Wpisy 5 123 717 – 5 123 816
16 września 2024 11:24 → 16 września 2024 12:14, 100 wpisów
robimy mini na dzis zaraz sie okaze co mini lubi
Dziś mam do odbioru paczkę
Z automatu
po losowaniu o 22 kasuje do pelnej puli. kazdy ma znow szanse. jak ktos kisil zaklad to bedzie wiecej pion to wszystko i tak nie ma sie wplywu co kto se wysle extra
@5 123 711 MONTEZUMA1: To powiedzenie oznacza, że ktoś robi coś, co mu się nie podoba, ale robi to z przymusu lub z powodu zewnętrznych czynników. W tym przypadku osoba nie lubi klauna, ale i tak idzie do cyrku, być może dlatego, że ktoś ją tam zabrał lub dlatego, że nie ma innego wyboru.
liczy sie tylko co kto wygral z pelnej puli losowanie na losowanie
@5 123 722 zbigniew g: Gratulacje
Ta 5 to tylko ciekawostka .
Ale tak jak piszesz liczy się tylko wygrana a nie na sucho.
Ale tak jak piszesz liczy się tylko wygrana a nie na sucho.
@5 123 727 Sebastian_M: Ale , ktora piatka ? Wczoraj byla na MP na sucho, ale ta nie byla na sucho.

@5 123 728 Jelonek: Rozumiem. Ta była zagrana i dobrze
taki to ma szczescie w grze
Brakło mi browara I przy okazji kupiłem
Muszę coś tu napisać.
Nie będzie to miłe dla Pasko ale trudno.
@5 123 728 Jelonek:
To chcesz powiedzieć że
7,9,26,33,41 to wygrana twojej grupy ?
To znaczy że wygraliście w Warszawie na ulicy Odyńca?
To chcesz powiedzieć że
7,9,26,33,41 to wygrana twojej grupy ?
To znaczy że wygraliście w Warszawie na ulicy Odyńca?
Pasko napisał wczoraj coś takiego.
5 123 355. Pasko 16.09.24 (00:02)
no ja jestem w lekkim szoku... wiadomo gdybym wiedział to bym sobie wszystkie 6500 zakładów wysłał... nie można było tego przewidzieć, że przy takiej liczebności grupy komuś w niedzielę wejdzie zakład.
To by było nieuczciwe w stosunku do grających. Każdy uczestnik chciałby mieć 100% pewność że jest jedyną osobą która posiada zestaw podany przez grupę 80067
5 123 355. Pasko 16.09.24 (00:02)
no ja jestem w lekkim szoku... wiadomo gdybym wiedział to bym sobie wszystkie 6500 zakładów wysłał... nie można było tego przewidzieć, że przy takiej liczebności grupy komuś w niedzielę wejdzie zakład.
To by było nieuczciwe w stosunku do grających. Każdy uczestnik chciałby mieć 100% pewność że jest jedyną osobą która posiada zestaw podany przez grupę 80067
@5 123 736 Sebastian_M: Milczenie jest najgłośniejszym krzykiem, który można usłyszeć w ciszy.
Ja to zauwazylem.
Ja to zauwazylem.
MONTEZUMA1 dodał(a) komentarz w temacie: 85067 Graczy Lotto - nasza grupa na Facebooku!
krasnalek typował(a) za 4 zł w Szybkie 600 nr 439449 i trafił(a) 250 zł
@5 123 736 Sebastian_M: Przeciez kupil kiedys chyba??? 400 zakladow lotto i chyba??? w ktorymś losowaniu wpadla 5/6 w Lotto , bo o lotto mowA.
@5 123 741 Jelonek:
Nie o tym napisałem. To co napisałem dotyczy wczorajszego dnia.
Nie o tym napisałem. To co napisałem dotyczy wczorajszego dnia.
@5 123 740 Sebastian_M: Roozmawia się z inteligentnymi ludzmi.Czasami lepiej nic nie powiedziec.
Nie chodzi mi o to co zostało zrobione tylko sama myśl też jest ważna.
@5 123 742 Sebastian_M: Wiem, wiem.Ja wczoraj chcialem odpisac, wolalem przemilczec, uczyniles to Ty dzisiaj.
a nie ooo mamy trafienie na stronie bo jakis Wacek X wzial se zaklady miesiac temu to sie bujalo i w koncu ulozylo w pione. dyskwalifikacja
tak samo ja dzis dam zestaw Sebixowi i za miesiac powiem on wygral w moim klubie bo weszla mu piona albo za rok caly
W miejscowości Pułtusk padła wygrana 10 000 zł w grze Keno (5 z 5 x 8 x 5)
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Górki Wielkie padła wygrana 10 000 zł w grze Keno (8 z 8 x 1)
W miejscowości Kwidzyn padła wygrana 10 000 zł w grze Keno (8 z 8 x 1)
W miejscowości Zawada padła wygrana 10 000 zł w grze Keno (8 z 8 x 1)
W miejscowości Wschowa padła wygrana 10 000 zł w grze Keno (6 z 6 x 2 x 10)
@5 123 747 MONTEZUMA1:
Słuchaj jest taka sprawa.
Słuchaj jest taka sprawa.
@5 123 745 Sebastian_M: Tak, warto rozmawiać z osobami o odmiennych zdaniach. To pozwala:
Zrozumieć różne perspektywy: Pozwala spojrzeć na problem z innej strony, co może wzbogacić Twoje rozumienie tematu.
Rozwijąć krytyczne myślenie: Musisz analizować argumenty drugiej strony i bronić swojego stanowiska, co ćwiczy Twoje umiejętności logicznego myślenia.
Budować tolerancję: Uczy akceptowania innych punktów widzenia i szanowania odmiennych opinii.
Znalazc kompromis: Nawet jeśli nie zmienisz zdania, rozmowa może doprowadzić do znalezienia wspólnego języka i rozwiązania, które zadowoli obie strony.
Pamiętaj, że rozmowa powinna być szanująca i otwarta.
Zrozumieć różne perspektywy: Pozwala spojrzeć na problem z innej strony, co może wzbogacić Twoje rozumienie tematu.
Rozwijąć krytyczne myślenie: Musisz analizować argumenty drugiej strony i bronić swojego stanowiska, co ćwiczy Twoje umiejętności logicznego myślenia.
Budować tolerancję: Uczy akceptowania innych punktów widzenia i szanowania odmiennych opinii.
Znalazc kompromis: Nawet jeśli nie zmienisz zdania, rozmowa może doprowadzić do znalezienia wspólnego języka i rozwiązania, które zadowoli obie strony.
Pamiętaj, że rozmowa powinna być szanująca i otwarta.
@5 123 748 MONTEZUMA1:
czyli jest dyskwalifikacja zawodnika nie ma piony na stronie okej
@5 123 748 MONTEZUMA1: Sebixowi?
@5 123 757 MONTEZUMA1:
Masz zmienne nastroje i zapatrywania.
Masz zmienne nastroje i zapatrywania.
Sebastianowi X czyli Sebix
@5 123 757 MONTEZUMA1:
Raz piszesz że zaliczamy teraz że nie zaliczamy. Musisz najpierw się zastanowić a później napisać okej?
Raz piszesz że zaliczamy teraz że nie zaliczamy. Musisz najpierw się zastanowić a później napisać okej?
@5 123 760 MONTEZUMA1:
i teraz jakis wzial se kupony miesiac temu i dzis bedzie ogloszone ze znow piona na stronie. baju baju baj baj
@5 123 745 Sebastian_M: Ale jak ktoś Ci zaladuje szpile - prowojacja to lepiej przemilczec.
Nie bez kozery wkleilem ten tekst
.
Nie bez kozery wkleilem ten tekst
.

