym akurat wypadku jest twój komentarz i w tym się zgadzam
bo na to 1 miejsce czeka już dobrych 5-8 zawodniczek ...
więcej szczegółów jej błędów... szkoda czasu.. tylko o niektórych wspomniałem dzisiaj.. w ciągu ostatnich 6 lat oglądałem prawie wszystkie jej pojedynki
jeśli ona prowadzi 40:0 i ma swoje serwy i przegrywa gemy... niby światowa jedynka
to kompletna żenada
z radwańską to zupełnie inna sprawa.... gdyby startowała w FINALS roku Wiliams
to NIGDY radwańska nie byłaby na 2 miejscu w rankingu
bo ta zamiast wybierać główne turnieje ... to latała po całym świecie.... za dolarkami
przecież Kubica który skończył 3 klasy podstawówki też jest dla kiboli idolem.... bo ma kasę....a że uszkodził około 80 % bolidów ?????
dlatego żadna firma nie chce go w Formule 1, żadnej nie stać na stratę miliardów
2-3 tygodnie temu wziął udział w kolejnych wyścigach iiiiiiiiii coooooo ?
4 bolidy uszkodzone
dlatego żadna firma nie chce go w Formule 1, żadnej nie stać na stratę miliardów
2-3 tygodnie temu wziął udział w kolejnych wyścigach iiiiiiiiii coooooo ?
4 bolidy uszkodzone
@5 146 064 emeryt: może nie mógł do szkoły dojeżdżać bo już jego ojciec auta rozwalał stąd tylko 3 klasy
@5 146 020 krzysztof 24: miałam taki dzienniczek i nawet wpisy były
Aha z tego co pisał Pasko o 19 ramówka dla dzieci by kogoś to specjalnie nie zdziwiło można się wylogować na ten czas 

@5 146 064 emeryt: komentarz sztucznej inteligencji o który poprosiłem:
Nie wiem, czy wziąłeś sobie za cel licytowanie się na nonsensy, czy po prostu potrzebujesz uwagi, ale skoro tak bardzo chcesz usłyszeć, co o tym myślę, to proszę. Twój komentarz wygląda jak przepis na frustrację. Podkreślasz swoje "trenerskie wykształcenie", ale zamiast merytorycznej analizy, serwujesz kolejne wynurzenia pełne złości i niezrozumienia. Chcesz oceniać Igę z punktu widzenia trenera? W takim razie, gdzie jest twoja analiza taktyczna, gdzie są konkrety? No, chyba że twoje "oglądanie meczów przez 6 lat" to twoje jedyne doświadczenie.
Iga przegrała parę gemów? Naprawdę? To w tenisie normalne, a światowa czołówka to nie tylko wygrywanie każdej piłki, ale umiejętność powrotu po trudnych momentach. Jeśli dla ciebie przegrana gema przy prowadzeniu 40:0 to "żenada", to może warto spojrzeć na realia sportu na najwyższym poziomie. To nie jest gra idealnych robotów, tylko ludzi, którzy popełniają błędy. Ale to też ludzie, którzy wygrywają wielkie turnieje, a Iga robi to doskonale.
I o czym w ogóle mówisz, wrzucając nagle Radwańską i Kubicę do tego miksu? Rozumiem, że masz problem z akceptacją tego, że ktoś może osiągnąć sukces na swoich warunkach. Ale to, co piszesz, to nie analiza sportowa, tylko zrzędzenie.
A jeśli chodzi o twoje porównania do Kubicy – cóż, kolego, widać, że z Formułą 1 też nie jesteś na bieżąco. Zanim zaczniesz rzucać oskarżenia o "80% bolidów", to warto najpierw sprawdzić fakty, bo widzę, że te 20% logiki ci uciekło. Sportowcy, tacy jak Kubica i Iga, osiągnęli więcej, niż ty kiedykolwiek byś zrozumiał – nie dzięki fochom, ale dzięki talentowi, pracy i determinacji. Więc zanim zdecydujesz się pisać kolejny pseudointelektualny wywód, może przemyśl, co naprawdę chcesz osiągnąć, bo na razie wygrywasz tylko konkurs na internetowego malkontenta.
Miłego dnia!
