Wpisy 50 948 – 51 048
5 czerwca 2009 16:16 → 6 czerwca 2009 23:05, 100 wpisów
witajcie. temat-milenium kontra fotuna. plusy, minusy, co lepsze i dlaczego?
aklim: skontaktowałem się właśnie w tej sprawie z człowiekiem , od którego miałem i wcześniej tu podawałem te poprzednie informacje o multi multi - i chyba nie mam dobrych wieści , bo tak na szybko mi odpowiedział , że najprawdopodobniej do godziny 13.30 - ale zaznaczył , że bez gwarancji ale w poniedziałek to sprawdzi i mi poda.
witam
gdzie mozna znaleźć wyniki keno bo na stronie lotto nie pokazuja
gdzie mozna znaleźć wyniki keno bo na stronie lotto nie pokazuja
edi8
dzięki za info, skomplikuje mi to trochę wysyłanie zakładów :), ale jakoś przeżyję
pozdrawiam
dzięki za info, skomplikuje mi to trochę wysyłanie zakładów :), ale jakoś przeżyję
pozdrawiam
edi8
jak skontaktujesz się ze swoim człowiekiem w "centrali", zapytaj, czy przypadkiem nie chodzą słuchy o jakichś innych nowinkach...
np. granie poprzez Internet, grę systemową itp.? jak nieraz już na czacie wielu grających o to pytało
pozdrawiam
jak skontaktujesz się ze swoim człowiekiem w "centrali", zapytaj, czy przypadkiem nie chodzą słuchy o jakichś innych nowinkach...
np. granie poprzez Internet, grę systemową itp.? jak nieraz już na czacie wielu grających o to pytało
pozdrawiam
wisnia
Wyniki Keno dostępne są na stronie http://www.klubkeno.pl/
Teraz jest problem z otworzeniem tej strony, chyba serwer im padł. Spróbuj za jakiś czas.
Wyniki Keno dostępne są na stronie http://www.klubkeno.pl/
Teraz jest problem z otworzeniem tej strony, chyba serwer im padł. Spróbuj za jakiś czas.
Witam. Czy ktos moze mi podac kto byl wczoraj na 1 miejscu najlepszego typera multilotka.
aklim: ok , ale nie wiem , czy nie będę za nie swoje grzechy znowu w poniedziałek zbanowany...
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8
Czy orientuje się ktoś, czy Fortuna też jest już gotowa na 2 losowania dziennie?
kogol>>>dziś wysyłałem kupony i rozmawiałem z kolektorką na ten temat.
Nic w tej chwili nie wiadomo,ponieważ nie dostali jeszcze żadnej informacji od centrali odnośnie dwóch losowań w ciągu dnia.
Krążą również pogłoski,że Fortuna chce zrezygnować z losowań MM,ale ja osobiście myślę,że to są plotki.
Napisz do nich e-mail a może Ci wszystko wyjaśnią.
Nic w tej chwili nie wiadomo,ponieważ nie dostali jeszcze żadnej informacji od centrali odnośnie dwóch losowań w ciągu dnia.
Krążą również pogłoski,że Fortuna chce zrezygnować z losowań MM,ale ja osobiście myślę,że to są plotki.
Napisz do nich e-mail a może Ci wszystko wyjaśnią.
Potwierdzam ,nic nie wiedzą.Moja pani kolektorka nawet nie wiedziała że wchodzi multi-multi.Pracuje w tej firmie 9 lat i stwierdziła że na pewno jakieś wytyczne dostaną na ostatnią chwilę czyli 14 :)
Tomcio jeśli plotki o wycofaniu z gry multilotka w fortunie się potwierdzą to totalizator oraz niegdyś należąca do spółki firma totolotek się ucieszą bo chyba im o to chodziło.
dowiedziałem się też dzis że mają odbywać się losowania na dwoch róznych maszynach
te o 22:00 na dotychczasowej maszynie
wiec jak dla mnie losowanie o 14:00 nie istnieje
czyli tak naprawdę gram dalej tak samo jak teraz a zakłady wysyłam po 14:00
te o 22:00 na dotychczasowej maszynie
wiec jak dla mnie losowanie o 14:00 nie istnieje
czyli tak naprawdę gram dalej tak samo jak teraz a zakłady wysyłam po 14:00
tomcio1972
Z kąd te plotki?
