Wpisy 49 628 – 49 727
21 maja 2009 14:50 → 22 maja 2009 08:03, 100 wpisów
Dokładnie mnie się dzieje to samo podczas próby wejscia na forum J.Cruzer-C co to za cholerstwo?????
Pytanie do pasko dlaczego na twojej stronie jest virus i to w dodatku koń trojański ale naszczęście mój avast się go pozbył z rób cos z tym bo więcej tu nie wejdę
Właśnie typując kur... mój avst wpuścił konia trojańskiego to już 2 raz przez 3 tygodnie uwążam że puszcza go PASCO żeby zajrzec w nasze konba bo zawsze niby nic nie wie dzine ? Trzeba chyba odejść z tej stronki bo robi sie lipa !nie na czas wyniki wirusy itp . Wysokich dziś zyczę i grać w realu nie w eterze ziomale i ziomalki hazardziści po kuponie ;)
Witam.Czy ktos z grajacych uwaza ze mozna zagrac dzis na 46 i 80 dla mnie to dzisiejsze pewniaki czekam na odp.
Pasko , znalazłem takie coś związane z tym czymś co alarmuje tutaj użytkowników http://webday.pl/viewtopic.php?f=9&p=4106.A kolegom proponuję zmienić antyvira bo generalnie to tylko avast to coś wpuszcza albo robi z tego aferę
Witam
Wczoraj pierwszy raz grałam w parki w fortunie i jedna trafiona ...fakt nie zyskalam ale i nie stracilam ale cóż byle do przodu...pozdrowionka:)
Wczoraj pierwszy raz grałam w parki w fortunie i jedna trafiona ...fakt nie zyskalam ale i nie stracilam ale cóż byle do przodu...pozdrowionka:)
Widzę teraz. Z tego co widzę to Avast wykrywa to gdy się korzysta z Internet Explorer i co ciekawsze trojan występuje w pliku jpg
Witam!
Czy słyszeliście już o likwidacji multilotka i zastąpienie go multimulti? Podobno nic się nie zmieni tylko losowania mają być 2 razy dziennie o 14 i 22. Jak to się będzie miało do programów? Pasko czy przewidujesz jakieś uaktualnienia?
Czy słyszeliście już o likwidacji multilotka i zastąpienie go multimulti? Podobno nic się nie zmieni tylko losowania mają być 2 razy dziennie o 14 i 22. Jak to się będzie miało do programów? Pasko czy przewidujesz jakieś uaktualnienia?
Ja jednak niczego nie widzę w kodzie i nawet najmniejszych zmian w plikach więc nie wiem co ten avast chce...
Witam.Czy ktoś ma pomysł na cztery liczby w multi , które dziś nie padną. Pozdrawiam.
slawomir71
liczby na nie na dzisiaj to:
1-31-32-40
liczby na nie na dzisiaj to:
1-31-32-40
Suomi -"moj" kolektor juz mi o tym z miesiac temu mowil,na szkoleniu o tym im mowili-OPA wiesz cos wiecej?
quadrater4.Dzięki. Co do 1 to mam pewne obawy. Ta liczba za często wpada.Co sądzisz gdybym ją zastąpił liczbą 25 ?
Czy w totomix-ie można grać tak jak w Fortunie systemem np 3z8 za 3zł?czy tam obowiązują wieksze stawki?Wie ktoś??
Ostatnio zauważyłam ,że jakoś dziwnie żyję...tzn-od losowania do losowania.
Wszystkim życzę sporych wygranych!!!
Ostatnio zauważyłam ,że jakoś dziwnie żyję...tzn-od losowania do losowania.
Wszystkim życzę sporych wygranych!!!
kasia33 - w Totomixie minimalna stawka zakładu systemowego to 1zł , czyli 3z8=56 a zatem 56x1zł=56zł
Nie wiem jakim cudem wam ciagle jakies trojany wykrywa. Nie korzystajcie poprostu z internet explorera :P są lepsze i szybsze przeglądarki np. opera albo firefox
KOZAKY-kazdy ma ulubioną przeglądarkę ja wszystkie testowałem i np dla mnie najlepsza jest internet explorer obecnie 8 :)
Wiekszość antywirusów nie pokazuje trojanów kiedys miałem kasperski i zwolnił mi komputer pasco otwierało 5 min ściągnołem program do wykrywania trojanów, tak mi podpowiedzieli i okazało sie że mam ich aż 19 a antywirus ani jedego nie wykrył także nie mów cudem bo byś sie zdziwił ;)
Witam wszystkich uczestników tego forum.Mam 82 lata jestem od bardzo dawna emerytowaną nauczycielką i chciałabym się dołączyć do forum jeśli mi pozwolicie na imię mi weronika i nudzę się trochę
Edi: napiszę jutro.
