Wpisy 5 130 298 – 5 130 535
21 września 2024 17:11 → 21 września 2024 19:13, 100 wpisów
makler dodał(a) komentarz w temacie: 85067 Graczy Lotto - nasza grupa na Facebooku!
Kochamgierki dodał(a) komentarz w temacie: 85067 Graczy Lotto - nasza grupa na Facebooku!
@5 130 285:
POETORKA
POETORKA
wujek74 dodał(a) komentarz w temacie: 85067 Graczy Lotto - nasza grupa na Facebooku!
@5 130 285: Kubraczek, emeryt z długim stażem w grze w Keno, znany w lokalnym kasynie jako "Szczęśliwy Kubraczek", zawsze wierzył w swoje szczęście. Przez lata grał regularnie, odkładając część emerytury na swoje "kenowe marzenia". I nagle, w ciągu trzech dni, jego marzenia stały się rzeczywistością.
Pierwszego dnia, po tygodniu niepowodzeń, Kubraczek wybrał swoje ulubione liczby - 2, 8, 10, 11, 13, 18, 21, 26, 30. Nie wierzył własnym oczom, gdy na ekranie pojawiło się 10 z nich, a na jego koncie pojawiło się 300 000 zł. Euforia trwała kilka dni, a Kubraczek opowiadał wszystkim o swoim szczęściu.
Drugiego dnia, wciąż pod wpływem euforii, Kubraczek wrócił do kasyna. "Może to znak, że dzisiaj też wygram", myślał, wybierając te same liczby. Los znowu się do niego uśmiechnął - 300 000 zł ponownie trafiło na jego konto. Kubraczek, już nie tylko "Szczęśliwy Kubraczek", ale "Dwa razy Szczęśliwy Kubraczek", czuł się jak w bajce.
Trzeciego dnia, Kubraczek wrócił do kasyna, ale tym razem z głową pełną rozsądku. "To był cud, nie będę próbował losu", pomyślał. Zamiast grać, Kibraczek postanowił wypić kawę i podziwiać swoje szczęście. "Dwa razy 300 000 zł", powtarzał sobie, "to wystarczająco dużo, żeby spełnić wszystkie moje marzenia".
Kibraczek, choć wciąż grał w Keno, nigdy więcej nie wygrał tak dużych sum. Ale to nie miało znaczenia, bo już od dawna nie był zwykłym graczem. Był "Dwa razy Szczęśliwym Kubraczkiem", a to było wystarczające, żeby żyć w szczęściu i spokoju.
Pierwszego dnia, po tygodniu niepowodzeń, Kubraczek wybrał swoje ulubione liczby - 2, 8, 10, 11, 13, 18, 21, 26, 30. Nie wierzył własnym oczom, gdy na ekranie pojawiło się 10 z nich, a na jego koncie pojawiło się 300 000 zł. Euforia trwała kilka dni, a Kubraczek opowiadał wszystkim o swoim szczęściu.
Drugiego dnia, wciąż pod wpływem euforii, Kubraczek wrócił do kasyna. "Może to znak, że dzisiaj też wygram", myślał, wybierając te same liczby. Los znowu się do niego uśmiechnął - 300 000 zł ponownie trafiło na jego konto. Kubraczek, już nie tylko "Szczęśliwy Kubraczek", ale "Dwa razy Szczęśliwy Kubraczek", czuł się jak w bajce.
Trzeciego dnia, Kubraczek wrócił do kasyna, ale tym razem z głową pełną rozsądku. "To był cud, nie będę próbował losu", pomyślał. Zamiast grać, Kibraczek postanowił wypić kawę i podziwiać swoje szczęście. "Dwa razy 300 000 zł", powtarzał sobie, "to wystarczająco dużo, żeby spełnić wszystkie moje marzenia".
Kibraczek, choć wciąż grał w Keno, nigdy więcej nie wygrał tak dużych sum. Ale to nie miało znaczenia, bo już od dawna nie był zwykłym graczem. Był "Dwa razy Szczęśliwym Kubraczkiem", a to było wystarczające, żeby żyć w szczęściu i spokoju.
ja to w pierwszej ławce siedzę, mi nie wypada używać takich słów
wujek74 dodał(a) komentarz w temacie: 85067 Graczy Lotto - nasza grupa na Facebooku!
@5 130 316 trisetum: 

Pasko dodał(a) komentarz w temacie: 85067 Graczy Lotto - nasza grupa na Facebooku!
Jelonek dodał(a) komentarz w temacie: 85067 Graczy Lotto - nasza grupa na Facebooku!
Pasko dodał(a) komentarz w temacie: 85067 Graczy Lotto - nasza grupa na Facebooku!
Jelonek dodał(a) komentarz w temacie: 85067 Graczy Lotto - nasza grupa na Facebooku!
trisetum dodał(a) komentarz w temacie: 85067 Graczy Lotto - nasza grupa na Facebooku!
makler dodał(a) komentarz w temacie: 85067 Graczy Lotto - nasza grupa na Facebooku!
