Wpisy 507 454 – 507 553
24 września 2011 13:58 → 24 września 2011 14:35, 100 wpisów
multi multi plus 1984
jocia

i pozostałym też
lila >>> mi coś takiego wyłazi,ale o śmieszne dopiero po chorobie (na wargach tych górnych
)
jocia

i pozostałym też

lila >>> mi coś takiego wyłazi,ale o śmieszne dopiero po chorobie (na wargach tych górnych
)witaj bella34

mnie 11 sie sniło
tylko niewiem czy lotto czy multi
tylko niewiem czy lotto czy multi
A mi sie śniło 71 i nie wiem czy lotto czy multi multi ....hahahhaha 

mag.. , andromeda ,dotam, anzu, madzia..oj juz sie pogubiłam 

Powodzenia

Powodzenia

lilunia
nie kumam czaczory

multi

andrusia

i wszystkie inne gadziny
nie kumam czaczory

multi

andrusia

i wszystkie inne gadziny

jakie kolejki w kolekturach
nie uwierzylibyście
za jaką kasę ludziska grają
nie uwierzylibyścieza jaką kasę ludziska grają

ale przegram

Użytkownik Automat dopisał wyniki multi multi
01,03,15,23,25,30,33,34,36,37,43,46,49,51,57,61,62,63,64,65
Plusem jest liczba: 64
01,03,15,23,25,30,33,34,36,37,43,46,49,51,57,61,62,63,64,65
Plusem jest liczba: 64
i zawsze będzie
wczorajsze moje 2 trójki weszły dzisiaj

i dalej zero

wczorajsze moje 2 trójki weszły dzisiaj

i dalej zero

dobra uciekam...

dopóki będziesz taka "wredna" i nie znormalniejesz dziewczyno to nie wygrasz nic!!!! ja Tobie to mówię .......!!!!

i dupa
u mnie 2x2/5
ale uparta jestem kupon na 4 losowania puszczony
u mnie 2x2/5
ale uparta jestem kupon na 4 losowania puszczony
i kolejna 5/10 bez plusa

ale lepiej zawsze coś niż nic
gała a gdzie pomykasz
gala

anzu trzeba być optymistą

mag.. >>> no i zobacz zaczyna się,a dopiero co o tym wczoraj pisałam .... 

madzia77 grasz dziś w lotto
belciu ..nie do Ciebie.. a ona niech nie pali głupa.. zresztą jak zawsze.....
figo1974 to nie kurde tylko hura...

multi multi plus 1984 >>> nie gram w Lotto,a nad Mini to się dopiero zastanawiam czy warto ....
figo1974 >>>
figo1974 >>>

figo1974 gratuluje wygranej

aha bo już zaczęłam mocno się zastanawiać

anzu....łaskawco....dzisiaj????
ja bez formy od początku września jestem psia mać
uciekam na spacerek
za trochę podam ile w puli

anzu....łaskawco....dzisiaj????
ja bez formy od początku września jestem psia mać

uciekam na spacerek
za trochę podam ile w puli

madzia77 nie chce ci nic sugerować ale moim zdaniem powinnaś zagrać w lotto bo wygrana w mini lotto przyciągnie wygraną w lotto takie jest moje zdanie
Gratki wygranym. U mnie klapa. Ale wieczorem będzie lepiej. W Lotto wysłałem 12 liczb rozpisane na 15 zakł.
mirnam61 to dojść poszedłeś z tymi zakładami ale nic dziwnego 35 milionów nie codziennie jest w puli życzę powodzenia

Ale bzdury wypisuja na wp o kumulacji. Moja uwaga jest do jednego watku..mianowicie,ze bogatsi graja wiecej. Niestety autor tego wpisu nie ma racji,bo duzo wiecej graja najbiedniejsi tzn. emeryci,rencisci to oni nakrecaja firme totalizator. Graja czesto za niewielkie stawki,ale systematycznie tak jak woda drąży skałę:"kap,kap,kap" i grupa skupiona w oddzialach bierze godziwe gaże a wielki brat z firmy G-TECH spija smietanke obserwujac ( kiedy tylko chce ) jak wzrasta saldo na jego rachunkach.
andra nie daj sobą manipulować!!!!! parszywa to Ty jesteś są już nawet skutki tego

i więcej mnie nie tykaj.. bo będziesz płakała i prosiła na kolanach...

nie zapominaj o...!!!

nie zapominaj o...!!!Dopisano wygrane multi multi
mag...ja płakała?
nie rozśmieszaj mnie lepiej.Zawsze jak się pojawiasz to tylko wszędzie mącisz.Sprawia ci to radość? Klarok?

nie rozśmieszaj mnie lepiej.Zawsze jak się pojawiasz to tylko wszędzie mącisz.Sprawia ci to radość? Klarok?witam Qń nie do końca bo bogacz rzuci 200 złotych a biedak jak ma wydać 10 złotych to 10 razy się zastanowi zanim akurat w kolekturze je wyda tylko z tym się zgadzam pod względem ilości osób bogatych a ilości osób biednych to tych drugich można częściej zobaczyć w kolekturze
Twoje szyfry pisane do innych
tylko szkoda że sami oni nawet nie wiedzą o co tobie chodzi

tylko szkoda że sami oni nawet nie wiedzą o co tobie chodzi

Witajcie
pula aktualna w kumulacji to 32 miliony, gadałem ze znajomą z budki, mówiła że ludziska graja za potężną, wczoraj był klient co nadał 3 razy system na 12 skreśleń, za 2,700, kurde za całe 6,100 ale jaja 
pula aktualna w kumulacji to 32 miliony, gadałem ze znajomą z budki, mówiła że ludziska graja za potężną, wczoraj był klient co nadał 3 razy system na 12 skreśleń, za 2,700, kurde za całe 6,100 ale jaja 
andra zapytaj ..jak ciebie nazywa w kuluarach gg do innych... Wstydu i honoru nie masz za grosz..a teraz spadaj pókim dobra...!!!
mag.. na prawde nie mam ochoty...ja dobrze pamiętam jak sie mnie czepiasz..nie będe pisać i koniec kropla