Wpisy 507 749 – 507 848
24 września 2011 20:24 → 24 września 2011 20:55, 100 wpisów
--------------- Wieleba--------
x 35 000 000
.....................................................................................................
x 35 000 000.....................................................................................................
wielebe zwolnili bo pił za dużo przed transmisją i muśieli nagrywać wcześniej przezto
jackwar >>> może ... znam gościa (nieosobiście) który ma tyle kasy,że ma własne statki w porcie aby towar ściągać z zagranicy... zna go wielu ludzi - mieszka na jednym z osiedli "niestrzeżonych" i ŻYJE - jego rodzina też.Acz nie twierdzę,że nie mogło być przypadków "polowania" na wygranych ....
lila chocaż zatypuj sobie w dużego na czacie może nóż widelec trafisz 6 i pasko ci zapłaći za 444444 no lila zatypuj

no nie żartuj pewnie wcześniejszą wygraną w totka masz jeszcze na koncie i nie trzeba ci teraz grać
nie gram o miliony nie gram o tysiące gram o setki i tak nie moge wygrać

lila lubisz żarty ale teraz poważnie pewnie zagrałaś na chibika pare kratek 

odkąd wygrałaś nie trzeba ci grać śmieszne pieniądzi 35 000 000 a co tam nie lila

------------ Deki .. . --------
---------------------------
---------------------------andromeda ja to bym sobie szczelił co innego u ciebie może byłby gol

andromeda no wtorek bedzie wiecej masz racje lila ty pewnie zagrasz jak nie bedzie szóstki dziś,,wetorek 

jaroo
jaki kratki , chyba byłeś w wiezieniu

jaki kratki , chyba byłeś w wiezieniu

siemanko...

lila...

andro...

lila

androo

jaroo ty gejem , ja nie zyczę

androo

jaroo ty gejem , ja nie zyczę

andromeda nie to nie ale to wieksza frajda niż ta wygrana w totka nie lila dobrze mówie

Jaro55....

a tak poważnie jade nadać kuponik jeszcze dwa no trzy a co mi tam,,,lila no całuj tylko usoby z aktualnymi książeczkami zdrowia,,,ja taką pośiadam całuj dowoli
lila pa do losowania 22.15 

lila pa do losowania 22.15 
jarooo
twoja optik45 kiedyś na lato czekała na kawy i chciała spać razem , a ty uciekłeś i co robiłeś

twoja optik45 kiedyś na lato czekała na kawy i chciała spać razem , a ty uciekłeś i co robiłeś

krzysiek jak to co wypiłem kawe przejadłem poczkiem i pozwoliłemjej wybrać krzyśiek czy jaro powiedziała krzysiek wieć zostawiłem rachunek jej
{{wowno to pa lila

{{wowno to pa lila
jaroo no paaa
teraz jedz do optik45 na spotkanie

teraz jedz do optik45 na spotkanie

andro000
no wiem 50 mil , nie wiadomo jeszcze
no wiem 50 mil , nie wiadomo jeszcze