Wpisy 496 748 – 496 847
18 września 2011 15:31 → 18 września 2011 20:27, 100 wpisów
P.Pasko witam.Często tu siedzę i tak zaglądam na te liczby w losowaniach.Brakuje tu czegoś takiego jak hmm nr zestawu liczb czasami widać małe literki na kulkach.Da się coś takiego tu opracować?
Np.wczoraj o 22.15 był zestaw 7 i dziś na 14.00 też. Dziękuję i pozdrawiam.pozdrawiam

teraz 59 osób sledzących wy tak cicho

ja sam obliczę matematyki lotto przy kompie

ja sam obliczę matematyki lotto przy kompie

albinlotto -
Choćby ze strony MP -> http://www.multipasko.pl/news81/ :
>> Zakład Dużego Lotka w roku 1997 kosztował tylko 20 groszy, a za "trójkę" płacono jedynie 2 złote. Graczy nie brakowało i losowanie bez trafionej "szóstki" było rzadkością:
http://web.archive.org/web/19971021063653/www.lotto.pl/rapiddu.htm <<
Ostatnie podniesienie ceny spowodowało odpływ graczy i częstsze, choć słabe kwotowo kumulacje
koniec kropka
Choćby ze strony MP -> http://www.multipasko.pl/news81/ :
>> Zakład Dużego Lotka w roku 1997 kosztował tylko 20 groszy, a za "trójkę" płacono jedynie 2 złote. Graczy nie brakowało i losowanie bez trafionej "szóstki" było rzadkością:
http://web.archive.org/web/19971021063653/www.lotto.pl/rapiddu.htm <<
Ostatnie podniesienie ceny spowodowało odpływ graczy i częstsze, choć słabe kwotowo kumulacje
koniec kropka
tak , ma wpływ . Pamiętacie jak w MM były kulki o różnych kolorach ? Pięćdziesiątki miały kolor srebrny i rzadko były losowane . Później się okazało że były nieznacznie cięższe od innych . Wystarczy taką kulkę dotknąć spoconą dłonią i już jest nieznacznie cięższa 

czyli wychodzi na to,że jak zostało zawartych 100 zakładów to jest mniejsze prawdopodobieństwo wylosowania"6" nizby zostało zwartych 1000 zakładów ...
????
????tak
jak wyślesz jeden zakład a nie dziesięć to masz mniejsze prawdopodobieństwo wygranej 
jak wyślesz jeden zakład a nie dziesięć to masz mniejsze prawdopodobieństwo wygranej 
madzia77
dokładnie tak
jak jest zawarty jeden zakład, to szansa, że ktoś trafi jest jak 1:14 milionów, jak 10 zakładów - to 1:1,400 mln itd
madzia77 
dokładnie tak
jak jest zawarty jeden zakład, to szansa, że ktoś trafi jest jak 1:14 milionów, jak 10 zakładów - to 1:1,400 mln itd
madzia77 
to w takim układzie jak to możliwe,że przy 1000 losowaniach nie wchodzi ani jedna "6" a przy 100 zawartych zakładach wchodzą aż dwie "6"?? 

jackwar >>> wybrałam po prostu zestaw w którym nigdy nie padło 4/6 i tyle tych "CZARÓW"
a takich zestawów jest dużo wystarczy przetestować liczby ... i liczyć na to,że nikt z pośród graczy nie wysłał takich samych ...
a takich zestawów jest dużo wystarczy przetestować liczby ... i liczyć na to,że nikt z pośród graczy nie wysłał takich samych ...no tak
ja to liczę na własną intuicję
i mam swoje ulubione liczby 
ja to liczę na własną intuicję
i mam swoje ulubione liczby 
jackwar >>> specjalnie dla Ciebie zestaw Mini na 6 skreśleń w którym nie było jeszcze 4/6
11,18,21,27,34,38
Darek >>> witaj ...
11,18,21,27,34,38
Darek >>> witaj ...

Dariusz 
może Ty, jako miłośnik gry - powiesz m77, jak to widzisz - 496758...

może Ty, jako miłośnik gry - powiesz m77, jak to widzisz - 496758...

Jako miłośnik gry powiem tak im więcej tym gorzej jak masz trafić puść 1 i bingo.Tak na poważnie to tylko fart.
Tu na stronie jest zabawa typujemy pewniaki dwójki trójki piatki i dzieisątki.Obstawiamy tylko raz po każdej sekwencji i czasami nam się uda trafić 1/1 lub 5/5 po co nam tam 1000 prób
Robal nie dociekam i tyle ...
według mnie wpadające liczby 01,02,03,04,05,06 nijak się mają do ilości zawartych zakładów ...
bo w 1000 zawartych zakładach mógł nikt nie wytypować takiego zestawu,a w następnych 100 zakładach mogły i 10 osoby ....
według mnie wpadające liczby 01,02,03,04,05,06 nijak się mają do ilości zawartych zakładów ...
bo w 1000 zawartych zakładach mógł nikt nie wytypować takiego zestawu,a w następnych 100 zakładach mogły i 10 osoby ....
madzia77 masz rację ale wystarczy puścić tylko 1 zakład i wygrać
slavo
ta
, to do tego Twojego "zalać R", też tak
ale myślę, że się Pan domyślił

ta
, to do tego Twojego "zalać R", też tak
ale myślę, że się Pan domyślił

Użytkownik MCSl dodał nowy komentarz w temacie Za "trójkę" w Lotto dostaniemy 24 złote
Darek więc podążając tym tropem
jakie ma znaczenie ilość zawartych zakładów ... jeżeli "los" będzie łaskawy to nawet przy 100 zawartych zakładach będzie 10 "6" a jeżeli "los" przygra w luja to i przy 10000000 nie padnie ani jedna "6" ...
jakie ma znaczenie ilość zawartych zakładów ... jeżeli "los" będzie łaskawy to nawet przy 100 zawartych zakładach będzie 10 "6" a jeżeli "los" przygra w luja to i przy 10000000 nie padnie ani jedna "6" ...Ilośc zawartych zakładaów to lipa .Robimy tak bo tak nam wpajano całe życie do 3 razy sztuka i próbujemy a że My chcemy ich milion a potem płczemy to nasza wina
Dobrze czas zejść na ziemię i wyjść do obowiązków .Pozdrawiam Was miło

HARTGE...to Ty kupiłeś a ja wyczytałam że, dekuś.Mam już coś z oczami

deki...migrenę ponoć mają tylko ludzie z nazwiskiem
głowa też mnie nie boli
głowa też mnie nie boli
ale w koło jest wesoło,człowiek w klatce małpa w zoo,puste pole za stodołą,chłop zaprawia ale dżez

dekuś...oj tam zaraz ilościach
w sumie może wypiłam wczoraj 1 butelkę wina,lampkę szampana i kilka piwek

w sumie może wypiłam wczoraj 1 butelkę wina,lampkę szampana i kilka piwek

deki...na dobry humor powiadasz
nie mogłam za dużo pić bo bym dzisiaj zdychała jak kot na pustyni

nie mogłam za dużo pić bo bym dzisiaj zdychała jak kot na pustyni

Witam wszystkich
z 14.00 4/10 dokładka 0,50 i posłane 8/8
5,15,17,37,48,54,62,67
z 14.00 4/10 dokładka 0,50 i posłane 8/85,15,17,37,48,54,62,67

były