Wpisy 5 082 648 – 5 082 755
20 lipca 2024 22:31 → 21 lipca 2024 08:54, 100 wpisów
Multi Multi - padło 44 x 6/6
Dopisano wygrane Lotto - padło 1 x 2 000 000,00 zł
"piątka" płatna 4472,00 zł
"czwórka" płatna 100,20 zł
"trójka" płatna 24,00 zł
"piątka" płatna 4472,00 zł
"czwórka" płatna 100,20 zł
"trójka" płatna 24,00 zł
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 1 x 435 965,70 zł
"czwórka" płatna 546,70 zł
"trójka" płatna 23,00 zł
"czwórka" płatna 546,70 zł
"trójka" płatna 23,00 zł
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - padło 14 x 1000 zł
Dopisano wygrane Ekstra Premii - padło 6 x 100 zł
@5 082 649: ludzie trafiają co losowanie a jakoś dawniej nie co się stało w między pomiędzy jest technika i kumulacja w lotto znika jak wczoraj Microsoft na świecie
Forsami jesteś
@5 082 663: muszę Ci coś napisać
Forsami jesteś coś ni napisze
Jesteś
Jesteś
Forsami idź do kabiny nr 3 tam Ci wytłumaczą graj w mini .....żeby trafić 5/6 W DUZEGO LOTKA prawdopodobieństwo raz na 54 000 zakładów
54000 razy 3 zł to mega kosmos
Forsami zatkalo
Forsami idź do pracy nie gram w lotto szkoda kasy
Ty mu 10 on ci huja
@5 082 670 zbigniew g: Lotto Cie nie buja...
@5 082 669 zbigniew g: dmuchaj w alkomat ileś wypił w takim stanie nie możesz iść do roboty na pierwszą zmianę
@5 082 671 Forsami: forsami zagraj w mini
@5 082 672 01234Zorro567890: HWDP mam wolne jutro
Grasz jutro na zaległą trójkę w multi
@5 082 676 01234Zorro567890: jo czy pasko jo nie mogę mówić obcym osobom.
Oki

Dziwnie Mniej osób teoretycznie gra w dużego a trafia ostatnio wiecej osób niż kiedys. \Chyba ktos ma układy z PREZESEM
To za niedzielna czworkę w Mini.

@5 082 683 graczlotto01: trafnie typujacymi wygrywajacym
@5 082 683 graczlotto01: brawo
@5 082 680 Scenic: tak pan stanisław z Libiąża
@5 082 693 Gosia__77:
@5 082 696 waldus:
Witka...trza podjąć z rana...nakarmić ptactwo..
Dzień jak..każdy inny..
Ale niedziela
Dzień święty
Do kościoła...diably
Dzień jak..każdy inny..
Ale niedziela
Dzień święty
Do kościoła...diably
@5 082 706 Gosia__77: kościelny kamieniami napindala
@5 082 707 wujek74:
Moja parafia pod wezwaniem świętej jawnogrzesznicy więc jutro też się byczę, do kościoła mam nie podróże ale szanuję więc odpuszczam pracę bo robota u klientki tej parafii
Ale postojowe policzę extra
Ale postojowe policzę extra
I znowu wklejki wygranych z dupy wziętych zaczynają się pojawiać
Ktoś mi wyjaśni jak na czytniku wyświetlić wygraną z kuponu który to już był wypłacony
Magia
Ktoś mi wyjaśni jak na czytniku wyświetlić wygraną z kuponu który to już był wypłacony
Magia
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
@5 082 714 waldus: gupi ma szczęście*10
mam pytanie czy graczlotto to molosopot wedlug mnie to ta sama osoba
@5 082 719 krzysztof 24: odpowiedź oczywista TAK
no wlasnie tylko po co zmieniac nicki
@5 082 721 krzysztof 24: a od watykanisty lub jeszcze wcześniej się zaczeło
a co z sebastianem tez zmienil nick czy w lochu banany konsumuje
@5 082 724 krzysztof 24: pewnikiem zmienił
Jak byś zobaczył z ilu kont na Fejsie mnie molestuje to byś osiwiał
Jak byś zobaczył z ilu kont na Fejsie mnie molestuje to byś osiwiał
Trza sobie szećopak na klacie dopracować i się wbić na znajomego do seby na fejsatylko ktury jego profil jest prawdziwy
@5 082 685 greg: Dzięki,wygranych życze.

@5 082 729 emerytka 46:
@5 082 719 krzysztof 24: Czy podejrzliwość to cecha osobowości,albo efekt traumatycznych przeżyć? Zastanów się.
Jak rozumieć " wklejki wygranych z d**y wziętych? Ta wypłata jest z d***y wzięta? Zakup produktów lotto i wypłata bo nie miała 600 zł więc trzeba było zakupić produkty lotto by mogła wypłacić wygrana.- Jedna wygraną, bo na drugą nie miała pieniędzy.

