Wpisy 50 995 – 51 095
6 czerwca 2009 10:36 → 7 czerwca 2009 14:44, 100 wpisów
AKLIM,w kumulacji ML z + jest sens,bo wiadoma rzecz,że taka 10tka szybko się nie trafi,a chodzi o to, żeby kumulacja była jak największa,a po drugie trzeba zagrać za 5 zł-nie za 2,50zł,sama reklama już wtedy zrobi swoje...
Informuje zainteresowanych , ze na forum zamiescilem wykaz linkow do najwiekszych polskich for oraz portali sportowo-bukmacherskich:
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=1151&last=1
Pzdr.
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=1151&last=1
Pzdr.
ci z tej reklamy co jest u gory- to sa oszusci.nie dosć ,że strona sugeruje cenę 1,22 u samego dołu małymi literami 23zl to nie można tego aktywowac adres podany praz nich na reklamacje jest zły i nacle zmienili nr telefonu na sms
chodzi mi o reklame chcesz trafis szostke w lotka reklama przed chwila też znikła
A może ktoś jest pewien z tego zestawu jakiejś liczby, która nie padnie 2,3,5,8,10,11,14,15,16,19,20,24,30,31,33,37,38,39,49,52,53,57,58,66,68,71,76,77,80
Louis:
"Pewność istnieje jedynie w stosunku do przeszłości, natomiast jeśli chodzi o przyszłość, to pewna jest tylko śmierć" - Erich Fromm.
a moim skromnym zdaniem nie zostaną wylosowane dzisiaj: 10, 20 i 30 :)
Pzdr.
"Pewność istnieje jedynie w stosunku do przeszłości, natomiast jeśli chodzi o przyszłość, to pewna jest tylko śmierć" - Erich Fromm.
a moim skromnym zdaniem nie zostaną wylosowane dzisiaj: 10, 20 i 30 :)
Pzdr.
Pogratulować ci nika przygłupie;napisz jeszcze że masz ogolony łeb na łyso i brak szyi to będzie już komplet.
Badania prenatalne powinny być jednak obowiązkowe.
Badania prenatalne powinny być jednak obowiązkowe.
Kubeł na odpadki u ginekologa to jest miejsce gdzie powinien skończyć się twój rozwój.
Cześć dzisiaj z kolegami z pracy wysłaliśmy DL na 12 skreśleń i ja do 22 godz będę się modlił bo jak nic nie wyjdzie to mnie stara zabije pozdrawiam i życzę wysokich wygranych
[skasowano]
Pasko ,ten człowiek swoim nikiem i wypowiedziami propaguje treści faszystowskie,więc proszę o reakcję.
Uprzejmie informuje ze ktos poszywa się pode mnie ja w tej wymianie zdań nie biorę udziału.
Witam serdecznie. Koguciku19 mam prosbe.Znowu nie moge wejsc na czeska strone i bardzo bym Cie prosil jak juz beda wyniki czeskiego Kombinatora 3z21 abys podal mi je tu na czacie, jezeli to nie problem.Z gory serdecznie dziekuje i pozdrawiam.
LESIU28 muszę odpalić perszinga i jadę do fortuny,jak wroce moze juz beda,przykro mi.Pozdrawiam
czy ma ktoś z użytkowników wyniki losowań florydy i ewentualnie mógłby tu podać chodzi mi o ostatnie kilka losowan z góry dziękuje
Oto link do strony gry Fantasy5 Florida i tam znajdziesz takze wszystkie wyniki , nawet te od poczatku tej gry.
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8
Link: http://www.flalottery.com/inet/games-fantasy5Main.do
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8
FLORYDA:
01.06.2009 - 10,11,13,18,19
02.06.2009 - 10,13,15,16,34
03.06.2009 - 05,13,14,16,21
04.06.2009 - 05,22,25,26,36
05.06.2009 - 02,17,21,25,33
01.06.2009 - 10,11,13,18,19
02.06.2009 - 10,13,15,16,34
03.06.2009 - 05,13,14,16,21
04.06.2009 - 05,22,25,26,36
05.06.2009 - 02,17,21,25,33
ciekawe jak to będzie z tym multi multi czy minutę przed losowaniem będzie można puścić kupon jeśli nie to wiadomo o co kaman,niezdążyli by przekalkulować liczb tych co jest najmniej###
Panie Pasko prosiłem aby pewien element
z roztrojoną osobowoscią nie dokonywał
wpisów w temacie tczewa.Pytanie nie
było skierowane do niego .Jezeli ma sie
ten temat tak ładnie rozwiniety utrzymac
to niech się trzyma z daleka.
z roztrojoną osobowoscią nie dokonywał
wpisów w temacie tczewa.Pytanie nie
było skierowane do niego .Jezeli ma sie
ten temat tak ładnie rozwiniety utrzymac
to niech się trzyma z daleka.