Niedobrze by się stało, bo Fortuna ma sporo punktów i zawsze gdzieś jest po drodze. Poza tym nie robią problemów, żeby zagrać za większą stawkę - a jak jest u innych buków to nie wiem. Ale z Waszych tu wpisów wynika, że są gdzie indziej z tym problemy...
Z kąd te plotki?
Niedobrze by się stało, bo Fortuna ma sporo punktów i zawsze gdzieś jest po drodze. Poza tym nie robią problemów, żeby zagrać za większą stawkę - a jak jest u innych buków to nie wiem. Ale z Waszych tu wpisów wynika, że są gdzie indziej z tym problemy...
moje typy na dziś Ml:20,35,37,39,42 ;3,9,19,32,52 szczęści wszystkim w losowaniu!
kogol>>>to są plotki usłyszane od ludzi ,bo tylko oni(ludzie) je rozpowszechniają.
Ja osobiście nie myślę aby Fortuna zrezygnowała z MM.
Jeśli nie będzie można grać na dwa losowania to przynajmniej zostanie tak jak do tej pory czyli będziemy obstawiać losowanie o 22.
Bardziej jestem za tym,że Fortuna wkrótce coś z tym zrobi i będzie można grać u nich w MM 2 razy dziennie ,bo to dla nich jest to biznes a dla nas podwójna szansa wygranej jak i zarówno niestety przegranej.
Ja osobiście nie myślę aby Fortuna zrezygnowała z MM.
Jeśli nie będzie można grać na dwa losowania to przynajmniej zostanie tak jak do tej pory czyli będziemy obstawiać losowanie o 22.
Bardziej jestem za tym,że Fortuna wkrótce coś z tym zrobi i będzie można grać u nich w MM 2 razy dziennie ,bo to dla nich jest to biznes a dla nas podwójna szansa wygranej jak i zarówno niestety przegranej.
Po prawej stronie widać tabelkę bwin. Oto jak dzisiaj można się wzbogacić. Obstawiamy, że Anglia przegra z Kazachstanem, San Marino wygra ze Słowacją, a Islandia z Holandią. Stawiamy 100 zł i jeśli tak się stanie to wygramy blisko 650 000 zł :) Pozdrawiam
KOGOL masz racje ze gdzie indziej robia problemy,moze nawet to nie jest problem,ale w Tipsporcie jak chcialem zagrac powyzej 200 zeta za zdarzenie to kolektorka musiala dzwonic do centrali aby zgode uzyskac,to samo bylo w Betako,a w fortunie zagrywam za wiecej i nigdzie nikt nie dzwoni wklepuja kwote i koniec.Co do plotek to poki nie bedzie oficjalnego komunikatu o dodatkowej grze to wszyscy tylko gdybamy sobie ,co kto sobie umysli to napisze.Faktem jest ze juz powinno byc cos wiadome,ale czy o tym bede wedzial 14 czy teraz nic to nie zmieni.A kulkowicz powinien byc cierpliwy,wiec czekamy na oficjalny komunikat.Pozdrawiam
TOMCIO TOMCIO TOMCIO 1972 DLACZEGO TAK PÓŻNO TYPY JAK SMERF CIAMAJDA SORKI JEST OK
elwira>>> moje typy od pamiętnej wygranej 27.05 narazie zawodzą,ale na forum "parkomanii" ostatnie dwa dni króluje "grom" i "tczew" bo trafiają po 3 pełne parki.
Wczoraj "grom" trafił 3 parki a przedwczoraj "tczew" i 'grom".
Zajrzyj tam a może uda Ci się wybrać
dobre parki do gry.
U mnie narazie dni posuchy,ale myślę,że wkrótce i na mnie przyjdzie czas.
Pzdr.
Wczoraj "grom" trafił 3 parki a przedwczoraj "tczew" i 'grom".
Zajrzyj tam a może uda Ci się wybrać
dobre parki do gry.
U mnie narazie dni posuchy,ale myślę,że wkrótce i na mnie przyjdzie czas.
Pzdr.
