Wpisy 5 065 598 – 5 065 737
22 czerwca 2024 00:48 → 22 czerwca 2024 09:52, 100 wpisów
@5 065 601 Andreas3864:
@5 065 600 waldus: darli dupy łeby ,jeden race odpalił i ten text nic sie nie stało----Ile to razy karwasz mozna śpiewać.Kompromitacja na całego
@5 065 602 waldus:
@5 065 596 gonzaga: Pewnie na gry hazardowe ?
@5 065 601 Andreas3864:taaaaa
mimo tego - udanego
mimo tego - udanegoNie oceniajmy tylko Roberta!!!
Wczoraj bylo slabiej, jak ostatnio przeciw Holandii!!!
Szkoda bo mamy naprawdę dobra reorezentacje!!!
Mlodzi, gniewni, mozna powiedziec.
Oby bylo lepiej w przyszlosci bo tym razem będziemy szybko do domu wracac.
Do boju chlopcy!
Czytam i większosć komentarzy negatywnych ( prymityenych ).Przykre, ze kibic polski ( internetowy ) nie umie ogladac pilki noznej.Za Robertem wielu jeszcze zatęskni.Bardzo nieeleganckie takiego pilkarza obrazac po tylu latach strzelania goli na takim poziomie obrazac.Nie zasluzyl sobie jak malo kto.Zero kultury u krutykantow.Wstyd proszę Państwa.
Wczoraj bylo slabiej, jak ostatnio przeciw Holandii!!!
Szkoda bo mamy naprawdę dobra reorezentacje!!!
Mlodzi, gniewni, mozna powiedziec.
Oby bylo lepiej w przyszlosci bo tym razem będziemy szybko do domu wracac.
Do boju chlopcy!
Czytam i większosć komentarzy negatywnych ( prymityenych ).Przykre, ze kibic polski ( internetowy ) nie umie ogladac pilki noznej.Za Robertem wielu jeszcze zatęskni.Bardzo nieeleganckie takiego pilkarza obrazac po tylu latach strzelania goli na takim poziomie obrazac.Nie zasluzyl sobie jak malo kto.Zero kultury u krutykantow.Wstyd proszę Państwa.
@5 065 445 Pasko: My, Polacy mamy zdolność krytykowania, narzekania i obarczania zaxwszelkie nieszcześcia kazdego tylko nie siebie.Nawet za wylosowane liczby przez Mańke lub Moreno obarczamy ich pechem.( Gdzie byla Opatrzność? - Moze zapomniala o nas?) Gdy Pan Bog chce kogos ukarac odbiera mu rozum.

Każdy tylko mówi o tych kopaczach piłki co nigdy nic nie mogą osiągnąć i tylko się tłumaczą itp a nikt nie mówi o Panu Janie Kawa który zdobył 18 raz mistrzostwo świata w szybownictwie
Dziękuję za gratulacje.Gralem nimi z przerwami.Wvzoraj znów zagrałem na 2 losowania.

@5 065 619 StarMade:
@5 065 617 tomi77: że co
@5 065 622 wujek74: @5 065 620 emerytka 46:
@5 065 618 tomi77: Krytycy są jak muchy, siadają na wszystkim , co się rusza.
Krytyka to łatwa sztuka , trudniej jest coś stworzyć.
Na mecz z Francją jedz na hulajnodze , wspomozesz selekcjonera, zastapęcujac go Mistrzu od hulanki i przepisów ruchu drogowego.
Krytyka to łatwa sztuka , trudniej jest coś stworzyć.
Na mecz z Francją jedz na hulajnodze , wspomozesz selekcjonera, zastapęcujac go Mistrzu od hulanki i przepisów ruchu drogowego.
@5 065 618 tomi77: Zapomniałem Ci życzyć wymarzonych - jakże zasłużonych wygranych.Niech bogini Tyche czuwa podczas typowania liczb.
Jeszcze nic nie wyslalem..zreszta teraz jest robota..po ppludniu cos wysle..z lotto plus...
@5 065 628 tomi77: Rośnie koło Ciebie lipa?
Co do przepisow drogowych..pewnie jeszcze srales w gacie jak juz mialem prawko..a hulajka jezdze ..niedaleko..bo jak do Wrzesni ,Srodyy Wlkp czy dalej to samochod biore..albo cos przywiezc.no hulajka nic nie zabierzesz..zreszta ile to wytrzyma..moze jeszcze rok..
