Wpisy 5 018 650 – 5 018 788
23 kwietnia 2024 07:01 → 23 kwietnia 2024 12:00, 100 wpisów
@5 018 645 waldus:
Wolisz 100 Milionow po losowaniu czy 1 Milion przed ?
Wolisz 100 Milionow po losowaniu czy 1 Milion przed ?
@5 018 649 Sebastian_M: pogadamy jutro ale widzę że mi kwotę zaniżasz
@5 018 652 waldus:
Wczoraj uzgodniliśmy
Wczoraj uzgodniliśmy
@5 018 652 waldus:
Ja się trzymam umowy
Ja się trzymam umowy
Jutro promocja na 8 skreslen, wiec beda cyrki z liczbami ale mam sposob na ich przekrety
Jest taka kolejka po kasę że jak dostanie 100 Milionow to będziesz miał najwiecej ze wszystkich
@5 018 652 waldus:
Nawet nie wiem czy dla mnie zostanie 100
Nawet nie wiem czy dla mnie zostanie 100
Ok idę biegać
Waldus

Jak miło znów być z Wami.Dziekyhe za wspólnie spędzony poniedziałek.Zycze udanego wtorku, niech będzie szczęśliwy dla szczęśliwych.
Jestem szczęśliwy, że na tej stronce było mi dane poznać wartościowych - odważnych ludzi.
A wczoraj było bosko.
Jestem szczęśliwy, że na tej stronce było mi dane poznać wartościowych - odważnych ludzi.
A wczoraj było bosko.
boczniak1500 typował(a) za 120 zł w Keno nr 1279294 i trafił(a) 15 000 zł
Widzicie, życzenia się spełniają Kolego Boczniak1500, i jest nie 1500 a 15 000
Forsami dodał(a) komentarz w temacie: 3 900 000 zł wygranej w Multi Multi Plus w Wągrowcu!
@5 018 621 waldus: ale spokojnie tak na zdrowy rozum kto zaczyna zakład od tak wysokich numerów 24... O tym właśnie piszę w komentarzu wyżej
@5 018 668 Biedroneczka1977: mogę Ci dać moją kasę z Keno ja w to nie umiem grać z resztą w nic bo już bym chyba coś trafił dawno
Mam zagrane w Lotto a jutro do roboty na pierwsze zmiany dawać mi wygrać to Idę na emeryturę
molosopot dodał(a) komentarz w temacie: 3 900 000 zł wygranej w Multi Multi Plus w Wągrowcu!
Przed chwilą w grze Keno padło 59 x 5/5 (14 750 zł). Zobacz szczegóły
molosopot dodał(a) komentarz w temacie: 3 900 000 zł wygranej w Multi Multi Plus w Wągrowcu!
W miejscowości Międzyrzec Podlaski padła wygrana 376 751,10 zł w grze Mini Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Myślę, że wygrana w Międzyrzeczu nie jest ' wałem '.Kazdy sposób na wygrana jest ( może być ) dobry, czego przykładem jest system prosty - czutka liczb.

