Wpisy 496 715 – 496 814
18 września 2011 14:31 → 18 września 2011 20:18, 100 wpisów
HARTGE
chociaz tyle
chociaz tyleprzewidywana pula wcale tyle nie musi byc
HARTGE dwa razy dziennie w mm jest po 25 mln gwarantowana kwota
no dobra uciekam....
androooo

androooo

---------------------------**
-------------------------------**
-------------------------------**HARTGE grasz we wtorek w lotto?
----------------------------------------------*** Andruska**
**
**HARTGE to wyslij tyle zakladow co masz lat 

HARTGE moze w urodziny bedziesz mial wiecej szczescia
Albin nie wypada nie zagrac ale sądze że podciągną tą kumulację do czwartku
HARTGE TS nie ma wpływu na kumulacje tylko los
Bonus Multi Multi: 190 000 złotych
bonusik

HARTGE a dzisiaj na 14 grales?
HARTGE 

P.Pasko witam.Często tu siedzę i tak zaglądam na te liczby w losowaniach.Brakuje tu czegoś takiego jak hmm nr zestawu liczb czasami widać małe literki na kulkach.Da się coś takiego tu opracować?
Np.wczoraj o 22.15 był zestaw 7 i dziś na 14.00 też. Dziękuję i pozdrawiam.pozdrawiam

teraz 59 osób sledzących wy tak cicho

ja sam obliczę matematyki lotto przy kompie

ja sam obliczę matematyki lotto przy kompie

albinlotto -
Choćby ze strony MP -> http://www.multipasko.pl/news81/ :
>> Zakład Dużego Lotka w roku 1997 kosztował tylko 20 groszy, a za "trójkę" płacono jedynie 2 złote. Graczy nie brakowało i losowanie bez trafionej "szóstki" było rzadkością:
http://web.archive.org/web/19971021063653/www.lotto.pl/rapiddu.htm <<
Ostatnie podniesienie ceny spowodowało odpływ graczy i częstsze, choć słabe kwotowo kumulacje
koniec kropka
Choćby ze strony MP -> http://www.multipasko.pl/news81/ :
>> Zakład Dużego Lotka w roku 1997 kosztował tylko 20 groszy, a za "trójkę" płacono jedynie 2 złote. Graczy nie brakowało i losowanie bez trafionej "szóstki" było rzadkością:
http://web.archive.org/web/19971021063653/www.lotto.pl/rapiddu.htm <<
Ostatnie podniesienie ceny spowodowało odpływ graczy i częstsze, choć słabe kwotowo kumulacje
koniec kropka
tak , ma wpływ . Pamiętacie jak w MM były kulki o różnych kolorach ? Pięćdziesiątki miały kolor srebrny i rzadko były losowane . Później się okazało że były nieznacznie cięższe od innych . Wystarczy taką kulkę dotknąć spoconą dłonią i już jest nieznacznie cięższa 

czyli wychodzi na to,że jak zostało zawartych 100 zakładów to jest mniejsze prawdopodobieństwo wylosowania"6" nizby zostało zwartych 1000 zakładów ...
????
????tak
jak wyślesz jeden zakład a nie dziesięć to masz mniejsze prawdopodobieństwo wygranej 
jak wyślesz jeden zakład a nie dziesięć to masz mniejsze prawdopodobieństwo wygranej 
madzia77
dokładnie tak
jak jest zawarty jeden zakład, to szansa, że ktoś trafi jest jak 1:14 milionów, jak 10 zakładów - to 1:1,400 mln itd
madzia77 
dokładnie tak
jak jest zawarty jeden zakład, to szansa, że ktoś trafi jest jak 1:14 milionów, jak 10 zakładów - to 1:1,400 mln itd
madzia77 
to w takim układzie jak to możliwe,że przy 1000 losowaniach nie wchodzi ani jedna "6" a przy 100 zawartych zakładach wchodzą aż dwie "6"?? 

jackwar >>> wybrałam po prostu zestaw w którym nigdy nie padło 4/6 i tyle tych "CZARÓW"
a takich zestawów jest dużo wystarczy przetestować liczby ... i liczyć na to,że nikt z pośród graczy nie wysłał takich samych ...
a takich zestawów jest dużo wystarczy przetestować liczby ... i liczyć na to,że nikt z pośród graczy nie wysłał takich samych ...no tak
ja to liczę na własną intuicję
i mam swoje ulubione liczby 
ja to liczę na własną intuicję
i mam swoje ulubione liczby 
jackwar >>> specjalnie dla Ciebie zestaw Mini na 6 skreśleń w którym nie było jeszcze 4/6
11,18,21,27,34,38
Darek >>> witaj ...
11,18,21,27,34,38
Darek >>> witaj ...

Dariusz 
może Ty, jako miłośnik gry - powiesz m77, jak to widzisz - 496758...

może Ty, jako miłośnik gry - powiesz m77, jak to widzisz - 496758...

Jako miłośnik gry powiem tak im więcej tym gorzej jak masz trafić puść 1 i bingo.Tak na poważnie to tylko fart.
Tu na stronie jest zabawa typujemy pewniaki dwójki trójki piatki i dzieisątki.Obstawiamy tylko raz po każdej sekwencji i czasami nam się uda trafić 1/1 lub 5/5 po co nam tam 1000 prób
Robal nie dociekam i tyle ...
według mnie wpadające liczby 01,02,03,04,05,06 nijak się mają do ilości zawartych zakładów ...
bo w 1000 zawartych zakładach mógł nikt nie wytypować takiego zestawu,a w następnych 100 zakładach mogły i 10 osoby ....
według mnie wpadające liczby 01,02,03,04,05,06 nijak się mają do ilości zawartych zakładów ...
bo w 1000 zawartych zakładach mógł nikt nie wytypować takiego zestawu,a w następnych 100 zakładach mogły i 10 osoby ....
madzia77 masz rację ale wystarczy puścić tylko 1 zakład i wygrać
slavo
ta
, to do tego Twojego "zalać R", też tak
ale myślę, że się Pan domyślił

ta
, to do tego Twojego "zalać R", też tak
ale myślę, że się Pan domyślił

Użytkownik MCSl dodał nowy komentarz w temacie Za "trójkę" w Lotto dostaniemy 24 złote
Darek więc podążając tym tropem
jakie ma znaczenie ilość zawartych zakładów ... jeżeli "los" będzie łaskawy to nawet przy 100 zawartych zakładach będzie 10 "6" a jeżeli "los" przygra w luja to i przy 10000000 nie padnie ani jedna "6" ...
jakie ma znaczenie ilość zawartych zakładów ... jeżeli "los" będzie łaskawy to nawet przy 100 zawartych zakładach będzie 10 "6" a jeżeli "los" przygra w luja to i przy 10000000 nie padnie ani jedna "6" ...Ilośc zawartych zakładaów to lipa .Robimy tak bo tak nam wpajano całe życie do 3 razy sztuka i próbujemy a że My chcemy ich milion a potem płczemy to nasza wina
Dobrze czas zejść na ziemię i wyjść do obowiązków .Pozdrawiam Was miło

HARTGE...to Ty kupiłeś a ja wyczytałam że, dekuś.Mam już coś z oczami

lecimy