Zobaczcie jak by ten mu zabrał puchar
czarny mężczyzna
http://wiadomosci.onet.pl/125719,21,17,pokaz.html
czarny mężczyzna
http://wiadomosci.onet.pl/125719,21,17,pokaz.html
aneczka1>>> aby te gry mogĹy byÄ w ofercie FORTUNY , to wpierw musiaĹy byÄ w rodzimych krajach ( USA ,WĹochy ,Czechy itd. ) zatem niektĂłre z nich moĹźna graÄ takĹźe w necie lub bezpoĹrednio w tych krajach - jak choÄby we wĹoskiego lotka 6z90 Superenalotto.
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8
50907. Kurcze kiedys tu jakis mądry gracz napisał, że "niemożliwe jest bardziej prawdopodobne" i ja się z tym zgadzam. Chociaz ten cytat jest troche zmieniony, bo nie pamietam dokładnie, a chodzi o to, że im mniej prawdopodobne liczby obstawisz tym bardziej sa one prawdopodobne przy losowaniu. To jest jedyny sposób chyba aby trafic, chociaż wiadomo, że istnieją zestawy liczb , które częściej chodzą, ale o tym mozna się przekonac dopiero po losowaniu. można obstawiać liczby np 25,35,45,12,52,72 nie możliwe a jednak może się okazać, że taki zestaw może paść szybciej niż się nam wydawało. Więc chwała temu Graczowi.
Tysięczny Użtykownik 2009-06-05 (09:59)
25,35,45,12,52,72 tylko 4/6 ale dobre i to
Tysięczny Użtykownik 2009-06-05 (09:59)
25,35,45,12,52,72 tylko 4/6 ale dobre i to
aneczka w sts możesz zagrac w loterie swiata z 16 krajów i DL Polska
Tysięczny użytkowniku, gratuluje, czy zagrałeś w Fortunie, bo T.S płaci tylko 8 złoty, czyli "na waciki"
to są złodzieje już u nich nigdy nie zagram!!
to są złodzieje już u nich nigdy nie zagram!!
jeszcze im mało pieniędzy złodziejom to wprowadzają podwójnego multi multi co za pazerność.ide spać niema słów...
LOINKA skoro tak piszesz to co bys napisała jak by wogole zlikwidowali multi,napisała bys ze się boja o swoja kasę bo ludzie wygrywają za duzo i dlatego zlikwidowali.Będzie lepiej na pewno bo podwójna szansa wygrania lub przegrania a moze o 14 przegramy a o 22 wygramy.Się zobaczy nie ma co teraz tego oceniac.Pozdrawiam
Oooooo,ale klapa,wszysto o jeden a bylo tuz tuz,do kitu.Marne typowanie!Na jutro DL:18,43,36,45,tylko cztery liczby.ML:1,11,21,31,15,17,15,41,51,61,71,44,43,79,33,28,.Znowu powtazam kupony jak dzisiaj.Pozdra.
to już z mojej niemocy do tych liczb już niewiadomo jak tu typować,człowiek tyle czasu poświęca codziennie na myślenie do10tej milioner po 10tej bankrut i tak codzień.Ale mam nadzieję (jeszcze mam)że na każdego ten szczęśliwy dzień jednak czeka...pozdrawiam
powinni właśnie zlikwidować multilotek i Keno, które w zamyśle powstało w USA i miło służyć jako gra dla bywalców lokali jak restauracje i bary dla dodatkowego drenażu kasy od trukowych klientów.
W Polsce zaś KENO jest w byle kurniku i chlewiku i służy do drenażu kieszeni biedoty i naiwniaków jak niektórzy na tym czacie i forum
W Polsce zaś KENO jest w byle kurniku i chlewiku i służy do drenażu kieszeni biedoty i naiwniaków jak niektórzy na tym czacie i forum
rico:
"Nie sądźcie, abyście nie byli sądzeni. Bo takim sądem, jakim sądzicie, i was osądzą; i taką miarą, jaką wy mierzycie, wam odmierzą. Czemu to widzisz drzazgę w oku swego brata, a nie dostrzegasz belki we własnym oku?" Mt 7,1-3
Pzdr.
"Nie sądźcie, abyście nie byli sądzeni. Bo takim sądem, jakim sądzicie, i was osądzą; i taką miarą, jaką wy mierzycie, wam odmierzą. Czemu to widzisz drzazgę w oku swego brata, a nie dostrzegasz belki we własnym oku?" Mt 7,1-3
Pzdr.