@5 123 763 MONTEZUMA1: Daj mi chwile czasu.
rozumisz ze manipuluja wynikami mini i robia sztuczny tlok
bo ja wzialem zaklady rok temu o ktorych juz zapomnialem ze wzialem a wygralem mini
dwasta tysiecy podobno
dwasta tysiecy podobno
multilotek dodał(a) komentarz w temacie: 85067 Graczy Lotto - nasza grupa na Facebooku!
@5 123 764 Jelonek:
Ja jestem taki że nie lubię przemilczeć chyba że to ktoś z ulicy i mnie to wisi.
Ja jestem taki że nie lubię przemilczeć chyba że to ktoś z ulicy i mnie to wisi.
@5 123 766 MONTEZUMA1:
@5 123 766 MONTEZUMA1:
Rozumiem ale ja to widziałem od samego początku.
Rozumiem ale ja to widziałem od samego początku.
@5 123 766 MONTEZUMA1:
I właśnie to przemilczałem bo czekałem na rezultaty.
I właśnie to przemilczałem bo czekałem na rezultaty.
@5 123 767 MONTEZUMA1:
Podobno?
Podobno?
@5 123 767 MONTEZUMA1:
Tak bywa.
Tak bywa.
dobra nowy temat. dzis mini musi zahaczyc o jakis numer
5.10.11.12.20.21.26.28.29.33.35.39
dodge this
5.10.11.12.20.21.26.28.29.33.35.39
dodge this
@5 123 775 MONTEZUMA1: Tylko jeden?
min 1 maksimum 5
@5 123 775 MONTEZUMA1:
To jest łamigłówka czy konkretny zestaw liczb?
To jest łamigłówka czy konkretny zestaw liczb?
ale jak bedzie duzo ludzi juz to lepiej pelna pula na kazde nowe losowanie zakladow i jedziemy. to sie uniknie takich syt
bo ktos nowy moglby to wziazc i wygrac naprawde
@5 123 672 Sebastian_M: nikt się niczego nie boi, użytkownik się odezwał i komentował na Facebook
@5 123 778 Pasko: Dlsczego mialby klamac ?
i bedzie taka mowa. wziales przed losowaniem samym. nie pier mi tu ze nie wyslales.wyskakuj z dzialki ale jedziemy na chate
@5 123 782 Pasko:
I bardzo dobrze. Czyli definitywnie nie zagrał?
I bardzo dobrze. Czyli definitywnie nie zagrał?
@5 123 781 MONTEZUMA1: Nie , to inna osoba na wymieniony juz system 5/17/491.
wziales 10 unikalnych zakladow przes samym losowaniem. nie udawaj teraz glupa tylko wyskakuj z kasy
@5 123 785 Sebastian_M: Sam sirbie ukaral.
@5 123 782 Pasko:
MONTEZUMA1 pisał że strach pokazać że się wygrało 5 w Mini dlatego był taki temat.
MONTEZUMA1 pisał że strach pokazać że się wygrało 5 w Mini dlatego był taki temat.
Pasko ale bedzie pelna pula przed kazdym losowaniem na 24 h przed czy nie
@5 123 788 MONTEZUMA1:
U Ciebie tak będzie?
U Ciebie tak będzie?
ale musi byc duzo ludzi
@5 123 792 MONTEZUMA1:
Jaka pełna pula jak odebrali 6500 zestawów?
Jaka pełna pula jak odebrali 6500 zestawów?
@5 123 785 Sebastian_M: 