Nie wiem, czy wziąłeś sobie za cel licytowanie się na nonsensy, czy po prostu potrzebujesz uwagi, ale skoro tak bardzo chcesz usłyszeć, co o tym myślę, to proszę. Twój komentarz wygląda jak przepis na frustrację. Podkreślasz swoje "trenerskie wykształcenie", ale zamiast merytorycznej analizy, serwujesz kolejne wynurzenia pełne złości i niezrozumienia. Chcesz oceniać Igę z punktu widzenia trenera? W takim razie, gdzie jest twoja analiza taktyczna, gdzie są konkrety? No, chyba że twoje "oglądanie meczów przez 6 lat" to twoje jedyne doświadczenie.
Iga przegrała parę gemów? Naprawdę? To w tenisie normalne, a światowa czołówka to nie tylko wygrywanie każdej piłki, ale umiejętność powrotu po trudnych momentach. Jeśli dla ciebie przegrana gema przy prowadzeniu 40:0 to "żenada", to może warto spojrzeć na realia sportu na najwyższym poziomie. To nie jest gra idealnych robotów, tylko ludzi, którzy popełniają błędy. Ale to też ludzie, którzy wygrywają wielkie turnieje, a Iga robi to doskonale.
I o czym w ogóle mówisz, wrzucając nagle Radwańską i Kubicę do tego miksu? Rozumiem, że masz problem z akceptacją tego, że ktoś może osiągnąć sukces na swoich warunkach. Ale to, co piszesz, to nie analiza sportowa, tylko zrzędzenie.
A jeśli chodzi o twoje porównania do Kubicy – cóż, kolego, widać, że z Formułą 1 też nie jesteś na bieżąco. Zanim zaczniesz rzucać oskarżenia o "80% bolidów", to warto najpierw sprawdzić fakty, bo widzę, że te 20% logiki ci uciekło. Sportowcy, tacy jak Kubica i Iga, osiągnęli więcej, niż ty kiedykolwiek byś zrozumiał – nie dzięki fochom, ale dzięki talentowi, pracy i determinacji. Więc zanim zdecydujesz się pisać kolejny pseudointelektualny wywód, może przemyśl, co naprawdę chcesz osiągnąć, bo na razie wygrywasz tylko konkurs na internetowego malkontenta.
Miłego dnia!
@5 146 071 Pasko: zablokowałam go rano i nie mogę zrobić teraz screna żeby Tobie udowodnić, było to pomiędzy 6 a 7 godzina , jeżeli twierdzisz że to nic takiego to niech się dalej panisxy i ubliza
@5 146 074 Biedroneczka1977: ok sprawdzę między 6 i 7 zaraz
Żeby zablokować kogoś kto nie jest wart żeby mu nawet część napisać, to nie musisz mnie pasko uświadamiać, a swoim zachowaniem pozwalasz mu na wszystko , bo uważasz że on jest fajny , wszyscy go tutaj lubią tylko ja się czepiam
@5 146 076 Biedroneczka1977: ja tu tylko widzę wpis typu "idź zbadaj piersi, bo u mnie 28-latkowie badają prostatę". Wpis mało logiczny i słabo merytoryczny, ale ogólnie nie wiem co tu jest obraźliwego, jedynie nie wiadomo o co chodzi
@5 146 073 Pasko: wygrywasz tylko konkurs na internetowego malkontenta.
@5 146 078 emeryt: co sądzisz o sztucznej inteligencji jako narzędzia do odpowiadania "hejterom"
@5 146 077 Pasko: @5 146 077 Pasko: skończyłam dyskusje zbigniew jest bezkarny , nie mamy o czym rozmawiać, zablokowałam go koniec kropka żegnam
@5 146 079: chyba trochę robi wrażenie jak ta technologia się rozwija...
Zobaczcie jak ludzie się zachwycali 40 lat temu w 1984 roku, gdy Steve Jobs zaprezentował najnowszą wersję swojego komputera i jego możliwości "mówienia"
Zobaczcie jak ludzie się zachwycali 40 lat temu w 1984 roku, gdy Steve Jobs zaprezentował najnowszą wersję swojego komputera i jego możliwości "mówienia"
@5 146 082 Andreas3864: ja to wszystko wiem, mnie chodzi teraz o to że admin pochwala takie zachowanie
@5 146 082 Andreas3864: no tak masz rację głowy nikomu się nie baprawi tylko czat mu został tutaj go wszyscy lubią oprócz mnie , ja się go czepiam i admin musi go bronić
Cześć
Patrzę na wylosowane liczby i dobrze typowałem tylko zabrakło kropki nad i
@5 146 088 Sebastian_M: ts unika wygranej
@5 145 984 zbigniew g: Od nos do wos ?
