Wpisy 4 958 – 5 057
23 października 2007 00:11 → 24 października 2007 12:22, 100 wpisów
o to widze mały mix:)
cos masz na jutro?bo ja juz nie wiem co skreślać
acha rozumiem ze gramy Twoimi liczbami co podawałes.no i co bedzie zwrot 120zł??mozesz podac wyniki jak zakonczy twoj kupon udział w losowaniach,
pozdro.
cos masz na jutro?bo ja juz nie wiem co skreślać
acha rozumiem ze gramy Twoimi liczbami co podawałes.no i co bedzie zwrot 120zł??mozesz podac wyniki jak zakonczy twoj kupon udział w losowaniach,
pozdro.
siema z rana:(
Nowy dzień nowe przemyslenia obstawiam dzis 2 dziesiateczki z Plusikiem
2,13,20,24,36,41,48,56,66,71
5,8,19,23,24,27,41,48,66,74
Powodzenia!!!
Nowy dzień nowe przemyslenia obstawiam dzis 2 dziesiateczki z Plusikiem
2,13,20,24,36,41,48,56,66,71
5,8,19,23,24,27,41,48,66,74
Powodzenia!!!
Witam .
Co za numery--wymienili kulki w maszynie i prowadzącego losowanie czy co?
1.8.9.17.28.33.48.53.65.77.plus
oraz;
1.5.
11.15.
31.35.
61.65.
71.75.- do każdego-69.
Pozdrawiam.
Co za numery--wymienili kulki w maszynie i prowadzącego losowanie czy co?
1.8.9.17.28.33.48.53.65.77.plus
oraz;
1.5.
11.15.
31.35.
61.65.
71.75.- do każdego-69.
Pozdrawiam.
multicorka wierz mi nie tylko Ty jesteś nie zadowolony hehe:)ja proponuje te liczby wymieszane na parki i trójki 2,11,23,49,54,58,60,69,74.Albo taką dziewiatke jak kto woli:)
czy ktoś z was zadał sobie trud i sprawdził jakie cyfry wyszły w multi równo rok i dwa lata temu np 23.11.06 i 05. Jest ciekawy temat bo średnio 5 do 9 cyfr się powtarza w roku bierzącym. Zadałem sobie absurdalne pytanie - jeśli ziemia równo rok po roku teoretycznie znajduje się w tym samym miejscu w kosmosie to i cyfry powinny się pokrywac. i co mi wyszło - zobaczcie sami.
hej jak tam znowu schizofreniczne tematy leca hmmm.Moze cyfry jakies poleca z zeszlego roku ale te bez piasku w kulkach hahhaha POZDRAWIAM
Witam k.j. -a nasza noblistaka Wisława pisała "Nic dwa razy się nie zdarza i nie zdarzy. Z tej przyczyny zrodziliśmy się bez wprawy i pomrzemy bez przyczyny..." Widać nie gra w ML:) Pewnie -wszędzie występuje cykliczność, okresowość,fazy(te ostatnie u wielu graczy,hahah:) tylko Totalizator jest rok do przodu, a ja stoję w miejscu:) Pociesza mnie fakt,że stadiony wybudują za część moich pieniędzy:) Pozdrawiam
...kj. -to żart -z pomyłką -noblistka. Ale Ty chyba też sie pomyliłeś. Dziś jest dopiero 23-10-2007. Podaj jeszcze raz te daty. Nieraz powtarza się nawet 14 liczb z losowania na losowanie. Nie trzeba aż rok czekać.
Matycz ty korzystasz z takiego archiwum jak to wyglada.Moim zdaniem czym tu kierowac sie co kiedys tam wpadlo napisz cos na ten temat
to juz wygralismy skoro losowania sprzed lat sa takie pomocne hmmmm.
Cześć Depesz -właśnie grzebałem w statystykach, wydawało mi się, że kiedyś powtórzyło sie 14 liczb, pamięć jest zawodna. Ostatnio np.15 i 16 sierpnia powtórzyło się 9 liczb. Tak kieruję się historią, ale raczej tą bliższą. przyślę Ci jak chcesz na maila wyniki w Excelu, wysłałem Tytanowi. Nie wiem jak tam jego miary:)?
