Wpisy 5 128 153 – 5 128 273
19 września 2024 22:19 → 19 września 2024 23:49, 100 wpisów
@5 128 151 Sebastian_M: Pasko nie gra
Dopisano wygrane Kaskady - padło 3 x 1000 zł
@5 128 154 Mulag: Pytam czy osoba która dostała te numery zagrała.
Domyśl się czasem o co pytam okej?
Domyśl się czasem o co pytam okej?
@5 128 156 Sebastian_M: że co mam zegar nakręcony dobra godzinę wskazuje o co chodzi
multilotek dodał(a) komentarz w temacie: Podwyżka ceny zakładu Mini Lotto od 1 października 2024!
Dobra
Nic się nie stało
Za pkt uja płacą.. Ale coś by weszło
Jutro 2 mini 2 losowania z żabki
I 1 lotto plus zawodzie
Nic się nie stało
Za pkt uja płacą.. Ale coś by weszło
Jutro 2 mini 2 losowania z żabki
I 1 lotto plus zawodzie
@5 128 158 Mulag:
Zaraz Ci wszystko wytłumaczę.
Zaraz Ci wszystko wytłumaczę.
Mam nową poduszkę pod głowę jutro ta z barwna pościel będzie na razie stara jest
@5 128 158 Mulag: Chodzi o to że spytałem Pasko czy zagrany został kupon odebrany z puli. To nie znaczyło że pytam Pasko czy zagrał.
@5 128 162 Mulag:
Super wiadomość
Super wiadomość
@5 128 163 Sebastian_M: aha aha
@5 128 165 Mulag:
W końcu zrozumiałeś
W końcu zrozumiałeś
O co mi chodziło
Jelonek dodał(a) komentarz w temacie: 85067 Graczy Lotto - nasza grupa na Facebooku!
Pepe idzie mi w górę
@5 128 150 Mulag: wpisz w wyszukiwarce 85067 i na pewno wyskoczy a są linki w poście na multipasko.
Dopisano wygrane Multi Multi
Multi Multi - padło 302 x 2/2
Dopisano wygrane Lotto - padło 1 x 2 000 000,00 zł
"piątka" płatna 4412,00 zł
"czwórka" płatna 67,70 zł
"trójka" płatna 24,00 zł
"piątka" płatna 4412,00 zł
"czwórka" płatna 67,70 zł
"trójka" płatna 24,00 zł
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 1 x 382 337,40 zł
"czwórka" płatna 432,10 zł
"trójka" płatna 21,60 zł
"czwórka" płatna 432,10 zł
"trójka" płatna 21,60 zł
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - padło 1 x EKSTRA PENSJA
Dopisano wygrane Ekstra Premii - padło 10 x 100 zł
@5 128 151 Sebastian_M: nie wiadomo.
@5 128 146 Pasko: coz z tego skoro nie mozna wejsc jak czlowiek i pobrac zaklady tylko jakies tam glupie zasady są
@5 128 172 Pasko: przeczytałem na stronce piszę tylko zapytałem bo mi się szukać nie chciało ale oki
W mojej grupie Kosmiczna Rozpiska padło 3/5 w Mini
@5 128 175: Mowilem
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
@5 128 185 Jelonek:
Trójka i czwórka mało płacą ale dobre i to
Kosmiczna Rozpiska trafiła 3/5 w Mini
Zaraz skan
Zaraz skan
@5 128 192 Sebastian_M: Zyczenia się spelniaja.
MCSl dodał(a) komentarz w temacie: Podwyżka ceny zakładu Mini Lotto od 1 października 2024!
@5 128 195 Mulag: To chyba 3 w kolejności

@5 128 180 Bolo22: Masz racje.Zasad sieę trzeba trzymac , a nie je lamac.
@5 128 199 Sebastian_M:
To jest skan z Kosmicznej Rozpiski
@5 128 202 Jelonek:
@5 128 201 Mulag:
Do której grupy wchodzisz?
Do której grupy wchodzisz?
Pasko dodał(a) komentarz w temacie: Podwyżka ceny zakładu Mini Lotto od 1 października 2024!
@5 128 205 Sebastian_M: każda ma tą samą liczby to chyba jedno i to samo
@5 128 204 Sebastian_M: @5 128 204 Sebastian_M: Pamiętaj o pewnych dwoch zestawach.Jutro 20 - ty.
@5 128 201 Mulag:
Jest
Ramzes
Top Gun
9 marzeń
Kosmiczna Rozpiska
95067
Alko- chyba przestała istnieć.
Jest
Ramzes
Top Gun
9 marzeń
Kosmiczna Rozpiska
95067
Alko- chyba przestała istnieć.
@5 128 207 Mulag:
Tak nie jest. Każda grupa gra innym sposobem.
Tak nie jest. Każda grupa gra innym sposobem.
@5 128 207 Mulag:
To nie jest jedno i to samo.
To nie jest jedno i to samo.
Moja grupa 4 losowania i pierwszy sukces
Jutro postaramy się trafić minimum 4/5
@5 128 213 Mulag:
Dlatego Ci tłumaczę.
Dlatego Ci tłumaczę.
