Wpisy 509 349 – 509 448
25 września 2011 18:29 → 25 września 2011 19:08, 100 wpisów
andro....

gumi

no gdybys chociaz 9 puscił wszystkie razem..ajajajj..ale i tak gratki za 3/3

no gdybys chociaz 9 puscił wszystkie razem..ajajajj..ale i tak gratki za 3/3
andro....lila chyba kuponik wysle jest w koncu 50 mil

Ja zagram na bank

Gdzie ta lila....

Trzeba jakieś liczby obmysleć

andro...mam stałe liczby 2,7,21,33,38,40

guma.....
za 3/3 kupon

za 3/3 kupon

lila..przyjdzie po 19 pewnie

profesor
daj kwiatuszki lilowi

daj kwiatuszki lilowi

gumi

lila....

profesor

krzysio...

profesorr

guma....
zobacz nick jocia trafiła niz facety

zobacz nick jocia trafiła niz facety

Tak się zastanawiam skoro dwa lata temu przy zmianie Dużego Lotka na Lotto mówili, że kumulacje będę 50 milionów to raczej małe są szanse na to, że nie będzie we wtorek szóstki, swoją drogą dziwne, że akurat jest 50 milionów tak jak zapowiadali
krysieńka

jak tam po wczorajszym losowaniu????zadowoleni że znowu kumulacja

Krysieńka...

a ja dzisiaj zła jak osa

sklep z totkiem mi dzisiaj zamknęli już po 14tej
a powinien być czynny do 17tej

sklep z totkiem mi dzisiaj zamknęli już po 14tej
a powinien być czynny do 17tej
krysieńka
poszukaj stacja paliwowa otwarte kolektury z całą dobę 24
poszukaj stacja paliwowa otwarte kolektury z całą dobę 24
krzysio w pobliżu mojej miejscowości nie ma czegoś takiego...a 15 km nie pojadę

MCSl sam nie wiem co już o tym myślec wiem jedno 6/6 bardzo trudno trafic prawdopodobieństwo na to nie pozwala więc nie wiem czy ustawianie czegokolwiek miałoby jakiś sens
krysieńka
ja tez za daleko do 10 KM

ja tez za daleko do 10 KM

Zamiast lotto wole bukmachera

No ale dość często szóstki padają w krótkich odstępach czasu przy małej kumulacji, oczywiście, że nawet jak mało jest zakładów to może szóstka paść ale to się często zdarza a teraz nikt nie trafia? Kumulacja doszło do 50 milionów, bo musieli pokazać w czym Lotto jest lepsze od Dużego Lotka(oczywiście nie jest lepsze), miały być większe wygrane a jest lipa, sprzedaż spadła, więc musieli pokazać jaki to był wspaniały ruch, że są teraz wielkie kumulacje
andro...

kosmaty...

mi tam wystrczy jak raz wygram juz pozniej nie będe grac w lotto ..skubne sobie te 50 banieczek 
a wtedy sobie grajcie 

a wtedy sobie grajcie 

Przy czym 40 milionowa kumulacja w Dużym Lotku 6.11.2008 była w wyniku 7 krotnej kumulacji a tutaj na 50 milionów potrzeba 9 krotnej kumulacji i też nie wiemy czy pula sięgnie tych 50 milionów
kosmaty
dzien dobry

dzien dobry

ja uważam, że jeśli padnie szóstka we wtorek to nie jedna a kilka tak jak to było w dużych kumulacjach w 2008 i 2009 roku.
andro zapisze sobie na kartce i sprawdzę wieczorkiem której z nas lepiej poszło,a mamy całkiem różne cyferki

ta kumulacja jest w podobnym okresie co 37 milionowa kumulacja przed 2 laty wtedy zakończyła się 29 września

no dobra , teraz ide www na nk

ciekawie jaki liczby we wtorek będą, nie ważne czy losowe czy ustawione ale jednak historyczne bo pierwszy raz warte 50 milionów
andro...

lila...