Wpisy 503 862 – 503 961
22 września 2011 21:06 → 22 września 2011 21:28, 100 wpisów
********** Dzisiaj ts zrobi jakis kawal.. . Losowanie poprowadzi......Wieleba.. .*****************
zdarzenie zawarlemzdzrzenie sportowe po kursie 6/1 policzyli mi po 3/1 i tlumacza sie bledem systemu 

Jaro55...to się dopiero zobaczy

wyplacili mi tylko 123ÂŁ z 228 ,tlumaczyli ze w wyniku bledu systemu policzyli mi po nizszy kursie 

HARTGE...no nie widzę innego wyjścia,tylko zastanawiam się czy my świrujemy czy jesteśmy tacy na codzień

podobnotakie takie bledy systemu maja w regolaminie ,gry w pkt.18 masakra 

moze kiedyś tak w na czacie ale w realu przy piwku umowimy sie ze pijemy na czacie ale że w realu tez co...

---"""---
Jocia.. .
---"""---
""""""""""""""""""""""""""""""""
""""""""""""""""
Jocia.. .
---"""---""""""""""""""""""""""""""""""""
""""""""""""""""andro...jestem za..

a co bedzie jak kumulacja bedzie no to wtedy się upijemy z andromedą

Pawcio
jakbyś do tych szpecjalistów pisał, to spytaj CO zrobili z zakładami specjalnymi... I skąd bierze się, tak skacząca /po wczorajszym losowaniu przyrosło o sto tysi - z kosmosu, bocian, w kapuście, czy jak ?/ kwota bonusu w Jokerze - ok ?
To ja już nie będę pisał

jakbyś do tych szpecjalistów pisał, to spytaj CO zrobili z zakładami specjalnymi... I skąd bierze się, tak skacząca /po wczorajszym losowaniu przyrosło o sto tysi - z kosmosu, bocian, w kapuście, czy jak ?/ kwota bonusu w Jokerze - ok ?
To ja już nie będę pisał

Premier przywiezie wam więcej alkoholu w bagażniku swojego Tuskobusa...

jocia prąd stały jak kopnie to tylko raz,,,nie pijesz ok

ja się napije

ja się napije
2,7,21,33,38,40....

jaro...ty bredzisz jak zwykle o jakiś ślubach i prądach,weź się schyl niech cię ktoś uziemi i przestaniesz pieprzyć od rzeczy
jaro55...sam się schylaj

no bede piepszył tak jak ty że bocian w kapuśćie

słonko ile wypiłaś lilianko

słonko ile wypiłaś liliankojaro.....to nie ja napisałam głąbie o bocianie w kapuście
Nie pij juz tyle

Nie pij juz tyle

lila...

Przeprasza bardzo
w kwestii formalnej - "bocian, w kapuście"
to są dwie r.ó.ż.n.e teorie - tam jest przecinek

w kwestii formalnej - "bocian, w kapuście"
to są dwie r.ó.ż.n.e teorie - tam jest przecinek

HARTGE....np ja bym chciała zobaczyć zamiast zająca to bociana w kapuście.Idziesz ze mną?