Jeśli ktos zapuścił coś z moich typów z rana to z belgi mozna się juz cieszyc wypadła -13tka- :)
Pasko
Nadal to samo kolejne wpisy osoby nie pożądanej w temacie Tczew.Pan sie na to godzisz wpozo .Od jutra zawieszamy naszą działalnosc w danym temacie.
Do wyjasnienia sprawy.Nie bedzie pozytywnych dla nas efektów zakonczymy
współprace.
Nadal to samo kolejne wpisy osoby nie pożądanej w temacie Tczew.Pan sie na to godzisz wpozo .Od jutra zawieszamy naszą działalnosc w danym temacie.
Do wyjasnienia sprawy.Nie bedzie pozytywnych dla nas efektów zakonczymy
współprace.
Drogi TCZEWIE1958 bardzo cie proszę nie zawieszaj tematu bo to będzie zwycięstwo tego nie mile widzianego u mnie i u ciebie osobnika.Nie licz bardzo na admina bo juz dawno jak by chciał podjąłby takie działania ale nie chce.Jemu (temu czlowiekowi)o to chodzi,musimy to rozegrac inaczej i zameczyc admina o podjecie kroków w celu wy eliminowania tego nieproszonego gościa.Wiec piszmy na czacie w kolko ze prosimy o interwencje na okraglo az do znudzenia za każdym razem moze da to jakiś skutek.Jak zawiesimy tematy to przegramy,a on będzie wygrany,ja jako kogut ptak waleczny bede dalej walczył ,mój temat będzie istniał najwyżej adminowi umilimy Zycie,i będziemy go nekac az do skutku.Pozdrawiam i w jedności sila.
Moj scisle merytoryczny wpis byl wyjasnieniem dla uzytkownika "volvo12 ".
Zatem moj wpis jest w 100% koherentny z tematyka watku , bo dotyczyl wylacznie gry na "parki" - a za ktore to wyjasnienie dostaĹem juĹź podziekowanie od kolegi "volvo12".
Zatem wszystkie pozostale wpisy od innych niz sam zainteresowany - sa funt klakow warte i dowodza jedynie o ulomnej mentalnosci i prawdziwych celach autorow owych wpisow...
Pzdr.
edi8
Zatem moj wpis jest w 100% koherentny z tematyka watku , bo dotyczyl wylacznie gry na "parki" - a za ktore to wyjasnienie dostaĹem juĹź podziekowanie od kolegi "volvo12".
Zatem wszystkie pozostale wpisy od innych niz sam zainteresowany - sa funt klakow warte i dowodza jedynie o ulomnej mentalnosci i prawdziwych celach autorow owych wpisow...
Pzdr.
edi8
tczew bez obrazy ale zachowujesz sie
jak ordynator zamkniętego oddziału psychiatrycznego
jak ordynator zamkniętego oddziału psychiatrycznego
Czy ty nie rozumiesz ze nawet twoje merytoryczne wpisy sa nie mile widziane w naszych zalozonych przez nas tematach.Masz swój temat tam się produkuj i tam udzielaj odpowiedzi.Jak ktos pyta w naszych tematach nie waz się odpowiadać,jak ktos będzie chciał to cie najdzie i tam zada pytanie bo nawet pomimo twojej wiedzy nikt z toba nie chce miec do czynienia bos jest jedyny taki jaki jesteś niestety,i ja jeszcze raz ci mowie nigdy więcej nie wchodz do mnie na mój (nasz)temat,zapamiętaj to sobie i tyczy się to rowniez i innych oszustów.
kogucik19 - jedynym oszustem to ty tu dla mnie jestes , odkad PONOC 5/5 w ML trafiles i gratulacje za to od kilku ludzi przyjmowales - dyskretnie brak owego 5/5 ML przemilczajac , az tego twojego oszustwa nie wykrylem...