@5 065 630 tomi77: Zauważyłem, że jesteś mistrzem kierownicy.Gratulacje.Gdyby wszyscy kierowcy jeździli jak Ty , pewnie zabrakłoby miejsca na ....
Co do meczu..grali ujowo..bo biora miliony co roku za kontrakty..a na boisku?Wstyd. A to co robila obrona...brak slow..szkoda Piatka bo mogl zostac dluzej skoro byl na fali..a nie go sciagac...
@5 065 633 tomi77: Dlatego jedź do Niemiec, podnień selekcjonera.
@5 065 634 StarMade: pozdrawiam Cię czule
Kazdy popelnia bledy..jednak nigdy nie korxystsmz tekefonu kiedy kierue czy to rowerem hulajka a samochodem..to juz bylaby kompletna glupota..za to powinien byc mandat 2000zl..to jest plaga idiotow ktorxy zjezdzaja ze swojego pasa.jak masz gdzie zjechac to ok.ale czesto z prawej hedt kraweznik chodnika..przy chociaz 50 to dachowanie murowane.nie kryje tego ze jezdze dosc pynamicznie ale staran sie nie przekraczac prekosci.
@5 065 612 Robal_36: dziękujemy za pewniaki
@5 065 636 tomi77: Tak trzymaj Mistrzu kierownicy.
@5 065 643 Listonosz: Sam Lewy meczu nie wygra.Na wszystkich boiskach potrafią z Lewym grać , ale u nas jest inaczej .
5 065 625. Bolo22
5 065 641. trisetum
5 065 641. trisetum
5 065 631. Biedroneczka1977
Witam wszystkich
Gramy dziś?
Przypominam o zlocie który rozpoczyna się w poniedziałek
@5 065 664 Sebastian_M: Witam, pozdrawiam.U mnie Armagedon pogodowy.Loty chwilowo wstrzymane.
@5 065 677 molosopot:
Witaj
Witaj
@5 065 677 molosopot:
Dziś nigdzie nie lecimy
Dziś nigdzie nie lecimy
Dopiero w poniedziałek
@5 065 678 waldus:
Oj Walduś Walduś
Oj Walduś Walduś
@5 065 678 waldus:
Wiesz że w którymś kościele dzwonią ale nie wiesz w którym
Wiesz że w którymś kościele dzwonią ale nie wiesz w którym
@5 065 678 waldus:
Coś usłyszałeś ale nie umiesz tego przekazać bo nie znasz dokładnego tekstu a brzmi on następująco
Było cymbalistów wielu Ale żaden z nich nie śmiał zagrać przy Jankielu
Coś usłyszałeś ale nie umiesz tego przekazać bo nie znasz dokładnego tekstu a brzmi on następująco
Było cymbalistów wielu Ale żaden z nich nie śmiał zagrać przy Jankielu
@5 065 678 waldus:
Zapamiętaj to sobie weź do serca jeśli już coś przekazujesz to rób to rzetelnie
Zapamiętaj to sobie weź do serca jeśli już coś przekazujesz to rób to rzetelnie
Kosić nie kosić?
Oto jest pytanie
Pół trawnika skoszę
I przegnać mnie lanie
{{Śmingus}}
Oto jest pytanie
Pół trawnika skoszę
I przegnać mnie lanie
{{Śmingus}}
@5 065 678 waldus:
Potwierdź że zrozumiałeś
Potwierdź że zrozumiałeś
@5 065 678 waldus:
Chyba zbyt dużo od Ciebie Nie wymagam?
Chyba zbyt dużo od Ciebie Nie wymagam?