no to co. i mowi sie padla tam piona w te 6500 i to ma sens
w 1 dzien padla piona. zadnej sciemy ze brane dawno temu
@5 123 797 MONTEZUMA1:
Powinniśmy skończyć już ten temat bo zaczyna być nudny. Nie puścił nie wygrał koniec tematu. Takie jest moje zdanie.
Powinniśmy skończyć już ten temat bo zaczyna być nudny. Nie puścił nie wygrał koniec tematu. Takie jest moje zdanie.
ale komunikat ktory mnie interesuje tylko wieczorem. weszla piona w swieze rozdanie
Ja też mogę wygenerować 6500 zestawów i wtedy trafię więcej niż ta grupa. I jestem tego pewny na 90% A wiecie dlaczego?
Bo Moich zestawów będzie mniej . I to dużo mniej.
Bo Moich zestawów będzie mniej . I to dużo mniej.
@5 123 797 MONTEZUMA1: Nie zawsze padnie przeciez , nie kazdego dnia.Przyklad, grupowicz pobral 10 zestawow z grupy, w ktorych udzial bralo 27 liczb.
Akurat wczoraj z tego przykladowego zestawu nie padla wygrana.Padly piatki , ale wczesniej na te liczby.
Akurat wczoraj z tego przykladowego zestawu nie padla wygrana.Padly piatki , ale wczesniej na te liczby.

@5 123 800 MONTEZUMA1:
Weszła piona w zestaw który człowiek pobrał. Kiedy pobrał nie wiadomo. To wie Tylko sam zainteresowany i ewentualnie Pasko.
Weszła piona w zestaw który człowiek pobrał. Kiedy pobrał nie wiadomo. To wie Tylko sam zainteresowany i ewentualnie Pasko.
@5 123 804 Sebastian_M: zestaw pobrano w piątek, w piątek również ta osoba zagrała i nic nie wygrała, w sobotę już nie grała, czekała na 5 października... rozmawiałem z nią na komunikatorze.
pobral i zmarnowal a jakby byl w puli na 1 dzien przed to ktos by mogl wygrac
@5 123 804 Sebastian_M: Pasko wie.To nie ma znaczenia.Tutaj chodzi o uczciwosc, ktorej - jak zwykle zabraklo.Niech to bedzie nauczka dla nieodpowiedzialnych grupowiczow.
@5 123 805 Pasko:
Szkoda że ta osoba nie grała systematycznie.
W Totku jest taka zasada że jak się coś zaczyna należy grać dopóty się nie wygra lub zmienić liczby i nie wracać do poprzednich.
Szkoda że ta osoba nie grała systematycznie.
W Totku jest taka zasada że jak się coś zaczyna należy grać dopóty się nie wygra lub zmienić liczby i nie wracać do poprzednich.
pobrane w piontek a wygrana w pon co to za robota
@5 123 807 Jelonek: Nie rozumiem o jakiej uczciwości piszesz?
@5 123 808 tomi77: w tym przypadku było to 20 zakładów po 5 liczb.
czy niedziala cokolwiek bylo wczoraj
czemu zaklad kiszony nie wraca do sloika przed losowaniem?
@5 123 812 Pasko: 20 zakładów i nie puścił/a?
@5 123 810 MONTEZUMA1: wygrana w niedzielę. Chodzi o to, że jest wyraźna informacja, że gramy grupowo dopiero 5 października. Osoby testują, więc generują już teraz zestawy i je mają na koncie. Obecnie zachęcam, aby mieć je na koncie tylko gdy się gra, jeśli nie, to usuwać.
W tym przypadku osoba po wygenerowaniu zagrała, więc ok, ale w sobotę, powinna wrócić na stronę i skasować zakłady.
W tym przypadku osoba po wygenerowaniu zagrała, więc ok, ale w sobotę, powinna wrócić na stronę i skasować zakłady.

wysłane..