26-08 oraz 27-08 -2007 -też powtórzyło sie 9 liczb z losowanie na losowanie. A np. 15-07-2007 i 14-09-2001 -w tych losowaniach powtórzyło się aż 14 liczb. Tylko nie łatwo to niestety przewidzieć. Trzeba być jasnowidzem:)
Depesz, skoro co losowanie powtarza się średnio 5 liczb - (w większości losowań) -gdybyś "przewidział" 5 liczb,które powtórzą się z losowania na losowanie -to już nie musisz zaczynać od wybierania z 80 liczb, tylko z 20-stu -z poprzedniego losowania. To już zmniejsza Ci o wiele "pole manewru". To wynika ze statystyk.
Matycz tak jak piszesz trudno okreslic losowania z archiwum.Ja dalbym sobie spokoj z tym mozna zawiesc sie jak tak bedziemy polegac.Osobiscie ja puszczam juz jedna cyfre i patrze ktora dawno niepadla tj np.60 jak z prawej ten zestaw pokazuje co myslisz o tym
4970 troche racji masz ale to balagan w glowie za duzo myslenia jak dla mnie przerabialem ten temat dalem na luz.E tam ja bawie sie cyferka i tak pozostanie poprostu poddalem sie.Ja zycze ci duzo entuzjazmu i polemikowania zebys rabal ten lotek hahahha.NASZE MOTTO TYLKO LOTTO
Depesz pisaliśmy o "okresowości" występowania liczb. Gdybyś miał przed sobą wyniki losowań -liczba 60 kilkadziesiąt losowań wstecz pojawiała sie bardzo często. Teraz niestety pojawia się rzadko, a jest nawet najdłużej oczekiwaną. To jest właśnie ta okresowość. Podobnie jest z liczbą 17. Jeszcze kilkadziesiąt losowań wstecz pojawiała się często, teraz rzadko. Radzę Ci jednak bawiąc się w ML, bawić się w statystyki. Na pewno grając na pewniaki, łatwiej Ci będzie trafić typując liczbę, która częściej pojawia się w ostatnim okresie, chociaż też tego dokładnie nie możemy niestety określić kiedy zakończy sie jej "okres rozkwitu" a zacznie "okres odpoczynku" :)
matycz 100% racji w tym co napisałes.Tak samo jest moimi ulubionymi liczbami 49,54,58 lecą jak szalone potem przerwa i nigdy nie wiadomo o co chodzi jak je puszcze to nie lecą jak nie puszczam lecą takie błędne koło.
Witam.Przeglądałem dziś statystyki z losowań z 23.10. do roku 2007 czyli 9 losowań i liczby powtarzające się często to 2,3,15,23,31,36,45,71,76
i to są moje typy na ten dzień :)
i to są moje typy na ten dzień :)
Fajnie Ela,że się zgadzasz, bo w tym cały jest ambaras, żeby wtedy ,gdy chcemy "poleciały" naraz:). Pozdrawiam, i tak jak sobie i wszystkim życzę "trafiania w liczby"
...gdyby liczby były kobietami i z faz księżyca moglibyśmy określić kiedy wystąpią, to byłoby za proste:) Kolejny głupi żart, ale w każdym żarcie jest trochę prawdy.:) W każdym bądź razie liczby i kobiety potrafią czasem zawrócić w głowie:)
Leszku na dzis to ja mam tylko pewne ze Arsenal wygra ze Slavia Prague heehe a co do liczb to 60 by juz mogło wkoncu wyskoczyc:)
Witam.Matycz-przesłałem Ci moje mapy zrobione tydzień temu.Dzięki za wyniki.Mój projekt mapo funkcji będzie gotowy najprawdopodobniej wieczorem.Troche mi na tym zejdzie.Pozdrawiam.
Apropo.Te mapy to ręczna robutka.
Dzięki Tytan -widzę,że ręczna, moja mapa to "automatyka":) Zaraz będę analizował, pozdrawiam.