Dopiero WTEDY nagle sobie przypomniales , ze jednak nie trafiles 5/5 ML....i przepraszales jak chlopczyk w krotkich majtkach...
Ale obciach dla takiego bojowego koguta , ktory de facto jest oszustem!!!
Dopiero WTEDY nagle sobie przypomniales , ze jednak nie trafiles 5/5 ML....i przepraszales jak chlopczyk w krotkich majtkach...
Ale obciach dla takiego bojowego koguta , ktory de facto jest oszustem!!!
edi8. Myślę, że nie tylko ja widzę, że ośmieszasz się wpisami jak ten ostatni... pozdrawiam
Louis:
moim skromnym zdaniem nie zostały wylosowane dzisiaj: 10, 20 i 30 :)
Pzdr.
moim skromnym zdaniem nie zostały wylosowane dzisiaj: 10, 20 i 30 :)
Pzdr.
Czy to juz wszystko co na mnie masz ,moze jest cos jeszcze to się nie krepuj,pisz bo się udusisz,zlosc z ciebie wychodzi,a ty podbierales moje pomysły i oprawiales w ramki i przekazywałes jako własne,po drugie naciagasles ludzi na wielkie koszt bo produkowales systemy,gdzie niestety nikt nie wygral,oklamywales wszystkich by grali na piony,poziomy,skosy,ostatnio macisz w glowach sumami 2 pierwszych liczb w grze 3/21.Tak ze większego krętacza i kombinatora tu juz nie ma.O kulturze nie wspomnę bo ty nie wiesz co to jest kultura,malpa w dżungli jest bardziej wychowana niz ty wiec nie dziw się ze mamy cie dosc,i nie naciągaj ludzi na koszty,ostatnio nawet ci się system na 700 zakladow podobał tylko chętnych do grania nie bylo,bo sam nie grasz tylko naciagasz ludzi na straty.Krytykujesz inne sposoby gry samemu nic w zamian za to nie proponujesz,wiec kto jest większym oszustem,chyba ciebie w oszustwach nic nie przebije.Moje nawet jak by to nazwac oszustwo nie pociagne za soba strat przez innych a przez ciebie duzo ludzi juz potraciło.Zresztą po co to pisać jesteś jak dżuma na tym czacie,i tyle.
ma ktoś pomysła jak typowac liczby które mie padną w el potrzebuje 15 a mi to nie wychodzi za dobrze
AKLIM co tam słychać,u mnie lipnie,miałem przygotowane liczby 7 zakładów po 6 skreśleń,ale tylko by się zwróciło,jeśli grałoby się z plusem...zobaczymy.
Gratulacje Aklim, ale niestety u mnie porażka :( było obstawić twoje liczby u bukmachera chyba 1,20 kurs za ta co nie wypadnie a co jutro obstawiasz,że nie wpadnie :)?
Witam.Dl:,0/6,ML:6/13 w rozpisie troche kasy na granie na jutro.Powtazam typy z wczoraj -gram parkami:2z8za 24zeta
Chlopaki Kogucik i poliini dzieki za podane wyniki Kombinatora dopiero teraz ale dopiero wrocilem do domu.Dzis niestety nic, ale wkrotce...moze?
sam9>>>> System 2z8=28 zakladow....a nie 24 , choc mozna go i za 24 zl zagrac.
Po co poprawiac poprawnie napisane sformułowanie: Gram parkami 2 z 8 za 24 zeta.Nikt tam nie napisał ze to 24 zakłady.
Louis
gdybyś obstawił tylko te trzy liczby, które sugerowałem, że nie zostaną dzisiaj wylosowane, to niewielką wygraną byś się cieszył... (chyba, że za większą kasę byś zagrał lub dodał swoje liczby)
szansa wylosowania i nie wylosowania danej liczby jest taka sama
przy kursie 1,20 (Totolotek d. Totomix) na nie wylosowanie danej liczby, to trzeba by obstawić co najmniej 5 albo 6 liczb, żeby mieć satysfakcję wygranej :) choćby małej, ale na "piwo" lub "waciki" wystarczającej (chyba, że ma się trochę więcej gotówki)...
gdybyś obstawił tylko te trzy liczby, które sugerowałem, że nie zostaną dzisiaj wylosowane, to niewielką wygraną byś się cieszył... (chyba, że za większą kasę byś zagrał lub dodał swoje liczby)
szansa wylosowania i nie wylosowania danej liczby jest taka sama
przy kursie 1,20 (Totolotek d. Totomix) na nie wylosowanie danej liczby, to trzeba by obstawić co najmniej 5 albo 6 liczb, żeby mieć satysfakcję wygranej :) choćby małej, ale na "piwo" lub "waciki" wystarczającej (chyba, że ma się trochę więcej gotówki)...
