Wpisy 507 149 – 507 248
24 września 2011 09:44 → 24 września 2011 11:10, 100 wpisów
Pawcio rzucił hasło, że pięć "styka" - to zacząłem w tą stronę komPinować 
KAT001
ja gram prawie stałymi - mam taki zbiór /z dat urodzin
i kilka "parek"/, który czasem trochę modyfikuję - kilka liczb czasem powtarzam z ostatnich losowań
wysyłam też jakieś trzy cztery zakłady z maszyny -i wybieram te, co się powtarzają, albo których nie ma ... Efekty - różnie... Tamta "moc" ze stałych, ale pamiętaj - potem zazwyczaj jest posucha, to co podawać ? Będziesz miał na NIE ?

KAT001
ja gram prawie stałymi - mam taki zbiór /z dat urodzin
i kilka "parek"/, który czasem trochę modyfikuję - kilka liczb czasem powtarzam z ostatnich losowańwysyłam też jakieś trzy cztery zakłady z maszyny -i wybieram te, co się powtarzają, albo których nie ma ... Efekty - różnie... Tamta "moc" ze stałych, ale pamiętaj - potem zazwyczaj jest posucha, to co podawać ? Będziesz miał na NIE ?

Ale... zawsze mogą chcieć zmylić graczy...
Towarzystwo służbowo tu przebywające - to jak ?
SZCZelamy dziś mocną zmyłkę ?

dobrego dnia

Towarzystwo służbowo tu przebywające - to jak ?
SZCZelamy dziś mocną zmyłkę ?

dobrego dnia
No i ciekawe - z których zestawów będzie dziś losowanko, czy odpakują "nową talię kart" ? 

--------------- wp.pl/---------------
------- szczatki satelity spadly prawdopodobnie w ..............Kanadzie... . --------------------- .
------- szczatki satelity spadly prawdopodobnie w ..............Kanadzie... . --------------------- .
ja sobie żartuje
dla tego CI mowie zjedz pączka to nie znikniesz chudzinko

dla tego CI mowie zjedz pączka to nie znikniesz chudzinko

jeszcze sie nie zastanawialem dopiero w kolekturce zaroweczka mi sie zapali i ciabarach