Dobry Człowieku, oby los padł w Twoje ręce i byś rozbił kumulację Euro Jackpot'a.Niech miliony trafia na Twoje konto i spełnia Twoje najskrytsze marzenia.
Oby szczęście bylo Twoim towarzyszem i poprowadzilo do wygranej.Niech Twoje liczby będa tymi zwycięskimi i przyniosą niewyobrażalną fortunę.
Oby szczęście bylo Twoim towarzyszem i poprowadzilo do wygranej.Niech Twoje liczby będa tymi zwycięskimi i przyniosą niewyobrażalną fortunę.
Emi, Biedroneczka,Bolo,Forsami, Greg, Triset oraz wszyscy widzialni i widoczni i i
znam jednego co sie dzis rodzil osobiscie. strszny glupola. cos te 23 zle dziala
@5 018 702 tomi77: Masz pewnie jakieś doświadczenia z przeszłości, które w każdym węszą zło, fałsz , kłamstwo. To utrudnia Ci wyścig o wygrana.Jackowski i inni szamani nie są dla mnie wzorcami.Nigdy się nimi nie interesowałem.( Z natury nie lubię nawiedzonych, ćpunow lub alkoholików ).Mam swoje wzorce.
Ostatnie wygrane w Ekspres Losach
| Ekspres Los | Kwota | Miejscowość | SŁÓWKA | 5000 zł | Wojnicz |
|---|---|---|
| CZTEROLISTNA KONICZYNKA | 4000 zł | Węgrów |
dawaj ile ci nastukalo bedzie pewniak ale jeszcze plus 1
ten co go znam konczy dzis 63 to moze byc 64
@5 018 702 tomi77: Dzięki tej stronce poznałem dużo wartościowych ludzi, z którymi się spotykam, gram w realu , wspólnie - zespołowo i indywidualnie.Cenie sobie każda uwagę - nawet Twoja.A tacy jak Ty uczą, że nie warto dzielić się szczęściem.Wygranych życzę w Groszku.
Przed chwilą w grze Keno padło 10 x 7/7 (15 000 zł). Zobacz szczegóły
waldus dodał(a) komentarz w temacie: 3 900 000 zł wygranej w Multi Multi Plus w Wągrowcu!
@5 018 688 molosopot: oby tak się stało
@5 018 723 greg: Daj Ci Boze
@5 018 656 Sebastian_M: Proszę, wytłumacz temu człowiekowi, że ja nie szukam żadnej zaczepki - zwłaszcza z nim.Podzielilem się jedynie swoimi spostrzeżeniami odnośnie ' wągrowieckiego szczęściarza ,' odpierając zarzuty o przekręty.
Niech mi da spokój.Ja z nim nie chce rozmawiać bo nie mamy wspólnych zainteresowań.
Niech mi da spokój.Ja z nim nie chce rozmawiać bo nie mamy wspólnych zainteresowań.
@5 018 728 Gosia__77: dzięki Gosiu
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
Cześć
@5 018 729 waldus:
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin
@5 018 729 waldus:
Wszystkiego najlepszego z okazji i imienin
Wszystkiego najlepszego z okazji i imienin
Słuchajcie coś Wam powiem
@5 018 733 Sebastian_M: dzieki
Słuchajcie nie sprawdzałem wczoraj kuponów i co wyszło?
Pisałem że mam czutkę i zagram w Multi?
Pisałem że mam czutkę i zagram w Multi?
Zagrałem w Mini i zagrałem w Multi
W Multi gram rzadko ale czutka to czutka i z nią nie ma co się kłócić ani dyskutować
@5 018 739 Sebastian_M: Oby to była ' czutka po wągrowiecku '.
@5 018 742 molosopot: Troszkę zabrakło ale dobre i to
Chodzi o czutkę a wygrana nie jest pełna
@5 018 739 Sebastian_M: Więcej jest radości gdy zobaczysz wyniki po losowaniach , nazajutrz , albo podczas sprawdzania pod czytnikiem w kolekturze.
Tylko jest jeden myk. Pieniądz leci do pieniądza i jeśli rzeczywiście tak jest to dziś też powinna być wygrana. Może tym razem w EJ
@5 018 748 Sebastian_M: Zawsze to powtarzam, a te życzenia mogą się spełnić.

@5 018 748 Sebastian_M:
@5 018 748 Sebastian_M: dzielimy na pu
@5 018 746 tomi77: Bo trzeba grać systemem - pełnym też w kilka osób, i nie ma znaczenia czy są niskie , czy wysokie.' Czutka ' to sukces.