@5 128 213 Mulag:
Nie jesteś w temacie ale chcę Ci pokazać że moja grupa 3 zakładami trafiła 3/5 w Mini
Nie jesteś w temacie ale chcę Ci pokazać że moja grupa 3 zakładami trafiła 3/5 w Mini
@5 128 212 Sebastian_M: Jutro beszie lepiej.Myśl, ktora liczba się powtorzy.Ja juz ją czuje.
@5 128 217 Jelonek:
Zaczęliśmy wygrywać i to jest plus
To się musiało tak skończyć
Myślę że do końca miesiąca 5 w Mini w naszych rękach
A do tego skan tu na stronie
Skan 5/5 w Mini
Po 5/5 w Mini powiemy bujaj się podwyżko
Ta 5/5 może być nawet jutro
@5 128 226 Sebastian_M: Wolę w sobote bo bedzie ponad 400 000 : 2
Teraz mam potwierdzenie jutro powinno siąść 5/5 w Mini
@5 128 228 Jelonek:
Właśnie o to mi chodzi.
Właśnie o to mi chodzi.
@5 128 180 Bolo22: no jednak na Facebooku sprawniej się buduje takie społeczności. Ale pomyślę, czy na multipasko nie zrobić podobnej gry, gdzie strona będzie miała swój worek z kombinacjami osobny...
Dziś było blisko 4/5
@5 128 195 Mulag: o matko to wpisz "85067 Lotto"
Może jutro ułoży się zamiast 4/5 całe 5/5
Może to przypadek że wpadło 3/5 ale jak jutro też coś wpadnie to już nie będzie przypadek
Szykujemy na jutro zestaw liczb do Mini. Rozpiska na 3 zakłady więc jeśli nic nie wejdzie strata dość mała.
@5 128 235 Pasko: Prawdziwe relacje - bez hipokryzji
Słowo "społeczność" brzmi dumnie, ale prawdziwa społeczność to taka, w której relacje oparte są na szczerości i autentyczności. Bez hipokryzji, która jak pasożyt, zżera zaufanie i tworzy dystans. Prawdziwe relacje to takie, w których możemy być sobą, bez udawania, bez maskowania swoich uczuć i myśli. To relacje oparte na wzajemnym szacunku, zrozumieniu i empatii.
W prawdziwej relacji nie ma miejsca na fałsz. Nie ma potrzeby udawania, że wszystko jest w porządku, gdy tak nie jest. Nie ma potrzeby tworzenia idealnego obrazu siebie, aby zaimponować innym. Prawdziwe relacje to otwarta komunikacja, zdolność do przebaczenia i gotowość do kompromisu. To relacje, w których możemy być wrażliwi, bez obawy o osąd.
Być może nie zawsze będzie łatwo, ale prawdziwe relacje są warte wysiłku. Są fundamentem szczęścia i spełnienia. To w nich odnajdujemy poczucie bezpieczeństwa, należenia i wspólnoty. W prawdziwych relacjach możemy być prawdziwi, bez udawania, bez hipokryzji. To właśnie w nich odnajdujemy prawdziwe siebie.
Słowo "społeczność" brzmi dumnie, ale prawdziwa społeczność to taka, w której relacje oparte są na szczerości i autentyczności. Bez hipokryzji, która jak pasożyt, zżera zaufanie i tworzy dystans. Prawdziwe relacje to takie, w których możemy być sobą, bez udawania, bez maskowania swoich uczuć i myśli. To relacje oparte na wzajemnym szacunku, zrozumieniu i empatii.
W prawdziwej relacji nie ma miejsca na fałsz. Nie ma potrzeby udawania, że wszystko jest w porządku, gdy tak nie jest. Nie ma potrzeby tworzenia idealnego obrazu siebie, aby zaimponować innym. Prawdziwe relacje to otwarta komunikacja, zdolność do przebaczenia i gotowość do kompromisu. To relacje, w których możemy być wrażliwi, bez obawy o osąd.
Być może nie zawsze będzie łatwo, ale prawdziwe relacje są warte wysiłku. Są fundamentem szczęścia i spełnienia. To w nich odnajdujemy poczucie bezpieczeństwa, należenia i wspólnoty. W prawdziwych relacjach możemy być prawdziwi, bez udawania, bez hipokryzji. To właśnie w nich odnajdujemy prawdziwe siebie.
@5 128 245 Jelonek: relacje o których piszesz, to nie w internecie, wyloguj się i idź do ludzi
Ok idziemy spać
Trzeba się wyspać a jutro do dzieła
Jutro czeka nas wygrana w Mini
@5 128 249 Pasko: Przeciez na Boga puszesz o rekacjach na FB - Mecie.Relacje budujemy wszedzie.
Gramy o 5 w Mini
@5 128 254 Jelonek: no to tam jak na standardy facebooka i internetu, mamy prawie nieosiągalne rezultaty relacji
@5 128 249 Pasko: Relacje budujemy wszędzie! 😊 To prawda, relacje to klucz do szczęścia i sukcesu. Wszędzie gdzie jesteśmy, możemy spotkać ludzi, którzy wzbogacą nasze życie.
