Wpisy 513 121 – 513 220
27 września 2011 18:43 → 27 września 2011 19:51, 100 wpisów
Tak myślałem , zakwasy a gdzie tam kolektury szukać
ten wyjazd to za wygraną ? 
ten wyjazd to za wygraną ? 
moje typy na 22,15 w dużego 3,4,6,15,23,28,30,33,34,41,44,,,,,systemik na 41 kratek i pare kratek spontanicznie puszczone,,,
multi też puszczone

pozdrawiam iżycze dużo trafnych liczb,,

multi też puszczone

pozdrawiam iżycze dużo trafnych liczb,,

Wróciłem z kolektury teraz i stałem w kolejce ok 35 osobowej, i słuchając ludzi to mają trochę racji, mówiąc o tej kumulacji. 'Jeżeli dziś padnie 6 (jedna) o nawet kilka, to znaczy że to było robione na 'pokaz'. Dziwne ze nikt nie trafiał, to akurat teraz jak jest obiecywane 50 mln, to są szósteczki trafione' - komentarz jednego z grających. 

Ja tez wrocilem wlasnie z kolektury, stalem 30min w kolejce i powiem Wam ze pytalem znajomej ktora tam pracuje,sprawdzila mi i pula na 6/6 aktualnie to ponad 53mln zlotych!!!! lol. o 22;15 bedzie prawie 60mln zobaczycie 

W dziale "Typowania" widzę już 535 zestawów po 12 liczb na dzisiejsze Lotto. Oj będzie się działo...
ale wy bankrutowany gadają 50 mil , nie dla wszyscy wygrają

witam

To teraz jaka będzie będzie cena 4 i 5. Ostatnio:
4 = 18848 (osób) = 146,00
5 = 334 (osób) = 5,774.00
Teraz jak 4 będzie po 80-100 zł to będzie dobrze a piątka ok 3 tyś.
4 = 18848 (osób) = 146,00
5 = 334 (osób) = 5,774.00
Teraz jak 4 będzie po 80-100 zł to będzie dobrze a piątka ok 3 tyś.

jaroooo
ty ty teraz nie masz tyle kasy lotto , nie mozesz wyśleć 6/12
buuhaha
ty ty teraz nie masz tyle kasy lotto , nie mozesz wyśleć 6/12

buuhaha
............WITAM i pozdrawiam Ziomalki i Ziomali po kuponie....
na chwile obecną w puli jest ponad 53, 2 mln.
jako ciekawostkę i dla tych co chcą liczyć w niedziele o godz 13.50 było 33 4 mln WSZYSTKIM POWODZONKA
na chwile obecną w puli jest ponad 53, 2 mln.
jako ciekawostkę i dla tych co chcą liczyć w niedziele o godz 13.50 było 33 4 mln WSZYSTKIM POWODZONKA
Witam ponownie
ciekawe czy spiskowa teoria dziejów obecnej kumulacji znajdzie dzisiaj finał

ciekawe czy spiskowa teoria dziejów obecnej kumulacji znajdzie dzisiaj finał

madzia , losowania są 3 razy w tygodniu ale trzeba grać , ty masz nosa do cyferek , wiem wiem , to analiza i trzeba czasu poświęcić i trochę szczęścia , Ty to masz , tego jestem pewien .
...BEDZIE więc to historyczne losowanie nie tylko ze względu na pule ,ale także na wpływy do kasy LOTTO POZDROWIONKA
Papatrzyłem jakie liczby były ostatnio, zaznaczyłem inne (wiem, że to nie ma znaczenia, ale przy manipulowaniu wynikami...), po chwili zobaczyłem, że to Ekspres Lotek czy jak to się tam teraz nazywa. Miałem zmienić, ale pomyślałem, że później bym tego żałował 
50mln myślę, że warto było zaryzykować 3zł. Jak wygram to... wpłace na lokate i z odsetków będę żył do końca życia

50mln myślę, że warto było zaryzykować 3zł. Jak wygram to... wpłace na lokate i z odsetków będę żył do końca życia

lece się puścić bo w wawie burza nadciąga , żeby mnie piorun nie trafił 

No tak się można zastanawiać od września 24 za 3/6 a zaraz nagle kumulacja 50mm i wszyscy sobie przypomnieli,że istnieje DL i wcale nie jest taki drogi jeśli patrzeć na kwoty wydawane na zakłady
nie ma to jak super przemyślana reklama, a jaki zarobek dla TS

nie ma to jak super przemyślana reklama, a jaki zarobek dla TS

rutra oglądałas teleexpres ze o tych odsetkach piszesz
tak tam radzili do banku na lokate

tak tam radzili do banku na lokate

androoo
ponownie dzien dobryy

ponownie dzien dobryy

andromeda i było 210 tyś zł
. Jeżeli dziś nie wygram nic w lotto, to zaczynam grać w ML. Mniejsze kwoty, ale tańsze 
. Jeżeli dziś nie wygram nic w lotto, to zaczynam grać w ML. Mniejsze kwoty, ale tańsze 
project x
nie mów tak cześć androo , rób tak

nie mów tak cześć androo , rób tak

androoo

krysieńka

ktoś pisał wczesniej ze u nich kolejki....

u mnie spokojnie kilka osób tradycyjnie

u mnie spokojnie kilka osób tradycyjnie

historycznie patrząc może trafić co najmniej 80
, bo takiej kumulacji jeszcze w historii nie było
, bo takiej kumulacji jeszcze w historii nie było
no właśnie czy ktoś mógłby powiedzieć kiedy to było ze trafiło 80 osób szóstkę

ja rano w kolekturze na luzaku, a po 16 jak wyszedłem z roboty to masakra, kolejka hen na ulicę

andruś u mnie kiepsko...jak mam trafione 2 to ta trzecia zaraza zawsze w środek wycelowana

http://biznes.onet.pl/gora-pieniedzy-do-wygrania,18861,4862953,10414667,fotoreportaze-detal-galeria#photo10414667 na za chęte 

ile osób, hmm patrząc na kumulację i wypowiedzi zarządu TS to komp wybierze tylko jedną osobę, toż jest rekord

ja się zawiesiłam troszkę w grupie ...często trafiałam z wyprzedzeniem o jedno losowanie ...można sie wściec

kryśieńka no jak tam w pracy..jak przetwory ..jak mąż?tak ogolnie

Witam ja tylko na chwilke 

jak tam losowanie macie już liczby ??
w pracy no cóż niby praca jest ale jej nie ma tyle ile powinno być ,choć ja nie mogę narzekać
w tym tygodniu mam jej nadmiar...
w tym tygodniu mam jej nadmiar...<krysieńka> jak mnie pamiec nie myli ilosc trafionych szostek w liczbie 80 sztuk byla 30.03.1996r.
andro a co do przetworów no to prawie konie ...zostały jeszcze buraczki

Qń dziękuje za odpowiedź do mojego pytania
...ja w tamtym czasie jeszcze nie grałam

...ja w tamtym czasie jeszcze nie grałam
ahaaa ja juz mam dawno wlyslane 

oj jestem przygotowana do zimy ...może być nawet bardzo sroga...mam prawie wszystko

<krysieńka> prawdziwa jest również historia mówiąca o tym,że jeden z grających trafił "szóstę" dnia 30.03.1996r. bawiła się cała wieś "a konto" wygranej,ale potem ten szczęściarz okazał się wielkim przegranym,bowiem wypłata za szóstkę nie pokryła kosztów imprezki
ja też nie lubię ...szczególnie ,że jestem strasznym zmarzluchem

rozrzutna jesteś
. Tutaj jest bezpiecznie