System pełny 792 zakłady to równowartość systemu na 12 Liczb.Nie stać Cię samemu , graj w zespole i nie narzekaj.
Ach te wasze "czutki" PO losowaniach
Gdyby to było takie proste to nie potrzebuje takiego Mini Lotto.
Na "trójkach MM " zbił bym majątek.
stawka 200 - koszt 500zł - wygrana 10.800zł
Cóż więcej trzeba przy 14 losowaniach tygodniowo.
14 gier i 2 razy trafić
Tylko że Rachunek prawdopodobieństwa nawet tak mały jak 1/72 sprowadzi was do bankruta
Gdyby to było takie proste to nie potrzebuje takiego Mini Lotto.
Na "trójkach MM " zbił bym majątek.
stawka 200 - koszt 500zł - wygrana 10.800zł
Cóż więcej trzeba przy 14 losowaniach tygodniowo.
14 gier i 2 razy trafić
Tylko że Rachunek prawdopodobieństwa nawet tak mały jak 1/72 sprowadzi was do bankruta
@5 018 746 tomi77:
pograj sobie tanimi systemami skróconymi
takim na 10 liczb - 7 zakładów a sam się przekonasz że nawet w takim zbiorze trafić 5 liczb to trzeba trochę cudu
masz tu stronę z systemami
klikasz w system- wpisujesz liczby w szablon- generujesz automatycznie rozpisane zakłady
https://psychicjackpot.com/wheels-traps.php
pograj sobie tanimi systemami skróconymi
takim na 10 liczb - 7 zakładów a sam się przekonasz że nawet w takim zbiorze trafić 5 liczb to trzeba trochę cudu
masz tu stronę z systemami
klikasz w system- wpisujesz liczby w szablon- generujesz automatycznie rozpisane zakłady
https://psychicjackpot.com/wheels-traps.php
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
emerytka 46 typował(a) za 4 zł w Keno nr 1279351 i trafił(a) 500 zł
@5 018 758 tomcio1972: Właśnie to jest ta podejrzliwość.Nawet w oczywiste wygrane się nie wierzy , węszac ustawki, wały , albo fałszywe skany kupowane na allegro.
Można komuś pokazać prawdę, ale nie zmusić do myślenia
.
Powodzenia życzę.
Można komuś pokazać prawdę, ale nie zmusić do myślenia
.
Powodzenia życzę.
@5 018 759 tomcio1972: Mamy swoje systemy ( z Multipasko zwłaszcza ),inne nam nie są potrzebne.Ty możesz z nich korzystać.
@5 018 763 molosopot:
nie wiem tylko po co "męczyć" system 12 w Mini.
Jest najmniej ekonomiczny przy trafieniu 3/12
Najlepszy do zwrotu za gre przy 3 trafieniach jest system 10
Na grupe kilku osób to małe koszta
nie wiem tylko po co "męczyć" system 12 w Mini.
Jest najmniej ekonomiczny przy trafieniu 3/12
Najlepszy do zwrotu za gre przy 3 trafieniach jest system 10
Na grupe kilku osób to małe koszta
@5 018 765 molosopot:
systemy skrócone to najgorsze badziewie jakie wymyślili
tam zawsze będzie w plecy
systemy skrócone to najgorsze badziewie jakie wymyślili
tam zawsze będzie w plecy
@5 018 766 tomcio1972: My wolimy pełne, czasami skrócone , niekiedy z maszyny na 11 lub 12.Czesto grane ponownie.

@5 018 767 tomcio1972: Tak, prawda, ja obserwuje mistrzów od systemów, którzy są daleko w tyle ( w typowaniach - w realu też ).
@5 018 770 tomcio1972: Przecież nie o to chodziło a o obstawianie liczb i metodę zagraj ponownie.
@5 018 770 tomcio1972: Kto Ci mówił , że był zagrany wczoraj na chybił trafił?
@5 018 772 molosopot:
Nie jesteście konsekwentni w swojej grze grupowej.
Zmieniacie zestawy a trafienia przychodzą z opóźnieniem.
Taki los.
Moze warto by sie nad tym zastanowić.
spadam - powodzenia
Nie jesteście konsekwentni w swojej grze grupowej.
Zmieniacie zestawy a trafienia przychodzą z opóźnieniem.
Taki los.
Moze warto by sie nad tym zastanowić.
spadam - powodzenia
@5 018 774 tomcio1972: Dziękuję za opinie , ja sobie cenię grupę , panuje wspaniała atmosfera dzięki zaufaniu i konsekwencji.
@5 018 758 tomcio1972:
Ja mam akurat czutkę przed losowanie a nie po losowaniu i przeważnie się to sprawdza
Ja mam akurat czutkę przed losowanie a nie po losowaniu i przeważnie się to sprawdza
Mewa dodał(a) komentarz w temacie: 3 900 000 zł wygranej w Multi Multi Plus w Wągrowcu!
@5 018 774 tomcio1972: Niniejszym informuje, że gramy też na cały tydzień ( w różne gry ) tymi samymi liczbami, czego nie muszę udowadniać, a osoby zaufane o tym wiedzą, nawet posiadają zestawy.
Nie wszyscy zasługują na taki zaszczyt.
Nie wszyscy zasługują na taki zaszczyt.
Przed chwilą w grze Keno padło 1 x 8/8 (10 000 zł). Zobacz szczegóły
@5 018 780 Sebastian_M: Ale widzisz jaki problem stanowi ' czutka wągrowiecka '
Nawet tutaj węszy się ustawkę.
Nawet tutaj węszy się ustawkę.
W miejscowości Warpuny padła wygrana 15 000 zł w grze Keno (9 z 10 x 1 x 5)

🎂 🎉