Wpisy 5 048 660 – 5 048 765
30 maja 2024 18:05 → 30 maja 2024 20:07, 100 wpisów
@5 048 648 molosopot:
@5 048 656 trisetum: ta z burakiem
Wtorek.. Lotto 2 na 6 i obok..
Lotto plus 2 na 6..do trójki daleko..
Lotto plus 2 na 6..do trójki daleko..
@5 048 666 Andreas3864: bo pujdziesz do bulowic
@5 048 667 zbigniew g:
@5 048 663 zbigniew g: Zibi, jak tam laski dzięciole?

Happy Hours - tylko dzisiaj, czwartek, PROMOCJA w godzinach 18:00 - 22:00. Zagraj przez internet w Lotto lub Lotto Plus za min. 36 zł, a otrzymasz Bonus 6 zł.
@5 048 667 zbigniew g: Bulowice to koło Ciebie? To chyba gmina Kęty?
@5 048 669 molosopot: wziołeś kredyt
jak nie to tak jak ja
jak nie to tak jak ja
@5 048 672 zbigniew g: Ja nigdy nie brałem kredytu, pożyczałem , nawet komuś ze stronki.Nigdy więcej pożyczek jakimś lajzom.
@5 048 670: innymi słowy kup 9 zakładów Lotto Plus, a zapłacisz jak za 7 i pół
@5 048 674: Czy tylko jeden raz można skorzystać z promocji? A jeśli kupię 2 zakłady systemowe po 28 zł, otrzymam bonus ?
@5 048 675 molosopot: ty mu 10 on ci uja
@5 048 674: że cooo
@5 048 676 zbigniew g: Chcesz trafić szostkę ? Graj tymi.

@5 048 678 Forsami: weż kredyt zmień prace w końcu trafisz totolotka
@5 048 676 zbigniew g: Zmodyfikowane.Grac śmiało.