Dziś zmykam bo wygłodniały trojan rzuca mi się nawet na gg :-O
Pasko: Ja łączę się przez foxa i mam NODA, a mimo to coś jest nie tak.
Pozdrawiam i uciekam ;) ...--->>>>>>>>>
Dziś zmykam bo wygłodniały trojan rzuca mi się nawet na gg :-O
Pasko: Ja łączę się przez foxa i mam NODA, a mimo to coś jest nie tak.
Pozdrawiam i uciekam ;) ...--->>>>>>>>>
Weronika dobre a ja nie nażekam na nudy i mam 18 lat ;)
Witaj weronika!Czy jesteś czynnie grająca w gry losowe - czy tylko im kibicujesz? Miło mi ,że zawitałaś na to forum , bo prosta mateamtyka mówi ,że świetnie pamiętasz start Dużego Lotka w Polsce w 1957 roku.
Pozdrawiam
edi8
Pozdrawiam
edi8
Mario ,jak Weronika miała 18 lat to pewnie też się nie nudziła także nie rozumiem Twojego rozbawienia...
Weronika ,witamy na forum.
Weronika ,witamy na forum.
W ten weekend zagram na remisy-pierwsze połowy:
Polonia B.-Jagielonia
Ruch-ŁKS.
Połącze oddzielnie z innymi zdarzeniami np. Plus parzysty/nieparzysty, albo zwycięstwo Wisły Kraków. Powinien wyść kurs ponad 3-4 zł. Zobaczymy co z tego będzie.
Polonia B.-Jagielonia
Ruch-ŁKS.
Połącze oddzielnie z innymi zdarzeniami np. Plus parzysty/nieparzysty, albo zwycięstwo Wisły Kraków. Powinien wyść kurs ponad 3-4 zł. Zobaczymy co z tego będzie.
MARIO OLSZTYN: zrobiłeś tzw. czeski błąd i wyszło ,że masz niby 18 lat...
edi8 tak 18...lat juz w grze ;)
MARIO OLSZYYN : czyli wychodzi na to , że zacząłeś grać mając 63 lata...
Edi miałem 17 jeśli chodzi o twoja dociekliwość :)
Witam. Petroniusz jaki jest koszt takich zakladow jak zagrasz np. te co podales i jak ew. wygrana.Pytam bo wlasnie sie zastanawiam nad zakladami sportowymi i gdzie grasz?
Ja wol... nawet jeszcze skreślałem krzyzyki i banderole naklejali ;) Wtedy wygrywałem częściej, jakoś było uczciwie i łatwo !
Lesiu gram w STS, lub w TOTOMIXIE. Wynik na remis pierwszej połowy jest nieznacznie większy w STS. Ostatnio grałem tak, że wybierałem sobie cztery drużyny - "pewniaki" tak żeby utworzyć kurs koło 3,2 czyli tyle ile jest w Totomixie na liczbe w ML. Na 5 takich gier w ostatnim czasie cztery weszły. Na tą kolejkę trudno jest o pewniaki, niektóre drużyny mają zapewnione już mistrzostwo i mogą odpuścić, albo drużyna któa walczy o mistrza gra z drużyną, która walczy o utrzymanie tak jak Lechia z Wisłą. W takich meczach wszystko może się zdarzyć. Tydzień temu Lech męczył się z Lechią i wygrał ledwo 1:0. Chce spróbować zagrać na remisy pierwszych połów drużyn, które o nic już nie grają i do tego dołączyć jakieś zdarzenie z małym kursem.