Tytan, kiedyś pisałeś o Księżycu -że powinniśmy mieć 13 m-cy -co 28 dni,zgoda. Kobiety mają swoje "dolegliwości" -właśnie mniej więcej co ten okres,rytm biologiczny, ale co ma np.liczba 13 w Twoich mapach, tego totalnie nie mogę zrozumieć. No ale każdy może wierzyć w swoje teorie i metody, w każdej może być trochę prawdy. Ja jak pisałem jestem sceptykiem, i póki nie przekonam się "na własnej skórze", nie uwierzę. Z szacunkiem Tytan dla Twojego poświęcenia, życzę Ci abyś mnie przekonał, pozdrawiam.
Śniły mi sie dziś 2 litry mleka stawiam na pewniak na dzis 2 !
Ja dziś stawiam na 44 -to z "Dziadów" Mickiewicza:)
44,4 + 4 = 8.Pew.... ?
Tytan,kiedyś nie wierzyłem w kody Mili, a tu proszę pani Emilia w Typowaniach, po paru losowaniach wczoraj 4/5. Gratuluję i pozdrawiam. Jednak w kodach Mili też coś musi być:)
nie było mnie. odpisuję. daty z listopada są przypadkowe. Sprawa polega na założeniu że skoro ziemia rokrocznie KAŻDEGO DNIA znajduje się w tym samym miejscu względem innych planet co rok temu to sprawdziłem liczby jakie wychodziły rok i dwa lata temu. Przyjmując założenie iż w ciągu roku kule zużyły się, że je wymieniono na inne o innej wadze i innym rozkładzie farby na cyfrach pozostaje mi 20*2 = 40 bil z numerami.Gram więc na 40 bilach nie na 80. Dodając do nich jedną lub dwie obecnie wychodzące (ostatnio np 38,39,40 a poprzednio były to cyfry od 13 w dół do 7 włącznie. Reszta jest przypadkiem.
dodatkowo mam pytanie z innej beczki. Tak samo jak przebiega losowanie jest sortowana kawa w palarni.Podmuch powietrza usuwa złe ziarna,które mają inną wagę,inną konsystencję. Dlatego czytając wasze wypowiedzi na temat szans na wygraną stawiam następujące pytanie Dlaczego trafiają się po 3,4,5,główne wygrane w dużym lotku przeważnie wówczas gdy jest kumulacja. Pomijam ingerencję człowieka.
kj -skąd wziąłeś to 2x20 =40 kul. Czy uważasz,że wymieniane są pojedyncze kule?
Teoretycznie TS może wymieniać zestawy kul codziennie według mnie. Jak często wymieniane są kule w poszczególnych grach?
"Kule wymieniane są wówczas, gdy uszkodzona zostanie chociażby jedna z nich w zestawie. Wymianie podlega cały zestaw do danej gry, a nie pojedyncza kula."
http://serwis.lotto.pl/183-41dbebb65b76e.htm
"Kule wymieniane są wówczas, gdy uszkodzona zostanie chociażby jedna z nich w zestawie. Wymianie podlega cały zestaw do danej gry, a nie pojedyncza kula."
http://serwis.lotto.pl/183-41dbebb65b76e.htm
masz 20 kul z numerami. nakładasz je teraz na cos takiego jak MAPY na stronie MULTIPASKO i masz te cyfry kóre były wczoraj i dziś rok i dwa lata temu. Poestał rysunek podobny do tego jak kobiety haftują obrazki,tyle ze z cyframi. Teraz jest potrzebna intuicja. Uwaga na daty dni w latach przestępnych.
