Wpisy 5 074 134 – 5 074 265
2 lipca 2024 10:19 → 2 lipca 2024 13:59, 100 wpisów
@5 074 117 waldus: Poszanowanie to traktowanie innych z uprzejmością, bez względu na ich różnice. Oznacza to słuchanie ich poglądów, empatię wobec ich uczuć i traktowanie ich z godnością. Wzajemność to dawanie i otrzymywanie szacunku. Kiedy okazujemy szacunek innym, oni są bardziej skłonni okazywać szacunek nam. Poszanowanie i wzajemność tworzą pozytywne i satysfakcjonujące relacje.
Ja go nie znam.tak jak Ciebie, ale nie podoba się mi przekręcanie nikow dla ośmieszenia i wulgarnosc.
Ja go nie znam.tak jak Ciebie, ale nie podoba się mi przekręcanie nikow dla ośmieszenia i wulgarnosc.
@5 074 133 wujek74: czemu TY wszystkich podejzewasz
chyba na te 5 juz sie nie wygra. o 11 zapalnikiem jest 10
@5 074 135 Tupaj: taki mam charakter
@5 074 135 Tupaj: Mądry z Ciebie gosciu
@5 074 135 Tupaj: balatona od zaraz wczaiłem z tobą delikatny problem
@5 074 137 wujek74: Tak, człowiek może stać się lepszy.
Samorefleksja: Zastanów się nad swoimi mocnymi i słabymi stronami oraz nad tym, co chcesz poprawić.
Ustawianie celów: Wyznacz sobie realistyczne cele dotyczące obszarów, które chcesz rozwinąć.
Praktyka: Regularnie ćwicz nowe zachowania i nawyki, które pomogą Ci osiągnąć Twoje cele.
Szukanie wsparcia: Porozmawiaj z przyjaciółmi, rodziną lub terapeutą o swoich wyzwaniach i poproś o pomoc.
Wytrwałość: Nie poddawaj się, nawet jeśli nie widzisz natychmiastowych rezultatów. Poprawa siebie wymaga czasu i wysiłku.
Będzie nam się lepiej żyło.
Samorefleksja: Zastanów się nad swoimi mocnymi i słabymi stronami oraz nad tym, co chcesz poprawić.
Ustawianie celów: Wyznacz sobie realistyczne cele dotyczące obszarów, które chcesz rozwinąć.
Praktyka: Regularnie ćwicz nowe zachowania i nawyki, które pomogą Ci osiągnąć Twoje cele.
Szukanie wsparcia: Porozmawiaj z przyjaciółmi, rodziną lub terapeutą o swoich wyzwaniach i poproś o pomoc.
Wytrwałość: Nie poddawaj się, nawet jeśli nie widzisz natychmiastowych rezultatów. Poprawa siebie wymaga czasu i wysiłku.
@5 074 141 wujek74: ja na pewien czas zmykam może przed południem bede
@5 074 134 Balaton: Na szacunek to se trzeba zapracowac,wśród rodziny,znajomych,przyjaciół.Musisz pokazac że sobą coś reprezentujesz.Bezmózgi nie zasługują na zaden z podanych przykładów
@5 074 124 wujek74:człowiek może stać się lepszy.
Sposoby na poprawę siebie:
Sposoby na poprawę siebie:
Lece nara
@5 074 140 waldus: jeszcze zablokuj Fiat126p
jak tam Sebus?
@5 074 147 Andreas3864:
chyba przegapi moje trafienie 10 na 10 w keno w tym tyg
@5 074 149 MONTEZUMA1: Gdzie on jest?
@5 074 148 Gosia__77: on ma jeszcze bloka dopiero jutro zacznie
@5 074 144 wujek74: Pozdrawiam serdecznie
gdzie oni sa ci wszyscy moi przyjaciele ele ele
kto chce przepis a szybka dyche w keno
spisujesz z calego dnia po zapalnikach losowania co bylo 69....
