Wpisy 507 987 – 508 086
24 września 2011 21:48 → 24 września 2011 22:07, 100 wpisów

ciągle się wyłącza
Nie nie. Mam alergię tylko na pomarańcze
. Problem zaczyna od września.
. Problem zaczyna od września.Odwiedziłem dzisiaj aż dwie kolektury,w żadnej nie było kolejek

andruśka....wpiszesz w naszej grupie torsanowi tę jego słynną 69?
bo mi myszka spieprzyła znowu a nie wiem jak się kopiuje z laptopa tym innym dziadostwem

bo mi myszka spieprzyła znowu a nie wiem jak się kopiuje z laptopa tym innym dziadostwem

tak niektórzy mają ,sam znam jedną osobę w mojej pracy , choć ostatnio jak urodziła dziecko to już jakoś tych objawów nie widać 

muminkowa...tak to moja fotka robiona w tym roku w marcu to miałam 33

bet5 no musi byc jaks przyczyna, musisz sie zastanowic i pomysleca robiłes jakies testy?
lila....

lotto...2,7,21,33,38,40

profesor miałam to smao z netem tobył to znikał, nawalił wi-fi i musiałąm wymienic w tp
OPA....
wszystko spoko,raz na tydzień zadyma czyli wszystko po staremu

wszystko spoko,raz na tydzień zadyma czyli wszystko po staremu

Tak, jestem zdrowy nic mi nie dolega. Mówili mi często znajomi że moglem sobie przemrozić ręce i już będę miał tak każdej jesieni i rękawiczki muszę nosi już we wrześniu. 

lila wyglądasz na miłą osobę . To jak ? . Podac ci pare cyferek na jutro na 14 ? . Bo ja zawsze cos trafiam.
jandzia...wystarczy że robisz coś w zimie bez rękawic i masz spękane i czerwone dłonie po takich 2 tygodniach pracy
bet5...ja chodzę w zimie bez rękawiczek bo nie lubię ich nosić i jak porządnie zmarzną mi dłonie to mam spękane czerwone i mnie pieką
lila kurde, ostatnia zimna była mroźna do ok. -30 stopni bez rękawic 
bet5,napisz mi na maila co się dokładnie dzieje,z Twoimi rękami
zaradzimy coś na to
zaradzimy coś na to

ok to lila weź idź wyslac jutro na 14 lub 22 radzę 22 bo o 22 normalnie ma sie wieksze szanse... weź na 7 i już podaje numery : 7,8,31,23,16,20,18
Witam Was wszystkich

lila amunicja potrzebna?bo zamykam zaraz właz

lila amunicja potrzebna?bo zamykam zaraz właz

lila bierzesz kogoś z ulicy i mówisz ' chodź tu, daj mi rękę bo mi zimno ' 

bet5...nieee,jak idę ze swoim parterem to jemu wkładam rękę do kieszeni i o dziwno zawsze w niej coś znajdę

andro...

losowania próbne