@5 082 732 waldus:
@5 082 736 trisetum:
graczlotto01: wygrana z dupy
Wytłumacz jakim cudem wyświetliło ci wygraną na czytniku z kuponu już wypłaconego
Nie ma takiej opcji
Chyba też sobie stanę przy jakimś czytniku i będę foty walił ziomkom wygrywającym
A potem wkleję na stronkę że niby moje
Wytłumacz jakim cudem wyświetliło ci wygraną na czytniku z kuponu już wypłaconego
Nie ma takiej opcji
Chyba też sobie stanę przy jakimś czytniku i będę foty walił ziomkom wygrywającym
A potem wkleję na stronkę że niby moje
I po co zamazywać numer kolektury?
Jak wypłacone to nikt ci nie zajuma pieniędzy no chyba że kolektura z Ełku gzie niebyłeś nigdy
Ełk miasto poglądowe,możebyć równie dobrze inne zadupie
Jak wypłacone to nikt ci nie zajuma pieniędzy no chyba że kolektura z Ełku gzie niebyłeś nigdy
Ełk miasto poglądowe,możebyć równie dobrze inne zadupie
graczlotto juz raz wkleiles wygrana w ten sam sposob jako molosopot wiec takie skojarzenie mam i tyle
@5 082 741 krzysztof 24: Nigdy nie wklejalem tego zdjęcia.Ja mam znak wodny - przyjrzyj się dobrze.Kojarzenie ludzi z innymi osobami to objaw podejrzliwości.
Mam do wypłaty 800 żyła
Kolektora mówi nie mam tyle wypłacić
Ok.idę do innej kolektury w której mają taką gotówkę
Idę do sklepu kupić mleko za 3 złote mając 100 żyła w jednym banknocie czy jeżeli kasierka nie ma wydać to muszę nakupić innych produktów na sto złotych?
Kolektora mówi nie mam tyle wypłacić
Ok.idę do innej kolektury w której mają taką gotówkę
Idę do sklepu kupić mleko za 3 złote mając 100 żyła w jednym banknocie czy jeżeli kasierka nie ma wydać to muszę nakupić innych produktów na sto złotych?
nie obchodza mnie czyjes nicki tylko bylo takie zdjecie z wygrana w ten sam sposob ale gratuluje wygrana
graczlotto01: a co ty taki obcykany na stronce,niby nowy a wygadany i fotki od razu z logo molosopota,marker byś zmienił chociaż zamazując to i owo na wklejkach
Ktury to już twój nick?
Ktury to już twój nick?
@5 082 748 wujek74: witaj człowieku zwany wielbładem
Wczoraj o AL napisałem
I po paru chwilach eleborat AL od graczazpodsracza
O fajna ksywka
I po paru chwilach eleborat AL od graczazpodsracza
O fajna ksywka
wczoraj nad ogrodkami dron ze strazy miejskiej sobie latal a niektorzy palili galezie wiec 5000 kafli poszlo sie ebac wspolczuje tym co palili
a jest zakaz palenia na ogrodach zielony lad ja pier..le
u mnie wczoraj wieczorem w "ŻABCE" chciałem puścić totolotki wieczorem i baba mówi mi że totek nie działa że coś robią z komputerem totalizator "Panie mają znowu awarię"
a ja tak patrzę jak kurwa kłamie i mówię tak :By się Pani bardziej postarała i pomyślała bo te kłamstwo nie działa.
Jak może być awaria lotto ....jak telewizorek z keno i szybkie 600 zapierdala i jak może być awaria jak "sprawdzarka do wygranej działa i mówi ile pieniążków wygrałem 20zł
albo kurwa nie ma jak to mówią "uprawnień na puszczenie zakładów lotto albo jej się nie chce po za mało ma z Lotto prowizji i dlatego ludzi robią w balona.
Bardzo proszę żeby kontrolerzy z lotto totalizatora sprawdzali sklepy "ŻABKI"I DAWALI IM KARY
a ja tak patrzę jak kurwa kłamie i mówię tak :By się Pani bardziej postarała i pomyślała bo te kłamstwo nie działa.
Jak może być awaria lotto ....jak telewizorek z keno i szybkie 600 zapierdala i jak może być awaria jak "sprawdzarka do wygranej działa i mówi ile pieniążków wygrałem 20zł
albo kurwa nie ma jak to mówią "uprawnień na puszczenie zakładów lotto albo jej się nie chce po za mało ma z Lotto prowizji i dlatego ludzi robią w balona.
Bardzo proszę żeby kontrolerzy z lotto totalizatora sprawdzali sklepy "ŻABKI"I DAWALI IM KARY

krzyżówka jamnika z dobermanem