Wpisy 5 128 197 – 5 128 346
19 września 2024 22:33 → 20 września 2024 08:11, 100 wpisów
MCSl dodał(a) komentarz w temacie: Podwyżka ceny zakładu Mini Lotto od 1 października 2024!
@5 128 195 Mulag: To chyba 3 w kolejności

@5 128 180 Bolo22: Masz racje.Zasad sieę trzeba trzymac , a nie je lamac.
@5 128 199 Sebastian_M:
To jest skan z Kosmicznej Rozpiski
@5 128 202 Jelonek:
@5 128 201 Mulag:
Do której grupy wchodzisz?
Do której grupy wchodzisz?
Pasko dodał(a) komentarz w temacie: Podwyżka ceny zakładu Mini Lotto od 1 października 2024!
@5 128 205 Sebastian_M: każda ma tą samą liczby to chyba jedno i to samo
@5 128 204 Sebastian_M: @5 128 204 Sebastian_M: Pamiętaj o pewnych dwoch zestawach.Jutro 20 - ty.
@5 128 201 Mulag:
Jest
Ramzes
Top Gun
9 marzeń
Kosmiczna Rozpiska
95067
Alko- chyba przestała istnieć.
Jest
Ramzes
Top Gun
9 marzeń
Kosmiczna Rozpiska
95067
Alko- chyba przestała istnieć.
@5 128 207 Mulag:
Tak nie jest. Każda grupa gra innym sposobem.
Tak nie jest. Każda grupa gra innym sposobem.
@5 128 207 Mulag:
To nie jest jedno i to samo.
To nie jest jedno i to samo.
Moja grupa 4 losowania i pierwszy sukces
Jutro postaramy się trafić minimum 4/5
@5 128 213 Mulag:
Dlatego Ci tłumaczę.
Dlatego Ci tłumaczę.
@5 128 213 Mulag:
Nie jesteś w temacie ale chcę Ci pokazać że moja grupa 3 zakładami trafiła 3/5 w Mini
Nie jesteś w temacie ale chcę Ci pokazać że moja grupa 3 zakładami trafiła 3/5 w Mini
@5 128 212 Sebastian_M: Jutro beszie lepiej.Myśl, ktora liczba się powtorzy.Ja juz ją czuje.
@5 128 217 Jelonek:
Zaczęliśmy wygrywać i to jest plus
To się musiało tak skończyć
Myślę że do końca miesiąca 5 w Mini w naszych rękach
A do tego skan tu na stronie
Skan 5/5 w Mini
Po 5/5 w Mini powiemy bujaj się podwyżko
Ta 5/5 może być nawet jutro
@5 128 226 Sebastian_M: Wolę w sobote bo bedzie ponad 400 000 : 2
Teraz mam potwierdzenie jutro powinno siąść 5/5 w Mini
@5 128 228 Jelonek:
Właśnie o to mi chodzi.
Właśnie o to mi chodzi.
@5 128 180 Bolo22: no jednak na Facebooku sprawniej się buduje takie społeczności. Ale pomyślę, czy na multipasko nie zrobić podobnej gry, gdzie strona będzie miała swój worek z kombinacjami osobny...
Dziś było blisko 4/5
@5 128 195 Mulag: o matko to wpisz "85067 Lotto"
Może jutro ułoży się zamiast 4/5 całe 5/5
Może to przypadek że wpadło 3/5 ale jak jutro też coś wpadnie to już nie będzie przypadek
Szykujemy na jutro zestaw liczb do Mini. Rozpiska na 3 zakłady więc jeśli nic nie wejdzie strata dość mała.
@5 128 235 Pasko: Prawdziwe relacje - bez hipokryzji
Słowo "społeczność" brzmi dumnie, ale prawdziwa społeczność to taka, w której relacje oparte są na szczerości i autentyczności. Bez hipokryzji, która jak pasożyt, zżera zaufanie i tworzy dystans. Prawdziwe relacje to takie, w których możemy być sobą, bez udawania, bez maskowania swoich uczuć i myśli. To relacje oparte na wzajemnym szacunku, zrozumieniu i empatii.