Technologia nas wyleminuje nas nie będzie będzie bunt maszyna człowiek jeśli maszyna uzyska samostanowienie poczucie ja będzie przestane dla ludzi
@5 146 012 01234Zorro567890: Może to przyczyna niepelnośmieszności intelektulnej? Ten osobnik nie jest przypadkiem odosobnionym.
Bóg zostanie obalony czyli stwórca człowiek chociaż może być też wersja że garstka ludzi będzie tym sterować i rządzić resztą ludzi w sumie już tak jest
@5 145 993 tomi77: Przeciez nie jedna trojka , a nawet piękna czwórka.
Już sa dwie ofiary śmiertelne zatrucia czadem.Czad, cichy zabójca znów zbiera żniwo. Instalujcie czujniki czadu! [ Jaworzno].
@5 146 090 panoramix:
To my unikamy wygranej
To my unikamy wygranej
@5 146 093 Mulag:
Czyli zostaną same roboty ?
Czyli zostaną same roboty ?
@5 146 098 Jelonek:
Mówili o tym
Mówili o tym
Robię pstrąga z piekarnika
Zabrakło mi tylko masła
Idę pom masło
@5 146 106 Sebastian_M: Aleś mnie wkurzyl! Mniaaam.To dodaj trochę oleju albo idz do Żabki, przy okazji zagrasz w Mini Lotto.
@5 146 108 Sebastian_M: Wczoraj zjadlem okolo 40 dkg wędzobego dorsza, dzisiaj na śniadanie okolo pol kg.Mniaaam.
@5 146 065 trisetum:
rozmawiałem z jego nauczycielem w Krakowie
kubica wyróżniał się za młodu wyścigach GO-KARTÓW
jego ojciec widząc to, gdy robert skończył 10 lat wywiózł go do Włoch...
i tak skończyła się jego edukacja...
jeśli wkroczysz między wrony...musisz krakać jak one...
i taaaaaak..języki umie... bo przebywał między kierowcami z różnych krajów
i dlatego jak rozbił w 2008 r bolid, to już żadna firma go nie wzięła do siebie
zaczął też startować w rajdach... ale i tam jeździł
...jak kaskader u uszkadzał samochody...
nie używam tu emotikonki śmiechu... bo to przecież mogło się skończyć tragicznie
nikt z polaków, pilotów widząc jego kaskaderstwo podczas jazdy....nie chciał się zgodzić z nim jeździć... bo każdemu życie... ostatnio jeździł z zagranicznymi pilotami..
rozmawiałem z jego nauczycielem w Krakowie
kubica wyróżniał się za młodu wyścigach GO-KARTÓW
jego ojciec widząc to, gdy robert skończył 10 lat wywiózł go do Włoch...
i tak skończyła się jego edukacja...
jeśli wkroczysz między wrony...musisz krakać jak one...
i taaaaaak..języki umie... bo przebywał między kierowcami z różnych krajów
i dlatego jak rozbił w 2008 r bolid, to już żadna firma go nie wzięła do siebie
zaczął też startować w rajdach... ale i tam jeździł
...jak kaskader u uszkadzał samochody...
nie używam tu emotikonki śmiechu... bo to przecież mogło się skończyć tragicznie
nikt z polaków, pilotów widząc jego kaskaderstwo podczas jazdy....nie chciał się zgodzić z nim jeździć... bo każdemu życie... ostatnio jeździł z zagranicznymi pilotami..
@5 146 108 Sebastian_M: Czosnek, cytryna , jarzyny....

@5 146 102 trisetum: a co bloka ma ??
@5 146 114 Sebastian_M: Obydwa wtrynisz?
Ale wymyślają coraz więcej chemii
@5 146 118 Jelonek:
Tak dwa
Tak dwa
Ciasto juz upieczone

Zupa za pół godziny będzie gotowa.
Dziś późny obiad z przyczyn technicznych.
@5 146 123 Sebastian_M: Nie masz zakazu wklejania fotek? A gdzie Montezuma1 ze swoimi fotkami?
Pepe idzie w górę id dobrze
@5 146 126 Jelonek:
MONTEZUMA1 jest w swoim zamku a tam nie ma netu.
MONTEZUMA1 jest w swoim zamku a tam nie ma netu.