OPA
czy te 7 zakładów, które przygotowałeś miały w każdym z nich różne, niepowtarzające się liczby?
czy te 7 zakładów, które przygotowałeś miały w każdym z nich różne, niepowtarzające się liczby?
edi8.Ja gram ,kasa:nie obliczam systemow na ilosci zakladow,bo jak gralem:blokami,zakladami itd.,to sie zadaleko zagalopowalem i w pore sie opamietalem.Teraz gram tak:liczby,ktore mam na mysli wysylam je systemem parkowym lub trojkowym jezeli ilosc liczb jest nieparzysta za okreslona kwote.Wszystko-pozdrawiam.
1331290605130132-8991
1331290605130123-9310
jakoś weszło
znalazłem na nich sposób
pozdrawiam sympatycznych tu ludzi, tylko sympatycznych
1331290605130123-9310
jakoś weszło
znalazłem na nich sposób
pozdrawiam sympatycznych tu ludzi, tylko sympatycznych
A co ty ptasi 1/2 mozgu mozesz wiedziec o systemach i co jest poprawne a co nie jest????
Zbyt nikla jest we wpisie sam9 roznica miedzy iloscia zakladow 2z8=28 a podana kwota 24zl , aby to nie byl blad!!!
24zl:28=0,857zl , a za 28zĹ:28=1zl.
Nie ma zadnego sensu aby ktos kombinowal z cena systemu zanizajac ja o 4zĹ , a zatem jest to wg mnie ewidentny blad.
Zbyt nikla jest we wpisie sam9 roznica miedzy iloscia zakladow 2z8=28 a podana kwota 24zl , aby to nie byl blad!!!
24zl:28=0,857zl , a za 28zĹ:28=1zl.
Nie ma zadnego sensu aby ktos kombinowal z cena systemu zanizajac ja o 4zĹ , a zatem jest to wg mnie ewidentny blad.
emeryt
gratulacje, ale pochwal się ile kasy włożyłeś najpierw Fortunie, aby Ona oddała ci parę groszy...
nie jestem złośliwy, ale stwierdzenie, że "znalazłem na nich sposób" jest delikatnie mówiąc zabawne...
Pzdr.
gratulacje, ale pochwal się ile kasy włożyłeś najpierw Fortunie, aby Ona oddała ci parę groszy...
nie jestem złośliwy, ale stwierdzenie, że "znalazłem na nich sposób" jest delikatnie mówiąc zabawne...
Pzdr.
sam9 - dzieki za wyjasnienie , ale ta akurat bardzo nikla roznica 2z8=28 a 24zĹ za system 2z8 , czyli obnizenie stawki z 1zĹ za zaklad , do raptem 0,857zl wydala mi sie "literowka" w Twoim wpisie.
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8
AKLIM.Niektóre tak,podstawowa 6tka 3,5,21,39,73,79 a reszta góra -dół o 1,także jak widać plus wejdzie.
emeryt,sprawdzalem na Fortunie,takie kupony nie,,,,,istnieja.Moze pomyliles numery?
Teraz juz wiem kto się wpisał w moim temacie ,wyzywając mnie .Kazdy moze sobie zobaczyć ze bledy w pisaniu sa takie same tu jak i u mnie w temacie,wiec nie ma watpliwosci kto kryje się za nickiem student3 niestety to juz 4 twój nick.Gratuluje.PASKO moze wreszcie cos z tym zrobisz bo znaki pisowni sa takie same jak we wpisach tego człowieka.Tam nie bylo zadnego bledu we wpisie wiec nie pisz bzdur i nie klam znów bo juz wystarczy tych twoich kłamstw.Bylo napisane poprawnie i koniec,i przestań kit wciskac.Ale ty musisz byc wnerwiony jak takie bledy juz popełniasz studencie3,oraz te inne 3 twoje nicki.Pisal bys pod jednym a nie kombinowal bo wszyscy wiedza kto pisze te bzdety tchurzu.