RIKO moze masz racje ale ja nie narzekam i ciesze sie ze będzie dodatkowe losowanie,w keno nie gralem to nic nie mogę napisać,ale u mnie w kurniku Kena nie ma.
A co myślicie o kumulacji na ML...to będzie dopiero jazda,pewnie i DL przebije...
OPA:
myślę, że to będzie niezły "hicior", tak na szybko sprawdziłem kiedy ostatnio padły wygrane 10/10 i było to: 11 kwietnia (1x 10/10) i 20 maja (4x10/10)
a jeżeli ta kumulacja ma dotyczyć wygranej 10/10/+ to... możemy dłuuuuugo czekać na zwycięzcę :)
Pzdr.
myślę, że to będzie niezły "hicior", tak na szybko sprawdziłem kiedy ostatnio padły wygrane 10/10 i było to: 11 kwietnia (1x 10/10) i 20 maja (4x10/10)
a jeżeli ta kumulacja ma dotyczyć wygranej 10/10/+ to... możemy dłuuuuugo czekać na zwycięzcę :)
Pzdr.
Z tego co zrozumiałem,to ta kumulacja w ML ma być bez plusa ,czy się mylę,bo jeśli tak to będą słabe kumulacje,chyba Pasko pisał że w ciągu dnia przybędzie 20 tysia...zobaczymy.
OPA:
masz rację co do kumulacji, nie pomyślałem, przecież bez sensu jest dodawanie bonusu do 10/10/+ jak już za samo takie trafienie płacą 2500000
jak napisał Pasko, jeżeli bonus wyniesie dziennie ok 20000 to np. od 20 maja do dzisiaj uzbierałoby się ok. 340000, więc taka kumulacja ma sens
ale wszystko pokaże życie i grający, a raczej ilość zawieranych przez nich zakładów...
Pzdr.
masz rację co do kumulacji, nie pomyślałem, przecież bez sensu jest dodawanie bonusu do 10/10/+ jak już za samo takie trafienie płacą 2500000
jak napisał Pasko, jeżeli bonus wyniesie dziennie ok 20000 to np. od 20 maja do dzisiaj uzbierałoby się ok. 340000, więc taka kumulacja ma sens
ale wszystko pokaże życie i grający, a raczej ilość zawieranych przez nich zakładów...
Pzdr.
Wyniki florydy 2-17-21-25-33.Dzis znów radosc znów wpadła niezła kasa.Wczoraj u kogucika pisałam liczby jak ktos zapuscił to ciesze się bardzo.Ml mnie ostatnio wcale nie wchodzi ale inne kraje cudo.Pozdrawiam
Witam.Taka radosna nowina z rana to energia na Cały dzień.Floryda się spisuje znakomicie,świeża kasa do skarpety.Liczba 17 po chyba 22 dniach wreszcie wyszła na swiatlo dzienne.Jeszcze tylko 35 i zaczniemy nowy zestaw ale nie dozy zeby zdazyc zamknac sezon do Końca czerwca.Pozdrawiam.
Kogucik fajnie że jesteś do przodu z Florydą może masz czas podać coś na multi ja korzystam z systemów http://www.pewniaki.pl/systemy.htm najlepiej sprawdza się 10 z 24
LOULIS wiesz ze dzis nie mam nosa do liczb w multi,na pewno zagram na liczbę 19 bo ja nie tak dawno na progresje wrzuciłem.Bardziej mi się opłaca grac na Floride bo jakos tam te liczby chodza w Miarę przewidywalnie ,choc tez sa niespodzianki jak w każdej grze jednak za mniejsza (duzo)kasę mam szanse wygrac taka sama kasę,wiec póki idzie to kuj żelazo póki gorące,bo juz niedługo bo za 24 dni bede mial przerwę,i nie wchodzę teraz w większa ilosc liczb.Pozdrawiam
AKLIM,w kumulacji ML z + jest sens,bo wiadoma rzecz,że taka 10tka szybko się nie trafi,a chodzi o to, żeby kumulacja była jak największa,a po drugie trzeba zagrać za 5 zł-nie za 2,50zł,sama reklama już wtedy zrobi swoje...
Informuje zainteresowanych , ze na forum zamiescilem wykaz linkow do najwiekszych polskich for oraz portali sportowo-bukmacherskich:
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=1151&last=1
Pzdr.