z wymianą to jest prawdopodobnie tak np kula z nr 1 po wymianie jej waga nie będzie nigdy taka sama jak kuli wymienionej,to samo dotyczy rozkładu zarówno farby na cyfrze jak i samych cyfr(4* liczba 1) a już inna waga będzie np kuli 48 czy 80) Dlatego jedne chodzą inne nie
Tak, z tym sie zgodzę, ale nie mogę zgodzić się, że jesteś wstanie przewidzieć kiedy i ile razy w roku zmienią te zestawy. TS na to stać, bo to bogata spółka. Wtedy nic się niestety nie przełoży na analogie czasowe. Dobrze,że sobie wymieniamy poglądy Kj, pozdrawiam
Matycz dziękuje,choć nie lubie gratulacij. i bardzo podoba mi się wypowiedź kj.01 wreszcie naprawdę prawdziwe wnoski.a oczy mamy wszuscy pozdrawiam
...i niech się nikt nie śmieje,że tu się tak zastanawiamy i filozofujemy -w grę mogą wchodzić MILIONY ZŁOTYCH.:) Powodzenia,pa
niestey już sie nie da grać w lotto. oni chcą jak najwięcej wyciągnąć od ludzi. te nowe ceny i te beznadziejne opcje :( kiedyś było lepiej
jak to nie wiesz kiedy zmieniano.zaraz ci powiem 16 dni temu nastąpiła raptowna zmiana losowanych cyfr. Powtarzają się regularnie pierwsza trzecia,(7)(14)(20) cyfry losowane poprzedniego dnia w kolejności losowania(patrz moje ustawienia na dziś(po korekcie cyfry 61)Ja to robię tak Zapisuję wczorajsze 20 cyfr ale tak jak były losowane.Dzień po dniu,znacząc w komputerze na czerwono powtórki(obie np jak wczoraj była 20 to znaczę wczoraj i dziś ale sami zobaczycie co wam wyjdzie.Wychodzą cyfry np trzy w pionie jedna przerwy i trzy w tym samym pionie, albo dwie w poziomie jedna przerwy i znów dwie w tym samym poziomie. Cyfrą typowaną np na dziś jest ta w środku czyli przerwa, lub następna w pionie do trzech kolejnych To trzeba traktowac jako zabawę, nie jako muszę wygrac
SERIE CZASU W PIONIE JAK I W POZIOMIE MAJĄ DUŻE ZNACZENIE
...dla mnie i tak największe znaczenie mają SERIE na banknotach NPB, które, bawiąc się, staram się wygrać:) Pozdrawiam, jutro też jest dzień, podyskutujemy, może jednak coś z tego wyniknie, ,pa
i stanie się światło moc cyfr są z nami a dzisiaj wchodzą ,,,23 58 60 77 11 19 59 48,,,i to by było na tyle powodzonka
Swego czasu kożystając z mapy multilotka na tej stronie.Wkleiłem ją do painta.Zaznaczałem jednym kolorem odległości liczb (niepamiętam dokładnie,albo co 8,lub co 9,zależy jak kto liczy).I pokryła mi sie ponad połowa liczb.Wpierw zaznaczałem w pionie,a póżniej w poziomie.Efekt mnie zaskoczył.Sprawdzcie to.Ta funkcja też będzie w moim projekcie(prace trwają,oj schodzi troche).W programach odległośći podawane są od trafienia do trafienia,to wielki błąd.Jeszcze jedna ciekawostka:jeżeli ktoś posiada lottocada to wie że jak ustawimy na 79 losowań wstecz to pokazuje wyniki lepsze niż przy innych ustawieniach.Ja wem dlaczego.BO ODLEGŁOŚĆ LICZBY 1 DO 80 TO 79.TO JEST KWADRAT NAJWIĘKSZEGO ODSTĘPU.To również zamierzam umieśćić w projekcie.
Jeszcze jedna sugestia.Jeżeli dzisjaj były licby z końcówkami 5,6 to będą jutro w jednej z dziesiątek.
1dzieńwstecz5-7,będąjutro.
2dzieńwstecz5--8jutro
3dzieńwstecz5---9jutro.
itd.itd.itd.Zaznaczam że może to być przesunięcie o jeden dzień.
1dzieńwstecz5-7,będąjutro.
2dzieńwstecz5--8jutro
3dzieńwstecz5---9jutro.
itd.itd.itd.Zaznaczam że może to być przesunięcie o jeden dzień.
to nie jest kwadrat tylko cylinder BO od 1 do 80 masz liczby,a potem masz80-1-2-3-itd.Jeśki maszyna wyciągnie 1 kule to zostało 79,gdy wyciągnie drugą to zostanie 78 itd.
Witam, obserwuję Wasze wpisy od jakiegoś czasu:), dopiero zaczynam zabawę z Multilotkiem:); muszę wygrać w lotka to taki mały układ z moim Maczo:D .Zaczynam skromnie od piąteczek:
12,41,42,60,74
2,12,23,41,42
2,10,11,12,13
2,12,23,60,74
Pozdrawiam i szczęścia wszystkim Wam życzę:).