Aklim, trzeba trochę zainwestować,muszę bardziej się się starać bo jak dalej tak pójdzie to i na te "waciki" nie będzie mnie stać :)
OPA
nieźle, gratulacje, takie granie ma sens i... to kolejny przykład osobistego typowania, każdy grający powinien swoją metodę wypracować...
Pzdr.
nieźle, gratulacje, takie granie ma sens i... to kolejny przykład osobistego typowania, każdy grający powinien swoją metodę wypracować...
Pzdr.
tchurz tchurz tchurz szkoda że nie tchużu,tak powinno się pisać ,ha ha ha
edi8.Podam Ci jutro numery kuponu,jezeliMojew liczby beda wchodzily,to wyjasnie Ci po pewnym czasie dlaczego zanizam cene za jeden zaklad.Pozdrawiam.
W sumie to tchurz i tchuż nigdy nie widziałem na oczy,jednak warto siedzieć na necie...
OPA masz racje tchuz,ale sens zachowany,meritum rowniez.O tej porze mozna juz bledy popelniac.
kaaza
po prostu ręce i nogi opadają...
ile masz lat, albo raczej od kiedy jesteś w "sieci"?
po prostu ręce i nogi opadają...
ile masz lat, albo raczej od kiedy jesteś w "sieci"?
No właśnie chyba specjalnie wykonali nową odsłonę keno,żeby nie można było wklejać wyników...i pewnie o to chodziło.
"Aklirn " to podwiąż sobie ręce i nogi......weszłam do klubu ale nie wyświetlaja mi się wyniki ....Barmanka tylko smuci...
kaaza
sorki, ale jestem na stronie KENO i wszystko gra... wklejam wyniki z godz. 21.00
Godzina 21:00
Numer 66947
03 15 18 20 24 25 29 30 31 34 38 39 42 45 46 49 56 57 62 64
Pzdr.
sorki, ale jestem na stronie KENO i wszystko gra... wklejam wyniki z godz. 21.00
Godzina 21:00
Numer 66947
03 15 18 20 24 25 29 30 31 34 38 39 42 45 46 49 56 57 62 64
Pzdr.
To proszę podaj mi wyniki losowania:
66837, 66838
Nie wiem czemu mi nie działa ?
Playera 9 mam zainstalowanego....
66837, 66838
Nie wiem czemu mi nie działa ?
Playera 9 mam zainstalowanego....
kaaza
proszę bardzo:
godz. 11.50 nr 66837 - 01 04 21 23 24 27 28 29 33 38 42 47 54 55 58 61 62 63 64 69
godz. 11.55 nr 66838 - 03 08 10 12 13 20 27 28 30 36 40 46 48 53 61 62 64 65 68 69
Pzdr.
proszę bardzo:
godz. 11.50 nr 66837 - 01 04 21 23 24 27 28 29 33 38 42 47 54 55 58 61 62 63 64 69
godz. 11.55 nr 66838 - 03 08 10 12 13 20 27 28 30 36 40 46 48 53 61 62 64 65 68 69
Pzdr.
Bardzo dziękuję.Hmm tylko nie wiem dlaczega ja nie mogę korzystać z tej stronki .... :((
Zwykle tak sie dzieje przez pierwszy miesiac po utracie hymenu i nawet odspiewanie hymnu niczego tu nie moze pomoc...
aklim>>>we wpisie 51047 napisales:
"szansa wylosowania i nie wylosowania danej liczby jest taka sama" - co stoi w razacej sprzecznosci z tym , ze przeciez w realiach ML 20z80 prawdopodobienstwo na 0z1 granej liczby wynosi 75% , a na 1z1 granej liczby wyniosi 25%.
Gdyby bylo jak napisales , to kurs obu zdarzen przy szansie 50/50 bylby rowny i wynosil zapewne po 1.80 lub 1.85 w obie strony - wobec marzy bukmachera.
Pzdr.
edi8
"szansa wylosowania i nie wylosowania danej liczby jest taka sama" - co stoi w razacej sprzecznosci z tym , ze przeciez w realiach ML 20z80 prawdopodobienstwo na 0z1 granej liczby wynosi 75% , a na 1z1 granej liczby wyniosi 25%.