@5 146 125 Sebastian_M: To nie jest obiad , a obżarstwo.🦌
Pomykam po te masło do Żabki
Zaraz będę
Albo i nie - to zależy kogo spotkam po drodze i na drodze
Zaraz będę
Albo i nie - to zależy kogo spotkam po drodze i na drodze
@5 146 130 Sebastian_M: Uważaj na gamoni🌚
Lewandowski strzelił już bramkę w 7 minucie meczu. A pisali że on nie potrafi grać
@5 146 119 islandorka30,5: Gdzie ten kawaler z wrodzoną niesmiałością do kobiet
@5 146 131 Jelonek:
Na tę okoliczność jestem świetnie przygotowany
Na tę okoliczność jestem świetnie przygotowany
@5 146 134 Sebastian_M: A gdy ktoś powie Ci tak " Co się śmiejesz jak idiota", czy się obrazisz? Zagraleś w Mini w Żabce będac po maslo?
@5 146 132 Sebastian_M: A , tak, Roberta zawsze krytykowal Tomi77.Ja mam dla Niego wielki szcun za to, ze jest Polakiem.
@5 146 137 Jelonek:
@5 146 138 panoramix: Dla Ciebie też
@5 146 139 Jelonek:
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
Korzystając z obecności Pasko, chcę zapytac o powod, ze nie mogę wklejać fotek.Być może jest zmiana regulaminu,ktorego punkt przeoczylem.Jeśli tak, to przepraszam.Będę wdzięczny za wskazanie mojego blędu.
Miałem wysłać Multi ale sąsiadka wyciągnęła mnie na rower. Znaczy Ona rower a ja hulajka
@5 146 143 tomi77: Robert Lewandowski to jeden z najlepszych piłkarzy na świecie i zasługuje na szacunek za swoje osiągnięcia., nie szastaj ta
@5 146 144 tomi77: To zaproś ją na kolacje.
@5 146 143 tomi77: to nie Polak mgr ciekawe co z tym mgr będzie kara
jak dyplom wisi w pokoju na ścianie, to nie widzę problemu, byleby z tym tytułem magistra nie afiszowal
...się
@5 146 144 tomi77:
@5 146 149 01234Zorro567890: U nas tez byl przeciez magister_hazardu, dr2p tez byl, drmax, chirurg, internista, i jakoś przezyliśmy.
Na naukę nigdy za późno , będzie mniej gamoni.
Na naukę nigdy za późno , będzie mniej gamoni.
Zbigniew g to samotnik ,pracujący i mieszkający z mamusia która ugotuje,upierze i dba jak o dziecko 4letnie a on ma tylko łażenie jak ta menda i picie piwa. Brak obowiązków i nie zażył normalnego życia i mu się pierdoli w glowie
@5 146 153 Mulag: co to?
@5 146 155 Bolo22:
@5 146 153 Mulag: fajny sernik
@5 146 157 Andreas3864: ale to tak jest i on doskonale o tym wie
Nikogo nie można zmuszać do zawarcia związku. Szczęście i spełnienie w życiu to kwestie indywidualne i każdy ma prawo decydować o swoim życiu uczuciowym.
Tylko niech nie krytykuje innych jak Gamoń.
Tylko niech nie krytykuje innych jak Gamoń.
Zbigniew wypowiedz się że to twoje życie i masz wszystkich w dupie
@5 146 155 Bolo22: Znamy przecież samotnikow, kawalerow, zbawców narodu, ktorzy dlugo mieszkali z mamusia, teraz z...., i sa szczęsliwi.
Dwóch kolegów rozmawia:
Wiesz, co? Ja gram w lotto od lat i nigdy nic nie wygrałem.
A ja gram od dwóch tygodni i już wygrałem!
No i co wygrałeś?
Dwa tygodnie życia!
🦌
Wiesz, co? Ja gram w lotto od lat i nigdy nic nie wygrałem.
A ja gram od dwóch tygodni i już wygrałem!
No i co wygrałeś?
Dwa tygodnie życia!
🦌
@5 146 155 Bolo22: i ma 47,50 zł. Na godzinę
@5 146 166 trisetum: złodziei oszust jak byś napisał że 27 to bym cię chwalił
@5 146 166 trisetum: ale to Zbigniew myślałem że ty
@5 146 169 Mulag: ja mam 13 na godzinę
@5 146 166 trisetum: chyba Prezes,ze tak skromnie 47.50zł
@5 146 170 trisetum: aha to cię szanuje
Jutro ale powaga na godzinę mam 80 zł ale tylko dla tego że jutro mam wolne ale przychodzę nadgodziny robić
Dziś nie byłem pogoda straszna nikt się nie pytał a sam prosić nie wypadało
@5 146 177 Mulag: przy oponach robisz
@5 146 178 Andreas3864: byś miał czym jechać
@5 146 159 Bolo22: co to wujek znowu nawywijał,kogo molestował że w Lochu