Wpisy 508 355 – 508 454
24 września 2011 22:47 → 24 września 2011 23:09, 100 wpisów
Lestek
ja swoje opcje podałam...aleeee jeśli chcą lecieć obietnicą dużych kumulacji?
ja swoje opcje podałam...aleeee jeśli chcą lecieć obietnicą dużych kumulacji?
czak - gościu zna się na polityce i nie tylko .
Wiem że to możliwe
Wiem że to możliwe

Liczba 12 padła dziś w każdym losowaniu a parka 6,12 w mm,lotto i mini.
Może kolejna kumulacja w lotto się szykuje.
Może kolejna kumulacja w lotto się szykuje.
Robal z firmówki.No ale może się mylił i ktoś lub"ktosie" zgarną kasiorkę.Cego im serdecznie życzę.Bo za kilka miesięcu stan tej kasy znacznie sie zmniejszy jak jie ulokują jej w innym biznesie.
jak jakiś no-life wysłał z 10 kuponów systemem 12 to na pewno trafił 6
ale tak dużo kasy też nie jest dobrze wygrać... jak ktoś kiedyś trafił 20 mln to ślad nagle po nim zaginął
obserwowałam dzisiaj ludzi...naprawdę grali za nie złą kasę
system 7,8 i 9 często dziś chodził
tak mówiła moja kolektorka
system 7,8 i 9 często dziś chodził
tak mówiła moja kolektorka
Czak
wkurzony może być na firmę /zmniejszyli prowizje, sami muszą się z kasą wozić, kolektura na każdym rogu i tam jakaś jatka z ubezpieczaniem z pensjami, strajkować nawet zamierzali ... wszystko tam idzie w gorszą stronę/ to i gada...
zobaczymy...
wkurzony może być na firmę /zmniejszyli prowizje, sami muszą się z kasą wozić, kolektura na każdym rogu i tam jakaś jatka z ubezpieczaniem z pensjami, strajkować nawet zamierzali ... wszystko tam idzie w gorszą stronę/ to i gada...
zobaczymy...
sebernaście
gdybym miał
i jaką pewność że trafię 6/6 wydające ~2,700. To też bym zagrał.

i jaką pewność że trafię 6/6 wydające ~2,700. To też bym zagrał.
pa ;]
z tym zniknięciem to chyba bajki , było ostatnio co dziadek wygrał a kupon trzymał w chlewiku i dresy się zwiedziały . Rodzina dziadka wywiozła i nikt nie wie gdzie 

liczby, ktore chodzily mi po glowie, tylko szkoda, ze nie wpisalem ich w jednym okienku...
trafił ktoś 6?
z 10 6-tek będzie zobaczycie nie wierzę żeby nikt nie wytypował takich numerków
za taki pech nie jeden dalby sie pociac. niestety proporcje byly odwrotne... ;<
bellcia...idę sobie horrora luknąć,może się chociaż raz w życiu wystraszę o ile wcześniej nie padnę ze śmiechu

Jedyna szansa na ratowanie TS to raz w miesiącu gwarantowana pula 100 mln lub 2 razy w miesiącu gwarantowana pula 50 mln oraz jakis pomysl na MiniLotto aby wsrod wygranych 5-tek losowac dodatkowe 100 tys
Takze zachecanie graczy do grania o mniejsze wygrane w Multi, dlaczego ciagle mowia, ze mozna wygrac 25 mln ? 50zl za zaklad aby dac sobie szanse na 50mln zagra tylko "zawodowiec" Niech powiesza plakaty: wygrasz 700 zl za 2,5 ! lub wygrasz 1300 zl za 2,50 !
Takze zachecanie graczy do grania o mniejsze wygrane w Multi, dlaczego ciagle mowia, ze mozna wygrac 25 mln ? 50zl za zaklad aby dac sobie szanse na 50mln zagra tylko "zawodowiec" Niech powiesza plakaty: wygrasz 700 zl za 2,5 ! lub wygrasz 1300 zl za 2,50 !
była juz 6 w tym roku gdzie wypadło 5 liczb podrząd i jedna daleko daleko za nimi.
. Chyba mam rację
. Chyba mam racjęjeszcze ok.15 minut i już będziemy wiedzieli
lila ja z horrorów się zawsze śmieje
lila ja z horrorów się zawsze śmieje

http://www.youtube.com/watch?v=aAEux7YZpgk <<<< moja radość po wygranej
Kłopotliwe, problemem może być jedynie, że są dwie "po sobie" - parki 6-7 i 12-13 , ale wszystkie te liczby są "popularne", grane...
Skrócony, szczypta farta
i

{}
Skrócony, szczypta farta
i 

{}coraz lepiej mi idzie typowanie, jak bedzie kumulacja, to moze zagram za kilka stowek
Więc nie zdziwił bym się tutaj gdyby była 6. Mimo że tutaj dwie liczby obok siebie z dwóch innych dziesiątek. 

KUMULAAAACJA!!!
ŻARTOWAŁEM :d
ja tam lubie sobie pomarzyć, jakby wygladalo moje zycie po trafieniu 6

. Napiszę na pewno.