Wpisy 511 176 – 511 275
26 września 2011 17:35 → 26 września 2011 19:22, 100 wpisów
Witam. Mam pytanko
. Czy wygrane zagrane systemowo liczy się jakoś inaczej ??
np. 7 systemowa.
. Czy wygrane zagrane systemowo liczy się jakoś inaczej ??
np. 7 systemowa.bet5, tu masz link: http://www.multipasko.pl/gry-liczbowe/duzy-lotek/
Ciekaw jestem - ile na jutro puszczonych będzie takich -1,2,3,4,5,6 i 44,45,46,47,48,49
i...
czy może się takie nie wylosują

i...czy może się takie nie wylosują

Hartge
długie kolejki ? Gdzie /mniej więcej/ wysyłasz ? ja - na Ursynowie - zastanawiam się, czy już iść i zajmować miejsce

długie kolejki ? Gdzie /mniej więcej/ wysyłasz ? ja - na Ursynowie - zastanawiam się, czy już iść i zajmować miejsce

------------ Andruska.. . **** 
***-----------------

***-----------------HARTGE

......................***** Witam ponownie*****.....................................
Wędrowca netowy

...............Albinlotto.. .--------------
-------------------
-------------------jutro bedzie szampan dzisiaj jescze nie 

Robal widziałeś mapkę na stronie i 50 mln ze znakiem zapytania? czyżby sugerowali że ma byc jedna 6?
.................
Ulexxa.. .
..................
*********.......................................................*********
Ulexxa.. .
..................*********.......................................................*********
bedzie duzy
jak by nie bylo to jescze wiekszy ale raczej bedzie 6 i to z kilka
jutro szóstka bedzie na pewno nie przegną pały tak bardzo nie wydaje mi sie
Witam

jak by kogoś interesowało to w puli jest troszkę ponad 40mln

będę wieczorkiem

jak by kogoś interesowało to w puli jest troszkę ponad 40mln

będę wieczorkiem

Wędrowca netowy cos czuje ze od 2 do 5

HARTGE cos czuje ze od 2 do 5 

------------------ Lila.. .
---------------- Jocia.. .
-------------- Eryka.. .
------------ Muminkowa.. .
.........................................................
.....................

---------------- Jocia.. .

-------------- Eryka.. .

------------ Muminkowa.. .

.........................................................
.....................jednemu to by sie w glowie za duzo pomieszalo
cos czat kiepsko chodzi
------------- Jutro moze byc..... 15 x 6. ----------------------------
HARTGE jutro po losowaniu zobaczysz jakie to liczby 

moglo by byc z 10 po 6
ktoś pisał że gdzieś ktoś wysłał 3x system 12 liczb i nie tarfił 6
HARTGE to nie ma sensu takie granie ze na 12 liczb jak by wyslal rownowartosc tej kwoty na 6 skreslen mogl by trafic tak jest latwiej
jak testowalem liczby na stronie pasko przy 12 skresleniach to ani razu 5 nie trafiłem na kilkadziesiat prób
HARTGE no mogl by byc ale to by byl spory rekord 

---------- Ciekawe, co by sie dzialo, gdyby jutro jeden zaklad Lotto kosztowal .......... 1, 00 pln . Niech TS zrobi taka .......jedniodniowa promocje. . Obiecuje, ze wysle .............1 zaklad... .-----------------
Witam, mam pytanie. Jeśli zagram w Multi-Multi na 5 skreśleń i załóżmy, że trafie to wychodzi 700 zł a jak zagram stawka x10 to się wtedy mnoży wygrana ?
będzie kilka , pamiętacie ten przekręt ?
W losowaniu z 30 marca 1994 stwierdzono aż 80 wygranych I stopnia. Wylosowane liczby to: 11, 16, 23, 30, 35, 41. Cyfry te na kuponie tworzą kopertę ale to były inne kupony
W losowaniu z 30 marca 1994 stwierdzono aż 80 wygranych I stopnia. Wylosowane liczby to: 11, 16, 23, 30, 35, 41. Cyfry te na kuponie tworzą kopertę ale to były inne kupony
dechaa - mnożysz przez stawkę możesz jeszcze wysłać 10 takich kuponów to będzie razy 100 

dlatego mówią że możesz wygrać w mm ile chcesz
nawet 150 milionów i więcej 
nawet 150 milionów i więcej 
********** nie gram jutro w lotto.pl. W euromilionach mozna wygrac rownowartosc 150 000 000 pln.. .**********
----------------
----------------W losowaniu Dużego Lotka z 29 sierpnia 2007 roku szóstkę trafiło aż 9 osób mimo wylosowanego układu liczb: 39, 41, 43, 45, 47, 48. Ryszard Rembiszewski prowadzący Studio Lotto powiedział jeszcze przed losowaniem, że to losowanie zapamiętamy na długo. Losowanie to od razu wzbudziło wiele podejrzeń wśród dużej liczby grających. Było to ostatnie środowe losowanie Dużego Lotka.
Ciekawe, kto jutro bedzie prowadzil losowanie. Pewnie bedzie.....dwoje prowadzacych,,,,,,,, . Pani Rusiecka i pan Laskowski.. .
Jutro niech HISZPAN trzyma sie z daleka od polskich milionow.. .
Jutro losowanie moze byc o godzinie......23.15

.

ladna sumka