12,41,42,60,74
2,12,23,41,42
2,10,11,12,13
2,12,23,60,74
Pozdrawiam i szczęścia wszystkim Wam życzę:).
Tytan, a może Ty mi wytłumaczysz jak logicznie wnioskuje kj.- skoro TS w jednym roku może zmienić 10 razy zestaw kul, a w drugim tylko raz -farba będzie miała wpływ na wypadające liczby, Ziemia będzie się równo obiegać Słońce:) to chyba z tego jasno wynika,że losowanie z listopada zeszłego roku nie będzie miało wpływu na obecne losowania. Bo to już nawet zupełnie INNY zestaw kul. Przykro mi kj nie znajduje w Twoim rozumowaniu żadnej logiki.
Też Ci Andzia życzę szczęścia, cierpliwości, bo bawię się już w tę grę prawie od 5 lat z różnym skutkiem. Bardziej staraj sie obserwować losowane liczby niż nasze wpisy:) Powodzenia i częstych trafień.
Zrozumiec to można w taki sposób że:Mimo tego zmieniania kól układ liczb MUSI BYĆ podobny do układu zprzed roku.Taki sam układ planet i taki sam wzorzec (matryca) co rok.Niewiem czy wiesz ale są numerolodzy na swiecie co jak im podasz date urodzenia i imie to podają Ci tyle szczegółów z twojego "czasu" że pamiętnik napiszesz.A są to informacje ze szczegółami.Łącznie z datą twojej śmierci.Twoje imie które otrzymałeś przepowiada Ci przyszłość.
Tytan, skoro tak wierzysz w daty i szczęście zapisane w gwiazdach graj na chybił-trafił. Wiem,że dużo w naszym życiu zależy od przypadku i szczęścia, ale czasem trzeba mu jednak dopomóc. Jednak myślę,że taka gra jak ML ma dużo wspólnego czystą matematyką i fizyką. Pozwolisz mi,że swój punkt widzenia, choć może czasem błędny, będę przedstawiał z takiej właśnie perspektywy.Może urodziłem się pod pechową gwiazdą,hahah. Ale gust nie podlega dyskusji. Pozdro
aby ci jeszcze zawrocic w głowie to do każdego losowania LOSOWANA JEST KASETA Z CYFRAMI, np z 2-3 kaset idzie jedna na dziś i jest zakładana na maszynę. Tylko czasami w soboty,niedziele i święta (tak głosi plotka) są te same kasety tylko jest zakładana nowa plomba.Teraz mi powiedz Pan Panie Matycz skąd są powtórki liczb.Jak praktycznie codzień jest losowana nowa kaseta.!!!!
najlepiej to zobrazowac w dni gdy losowania są przeprowadzane bez udziału kamer(żałoba narodowa) Pomimo iż nie widzimy losowania to wyniki nie *odbiegają* od normy(nie ma cudów)Na tym polega prawo serii,lub jak ktoś woli ciągłośc serii
kj. -myślę,że Tytan się nie obraził, chodziło mi o to żebyśmy tak bardzo nie odbiegali do rzeczy nadprzyrodzonych, które też kierują losem ludzkim i czasem trudno je wytłumaczyć w sposób racjonalny.Tu mam na myśli m.in. jasnowidzów, wróżki itd. Kj -te "kasety z cyframi", to przecież chyba te zestawy kul, nic innego -znów nie wiem co masz na myśli. Tamta odpowiedź była na Twój wpis 4964 i 4991. Tyle wiem o zmianie kul co oficjalnie podaje Lotto.pl w linku ,który podałem.
Matycz-przesyłam Ci na poczte projekt mapofunkcji(W 90% ma to tak wyglądać).Wszystkich zainteresowanych ,zapraszam.
Sprawdz czy doszło.