W prawdziwej relacji nie ma miejsca na fałsz. Nie ma potrzeby udawania, że wszystko jest w porządku, gdy tak nie jest. Nie ma potrzeby tworzenia idealnego obrazu siebie, aby zaimponować innym. Prawdziwe relacje to otwarta komunikacja, zdolność do przebaczenia i gotowość do kompromisu. To relacje, w których możemy być wrażliwi, bez obawy o osąd.
Być może nie zawsze będzie łatwo, ale prawdziwe relacje są warte wysiłku. Są fundamentem szczęścia i spełnienia. To w nich odnajdujemy poczucie bezpieczeństwa, należenia i wspólnoty. W prawdziwych relacjach możemy być prawdziwi, bez udawania, bez hipokryzji. To właśnie w nich odnajdujemy prawdziwe siebie.
Słowo "społeczność" brzmi dumnie, ale prawdziwa społeczność to taka, w której relacje oparte są na szczerości i autentyczności. Bez hipokryzji, która jak pasożyt, zżera zaufanie i tworzy dystans. Prawdziwe relacje to takie, w których możemy być sobą, bez udawania, bez maskowania swoich uczuć i myśli. To relacje oparte na wzajemnym szacunku, zrozumieniu i empatii.
W prawdziwej relacji nie ma miejsca na fałsz. Nie ma potrzeby udawania, że wszystko jest w porządku, gdy tak nie jest. Nie ma potrzeby tworzenia idealnego obrazu siebie, aby zaimponować innym. Prawdziwe relacje to otwarta komunikacja, zdolność do przebaczenia i gotowość do kompromisu. To relacje, w których możemy być wrażliwi, bez obawy o osąd.
Być może nie zawsze będzie łatwo, ale prawdziwe relacje są warte wysiłku. Są fundamentem szczęścia i spełnienia. To w nich odnajdujemy poczucie bezpieczeństwa, należenia i wspólnoty. W prawdziwych relacjach możemy być prawdziwi, bez udawania, bez hipokryzji. To właśnie w nich odnajdujemy prawdziwe siebie.
@5 128 245 Jelonek: relacje o których piszesz, to nie w internecie, wyloguj się i idź do ludzi
Ok idziemy spać
Trzeba się wyspać a jutro do dzieła
Jutro czeka nas wygrana w Mini
@5 128 249 Pasko: Przeciez na Boga puszesz o rekacjach na FB - Mecie.Relacje budujemy wszedzie.
Gramy o 5 w Mini
@5 128 254 Jelonek: no to tam jak na standardy facebooka i internetu, mamy prawie nieosiągalne rezultaty relacji
@5 128 249 Pasko: Relacje budujemy wszędzie! 😊 To prawda, relacje to klucz do szczęścia i sukcesu. Wszędzie gdzie jesteśmy, możemy spotkać ludzi, którzy wzbogacą nasze życie.
Dobrej nocy
@5 128 257 Jelonek: brzmisz jak ksiądz na kazaniu... no jasne, że wystarczy tylko nie grzeszyć i być dobrym dla bliźniego... nawet nie trzeba już chodzić do spowiedzi wtedy, bo po co...
@5 128 259 Pasko:
Wkleilem Stachurskiego, ale nie przeszlo.Spokojnej.
Wkleilem Stachurskiego, ale nie przeszlo.Spokojnej.
@5 128 245 Jelonek: albo np. kryzysy w małżeństwach, czy kłótnie. Zebrali by te wszystkie skłócone małżeństwa w jednym miejscu, Ty byś tam wszedł i powiedział:
"W prawdziwej relacji nie ma miejsca na fałsz. Nie ma potrzeby udawania, że wszystko jest w porządku, gdy tak nie jest. Nie ma potrzeby tworzenia idealnego obrazu siebie, aby zaimponować innym. Prawdziwe relacje to otwarta komunikacja, zdolność do przebaczenia i gotowość do kompromisu. To relacje, w których możemy być wrażliwi, bez obawy o osąd."
