Wpisy 511 253 – 511 352
26 września 2011 18:35 → 26 września 2011 20:46, 100 wpisów
---------- Ciekawe, co by sie dzialo, gdyby jutro jeden zaklad Lotto kosztowal .......... 1, 00 pln . Niech TS zrobi taka .......jedniodniowa promocje. . Obiecuje, ze wysle .............1 zaklad... .-----------------
Witam, mam pytanie. Jeśli zagram w Multi-Multi na 5 skreśleń i załóżmy, że trafie to wychodzi 700 zł a jak zagram stawka x10 to się wtedy mnoży wygrana ?
będzie kilka , pamiętacie ten przekręt ?
W losowaniu z 30 marca 1994 stwierdzono aż 80 wygranych I stopnia. Wylosowane liczby to: 11, 16, 23, 30, 35, 41. Cyfry te na kuponie tworzą kopertę ale to były inne kupony
W losowaniu z 30 marca 1994 stwierdzono aż 80 wygranych I stopnia. Wylosowane liczby to: 11, 16, 23, 30, 35, 41. Cyfry te na kuponie tworzą kopertę ale to były inne kupony
dechaa - mnożysz przez stawkę możesz jeszcze wysłać 10 takich kuponów to będzie razy 100 

dlatego mówią że możesz wygrać w mm ile chcesz
nawet 150 milionów i więcej 
nawet 150 milionów i więcej 
********** nie gram jutro w lotto.pl. W euromilionach mozna wygrac rownowartosc 150 000 000 pln.. .**********
----------------
----------------W losowaniu Dużego Lotka z 29 sierpnia 2007 roku szóstkę trafiło aż 9 osób mimo wylosowanego układu liczb: 39, 41, 43, 45, 47, 48. Ryszard Rembiszewski prowadzący Studio Lotto powiedział jeszcze przed losowaniem, że to losowanie zapamiętamy na długo. Losowanie to od razu wzbudziło wiele podejrzeń wśród dużej liczby grających. Było to ostatnie środowe losowanie Dużego Lotka.
Ciekawe, kto jutro bedzie prowadzil losowanie. Pewnie bedzie.....dwoje prowadzacych,,,,,,,, . Pani Rusiecka i pan Laskowski.. .
Jutro niech HISZPAN trzyma sie z daleka od polskich milionow.. .
Jutro losowanie moze byc o godzinie......23.15
nadia na jutrzejsze Lotto,będzie także połączenie liczb,bo to jest :TO
sam9
dawno podałeś na czacie 21-09-2011

dawno podałeś na czacie 21-09-2011

nadia oczywiście liczby z wpisu:502360,trochę przemian i szóstka ,będzie elegancka,warta 50 mil.

---------- Sam9. .---------- """"""
"""""""
"""""""lila
Wiatm pani

Wiatm pani

WITAM
DZIŚ ZNALAZŁ SIĘ SPOSÓB NA WYJŚCIE Z KRYZYSU POLAKÓW .
SKARB PAŃSTWA I MINISTER FINANSÓW POWINNI NIE DOPUŚCIĆ DO DZISIEJSZEGO LOSOWANIA LOTTO , I SPEŁNIĆ WSZYSTKICH OBIETNICE WYBORCZE .JEST NAS ZALEDWIE 39.000.000 WYSTARCZY TO RÓWNO PODZIELIĆ OD KOLEBKI , W TEDY WYBORCY MYŚLĘ ŻE TEŻ SPEŁNILI BY SWÓJ OBOWIĄZEK .
POZDRAWIAM
DZIŚ ZNALAZŁ SIĘ SPOSÓB NA WYJŚCIE Z KRYZYSU POLAKÓW .
SKARB PAŃSTWA I MINISTER FINANSÓW POWINNI NIE DOPUŚCIĆ DO DZISIEJSZEGO LOSOWANIA LOTTO , I SPEŁNIĆ WSZYSTKICH OBIETNICE WYBORCZE .JEST NAS ZALEDWIE 39.000.000 WYSTARCZY TO RÓWNO PODZIELIĆ OD KOLEBKI , W TEDY WYBORCY MYŚLĘ ŻE TEŻ SPEŁNILI BY SWÓJ OBOWIĄZEK .
POZDRAWIAM
majgrz11....normalnie nie gram w lotto(jutro gram) i z tego co wiem losowanie odbędzie się jutro 

jackwar,a może te słowa "to losowanie zapamiętamy na długo" wypowiedział właśnie dlatego,że to było ostatnie środowe losowanie...
a teorię dorobiono do tych słów moment...
Co do układu,że co? 40-stek dużo,czy za wysokie liczby???
I tak na oczach wszystkich by robili ? On mówi,a reszta robi wałek...
p.s. amatorszczyzna straszna...

Pozdrawiam Wszystkich

a teorię dorobiono do tych słów moment...
Co do układu,że co? 40-stek dużo,czy za wysokie liczby???
I tak na oczach wszystkich by robili ? On mówi,a reszta robi wałek...
p.s. amatorszczyzna straszna...

Pozdrawiam Wszystkich

witam wszystkich serdecznie ...chociaz sie przywitam

pozdrowionka liliana....

pozdrowionka liliana....
pako...my zgarniamy z bellcią i andruśką a Wy to nie wiem,chyba innym razem

............ 13 983 816 zakladow to ...........> 100 %
............ten jeden z szostka to ..................> %
.........................................................................................
****** (( 1 x 100 ) : 13 983 816) = 0, 000 007 151 %
............ten jeden z szostka to ..................> %
.........................................................................................
****** (( 1 x 100 ) : 13 983 816) = 0, 000 007 151 %
Lilu i jak tam ..te jutrzejsze..melony..

widze ze dla mnie..nic nie ..skapnie..

widze ze dla mnie..nic nie ..skapnie..

Świat by się nie zawalił, gdyby jutro padło 20 szóstek po 2,5 miliona.
Mowa. Ty madziu też, także lila, ulexxa, pako52, jackwar, amour. Na razie zeszło 15 mln

aż tak otwarty jest ?