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=1151&last=1
Pzdr.
ci z tej reklamy co jest u gory- to sa oszusci.nie dosć ,że strona sugeruje cenę 1,22 u samego dołu małymi literami 23zl to nie można tego aktywowac adres podany praz nich na reklamacje jest zły i nacle zmienili nr telefonu na sms
chodzi mi o reklame chcesz trafis szostke w lotka reklama przed chwila też znikła
A może ktoś jest pewien z tego zestawu jakiejś liczby, która nie padnie 2,3,5,8,10,11,14,15,16,19,20,24,30,31,33,37,38,39,49,52,53,57,58,66,68,71,76,77,80
Louis:
"Pewność istnieje jedynie w stosunku do przeszłości, natomiast jeśli chodzi o przyszłość, to pewna jest tylko śmierć" - Erich Fromm.
a moim skromnym zdaniem nie zostaną wylosowane dzisiaj: 10, 20 i 30 :)
Pzdr.
"Pewność istnieje jedynie w stosunku do przeszłości, natomiast jeśli chodzi o przyszłość, to pewna jest tylko śmierć" - Erich Fromm.
a moim skromnym zdaniem nie zostaną wylosowane dzisiaj: 10, 20 i 30 :)
Pzdr.
Pogratulować ci nika przygłupie;napisz jeszcze że masz ogolony łeb na łyso i brak szyi to będzie już komplet.
Badania prenatalne powinny być jednak obowiązkowe.
Badania prenatalne powinny być jednak obowiązkowe.
Kubeł na odpadki u ginekologa to jest miejsce gdzie powinien skończyć się twój rozwój.
Cześć dzisiaj z kolegami z pracy wysłaliśmy DL na 12 skreśleń i ja do 22 godz będę się modlił bo jak nic nie wyjdzie to mnie stara zabije pozdrawiam i życzę wysokich wygranych
[skasowano]
Pasko ,ten człowiek swoim nikiem i wypowiedziami propaguje treści faszystowskie,więc proszę o reakcję.
Uprzejmie informuje ze ktos poszywa się pode mnie ja w tej wymianie zdań nie biorę udziału.
Witam serdecznie. Koguciku19 mam prosbe.Znowu nie moge wejsc na czeska strone i bardzo bym Cie prosil jak juz beda wyniki czeskiego Kombinatora 3z21 abys podal mi je tu na czacie, jezeli to nie problem.Z gory serdecznie dziekuje i pozdrawiam.
LESIU28 muszę odpalić perszinga i jadę do fortuny,jak wroce moze juz beda,przykro mi.Pozdrawiam
czy ma ktoś z użytkowników wyniki losowań florydy i ewentualnie mógłby tu podać chodzi mi o ostatnie kilka losowan z góry dziękuje
Oto link do strony gry Fantasy5 Florida i tam znajdziesz takze wszystkie wyniki , nawet te od poczatku tej gry.
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8
Link: http://www.flalottery.com/inet/games-fantasy5Main.do
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8
FLORYDA:
01.06.2009 - 10,11,13,18,19
02.06.2009 - 10,13,15,16,34
03.06.2009 - 05,13,14,16,21
04.06.2009 - 05,22,25,26,36
05.06.2009 - 02,17,21,25,33
01.06.2009 - 10,11,13,18,19
02.06.2009 - 10,13,15,16,34
03.06.2009 - 05,13,14,16,21
04.06.2009 - 05,22,25,26,36
05.06.2009 - 02,17,21,25,33
ciekawe jak to będzie z tym multi multi czy minutę przed losowaniem będzie można puścić kupon jeśli nie to wiadomo o co kaman,niezdążyli by przekalkulować liczb tych co jest najmniej###
Panie Pasko prosiłem aby pewien element
z roztrojoną osobowoscią nie dokonywał
wpisów w temacie tczewa.Pytanie nie
było skierowane do niego .Jezeli ma sie
ten temat tak ładnie rozwiniety utrzymac
to niech się trzyma z daleka.
z roztrojoną osobowoscią nie dokonywał
wpisów w temacie tczewa.Pytanie nie
było skierowane do niego .Jezeli ma sie
ten temat tak ładnie rozwiniety utrzymac
to niech się trzyma z daleka.