Witam. Co u was slychac trafil kto 10/10 w ML czy cos cirke ?? Ja za bardzo nie mialem czasu grac a moze to i dobrze bo mi nie kiepsko idzie :P
Babcia Weronika a może lepiej jakbyś bachorom korki dawała z łaciny lub francuskiego napewno babcia taka przedwojenna nauczycielka to umie:)))))
bez urazy starsza pani
bez urazy starsza pani
bouli9 . Mnie również gdzieś znikło gg.Ma ktoś jeszcze taki problem?
heniuświrszkolny - w momencie wybuchu wojny ,Weronika mająca dziś 82 lata miała 12 lat , zatem nie moze być przedwojenną nauczycielką...
Ty pasko powaga poważne pytanie zrób coś z tym trojanem bo typowac nie moge
SLAWOMIR przejrzałem na oczka i tez nie mam GG .Cos go zjadło.Pozdrawiam
u mnie też gg nie łapie
ich strona siadla. Przez konekta i tlena tez nie nada :( ich strona nie wchodzi
ich strona siadla. Przez konekta i tlena tez nie nada :( ich strona nie wchodzi
Przeskanowałem kompa ale nic to nie dało, nadal są problemy z gg.
Jest ktoś kto ma gg?
Nie mam gg od kąd typowałem i dostałem gratis konika trojańskiego z pasco !
Byc może to zbieg okoliczności ? albo serwer gg zjie..........?
pewniaki w duzego na dziś to być może ? 6,24,49/3 40,45,49/3 22,45,49 /3 22,24,45,49/4 I oby prof nie zbankrutował ;)Wysokich !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Petroniusz. Dzieki wielkie za odpowiedz. Jak juz sie zdecyduje na granie to na pewno bede cie prosil o pomoc bo nie jestem zbyt dobry w tym temacie, oczywiscie jesli bedziesz chcial mi potlumaczyc ale poki co na razie dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam.Tzymam kciuki za Ciebie.
Padł serwer gg mam 2 nie zalezne komputery ten 2 tez nie łapie gg
Henryku witaj i powiedz w jakiej roli występujesz - czy jako heniuś czy też może jako heniu ???
kuzwa ja tez niemam gg ,a wczesniej sie wbiłem na multipascko!!!!!!!!!!!
manta.Nikt nie ma gg.Ale to nie wina multipasco.
Witam.Wlanie TCZEW nam pierwszy zasygnalizowal problemy ktore zaczely wystepowac,ale jakos nikt sie tym bardzo nie przejął i dlatego teraz mamy takie skutki,ale moze to wina o głębszej podstawie,jakas wieksza awaria,kto to moze wiedzieć ale nauczka jest nie bagatelizowac ostrzezen tego typu.Pozdrawiam
mi już wczoraja szalalo a dzisiaj to kaplica komp chodzi jak kierat.
Ale awast i kasperski nic nie wykryly .Co sie dzieje?????
spróbujcie wejść sobie na stronę www.gadu-gadu.pl Zapytajcie kogoś kto nie zna strony multipasko i będzie to samo. Wczoraj Avast pobrał sobie nową bazę wirusów i wali fałszywymi alarmami na temat jakiegoś JS:Cruzer-B, którego znajduje nawet w plikach graficznych...
wyniki ML 21.05.2009
3 7 8 10 11 20 21
27 29 30 40 43 47 50
52 61 62 63 69 72 29
3 7 8 10 11 20 21
27 29 30 40 43 47 50
52 61 62 63 69 72 29
Toronto i New York bez gg :(
łódż tez bez GG
A ja mam w dupie GG i jade z ziomalami przez tlen www.tlen.pl tam jest komunikator
U nas to ciągle są jakieś problemy z netem,już od kilku dni,GG chyba też nie działa,pewnie blokują bo prezydent Rzeczypospolitej ma do nas zawitać.
A ja klikam i gadam przez Skype ;)
Opa prezydent na polską syberie ? Moze pobuduje w końcu wam autostrady ?
Gigo
Jak to zrobiłes pokaż
pozostałe jeszcze gołebie.
Jak to zrobiłes pokaż
pozostałe jeszcze gołebie.