Dobrej nocy
@5 128 257 Jelonek: brzmisz jak ksiądz na kazaniu... no jasne, że wystarczy tylko nie grzeszyć i być dobrym dla bliźniego... nawet nie trzeba już chodzić do spowiedzi wtedy, bo po co...
@5 128 259 Pasko:
Wkleilem Stachurskiego, ale nie przeszlo.Spokojnej.
Wkleilem Stachurskiego, ale nie przeszlo.Spokojnej.
@5 128 245 Jelonek: albo np. kryzysy w małżeństwach, czy kłótnie. Zebrali by te wszystkie skłócone małżeństwa w jednym miejscu, Ty byś tam wszedł i powiedział:
"W prawdziwej relacji nie ma miejsca na fałsz. Nie ma potrzeby udawania, że wszystko jest w porządku, gdy tak nie jest. Nie ma potrzeby tworzenia idealnego obrazu siebie, aby zaimponować innym. Prawdziwe relacje to otwarta komunikacja, zdolność do przebaczenia i gotowość do kompromisu. To relacje, w których możemy być wrażliwi, bez obawy o osąd."
I tyle... pokiwali by głowami i po kryzysie
"W prawdziwej relacji nie ma miejsca na fałsz. Nie ma potrzeby udawania, że wszystko jest w porządku, gdy tak nie jest. Nie ma potrzeby tworzenia idealnego obrazu siebie, aby zaimponować innym. Prawdziwe relacje to otwarta komunikacja, zdolność do przebaczenia i gotowość do kompromisu. To relacje, w których możemy być wrażliwi, bez obawy o osąd."
I tyle... pokiwali by głowami i po kryzysie
@5 128 261 Pasko: Spowiedz jest aktem dobrowolnym i osobistym.
@5 128 261: podsumowując chodzi mi o to, że piszesz banalne rzeczy i każdy o tym wie, tylko rzeczywistość to coś zupełnie innego ... teoria a praktyka to dwie różne rzeczy. Można sobie czytać i słuchać takich pięknych przesłań całymi dniami
@5 128 261 Pasko: Kłótnie w szanującym się małżeństwie: czy to możliwe?
Wszyscy marzymy o harmonijnym i szczęśliwym związku, gdzie miłość i wzajemny szacunek królują. Ale czy w takim idealnym obrazie jest miejsce na kłótnie? Odpowiedź brzmi: tak.
Kłótnie są naturalnym elementem każdego związku, a w małżeństwie tym bardziej. Wszyscy jesteśmy różni, mamy różne potrzeby, poglądy i sposoby wyrażania siebie. Nieuniknione jest, że czasem nasze drogi się rozchodzą i dochodzi do konfliktów. Kluczem do sukcesu nie jest ich unikanie, ale zdrowe zarządzanie nimi.
Szanujące się małżeństwo to takie, gdzie partnerzy szanują swoje opinie i słuchają się nawzajem, nawet gdy się nie zgadzają. To umiejętność rozmawiania o problemach w sposób konstruktywny, bez obrażania i pozostawania przy swoich racjach za wszelką cenę.
Kłótnie mogą być okazją do wzrostu, do lepszego zrozumienia siebie nawzajem i wzmocnienia więzi. Ważne jest, aby nie bać się konfliktów, ale uważnie ich słuchać i dążyć do kompromisu.
Pamiętajmy, że miłość i szacunek to podstawa zdrowego związku. Kłótnie nie muszą go niszczyć, ale mogą go wzmocnić, jeśli będziemy potrafili wykorzystać je jako okazję do rozwoju.
Wszyscy marzymy o harmonijnym i szczęśliwym związku, gdzie miłość i wzajemny szacunek królują. Ale czy w takim idealnym obrazie jest miejsce na kłótnie? Odpowiedź brzmi: tak.
Kłótnie są naturalnym elementem każdego związku, a w małżeństwie tym bardziej. Wszyscy jesteśmy różni, mamy różne potrzeby, poglądy i sposoby wyrażania siebie. Nieuniknione jest, że czasem nasze drogi się rozchodzą i dochodzi do konfliktów. Kluczem do sukcesu nie jest ich unikanie, ale zdrowe zarządzanie nimi.
Szanujące się małżeństwo to takie, gdzie partnerzy szanują swoje opinie i słuchają się nawzajem, nawet gdy się nie zgadzają. To umiejętność rozmawiania o problemach w sposób konstruktywny, bez obrażania i pozostawania przy swoich racjach za wszelką cenę.
Kłótnie mogą być okazją do wzrostu, do lepszego zrozumienia siebie nawzajem i wzmocnienia więzi. Ważne jest, aby nie bać się konfliktów, ale uważnie ich słuchać i dążyć do kompromisu.
Pamiętajmy, że miłość i szacunek to podstawa zdrowego związku. Kłótnie nie muszą go niszczyć, ale mogą go wzmocnić, jeśli będziemy potrafili wykorzystać je jako okazję do rozwoju.
@5 128 264 Jelonek: no mówiłem, że jak ksiądz...
@5 128 265 Pasko: Studiowalem teologie.
@5 128 265 Pasko:
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane