Wpisy 513 476 – 513 575
27 września 2011 21:26 → 27 września 2011 21:46, 100 wpisów
lila >>> jasne jako pocieszenie po niewygraniu 50 milionów,
jackwar >>> jemu owszem życzę strzałów acz niekoniecznie celnych ....

jackwar >>> jemu owszem życzę strzałów acz niekoniecznie celnych ....
Ciekawe jak by zebrał wszystkich tu piszących to dopiero był by Madagaskar 

slavo >>> jak chcesz wiedzieć to przyjedź i przeprowadź wywiad ... 

HARTGE systemikiem zagrales 

Albin nie, zagrałem z rozsądkiem kilka swoich kilka na chybił-trafił
co wam powiem to wam powiem ale wam powiem,każdy z nas gówno wygra,niestety

HARTGE dzisiaj przedemna co wysylal powiedzial "poprosze 150 z chybika" a drugie tyle mial w kuponach 

albinlotto
na forum była kiedyś ostra jatka w tej kwestii, jak chcesz odszukam... Cóż, moim zdaniem "filtrując" możesz zgubić to, co najważniejsze
A, że - najlepiej wysłać tylko jeden /i jeszcze pierwszy raz w życiu/ zakład i trafić - bezcenne - wiadomo
na forum była kiedyś ostra jatka w tej kwestii, jak chcesz odszukam... Cóż, moim zdaniem "filtrując" możesz zgubić to, co najważniejsze

A, że - najlepiej wysłać tylko jeden /i jeszcze pierwszy raz w życiu/ zakład i trafić - bezcenne - wiadomo

jackwar.....hmm...zawsze sięgam po to czego chcę tylko coś w totku mi ostatnio kiepsko idzie

a tak w ogóle to już czas by się odprężyć
by jakoś łagodnie przyjąć wynik losowanko DL

by jakoś łagodnie przyjąć wynik losowanko DL

Telefon do gracza po zatwierdzeniu wygranej
- no, gratuluję panu szczęśliwej wygranej.
- dzięki szwagier..., sorry: dziękuję panie Prezesie :-)

- no, gratuluję panu szczęśliwej wygranej.
- dzięki szwagier..., sorry: dziękuję panie Prezesie :-)

Robal_36 mnie nie interesuja opinie innych na ten temat ja wiem ze tak jest lepeij i koniec wole miec 900 zakladow po 6 niz jeden na 12 liczb
Dziś mówili w radio, że dobrze mieć leki uspokajające pod ręka ale mnie one zupełnie nie będą potrzebne, szóstkę przyjmę ze spokojem
<krisekb> odkladamy anomozje pulawsko-lubelskie ad acta zajme jednak stanowisko w sprawie kolektorki,ktora Ci opowiedziala jak gra jedenz Jej graczy. Takie opowiesci to przejaw braku profesjonalizmu. Wedlug mnie takich rzeczy nie powinno sie mowic. Ale moge sie mylic.
<MCSI> zmartwie Cie nieznacznie trafilem "piatke" otarłwm sie o "szostke" i zapewniam Cie,ze sie mylisz,iz ze spokojem przyjmiesz wygrana "szóstkę" zwłaszcza przy tak ogromnej puli
dzisiaj jadąc autem z pracy wysłuchałem w radiu że na minutę szło 15 tys zakładów
<jacwar> nie przesadzam takie zachowanie to brak kregoslupa moralnego tak sie robic nie powinno.Wyobraz sobie,ze pani z banku gdzie jestes klientem mowi jaka kwote wyplacales-badziesz zadowolony?
Oń, masz racje, oj to taka dobra znajoma, że gadamy sobie o wszystkim, można mieć raczej pretensje do mnie że Wam o tym opowiadam, ale sądzę że raczej nikt z Was z tą Panią się nie spotka
ale to taka fajna ciekawostka, że nie mogłem się oprzeć
ale to taka fajna ciekawostka, że nie mogłem się oprzeć
Qń >>> wierzysz jeszcze w "kręgosłup moralny" optymista z Ciebie
HARTGE >>> tak "luj" ładnie ujmując ...
HARTGE >>> tak "luj" ładnie ujmując ...
Nikt tu nie ma do nikogo pretensji zwlaszcza nie do Ciebie. Pracowalem w kolekturze,mialem dobrego nauczyciela w tej materii,przekazal mi abecadlo,ja sie do tego stosowalem stab takie moje zdanie.
Qń , takie jest nasze społeczeństwo , jak myślisz że jak przyjdzie przelew na konto z TPSa to nie będzie szumu w banku ?
W niemczech to był by skandal a w polsce zawsze było jedna pani drugiej pani w tajemnicy i całe miasto wie
W niemczech to był by skandal a w polsce zawsze było jedna pani drugiej pani w tajemnicy i całe miasto wie
jak nie mniej za piątkę 2 tyś. o czwórce to już nie będę wspominał, bo może zniżyć się do poziomu 3 

<jackwar> zycie to sztuka wyboru,wiec albo prosisz totalizator o przelew na Twoje konto ( lub konta swoje czy osob wskazanych przez Ciebie ) albo rwiesz kupon i masz spokoj.
jackwar jak by padla 1 wygrana to w tym banku bedzie cos wiekszego niz tylko szum 

Zawsze TPSa tak proponuje i zakłada kilka kont
tylko z 50 to trzeba by kilkanaście banków
tylko z 50 to trzeba by kilkanaście banków

a co tam będziemy robic?