Pal go autostrady,lepiej żeby napomknął tutejszym władzom o przebudowie kolektury,a nie stoi szrot i się nie doprosisz...
cześć nie wiem czy jeszcze ktoś mnie pamięta,ale kiedyś kilka razy pisałam do Was. i tak sobie pomyślałam,że następnym razem wyślę kupon,dopiero wtedy,kiedy poznam kogoś kto wygrał jakies duże pieniądze w totka...te kumulacje i duże wygrane....to chyba jakaś jedna,wielka ściema.
Prawda h...z autostradami droga jak droga ważniejsze kolektury ;)i żeby mieć gdzie posyłąć i moż eotworzył by przectawicielstwo Profesjonala w waszej miescowości to kopalnai zota :)
MARIO ten mini basen już u nas jest,w hotelu,mieszkam obok,ale nie byłem ani razu,może to ze względu na właściciela,chciałem mu kiedyś obić ryło,a szkoda,bo to było na apelu szkolnym na sali gimnastycznej,miałby obciach nie z tej ziemi,a mnie pewnie by zawiesili...trudno.
Bułeczka,nie licz na to że ktoś CI pomoże,bo nie ma takiej możliwości,po prostu sobie graj,aby za dużo nie przegrać...
Tak bułeczka to łód szczęścia ,a dać hasło i juz chca lać po ryju prezydenta :) Heh Dobranoc jutro też losowanie i tak codzień bułka !
nie chodzi mi o przepis na wygraną,tylko chcę namacalnego dowodu na to,że ktoś wygrał.wtedy będę miała po co grać,,,a tak to tylko puste słowa.jeśli poznam kogos kto powiem mi: wygrałem!!! tak to jest możliwe. będę miała nadzieję.
Po kumulacji:
I stopień 1 8170353.70
II stopień 218 3592.90
III stopień 10909 119.20
IV stopień 183096 16.00
I stopień 1 8170353.70
II stopień 218 3592.90
III stopień 10909 119.20
IV stopień 183096 16.00
Wygrane Express Lotka:
I stopień 2 90617.40
II stopień 139 521.60
III stopień 5357 20.30
I stopień 2 90617.40
II stopień 139 521.60
III stopień 5357 20.30
Cześć wszystkim!!!!!!!!!!!
Dzisiaj kuleczki były dla mnie szczęśliwe :)Kraków pozdrawia!!!!!!
http://www.efortuna.pl/kupon/ukazat-tiket.php?odkaz_sazenky=IDcab501c0f72a431f79807a04226e1e1c
Dzisiaj kuleczki były dla mnie szczęśliwe :)Kraków pozdrawia!!!!!!
http://www.efortuna.pl/kupon/ukazat-tiket.php?odkaz_sazenky=IDcab501c0f72a431f79807a04226e1e1c
Ale czad, znowu komuś od dziś zacznie się bardzo bogate i puste życie!! Ale znajomi tej osoby będą miały gula! Super! :)
Ale się chwalicie, kto więcej trafił, kto ma z tego więcej PLN-ów. Byle tylko czuć się lepszym! Tak dalej!
Nie czuje się lepszy po prostu cieszę się że troszkę grosza w padło pozdrawiam!!!!!
ziuta gratuluję. Nie miałem na myśli ciebie co do tego wywyższania się :)
spoko :)narka
No i polinii padło te 2 na Florydzie w końcu :) super!
eeelllaaaa w koncu no mi jesio zostalo 27 ciagnac dalej,ale jest ok z 2 troche kaski jest na te27
Polinii -2- się tyle nastało ze raczej -27- bedzie miało krótsze wakacje tak na moje oko :)pozdr i powodzenia.
Witam.Wstałem tak raniutko ledwo zywy a tu patrze na wyniki FLORIDY i az mna wstrzasnelo jest liczba 2.Po 49 dniach przerwy.serduszko sie raduje,to jeszcze tylko liczba 14 stojąca juz 19 losowań,20 stojąca juz 16 losowań,27 stojąca juz 31 losowań,32 stojąca juz 18 losowań.Mam nadzieje ze ta liczba 2 przelanie okres stania pozostałych.Zmykam na zakupy bo kurka juz zarzadzila moim czasem,kazdy żonaty wie o co chodzi,a zeby w kurniku bylo ok to kogut nie raz musi grzebień opuscic.Pozdrawiam