I tyle... pokiwali by głowami i po kryzysie
"W prawdziwej relacji nie ma miejsca na fałsz. Nie ma potrzeby udawania, że wszystko jest w porządku, gdy tak nie jest. Nie ma potrzeby tworzenia idealnego obrazu siebie, aby zaimponować innym. Prawdziwe relacje to otwarta komunikacja, zdolność do przebaczenia i gotowość do kompromisu. To relacje, w których możemy być wrażliwi, bez obawy o osąd."
I tyle... pokiwali by głowami i po kryzysie
@5 128 261 Pasko: Spowiedz jest aktem dobrowolnym i osobistym.
@5 128 261: podsumowując chodzi mi o to, że piszesz banalne rzeczy i każdy o tym wie, tylko rzeczywistość to coś zupełnie innego ... teoria a praktyka to dwie różne rzeczy. Można sobie czytać i słuchać takich pięknych przesłań całymi dniami
@5 128 261 Pasko: Kłótnie w szanującym się małżeństwie: czy to możliwe?
Wszyscy marzymy o harmonijnym i szczęśliwym związku, gdzie miłość i wzajemny szacunek królują. Ale czy w takim idealnym obrazie jest miejsce na kłótnie? Odpowiedź brzmi: tak.
Kłótnie są naturalnym elementem każdego związku, a w małżeństwie tym bardziej. Wszyscy jesteśmy różni, mamy różne potrzeby, poglądy i sposoby wyrażania siebie. Nieuniknione jest, że czasem nasze drogi się rozchodzą i dochodzi do konfliktów. Kluczem do sukcesu nie jest ich unikanie, ale zdrowe zarządzanie nimi.
Szanujące się małżeństwo to takie, gdzie partnerzy szanują swoje opinie i słuchają się nawzajem, nawet gdy się nie zgadzają. To umiejętność rozmawiania o problemach w sposób konstruktywny, bez obrażania i pozostawania przy swoich racjach za wszelką cenę.
Kłótnie mogą być okazją do wzrostu, do lepszego zrozumienia siebie nawzajem i wzmocnienia więzi. Ważne jest, aby nie bać się konfliktów, ale uważnie ich słuchać i dążyć do kompromisu.
Pamiętajmy, że miłość i szacunek to podstawa zdrowego związku. Kłótnie nie muszą go niszczyć, ale mogą go wzmocnić, jeśli będziemy potrafili wykorzystać je jako okazję do rozwoju.
Wszyscy marzymy o harmonijnym i szczęśliwym związku, gdzie miłość i wzajemny szacunek królują. Ale czy w takim idealnym obrazie jest miejsce na kłótnie? Odpowiedź brzmi: tak.
Kłótnie są naturalnym elementem każdego związku, a w małżeństwie tym bardziej. Wszyscy jesteśmy różni, mamy różne potrzeby, poglądy i sposoby wyrażania siebie. Nieuniknione jest, że czasem nasze drogi się rozchodzą i dochodzi do konfliktów. Kluczem do sukcesu nie jest ich unikanie, ale zdrowe zarządzanie nimi.
Szanujące się małżeństwo to takie, gdzie partnerzy szanują swoje opinie i słuchają się nawzajem, nawet gdy się nie zgadzają. To umiejętność rozmawiania o problemach w sposób konstruktywny, bez obrażania i pozostawania przy swoich racjach za wszelką cenę.
Kłótnie mogą być okazją do wzrostu, do lepszego zrozumienia siebie nawzajem i wzmocnienia więzi. Ważne jest, aby nie bać się konfliktów, ale uważnie ich słuchać i dążyć do kompromisu.
Pamiętajmy, że miłość i szacunek to podstawa zdrowego związku. Kłótnie nie muszą go niszczyć, ale mogą go wzmocnić, jeśli będziemy potrafili wykorzystać je jako okazję do rozwoju.
@5 128 264 Jelonek: no mówiłem, że jak ksiądz...