Gdyby bylo jak napisales , to kurs obu zdarzen przy szansie 50/50 bylby rowny i wynosil zapewne po 1.80 lub 1.85 w obie strony - wobec marzy bukmachera.
Pzdr.
edi8
Przy niedzieli po kąpieli,taki luźny temat:jak myślicie,pozwoli Lotto na wypadnięcie liczby 19 do końca istnienia
ML czyli 14.06.09. ?
Czy ktoś gra na tą liczbę mając w perspektywie zakończenie losowań?
ML czyli 14.06.09. ?
Czy ktoś gra na tą liczbę mając w perspektywie zakończenie losowań?
A ja tak myśle ze 19 dzis albo jutro padnie :) ale obaczymy kto to wie.
Ja na nią nie gram na osobnej liczbie tylko mieszam ją z czymś.na dzis Ml parki 23,33---15,68---16,23.
zcząłem leciutko wyciągać z Fortuny. Co tydzień prawie tyle co dziś. kupon 1332890606103610-6984
Oferta dla gracze chcących obstawiać liczby multilotka oraz dużego lotka przez internet
http://multimaniekg.pl.tl
http://multimaniekg.pl.tl
Wszystkich przestrzegam przed wchodzeniem w jakikolwiek układ z tym oszustem ,który nie to ze nas okradł nie dotrzymując warunków umowy ,to jeszcze jest na tyle bezczelny ze wszystkich zamiast przeprosic to wyzywa to tak jak tylko student kopernikowskiej uczelni potrafi o czym na pewno ta uczelnia powiadomiona zostanie.Dziekan powinien byc dumny z takiego oszusta.
uwaga na oszustow tych od reklamy chcesz trafic 6 w lotka-strona sugeruje cene 1,22 ,a prawdziwa cena jest 46zl do zobaczenia na samym dole bardz malym drukiem ,dopiero po kliknieciu myszką na dół.klasycz metody wkrecania ludzi ,ale okazują sie skuteczne dałem sie nabrac
Oferta dla gaczy chcących grać na liczby multilotka
oraz dużego lotka przez internet
www.multimaniekg.pl.tl
oraz dużego lotka przez internet
www.multimaniekg.pl.tl
Ostrzegam ta strona to przekręt taki sam jak z GROBELNYM.To strona do oszukiwania ludzi.NIE KORZYSTAC OSTRZEGAM.
Pasko-dlaczego tolerujesz dzialalnosc na Twoim forum oszusta o nicku maniekg ?
Przeciez oszukal tylu ludzi!!! I Ty o tym doskonale wiesz!On nawet nie zdobyl sie na to by przeprosic tych ludzi i zwrocic przynajmniej ukradzione abonamenty!!!
Mam nadzieje,ze zdecydowanie zareagujesz
Pozdrawiam
Przeciez oszukal tylu ludzi!!! I Ty o tym doskonale wiesz!On nawet nie zdobyl sie na to by przeprosic tych ludzi i zwrocic przynajmniej ukradzione abonamenty!!!
Mam nadzieje,ze zdecydowanie zareagujesz
Pozdrawiam
faktycznie, zlodziej i jego glupawka strona beznadzieja, nie polecam !
Jaka brednia to multi multi kolejny sposob nabijania kapsy przez lotto. Na co komu dwa losowania dziennie. Super pomyslem tez jest "udogodnienie" 28 losowan kto to puszczac bedzie. Brednie herezje kiedys za to palono na stosie. Ciekawa tez koncepcja losowania nie emitowanego w TV o 14. Pare lat i przejda na system jak keno losowanie co 5 min.
czemu milczysz oszuscie zawsze masz tyle do powiedzenia dopuki sie nierozliczysz z ludzmi bedziesz napietnowany i nawet administrator ci nie pomoze ktory popiera istnienie oszusta na tej stronie bo brak reakcji panie Januszu to zielone swiatlo dla niego ze mozna dalej naciagac ludzi
rasputin dziecko może najpierw zerknij do słownika
z tąd a może stąd?
czyż byś był następnym klonem człowieka z Krakowa?
z tąd a może stąd?
czyż byś był następnym klonem człowieka z Krakowa?