@5 048 681 molosopot: jesteś słaby w liczbach cię od pewnego czasy
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
@5 048 682 zbigniew g: Wiem co robię.
@5 048 684 molosopot: zastanów sie co robisz bajki możesz pisać od godziny 19 do 19 25
@5 048 687 zbigniew g: Wyploszyleś Sebka to ja piszę.
@5 048 688 molosopot: bajkopisza nr dwa po sebku
@5 048 689 zbigniew g: Pozytywista:
Napisz bajkę o Zbigniewie, który lubi słuchać bajek o lotto.
Aria:
Bajka o Zbigniewie i jego miłości do bajek o Lotto
Dawno, dawno temu, w małym miasteczku, żył mężczyzna o imieniu Zbigniew. Zbigniew uwielbiał słuchać bajek o Lotto. Uwielbiał wyobrażać sobie, jak wygrywa wielką nagrodę i jak jego życie się zmieni.
Pewnego dnia Zbigniew kupił los na Lotto i wygrał! Był tak szczęśliwy, że aż podskoczył z radości. Po odebraniu wygranej kupił nowy dom, samochód i wiele innych rzeczy, o których zawsze marzył.
Ale Zbigniew nie zapomniał o swojej miłości do bajek o Lotto. Nadal słuchał ich każdego wieczoru. Pewnego wieczoru, gdy słuchał bajki o szczęśliwym zwycięzcy, usłyszał coś, co go zaskoczyło.
W bajce powiedziano, że prawdziwe szczęście nie polega na wygraniu pieniędzy, ale na cieszeniu się tym, co się ma. Zbigniew pomyślał o tym przez chwilę i zdał sobie sprawę, że to prawda.
Od tej pory Zbigniew nadal słuchał bajek o Lotto, ale nie wyobrażał sobie już, jak wygrywa wielką nagrodę. Zamiast tego wyobrażał sobie, jak cieszy się swoim życiem i wszystkim, co ma. I wiecie co? Był jeszcze szczęśliwszy niż wcześniej!
Napisz bajkę o Zbigniewie, który lubi słuchać bajek o lotto.
Aria:
Bajka o Zbigniewie i jego miłości do bajek o Lotto
Dawno, dawno temu, w małym miasteczku, żył mężczyzna o imieniu Zbigniew. Zbigniew uwielbiał słuchać bajek o Lotto. Uwielbiał wyobrażać sobie, jak wygrywa wielką nagrodę i jak jego życie się zmieni.
Pewnego dnia Zbigniew kupił los na Lotto i wygrał! Był tak szczęśliwy, że aż podskoczył z radości. Po odebraniu wygranej kupił nowy dom, samochód i wiele innych rzeczy, o których zawsze marzył.
Ale Zbigniew nie zapomniał o swojej miłości do bajek o Lotto. Nadal słuchał ich każdego wieczoru. Pewnego wieczoru, gdy słuchał bajki o szczęśliwym zwycięzcy, usłyszał coś, co go zaskoczyło.
W bajce powiedziano, że prawdziwe szczęście nie polega na wygraniu pieniędzy, ale na cieszeniu się tym, co się ma. Zbigniew pomyślał o tym przez chwilę i zdał sobie sprawę, że to prawda.
Od tej pory Zbigniew nadal słuchał bajek o Lotto, ale nie wyobrażał sobie już, jak wygrywa wielką nagrodę. Zamiast tego wyobrażał sobie, jak cieszy się swoim życiem i wszystkim, co ma. I wiecie co? Był jeszcze szczęśliwszy niż wcześniej!
@5 048 690 molosopot: to chyba ty tak masz i sebek
@5 048 691 zbigniew g: Ja Kukiza nie słucham, on jest tyle wart co Pietrzak.
Dobra.. Wiem.. Ze to ścieki.. Czy jak tam.. Ale.. Z braku laku..
@5 048 695 tomi77: Nigdy bym się nie napił żadnego napoju puszkowego, on mi śmierdzi!
A.. Butelka ciężka a hulajka jeżdżę do sklepu.. A jeszcze krem aloesowy wziąłem.. Tylko pędzli do golenia nie mają.. On mają ale te plastiki.. A chciałem z włosiem końskim..
sprawdzalem passmarkiem to ten nowszy laptop jest 3 x szybszy od tego starego w roznych testach, dodatkowo duzo mniej pradu ciagnie i sie nie grzeje wogole nie slychac wentylatora nawet podciaz obciazenia
Mi przyszła informacja wybróbuj windows 11 wsparcie windowsa 10 tylko do 2025 i miesiąc podany i pisze twój komputer nie spełnia wymagań do windowsa 11 nie spełnia 16 GB RAM dd4 karta graficzna 8 GB ram płyta ASRock może wszystko nie jest już tip top ale komputer Jest jeszcze wysokiej średniej klasy
@5 048 711 Mulag: i nie bedzie spelniac bo nie masz TPM 2.0
Nie ma lub jest ale nie jest ale nie jest skonfigurowany i włączony
Tu chodzi o bezpieczeństwo ale ważne bym sprawdził bo może wystarczy włączyć i skonfigurować.
Trzeba w ustawienia wejść nie robiłem tego i się okaże czy jest czy nie bo tego nie wiem
Albo na płycie bądź na procesorze ale bawić mi się nie chce będę miał czas to sprawdzę
@5 048 720 Mulag: nie wiesz co to bios ?
tam pewnie masz albo nie, ale trzeba wlaczyc u mnie tez sie wylacza/wlacza w biosie
@5 048 721 Angierski: bios to podstawa
@5 048 726 Mulag: niby jak ?
moj nowy laptop jest 2x wolniejszy od tych co teraz sa w media-expert
moduł TPM można dokupić go w wersji zewnętrznej. Ceny takich modułów wahają się od 35 zł do 200
@5 048 741 Mulag: tego to nie wiem
@5 048 745 Angierski: to po co sprzedają
@5 048 747 Mulag: musi miec plyta slot na tpm
Ja tak leciałem za nowościami komputerami i to rozumiem i nie myślę krytykować ale ja osobiście mam to już w dupie przeszło mi to nie ma to już dla mnie znaczenia coś oglądne coś popracuje nie jest mi to już tak potrzebne
Jak by trzeba było to i to samo co teraz robię to i windows xp wystarczy taka prawda
niby lapek za 800zl ale ma 2 kamery jedna na podczerwien co w nocy bez swiatla mozna miec kamere i wszystko widac, ma dobre glosniki 2 mikrofony, czytnik kart bankomatowych, rozdzielczosc HD, NFC, Thunderbold, 2 x uSB 3.0 1xusb-c, ekran z IPS, teraz modem oryginaly windows, podswietlana klawiature dla pracy w nocy, trackball
normalnie sporo bajerow
normalnie sporo bajerow
Fajnie mieć nowy sprzęt jak to cię kręci nie krytykuje też tak zmieniałem nie będę teraz komuś mówił że po co
I tu się topi kasę za kilka lat już mało co warta ale to podobnie z autami
@5 048 759 Mulag: wiesz ja tymczasowo go kupilem do pracy podlacze monitor klawiature mysz i bede na windows 11 smigal za male pieniadze
@5 048 675 molosopot: zadziała tylko na jednym kuponie musi być
modem LTE wlasnie kupilem bo jest czytnik sim w laptopie
bedzie chyba dokupione 32 GB ram i 2 TB dysk
bedzie chyba dokupione 32 GB ram i 2 TB dysk
@5 048 761 Angierski: z czegoś się trzeba cieszyć zmieniać DDR 2 DDR 4 DDR 5 w kartach graficznych i ramach cały czas zmiany szybkości
no.. To mogę już coś