Wpisy 498 287 – 498 386
19 września 2011 21:32 → 19 września 2011 22:00, 100 wpisów

W kamiennym kręgu

andromeda...ja tez oglądałam bo wtedy nic innego nie było
no jeszcze był tolek banan

no jeszcze był tolek banan

http://www.youtube.com/watch?v=mXh1Qw4ke0w zobaczcie to
ja ogladam mode,nawet nagrywam..każdy odcinek..po emisji..włączam..sobie i ogladam jeszcze raz..po pół godzinie..ogladam ponownie,by sobie utrwalić...jeszcze dwa razy, przed snem..na dobranoc..raz jeszcze, po tem w nocy śni mi seie ten film..jak wstane..niezwłocznie ogladam jeszcze trzy razy..potem czekam na nowy odcinek 

jocia...Mode na suksces Oglądała moja babcia...ja tego nie oglądam
tez już nie żyje...ale każdy odcinek relacjonowała mi z wypiekami na twarzy

oczywiście w przerwach..jeszcze MP..i nie moge powiedziec,że sie nudzę 

John Forsythe

Moda na lumpeks...

Robalku opowiem..opowiem ..nawet zapraszam na ogladanie kolejnych odcinków 

nie no ja właczam tv tylko na M jak miłość i czas Honoru wiecej tv nie oglądam..powaga
lila-już po
andro-nie oglądam kulisów,poczytaj na internecie co bedzie

andro-nie oglądam kulisów,poczytaj na internecie co bedzie

andromeda..31,32,33..nie tym razem..a to dlatego,ze pomyliłam numeracje ..mody..i nie postawiłam na te cyferki 

Ja oglądam Playboy tv

jocia ale tak mi sie pamietało ze to Twoja 3/3..nawet sobie zapisałam to w zeszyciku trójka joci

lila...

lila....tylko zartowałem

Detektywi...

Ja też oglądam w11
deki72...

tak..ale nic znaczacego..
nie wysłałam 31,32,33..bo byłam poza zasiegiem..i nie miałam czasu..by skupic sie na liczbach..miałam pracowita sobote i niedzielę

nie wysłałam 31,32,33..bo byłam poza zasiegiem..i nie miałam czasu..by skupic sie na liczbach..miałam pracowita sobote i niedzielę

Witam. Jutro szykuje się wielki dzień. Po pierwsze kończę 30 lat, po drugie mamy kumulację 20 000 000, po trzecie będzie pewnie PÓŁ MILIONA wpisów na chacie. Tak, że nic tylko świętować. Serwer został już w pełni przygotowany, aby przyjąć wzmożony ruch na stronie. Co do transmisji wideo, to nie jest to zależne od mojego serwera, tylko od lotto.pl Więc jeśli tnie, albo w ogóle nie chce się wyświetlać, to na innych stronach będzie podobnie. 

jocia..kto przewidzi ten Ts ostatio leci w kulki..będzie lepiej

Pasko-no to te 20mln na Twoje 30 urodziny było by wymarzonym prezentem

Czy nie lepiej jest obejrzec program " Jak to lecialo " z udzialem ........Edyty Gorniak......... Mlynkowej, zamiast durnej "Mody na sukces"?
Witam i pozdrawiam wszystkich,moja kilkudniowa nieobecność
była małym problemem z modyfikacją danych
była małym problemem z modyfikacją danych

sam9...

Pasko-kojarze nie ma sie czym szczycić 0-2 ale nie chodze na noge i nie obchodzi mnie to
Ja też nie oglądam żadnej mody

Tfusk psia mać

..nie oglądamy mody na sukces bleee