Wpisy 502 819 – 502 918
22 września 2011 12:30 → 22 września 2011 12:59, 100 wpisów
ojojoj a u mnie tyle drzewa do rżnięcia na zime
Gałcia zapraszam

Gałcia zapraszam

Gała..czego się wstydzisz,przecież masz dobrą piłę więc porżnij też u andruśki

Gała..tylko się za bardzo z ta piłą nie rozochoć bo andruśce wszystkie inne drzewa wyrżniesz

andruśka...jak się zakleszczy piła to musisz dechę lekko nacisnąć do dołu

hehe , u mnie normalne słoneczno pogoda , teraz sprawdzam ile stopni

lila ja nie mam problemów z bzykaniem,wiem gdzie uderzać
zatkac usteczka i je na koniec napełnić
zatkac usteczka i je na koniec napełnić

u mnie teraz dokładnie 21,4 stopni
ja mam nie wrażliwe gardło..laryngolog mógł mi patyckz głęboko wkładać i mi nigdy nic nie było..zawsze mówili ze chcieli by wszyscy tak pokazywali gardło

Gała...a kto tu pisze o bzykaniu?
My mamy na myśli dechy i ich rżnięcie

My mamy na myśli dechy i ich rżnięcie

Lila a mi co noc jakiś komar..komarzyca bzyka nad uchem i co noc musze wstać i szukać zeby dobić na ścianie bo spać nie daje

dobra znikam,,,,, teraz obliczę matematyki lotto przy kompie 

Lila nie no na prawdę tak mam z gardłem ze nie wrażlie nic w ogóle...nie mam odruchu wymiotnego ..tzn bardzo słaby..powaga
czasem patyczek i Pani laryngolog nawet
czasem patyczek i Pani laryngolog nawet

andruśka a ja mam wrażliwe jak sobie wsadzę za głęboko szczoteczkę do zębów jak czyszczę język to mam odruch wymiotny i to konkretny

przy pomniało mi sie hehe bo taki temat sie laryngologiczny zrobił bo bym nie pisała tak

Lila nioo
a ja sobie moge nawet palcem dotknąć i pomasować migdałka..zawsze to dziwiło ale hehe

a ja sobie moge nawet palcem dotknąć i pomasować migdałka..zawsze to dziwiło ale hehe
andruska...ja wolę nie dosięgać do swojego migdałka bo może to się źle skończyć

Gała..nie wiem co masz na myśli?Jeżeli coś dotyczącego sexu to już moja słodka tajemnica czy lubię czy też nie

lila no własnie o to mi chodzi ,nie wstydz sie napisz smsa
zachowam to dla siebie
kurczaki az mnie dreszcze przeszły

zachowam to dla siebiekurczaki az mnie dreszcze przeszły

Gała...trochę dziwne masz pytania,osobiste więc się ode mnie niczego nie dowiesz.To jest tak samo jakbym się pytała czy Twoja żona lubi to czy tamto.Nie za bardzo mnie to interesuję bo to wasze prywatne sprawy