Wpisy 512 062 – 512 161
27 września 2011 10:09 → 27 września 2011 11:03, 100 wpisów
pieprze,dzisiaj nie gram w mm
tylko w lotto.Andruśka masz już skreślone kuponiki lotto?
tylko w lotto.Andruśka masz już skreślone kuponiki lotto?
andruśka...ja wyślę 10 zakładów,jak się ma trafić to na jednym sie trafi

zakradne sie i zobacze jak nie będziesz wiedział ze ktoś patrzy

mam pytanko:dlaczego w historii wyników podawane są dwa losowania dużego lotka w jednym dniu?historia lat 80-tych i wcześniejsze lata
1,11,12,14,15,26,29,32,33,47 z tej grupy liczb będę dziś kombinował w lotto
mirnam powiadasz ,że były dwa losowania jednego dnia?
Dzien dobry.....
witam wszystkich jesiennie ale slonecznie zarazem.....
witam wszystkich jesiennie ale slonecznie zarazem.....
Dzięki za wyjaśnienie
kiedys...bardzo dawno temu tak wlasnie bylooooo....Dwa losowania duzego lotka ...jednego dnia...to niestety fakt.... choc historyczny...
i kuzwa nic nie stoi na przeszkodzie wrócic do tamtych lat...
jacekkowal >>>>. wowczas byla moaliwosc wyboru przez gracza...
jedno losowanie ( czyt. pierwsze ) lub dwa losowania...zaznaczales na kuponie jak chcesz grac
jedno losowanie ( czyt. pierwsze ) lub dwa losowania...zaznaczales na kuponie jak chcesz grac
Jacekkowal:
Trochę historii ze strony lotto: http://serwis.lotto.pl/183-4ac0ad9c9d87c.htm
A to fragment z tej historii:
7 marca 1965
-------------
"Wprowadzono podwójne losowanie Toto Lotka. Początkowo podwójne losowania odbywały się raz w miesiącu w niedzielę, potem dwa razy - w dwie pierwsze niedziele każdego miesiąca. Ostatnie podwójne losowanie odbyło się 28 września 1991 r. "
Był również czas, że losowana była liczba dodatkowa, która podwyższała wygraną w przypadku trafienia pięciu liczb.Była 5-ka z niższą wygraną i piątka z liczbą dodatkową z wyższą wygraną.
To tyle historii.
Trochę historii ze strony lotto: http://serwis.lotto.pl/183-4ac0ad9c9d87c.htm
A to fragment z tej historii:
7 marca 1965
-------------
"Wprowadzono podwójne losowanie Toto Lotka. Początkowo podwójne losowania odbywały się raz w miesiącu w niedzielę, potem dwa razy - w dwie pierwsze niedziele każdego miesiąca. Ostatnie podwójne losowanie odbyło się 28 września 1991 r. "
Był również czas, że losowana była liczba dodatkowa, która podwyższała wygraną w przypadku trafienia pięciu liczb.Była 5-ka z niższą wygraną i piątka z liczbą dodatkową z wyższą wygraną.
To tyle historii.
andruśka..takie liczby mi na dzisiaj wyszły 6,13,19,20
a to podwójne i poczwórne dżokerki 19,24,70 i 6
a to podwójne i poczwórne dżokerki 19,24,70 i 6
Lila jak będzie dzisiaj? pytam się Ciebie bo już raz przyniosłaś mi szczęście 

Darecki...wolę żeby mi odbijało niż być takim smutesem czepiającym się wszystkiego
a czy ja pisałam o Tobie? Jak zwykle bierzesz wszystko do siebie ale to nie mój problem
dzien dobry ALL
teraz uciekam....

teraz uciekam....

Andro