Jeśli ktos zapuścił coś z moich typów z rana to z belgi mozna się juz cieszyc wypadła -13tka- :)
Pasko
Nadal to samo kolejne wpisy osoby nie pożądanej w temacie Tczew.Pan sie na to godzisz wpozo .Od jutra zawieszamy naszą działalnosc w danym temacie.
Do wyjasnienia sprawy.Nie bedzie pozytywnych dla nas efektów zakonczymy
współprace.
Nadal to samo kolejne wpisy osoby nie pożądanej w temacie Tczew.Pan sie na to godzisz wpozo .Od jutra zawieszamy naszą działalnosc w danym temacie.
Do wyjasnienia sprawy.Nie bedzie pozytywnych dla nas efektów zakonczymy
współprace.
Drogi TCZEWIE1958 bardzo cie proszę nie zawieszaj tematu bo to będzie zwycięstwo tego nie mile widzianego u mnie i u ciebie osobnika.Nie licz bardzo na admina bo juz dawno jak by chciał podjąłby takie działania ale nie chce.Jemu (temu czlowiekowi)o to chodzi,musimy to rozegrac inaczej i zameczyc admina o podjecie kroków w celu wy eliminowania tego nieproszonego gościa.Wiec piszmy na czacie w kolko ze prosimy o interwencje na okraglo az do znudzenia za każdym razem moze da to jakiś skutek.Jak zawiesimy tematy to przegramy,a on będzie wygrany,ja jako kogut ptak waleczny bede dalej walczył ,mój temat będzie istniał najwyżej adminowi umilimy Zycie,i będziemy go nekac az do skutku.Pozdrawiam i w jedności sila.
Moj scisle merytoryczny wpis byl wyjasnieniem dla uzytkownika "volvo12 ".
Zatem moj wpis jest w 100% koherentny z tematyka watku , bo dotyczyl wylacznie gry na "parki" - a za ktore to wyjasnienie dostaĹem juĹź podziekowanie od kolegi "volvo12".
Zatem wszystkie pozostale wpisy od innych niz sam zainteresowany - sa funt klakow warte i dowodza jedynie o ulomnej mentalnosci i prawdziwych celach autorow owych wpisow...
Pzdr.
edi8
Zatem moj wpis jest w 100% koherentny z tematyka watku , bo dotyczyl wylacznie gry na "parki" - a za ktore to wyjasnienie dostaĹem juĹź podziekowanie od kolegi "volvo12".
Zatem wszystkie pozostale wpisy od innych niz sam zainteresowany - sa funt klakow warte i dowodza jedynie o ulomnej mentalnosci i prawdziwych celach autorow owych wpisow...
Pzdr.
edi8
tczew bez obrazy ale zachowujesz sie
jak ordynator zamkniętego oddziału psychiatrycznego
jak ordynator zamkniętego oddziału psychiatrycznego
Czy ty nie rozumiesz ze nawet twoje merytoryczne wpisy sa nie mile widziane w naszych zalozonych przez nas tematach.Masz swój temat tam się produkuj i tam udzielaj odpowiedzi.Jak ktos pyta w naszych tematach nie waz się odpowiadać,jak ktos będzie chciał to cie najdzie i tam zada pytanie bo nawet pomimo twojej wiedzy nikt z toba nie chce miec do czynienia bos jest jedyny taki jaki jesteś niestety,i ja jeszcze raz ci mowie nigdy więcej nie wchodz do mnie na mój (nasz)temat,zapamiętaj to sobie i tyczy się to rowniez i innych oszustów.
kogucik19 - jedynym oszustem to ty tu dla mnie jestes , odkad PONOC 5/5 w ML trafiles i gratulacje za to od kilku ludzi przyjmowales - dyskretnie brak owego 5/5 ML przemilczajac , az tego twojego oszustwa nie wykrylem...
Dopiero WTEDY nagle sobie przypomniales , ze jednak nie trafiles 5/5 ML....i przepraszales jak chlopczyk w krotkich majtkach...
Ale obciach dla takiego bojowego koguta , ktory de facto jest oszustem!!!
Dopiero WTEDY nagle sobie przypomniales , ze jednak nie trafiles 5/5 ML....i przepraszales jak chlopczyk w krotkich majtkach...