wrzucasz do programu multi pairs albo vilto. pokazuje najczestsze numery razem
nastepnego dnia po nowych zapalnikach grasz ten zestaw i wygrywasz 10 na 10 na stawce z mnoznikiem w minute
wrzucasz do programu multi pairs albo vilto. pokazuje najczestsze numery razem
nastepnego dnia po nowych zapalnikach grasz ten zestaw i wygrywasz 10 na 10 na stawce z mnoznikiem w minute
wejdzie w maksymalnie 50 losowan w czasie dnia. 3 na godzine
jeden problem. nie znacie zapalnikow na kazda godzine a to mam ja
Ostatnie wygrane w Ekspres Losach
| Ekspres Los | Kwota | Miejscowość | PEŁNA SKARBONKA | 2200 zł | Rdziostów |
|---|---|---|
| PEŁNA SKARBONKA | 2200 zł | Pruchna |
| SZYBKA KASA | 2000 zł | Warszawa |
| GORĄCA KASA | 5500 zł | Bytom |
| EKSTRA PIENIĄDZE | 10 000 zł | Nakło nad Notecią |
@5 074 163 Robal_36: a ty czemu rżysz
@5 074 164 wujek74: jak czemu ?balaton, fiat, niedługo pewnie wjedzie meblościanka
@5 074 165 Robal_36: i szafa trzy dzwiowa
oj chyba sie juz zmarnowalo jest 69 po 10 i magiczne numery razem
@5 074 165 Robal_36: długo się nie widzieliśmy lemoniada?
@5 074 172 wujek74: Muzyka i śpiew przyciągają dobrych ludzi.
Gdzie słyszysz śpiew, tam idź, tam dobre serca mają...
Gdzie słyszysz śpiew, tam idź, tam dobre serca mają...
5, 6 i 8 wygenerowały 2,4,6,9,12,15,18,22,28,34,38,40,46,52,66,71,74,78 powodzenia
Ostatnie wygrane w Ekspres Losach
| Ekspres Los | Kwota | Miejscowość | SZYBKA PIŁKA | 1100 zł | Czarny Dunajec |
|---|---|---|
| SZYBKA PIŁKA | 1100 zł | Wronki |
| SZYBKA PIŁKA | 1100 zł | Inowrocław |
@5 074 181: To nie był mój kupon a Janusza.
Janusze multilotka
nowy chwyt na szybka parunie 40 zł → 280 zł moze zawsze dzialac szok
nowy chwyt na szybka parunie 40 zł → 280 zł moze zawsze dzialac szok
parka w pol godziny maks ale tym razem w 1 losowanie
w keno jak w zyciu w koncu znajdziesz dobra pare ktora cie nie zdradzi
@5 074 187 MONTEZUMA1: To w końcu co masz pleciugo
mam 20 tys pion na 80 tys co weszlo raz na miesiac
szansa na trafienie piony w miesiac 1:4
mam wzor na 4/4 co bylo 5 razy w miesiacu. chcesz zobaczyc jakie to 4 na dzis?
mam wzor na parke w keno co wejdzie w 7 losowan maks i znam ta parke kilka godzin wczesnie jak jeszcze spisz
jakas szansna na kaske zawsze jest
w promocji na dzis podaje jak wyglada najlepsze 4/4 5 razy na miesiac
to nie znaczy ze dzis wejdzie . taka ciekawostka tylko
to nie znaczy ze dzis wejdzie . taka ciekawostka tylko
a tom kruz zagral urodziny 4 lipca. a sam sie urodzil 3 lipca.
bylo blisko
bylo blisko
Piszą i dzwonią, że pewna kobieta namawia i nych do blokowania użytkowników.Nie komentuje tego zachowania.
No kuzwa gdzie te liczby
Wujaski dziś??
@5 074 162 wujek74: Doceniam, że zawsze stawisz się żee zrozumieniem, niezależnie od sytuacji.Twoja aceptacja znaczy dla mnie wiele.Twoje zrozumienie i akceptacja są dla mnie jak kotwica w burzliwym morzu.Dziękuję za to, że zawsze akceptujesz mnie takim , jakim jestem.
Miło się z Tobą rozmawia.
Miło się z Tobą rozmawia.
tak dzis wyglada najlepsza 4/4 5 wejsc na miesiac. srednio co 12 losowan
jak nie lubisz podstaw cos podobnego w miejscach
8.29.47.63
jak nie lubisz podstaw cos podobnego w miejscach
8.29.47.63
Pasi
@5 074 218 islandorka30,5: zrobiłaś mi dzień
@5 074 216 wujek74: Uważam.ze die rodzi.Kto się urodził wroblem, kanarkiem nie....
@5 074 220 wujek74:
@5 074 222 wujek74: Dobry człowiek
Serce pełne dobroci, Dłoń wyciągnięta do słabszych, Uśmiech, który rozświetla mroki, Pomocna dłoń w potrzebie największej.