@5 128 265 Pasko: Studiowalem teologie.
@5 128 265 Pasko:
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane

Żeby tak więcej i częściej
@5 128 277 chevelle1970:
Witka..
Co do 50 gr s mini?
A kto to liczy..
Ludzie naprawdę grają dużo wszystkiego..z zdrapki?
No...oda jak świeże bułeczki.. naiwni
Co do 50 gr s mini?
A kto to liczy..
Ludzie naprawdę grają dużo wszystkiego..z zdrapki?
No...oda jak świeże bułeczki.. naiwni
@5 128 285 tomi77: parnik elektryczny sobie kup
Witam wszystkich
@5 128 283 tomi77:
Nie jest mi obojętne czy gram za 1 50 zł czy o 33 % więcej a takich osób jak ja jest więcej
Nie jest mi obojętne czy gram za 1 50 zł czy o 33 % więcej a takich osób jak ja jest więcej
Pepe 8.30
Mamy jeszcze 11 dni gry w Mini po starej cenie. Trzeba to wykorzystać
Rozpiska dziś będzie
Kosmiczna rozpiska podejmie decyzję w sprawie dalszej gry w Mini Lotto w przyszłym tygodniu.
Pepe 8.40
Pepe 8.40
Witam Wszystkich inwestorów! Trochę bida Udanego piątku oraz Wysokich Wygranych! 

@5 128 277 chevelle1970:
@5 128 299 Kaz39:
@5 128 299 Kaz39: obawiałem się, że za trójkę przy tak niskich liczbach mogą płacić mniej.
@5 128 299 Kaz39:
@5 128 268 Kruk82:
@5 128 299 Kaz39: Masz tak inteligentne zestawy, że warto nimi grać na dłużej, aż do skutku
Pulok dodał(a) komentarz w temacie: 85067 Graczy Lotto - nasza grupa na Facebooku!
@5 128 299 Kaz39: choć bida za 4 nawet 100 dobre i to z 2 strony
boczniak1500 typował(a) za 100 zł w Keno nr 1318448 i trafił(a) 25 000 zł
Nie narzekajcie na podwyżkę Mini bo w stosunku do cen w Europie i tak jesteśmy biedakami tejże Europy
2zl/0.47€
3zl/0.70€
Jedynie tylko EJ mamy najdroższy w Europie.
Ci co grali po 5/10 zakładów nadal będą tak grać bo 15/20zl to żadna różnica.
Najbardziej dostaną po kieszeni zwolennicy systemów pełnych bo np
taka "10" to kosztować będzie 378/504
Przyzwyczaicie się.
Multi też podwyższą w swoim czasie.
Może i nawet do 4zl.
Nie mogą tak na raz wprowadzić kilku podwyżek.
2zl/0.47€
3zl/0.70€
Jedynie tylko EJ mamy najdroższy w Europie.
Ci co grali po 5/10 zakładów nadal będą tak grać bo 15/20zl to żadna różnica.
Najbardziej dostaną po kieszeni zwolennicy systemów pełnych bo np
taka "10" to kosztować będzie 378/504
Przyzwyczaicie się.
Multi też podwyższą w swoim czasie.
Może i nawet do 4zl.
Nie mogą tak na raz wprowadzić kilku podwyżek.
Ceny gazu,prądu,żywności mamy europejskie tylko zarobki z Zimbabwe
To i totolotki muszą też dojść do poziomu europejskiego.
Wyobraźcie sobie takie ceny
Lotto 5zl
Mini 3zl
Multi 4zl
I to jest poziom europejski.
Nie ważne że dziś takie € kosztuje ok 4.25zl.
To i totolotki muszą też dojść do poziomu europejskiego.
Wyobraźcie sobie takie ceny
Lotto 5zl
Mini 3zl
Multi 4zl
I to jest poziom europejski.
Nie ważne że dziś takie € kosztuje ok 4.25zl.
Pasko dodał(a) komentarz w temacie: 85067 Graczy Lotto - nasza grupa na Facebooku!