Wpisy 507 955 – 508 054
24 września 2011 21:41 → 24 września 2011 22:03, 100 wpisów
Hipciu zakłądaj ciepłe skarpety z prawdziwej wełny to nie bedziesz chorował
hipcio...taa jasne.Mnie tylko angina ropna co 3 lata łapie i to w lecie

KOCIO,ja idąc do pracy na 9,00 wszedłem do żółtej budki
gość przede mną ,pobierał za system w Lotto 2,5 tys a wysyłał za 3,5 tys,miał kilka kuponów z systemem :7 i 8 liczb,chyba przypuszczam kto to jest,na razie nie pytam go czy on jest uczestnikiem strony Pasko.Kilka razy go spotkałem na kilku punktach w moim mieści .Również przyszła graczka,która zgrała łącznie za 4,5 tys.zł

gość przede mną ,pobierał za system w Lotto 2,5 tys a wysyłał za 3,5 tys,miał kilka kuponów z systemem :7 i 8 liczb,chyba przypuszczam kto to jest,na razie nie pytam go czy on jest uczestnikiem strony Pasko.Kilka razy go spotkałem na kilku punktach w moim mieści .Również przyszła graczka,która zgrała łącznie za 4,5 tys.zł

muminkowa...nie załamuj mnie.Ja też mam 34 i jakoś nie czuję się stara

muminkowa

No niestety, lekarze mówią proszę używać kremów. Za przeproszeniem to gówno daje.
.
.hipcio..tak dobrze ogrzewana
mam koc który mnie grzeje ,to zależy jak ustawię na ile ma grzać

mam koc który mnie grzeje ,to zależy jak ustawię na ile ma grzać

deki.....wiem
upał 36 stopni,jakiegoś lodzika by się zjadło a tu lipa

upał 36 stopni,jakiegoś lodzika by się zjadło a tu lipa

Nic właśnie nie daje, a człowiek się męczy.
. Nie mam pojęcia czemu tak się dzieje. Robiłem już 'wszystko' co mi proponowali i nic nie pomagało. Muszę czekać aż będzie ciepło.
. Nie mam pojęcia czemu tak się dzieje. Robiłem już 'wszystko' co mi proponowali i nic nie pomagało. Muszę czekać aż będzie ciepło.androoooo dzien dobry 

Przestrzegam przed liczbą:15 w multi,chybik mi taka dał na wieczór

ciągle się wyłącza
Nie nie. Mam alergię tylko na pomarańcze
. Problem zaczyna od września.
. Problem zaczyna od września.Odwiedziłem dzisiaj aż dwie kolektury,w żadnej nie było kolejek

andruśka....wpiszesz w naszej grupie torsanowi tę jego słynną 69?
bo mi myszka spieprzyła znowu a nie wiem jak się kopiuje z laptopa tym innym dziadostwem

bo mi myszka spieprzyła znowu a nie wiem jak się kopiuje z laptopa tym innym dziadostwem

tak niektórzy mają ,sam znam jedną osobę w mojej pracy , choć ostatnio jak urodziła dziecko to już jakoś tych objawów nie widać 

muminkowa...tak to moja fotka robiona w tym roku w marcu to miałam 33

bet5 no musi byc jaks przyczyna, musisz sie zastanowic i pomysleca robiłes jakies testy?
lila....

lotto...2,7,21,33,38,40

profesor miałam to smao z netem tobył to znikał, nawalił wi-fi i musiałąm wymienic w tp
OPA....
wszystko spoko,raz na tydzień zadyma czyli wszystko po staremu

wszystko spoko,raz na tydzień zadyma czyli wszystko po staremu

Tak, jestem zdrowy nic mi nie dolega. Mówili mi często znajomi że moglem sobie przemrozić ręce i już będę miał tak każdej jesieni i rękawiczki muszę nosi już we wrześniu. 

lila wyglądasz na miłą osobę . To jak ? . Podac ci pare cyferek na jutro na 14 ? . Bo ja zawsze cos trafiam.
jandzia...wystarczy że robisz coś w zimie bez rękawic i masz spękane i czerwone dłonie po takich 2 tygodniach pracy
bet5...ja chodzę w zimie bez rękawiczek bo nie lubię ich nosić i jak porządnie zmarzną mi dłonie to mam spękane czerwone i mnie pieką
ani loda ani nic

losowania próbne