Myśli czyste, intencje szlachetne, Słowa pełne ciepła i miłości, Czyny godne naśladowania, Wzorzec cnót, przykład do podziwiania.
Dobry człowiek, skarb nieoceniony, Oaza spokoju w świecie pełnym burz, Przystań dla zgubionych, Nadzieja dla tych, którzy ją utracili.
Niech takich ludzi będzie więcej, Niech ich dobroć rozświetla świat, Niech ich czyny inspirują, I niech ich miłość nigdy nie gaśnie.
Nikt nie rodzi się złym człowiekiem.
Serce pełne dobroci, Dłoń wyciągnięta do słabszych, Uśmiech, który rozświetla mroki, Pomocna dłoń w potrzebie największej.
Myśli czyste, intencje szlachetne, Słowa pełne ciepła i miłości, Czyny godne naśladowania, Wzorzec cnót, przykład do podziwiania.
Dobry człowiek, skarb nieoceniony, Oaza spokoju w świecie pełnym burz, Przystań dla zgubionych, Nadzieja dla tych, którzy ją utracili.
Niech takich ludzi będzie więcej, Niech ich dobroć rozświetla świat, Niech ich czyny inspirują, I niech ich miłość nigdy nie gaśnie.
Nikt nie rodzi się złym człowiekiem.
gracz ma zawsze szanse. 4 numerki tu kilka tam i 10 na 10 na stawce z pluszem
ale jak mówiłem z rana nie mam nic do roboty więc kiszę na piaskownicy
@5 074 228 wujek74: Super, pięknie piszesz, tak sensownie , z dbałością o kulturę słowa, szacunek, które podwyższają jakość czata.
Fajnie, że jesteś.
Fajnie, że jesteś.
@5 074 231 wujek74: Właśnie po każdym zywoim wpisie doznaję orgazmu intelektualnego.
@5 074 233 wujek74: Kulturalny człowiek
Człowiek kultury, szlachetny i mądry, Z szacunkiem dla innych, zawsze pogodny. Wiedzę i sztukę ceni wysoko, Otwarty na świat, myśli głęboko.
Etykieta to dla niego podstawa, Szanuje tradycje, nie łamie prawa. W rozmowie grzeczny, taktowny i miły, Uprzejmość ma zawsze na swojej liście.
W teatrze, muzeum, czy też koncercie, Zachowuje się stosownie, z klasą i sercem. Nie przeszkadza innym, nie mówi głośno, Kulturalny człowiek, to zawsze wskazówka.
Jestem wdzięczny za Twoja dobroć.
Człowiek kultury, szlachetny i mądry, Z szacunkiem dla innych, zawsze pogodny. Wiedzę i sztukę ceni wysoko, Otwarty na świat, myśli głęboko.
Etykieta to dla niego podstawa, Szanuje tradycje, nie łamie prawa. W rozmowie grzeczny, taktowny i miły, Uprzejmość ma zawsze na swojej liście.
W teatrze, muzeum, czy też koncercie, Zachowuje się stosownie, z klasą i sercem. Nie przeszkadza innym, nie mówi głośno, Kulturalny człowiek, to zawsze wskazówka.
Jestem wdzięczny za Twoja dobroć.
Dzisiaj gram tak 

@5 074 242 Anicolla15:
Kulturalny człowiek to taki co dłubie w nosie i to później je taki był jeden uczeń w szkole nauczycielka wywaliła go za drzwi pech że siedział w pierwszej ławce
Jak to z tym rankingiem kto trzasnie 30 wpisów do zaufanych i tego się nie zalicza na koniec dwa wpisy jak były pisane ogólnie do wszystkich dziwne
@5 074 243 waldus:
@5 074 238 wujek74: Szkoda. Ze oðchodzisz, a było tak miło.
@5 074 246 Gosia__77:
@5 074 249 Gosia__77: mam taką nadzieję na mojego plusika
@5 074 247 Delvadoro: Widziałeś trenerów piłki nożnej gdzie i czym dłubali i wąchali?
@5 074 244 Delvadoro: Sarkazm
@5 074 259 waldus: a ładna ta 60
Siemanko Świątek dzisiaj gra.
Nachodzi mnie pograć w lotto za 50 złotych ale wynik jest przesadzony lepiej dziecku dać niech se coś kupi
🐕 wujku74 czemu nie dałeś mi medalu przy gościach jak byli w przedszkolu?