@5 065 690 Sebastian_M: mianuje cie nagłuwnym komentatorem
@5 065 687 wujek74: ja zawsze jak 1-2 dni wcześniej skosze u siebie to potem leje
@5 065 697 waldus: i bobra u żony
Nie przyznaje się tu do wszystkich wygranych ....ale od 1 czerwca do końca czerwca za wygrane
Nie wypłaciłem nic z bakomatu .nigdzie nie zapłaciłem karta
I mamusi że mnie utrzymuje rosół i kotlety ...prąd woda itp opłaciłem za wygrane i zostało mi 1800 na granie darmowe i piwo po pracy itp itd
Nie wypłaciłem nic z bakomatu .nigdzie nie zapłaciłem karta
I mamusi że mnie utrzymuje rosół i kotlety ...prąd woda itp opłaciłem za wygrane i zostało mi 1800 na granie darmowe i piwo po pracy itp itd
@5 065 698 Listonosz: Piękny klimat
1600 zostało mi pomyłka
@5 065 700 zbigniew g: Szczęście lubi ciszę
Zaraz wracam
@5 065 703 zbigniew g: boś ty nie żonaty to nie posiadasz dojarki
Jestem
@5 065 635 zaq69: Wojtek,te saludo con cariño.
Biedroneczka słuchaj zagraj na mało liczb duża stawka a jak wejdą mało liczb to to masz na długie granie gratis np mini ....
Czyli za wygrane grasz w mini itp
@5 065 635 zaq69: Wojtek,¿dónde está tu empatia?❤️
Waldek uwaga zagrałem tymi liczbami na godzinę 14sta wiem że dziś nie trafię a jak trafię znowu 3/3 to się popłacze
27 72 48
@5 065 712 zbigniew g: Pozytywista:
O Wiersz o Zosi, która marzy o wygranej w Lotto.
Aria:
Zofia, marzycielka Lotto
Zofia, skromna i pracowita, O wygranej w Lotto marzy skrycie. Losy kupuje, wiara ją nie opuszcza, Że szczęście w końcu do niej się uśmiechnie.
Wygrywając, dom by zbudowała, Dla siebie i bliskich, upragniony. Dzieciom lepsze życie zapewniła, A sobie spełniła marzenia od dawna skryte.
Codziennie sprawdza wyniki losowania, Z nadzieją, że jej liczby się pojawią. Choć szanse niewielkie, ona nie traci wiary, Wierzy, że los się do niej uśmiechnie wreszcie.
Bo Zofia to marzycielka, Która w Lotto pokłada swoje nadzieje. Może kiedyś szczęście jej sprzyjać będzie, I spełni się jej wygrana, wielka nadzieja.
Prześlij to Biedroneczce.
O Wiersz o Zosi, która marzy o wygranej w Lotto.
Aria:
Zofia, marzycielka Lotto
Zofia, skromna i pracowita, O wygranej w Lotto marzy skrycie. Losy kupuje, wiara ją nie opuszcza, Że szczęście w końcu do niej się uśmiechnie.
Wygrywając, dom by zbudowała, Dla siebie i bliskich, upragniony. Dzieciom lepsze życie zapewniła, A sobie spełniła marzenia od dawna skryte.
Codziennie sprawdza wyniki losowania, Z nadzieją, że jej liczby się pojawią. Choć szanse niewielkie, ona nie traci wiary, Wierzy, że los się do niej uśmiechnie wreszcie.
Bo Zofia to marzycielka, Która w Lotto pokłada swoje nadzieje. Może kiedyś szczęście jej sprzyjać będzie, I spełni się jej wygrana, wielka nadzieja.
Prześlij to Biedroneczce.
@5 065 708 zbigniew g: Co za pożar był w Oświęcimiu? Jakiś Armagedon jest nad Twoim rejonem.
Zosię znam i to nie jedną
Aż siwo tak leje 

@5 065 720 zbigniew g: Biedroneczce
Ta wersja jest lepsza
@5 065 722 islandorka30,5: u mnie to samo teraz 

Widzialamm trąbę na Florydzie,przed taką nic die nie uchroni
@5 065 727 islandorka30,5: gonisz mnie punkty
Jo
Dziś pierogi ruskie
czekamy na 5, po niej bedzie 69 i dycha real. tak sie wygrywa
@5 065 730 islandorka30,5: no a kto wiadomo że ty
juz 5 jest ale troche wczesnie
Biedroneczka nie pamiętam daty ale to był około 20 25 czerwca trafiłaś moimi 5/5 pilnuj moich bo co roku czerwiec daje mi najwięcej z grania w realu
Islandorka30,5 zablokowałaś sebka czy mi się śniło kilka dni temu
@5 065 736 zbigniew g: już rok