Wpisy 513 909 – 514 008
27 września 2011 22:53 → 27 września 2011 23:08, 100 wpisów
mój profil mam 49 i jeszcze jedno wiedziałem 13

jak wrózka prawda powiedziała

nie ma karwa sprawiedliwości

cłowiek wierny jak ten pies w zębach 2xdziennie niesie haracz
a tu masz karrrwa nic

cłowiek wierny jak ten pies w zębach 2xdziennie niesie haracz
a tu masz karrrwa nic

tak a propops, ciekawe czy jakis bank udzielilby kredytu w wysokosci 41 mln, na taka gre
a jutro wyjdzie jakaś pinda i powie że gracz sam wytypował szczęśliwe liczby i zagrał za 3zł

Swoją drogą szybko ten komputer przeleciał bazę i zliczył wygrane. A dranie ściemniają i wyniki podają tak późno.
trochę to dziwne w 40 minut policzyli tyle możliwości hm hm

mówiłem nie wszyscy wygra lotto 

czemu ja nie mogłem wygrać przesrałem ponad 6500zł i tylko trójka więcej nie gram
ale w mini lotto wygraly trzy osoby
bella34 i powie do tego że gracz był z Warszawy. Z ul. Nowogardzkiej.
yapa
żart ? serio ?
a teraz poważnie - są gdzieś jakieś info ? ?
#cenzura# jakim cudem ?
bella
a odsetki ?

żart ? serio ?
a teraz poważnie - są gdzieś jakieś info ? ?

#cenzura# jakim cudem ?

bella
a odsetki ?

http://www.multipasko.pl/password.htm
ktoś teraz niesamowicie się cieszy ze jego los się odmienił to musi byc niesamowita radość.
Zakończyło się losowanie Lotto, w którym wygrać, po skreśleniu losu za 3 zł, można było rekordową kwotę ponad 56 mln zł. Szczęśliwą "szóstką" okazały się liczby: 14, 15, 25, 27, 37, 40. - Ze wstępnych obliczeń Totalizatora Sportowego wynika, że dwie osoby w Polsce trafiły "szóstkę", a każdy z tych zwycięzców wygrał około 28 mln zł - mówi w rozmowie z Onetem rzecznik TS, Piotr Gawron.
jeszcze nie wiadomo jaka bedzie komulacja bo nikt nie wygral
Pasko Adminie kochany czy wiesz może ile jest ogólni wszystkich kolektur w Polsce?
Sieciówek, zwykłych, stacji benzynowych itd, itp?
Sieciówek, zwykłych, stacji benzynowych itd, itp?
Robal

nikt nie wygral
Jak tam milionerzy

rzecznik mówił,że dwie szóstki. Jeśli tak to kolejny dowód na oszustwo. Przy 2 milionach w puli ponad godzinę po losowaniu są wyniki a tu przy takim ogromie zakładów w 45 minut by policzyli?
wygrały 2 osoby prawdopodobnie mieszkające w miejscowościach ,których zlokalizowanie na mapie Polski zajęłoby wytrawnym kartografom mnóstwo czasu

ja sie nie smieje ale mowie prawde ziomek nawalony ostanio wygrał 150 zł w zgrapki
bartek135>

jakim grzybkiem d.z.i.ś przy tylu zakładach j.u.ż. podają

jakim grzybkiem d.z.i.ś przy tylu zakładach j.u.ż. podają

lila...lotto 2 trafienia

MCSl: Oni w 20 minut po losowaniu wiedzą co i jak tylko się o***zielają. A dziś szybciej podali bo jest nagłośnione.
kumulacja bedzie mowie napewno
no dobra no dobra narra ALL 

i ide tam

i ide tam
Ciekawe ile szóstek bylo

nic nie widać kto teraz wygra lotto

chcieli swoje 50 mln kumulacji udało mi się, a teraz koniec zabawy w kumulacje. Normalnie ludzie idą do pracy, a TS, i reszta sie cieszą.
ballcia, easy, easy. daj spokoj.
a u mnie jeszcze jeden sukcesik. znowu pewniak w grupie
a u mnie jeszcze jeden sukcesik. znowu pewniak w grupie
Nie ośmieszajcie się. W dobie komputeryzacji takie obliczenia ile padło im 6 mają w czasie prawie rzeczywistym jak nie w rzeczywistym. A to że tak późno wyniki na stronę wrzucają tylko po to żeby ludzie myśleli że to nie wiadomo ile jest liczone
zaraz podadzą pewnie

co wy ku...gadacie ani jednej szostki nie bylo juz sa wyniki n ainnych stronach
ciekawi mnie dlaczego w natłoku programów informacyjnych ,DDTVN nigdy nie ujawniono osoby która została szczęśliwcem ,który wygrał konkretne pieniądze,nawet gdyby miało to się odbyć bez ujawniania osoby.
andro...

ide spać aaa.Wam tez kotki dwa ..myszki i co tam chcecie do zabawy..karaluchy aaa
profesor

lila

bella

anzu

i reszta..

profesor

lila

bella

anzu

i reszta..

nie trafiłem w lotto ale pytania na jutrzejszym egzaminie ciagle mam szanse trafić 

andro...

dobranoc

dobranoc@oirasokol w czasie prawie rzeczywistym to nie. Spróbuj puścić kilka milionów kombinacji przez system, porównać je i zakwalifikować. 10 minut jak nic.
lila byly kiedys osoby w tv pokzane co trafily 6 w loto ale ponzej 1 mln oczywsycie wszystko przepuscily
Nie mam nic przeciwko temu, że padły
ale #cenzura# jak dziś już wiedzą, a normalnie siedzisz i czekasz ?
andro

Już wiesz za co i dlaczego 
ale #cenzura# jak dziś już wiedzą, a normalnie siedzisz i czekasz ?
andro

Już wiesz za co i dlaczego 
no to sie urodzily blizniaki w rekordzie lotto