Ale obciach dla takiego bojowego koguta , ktory de facto jest oszustem!!!
edi8. Myślę, że nie tylko ja widzę, że ośmieszasz się wpisami jak ten ostatni... pozdrawiam
Louis:
moim skromnym zdaniem nie zostały wylosowane dzisiaj: 10, 20 i 30 :)
Pzdr.
moim skromnym zdaniem nie zostały wylosowane dzisiaj: 10, 20 i 30 :)
Pzdr.
Czy to juz wszystko co na mnie masz ,moze jest cos jeszcze to się nie krepuj,pisz bo się udusisz,zlosc z ciebie wychodzi,a ty podbierales moje pomysły i oprawiales w ramki i przekazywałes jako własne,po drugie naciagasles ludzi na wielkie koszt bo produkowales systemy,gdzie niestety nikt nie wygral,oklamywales wszystkich by grali na piony,poziomy,skosy,ostatnio macisz w glowach sumami 2 pierwszych liczb w grze 3/21.Tak ze większego krętacza i kombinatora tu juz nie ma.O kulturze nie wspomnę bo ty nie wiesz co to jest kultura,malpa w dżungli jest bardziej wychowana niz ty wiec nie dziw się ze mamy cie dosc,i nie naciągaj ludzi na koszty,ostatnio nawet ci się system na 700 zakladow podobał tylko chętnych do grania nie bylo,bo sam nie grasz tylko naciagasz ludzi na straty.Krytykujesz inne sposoby gry samemu nic w zamian za to nie proponujesz,wiec kto jest większym oszustem,chyba ciebie w oszustwach nic nie przebije.Moje nawet jak by to nazwac oszustwo nie pociagne za soba strat przez innych a przez ciebie duzo ludzi juz potraciło.Zresztą po co to pisać jesteś jak dżuma na tym czacie,i tyle.
ma ktoś pomysła jak typowac liczby które mie padną w el potrzebuje 15 a mi to nie wychodzi za dobrze
AKLIM co tam słychać,u mnie lipnie,miałem przygotowane liczby 7 zakładów po 6 skreśleń,ale tylko by się zwróciło,jeśli grałoby się z plusem...zobaczymy.
Gratulacje Aklim, ale niestety u mnie porażka :( było obstawić twoje liczby u bukmachera chyba 1,20 kurs za ta co nie wypadnie a co jutro obstawiasz,że nie wpadnie :)?
Witam.Dl:,0/6,ML:6/13 w rozpisie troche kasy na granie na jutro.Powtazam typy z wczoraj -gram parkami:2z8za 24zeta
Chlopaki Kogucik i poliini dzieki za podane wyniki Kombinatora dopiero teraz ale dopiero wrocilem do domu.Dzis niestety nic, ale wkrotce...moze?
sam9>>>> System 2z8=28 zakladow....a nie 24 , choc mozna go i za 24 zl zagrac.
Po co poprawiac poprawnie napisane sformułowanie: Gram parkami 2 z 8 za 24 zeta.Nikt tam nie napisał ze to 24 zakłady.
Louis
gdybyś obstawił tylko te trzy liczby, które sugerowałem, że nie zostaną dzisiaj wylosowane, to niewielką wygraną byś się cieszył... (chyba, że za większą kasę byś zagrał lub dodał swoje liczby)
szansa wylosowania i nie wylosowania danej liczby jest taka sama
przy kursie 1,20 (Totolotek d. Totomix) na nie wylosowanie danej liczby, to trzeba by obstawić co najmniej 5 albo 6 liczb, żeby mieć satysfakcję wygranej :) choćby małej, ale na "piwo" lub "waciki" wystarczającej (chyba, że ma się trochę więcej gotówki)...
gdybyś obstawił tylko te trzy liczby, które sugerowałem, że nie zostaną dzisiaj wylosowane, to niewielką wygraną byś się cieszył... (chyba, że za większą kasę byś zagrał lub dodał swoje liczby)
szansa wylosowania i nie wylosowania danej liczby jest taka sama
przy kursie 1,20 (Totolotek d. Totomix) na nie wylosowanie danej liczby, to trzeba by obstawić co najmniej 5 albo 6 liczb, żeby mieć satysfakcję wygranej :) choćby małej, ale na "piwo" lub "waciki" wystarczającej (chyba, że ma się trochę więcej gotówki)...