Wpisy 508 387 – 508 486
24 września 2011 22:56 → 24 września 2011 23:16, 100 wpisów
Czak
wkurzony może być na firmę /zmniejszyli prowizje, sami muszą się z kasą wozić, kolektura na każdym rogu i tam jakaś jatka z ubezpieczaniem z pensjami, strajkować nawet zamierzali ... wszystko tam idzie w gorszą stronę/ to i gada...
zobaczymy...
wkurzony może być na firmę /zmniejszyli prowizje, sami muszą się z kasą wozić, kolektura na każdym rogu i tam jakaś jatka z ubezpieczaniem z pensjami, strajkować nawet zamierzali ... wszystko tam idzie w gorszą stronę/ to i gada...
zobaczymy...
sebernaście
gdybym miał
i jaką pewność że trafię 6/6 wydające ~2,700. To też bym zagrał.

i jaką pewność że trafię 6/6 wydające ~2,700. To też bym zagrał.
pa ;]
z tym zniknięciem to chyba bajki , było ostatnio co dziadek wygrał a kupon trzymał w chlewiku i dresy się zwiedziały . Rodzina dziadka wywiozła i nikt nie wie gdzie 

liczby, ktore chodzily mi po glowie, tylko szkoda, ze nie wpisalem ich w jednym okienku...
trafił ktoś 6?
z 10 6-tek będzie zobaczycie nie wierzę żeby nikt nie wytypował takich numerków
za taki pech nie jeden dalby sie pociac. niestety proporcje byly odwrotne... ;<
bellcia...idę sobie horrora luknąć,może się chociaż raz w życiu wystraszę o ile wcześniej nie padnę ze śmiechu

Jedyna szansa na ratowanie TS to raz w miesiącu gwarantowana pula 100 mln lub 2 razy w miesiącu gwarantowana pula 50 mln oraz jakis pomysl na MiniLotto aby wsrod wygranych 5-tek losowac dodatkowe 100 tys
Takze zachecanie graczy do grania o mniejsze wygrane w Multi, dlaczego ciagle mowia, ze mozna wygrac 25 mln ? 50zl za zaklad aby dac sobie szanse na 50mln zagra tylko "zawodowiec" Niech powiesza plakaty: wygrasz 700 zl za 2,5 ! lub wygrasz 1300 zl za 2,50 !
Takze zachecanie graczy do grania o mniejsze wygrane w Multi, dlaczego ciagle mowia, ze mozna wygrac 25 mln ? 50zl za zaklad aby dac sobie szanse na 50mln zagra tylko "zawodowiec" Niech powiesza plakaty: wygrasz 700 zl za 2,5 ! lub wygrasz 1300 zl za 2,50 !
była juz 6 w tym roku gdzie wypadło 5 liczb podrząd i jedna daleko daleko za nimi.
. Chyba mam rację
. Chyba mam racjęjeszcze ok.15 minut i już będziemy wiedzieli
lila ja z horrorów się zawsze śmieje
lila ja z horrorów się zawsze śmieje

http://www.youtube.com/watch?v=aAEux7YZpgk <<<< moja radość po wygranej
Kłopotliwe, problemem może być jedynie, że są dwie "po sobie" - parki 6-7 i 12-13 , ale wszystkie te liczby są "popularne", grane...
Skrócony, szczypta farta
i

{}
Skrócony, szczypta farta
i 

{}coraz lepiej mi idzie typowanie, jak bedzie kumulacja, to moze zagram za kilka stowek
Więc nie zdziwił bym się tutaj gdyby była 6. Mimo że tutaj dwie liczby obok siebie z dwóch innych dziesiątek. 

KUMULAAAACJA!!!
ŻARTOWAŁEM :d
ja tam lubie sobie pomarzyć, jakby wygladalo moje zycie po trafieniu 6
ceny zakładów systemowych - http://serwis.lotto.pl/183-4ac0761675f83.htm
7-ka 21, 8-ka 84, 9-ka 252, 10-ka 630, 11-ka 1386 i 12-ka 2772
jocia
7-ka 21, 8-ka 84, 9-ka 252, 10-ka 630, 11-ka 1386 i 12-ka 2772
jocia

Kumulacji nie będzie,szóstkę trafiła :mrówka faraona,czeka czy zgarnęła wszystko czy będzie kilka szóstek i ile będzie miała

Podobno - daj ten avatarek - taki przyjazny, sympatyczny, wiele mówi o intencjach
Masz szczęście to wygrywasz. Czy skreślisz z zamkniętymi oczami i na chybił trafił to nie ma różnicy. System czy standardowe. SZCZĘŚCIE.!! W tej grze tylko to się liczy.
nie tylko, skreslalem liczby analizujac historyczne wyniki z ostatnich 10 losowan
Ja ostatnio trafiłem 4/6 dwa zakłady na chybił (kupon w profilu).
326 zł. Od ponad miesiąca nawet trójki nie miałem.
326 zł. Od ponad miesiąca nawet trójki nie miałem.
Ja też na chybił nie gram,jak już to ewentualnie na trafił 

. Napiszę na pewno.