@5 130 285: A przy stawce 10, bylabu uczta
@5 130 333 wujek74: Wujek74, proszę Cię, przestań nudzić na czacie! Nie zwracaj uwagi na drobnostki, skup się na ważniejszych sprawach. 😉
🤡 ✍ 🦾
🤡 ✍ 🦾
@5 130 333 wujek74: kurys przez ó zamkniete
@5 130 339 wujek74: Nawet gdybyś mi wkręcal wajca w imadlo, nie przynalbym się , ze napisalem Pana Tadeusza.
@5 130 345 Jelonek:
@5 130 343 wujek74: Zapraszam na piwo, pogadamy. .,moze język się rozwuąze?
@5 130 343 wujek74: Zapytaj się Maja
Dziewczyna23 typował(a) za 4 zł w Keno nr 1318859 i trafił(a) 500 zł
@5 130 353: Bóg czasem placze nad Tobą.
@5 130 352 wujek74: Hej! Znalazłam kilka sposobów na radzenie sobie z trollem na czacie:
Zignoruj jego wpisy - nie daj mu satysfakcji z uwagi.
Zablokuj go, jeśli to możliwe.
Zgłoś jego zachowanie administratorom czatu.
Pamiętaj, że nie musisz tolerować wulgarnych wypowiedzi.
Jestes pierwsza osobą, ktorą teraz zablokuje.
Zignoruj jego wpisy - nie daj mu satysfakcji z uwagi.
Zablokuj go, jeśli to możliwe.
Zgłoś jego zachowanie administratorom czatu.
Pamiętaj, że nie musisz tolerować wulgarnych wypowiedzi.
Jestes pierwsza osobą, ktorą teraz zablokuje.
Jelonek, "Jestes pierwsza osobą, ktorą teraz zablokuje."
przecież masz napisane w profilu
Pewnie osoby, ktore mnie zablokowaly zauwazyly, ze ja tez je zablokowalem.
przecież masz napisane w profilu
Pewnie osoby, ktore mnie zablokowaly zauwazyly, ze ja tez je zablokowalem.
Cześć
No po mszy.. To będzie tydzień prawdy.. Na mini 54 zł.. Poleci.. Chyba
Już jestem
Co robicie?
Klikacie?
Macie jakieś fajne liczby do gry ?
Czy robicie przepychanki?
Zaraz spojrzę bo dzwonili do mnie że coś tu się dzieje
Nie ze mną te numery Bruner
[3na14tą,6dzis i jutro,20,21,22, 24powinaWczorajByc, 27dzisLubJutro, 28,41,42, 44,47,61*,80]
Możesz robić w konia ale nie mnie
Widzę że leciały prowokacje
Zaraz się w to wczytam i zrobię z tym porządek
Poczekaj moment okej?
@5 130 411 wujek74: dlaczego seby nie zablokujesz byłbyś spokojniejszy i się wysypiał
@5 130 384 makler: Pisalem to do Wujka.Przeciez on Ciebie tez pezesladowal nie raz
@5 130 413 waldus: blok oznacza poddaństwo
Ja nie klękam przed debilami
Ja nie klękam przed debilami
@5 130 415 makler: odblokuj w47 to zobaczysz co napisałem
@5 130 416 wujek74: myślę że więcej Energi powinieneś wkładać w swoje życie do czesne a nie zawracać se dupe tutok dupe debilami
Czekaj ja zaraz zadzwonię.
Bo tak nie może być.
@5 130 415 makler: to. Nie konto szpiegowskie po prostu czasami się zapominam przelogować a cięgien makler chyba zaproszę do zaufanych
Niech trole mają szpiega
Niech trole mają szpiega
@5 130 424 waldus: jak stanę na dwie nogi to se pujdę
@5 130 433 wujek74: myślę żeś poważnie nad sobą musisz się zastanowić i zadać sobie pytanie czy ty masz rządzić swoim życiem czy życie tobą
@5 130 444 waldus: karkówka ci zaszkodziła?
Już
@5 130 445 wujek74: pomyśl nad tymym
Angierski gramy tymi liczbami które wygenerował system?
@5 130 405 Sebastian_M: byś nie pierdolił sam ze sobą
Z pijanymi nie rozmawiam
My tu pracujemy nad znalezieniem liczby w liczbie.
@5 130 445 wujek74: ma wzdecia
Sebastian_M:
Wytłumacz mi
Jaki sens mają twoje wywody
Prowadzone do siebie samego?
Wytłumacz mi
Jaki sens mają twoje wywody
Prowadzone do siebie samego?
Wrzucasz wszystkie liczby do komputera i on to trawi tak aby wyszły te które mają wyjść.
Wtedy trafiasz dość znaczną kwotę pieniędzy i jesteś w stanie kupić nawet mieszkanie.
Kumasz?
Czy ma Ci to wytłumaczyć inaczej?
Szkoda że nie mieszkamy w jednej miejscowości bo bym Ci to wytłumaczył szybciutko
@5 130 480 makler: nie piszę wszystkie wpisy są po kolei sam ze sobą nawija
Byś był zdziwiony i nie tylko
Nie piszę że przerażony bo nie mam zamiaru nikogo przestraszyć
Już mam.
Właśnie o tym piszę.
Pewnie tak ale to nie jest śmieszne.
Jaka jeszcze liczba?
Dodatkowe też bierzemy pod uwagę
Zaraz napisze co mi jeszcze chodzi po głowie.
Najpierw zrobię sobie herbatę

zapomniałem.. wypuściłem taka cme