Dzięki Tytan -doszło, ale jutro się tym zajmę. Jeszcze jedno -pamiętajcie,że liczby składają się z cyfr. A cyfry to 0,1,2,3,4,5,6,7,8,9. (cyfry arabskie). A losowania np.ML to zdarzenia losowe,którymi zajmuje się probabilistyka zwana rachunkiem prawdopodobieństwa. Już mi sie trochę kręci w głowie, za dużo ostatnio wolnego czasu:)
KJ-czyż byś był a-gentem syriusza? ;)
Dobramoc.Narazie kończe ale jeszcze zajże :)))
Do wpisu 5015.. skąd się biorą powtórki liczb? Pytanie chyba nie do końca dobrze zadane. Równie dobrze można by napisać, że producenci sześciokątnych kostek do gry oszukują.. bo skąd się to bierze, że jak rzucimy dwoma różnymi kostkami, to wypada czasem ta sama liczba oczek ;) Ogólnie jednak cieszę się, że dyskusja się rozwija i są pomysły na MultiPairs 2008. Pozdrawiam wszystkich i jednocześnie przepraszam za opóźnienia w analizach liczb.
Dziękujemy Pasko, pozdrawiamy, no i żebyś jednak kiedyś powrócił z emigracji:)
Totalna bzdura. Bardzo mnie to dziwi, że mozna w ten sposób rozumować dotyczy się to wpisu 5012 - całkowity brak pojęcia na temat egzystencji i losu ludzkiego na tym świecie. Nie chce mi się nawet tego komentować. Najpierw się trzeba zastanowić a później pisać, a tu co niektórzy poruszają filozofie o której nie mają zielonego pojęcia (swoją filozofie). Pozdrawiam wszystkich. Myślcie.
do adi weszło dziś 6 cyfr.Bez komentarza.To tylko przypadek,no i bzdura.Gatunek ludzki jest tylko podgatunkiem graczy.
Adi- niewiem co nazywasz totalną bzdurą.To że numerolodzy potrafią wyczytać z układu planet.Dla mnie to oczywiste.(nieporuwnywać numerologii,astrologii z horoskopami ),bo to całkiem inna materia.
A co sie dotyczy wzorców i matryc wszystkiego co nas otacza,to również dla mnie oczywiste.Każde życie posiada wzorzec,czy to żywe czy to (pozornie)martwe.Bądzcie świadomi.Bo takie prawdy odkrywa sie w sobie,i wcale nietrzeba o tym słyszeć żeby uwieżyć.Myśli można mieć tysiąc ale wybiera sie prawdziwą.DOBRAMOC
A co sie dotyczy wzorców i matryc wszystkiego co nas otacza,to również dla mnie oczywiste.Każde życie posiada wzorzec,czy to żywe czy to (pozornie)martwe.Bądzcie świadomi.Bo takie prawdy odkrywa sie w sobie,i wcale nietrzeba o tym słyszeć żeby uwieżyć.Myśli można mieć tysiąc ale wybiera sie prawdziwą.DOBRAMOC
no po losowaniu,mam taką proźbę jak ktos sobie by rozpisał te cyfry to w 8 rz.znajdzie wszystkie wylosowane w dl. z dn.20bm. a całość jest wybrana z całkiem innego dnia który to jest dzień podam jutro.2,4499584.
siema to ja biedny nima 60 i co mom robic i jo mom problym hahhahh nastepny dzionek za 320 jutro postowic czy niy a huj smieja sie bo ja spod tater
SZUKAJCIE A ZNAJDZIECIE
SZUKAJ-SIE ZNAJDZ-DZIECIE
SZUKAM-CIE ZNAJDE-DZIECIE
DOBRAMOC
SZUKAJ-SIE ZNAJDZ-DZIECIE
SZUKAM-CIE ZNAJDE-DZIECIE
DOBRAMOC
DE-PECH-E DEMO jato
Matycz napisz cos bo ludzie wala schizy a ty dajesz dobry aFRONT super piszesz daj im odwet
Liberum weto!!!
ale miazga ja nie wiem czytam slowa czy to wybaczamy sobie czy kochamy sie prrzez interek
Kazołeś Depesz napisoć coś tom napisoł, a kiej ześ jest spod Tater, to pryndzy lepi widzis, ze kaj cterech Poloków, tam pinć zdań:) Kruca-fix, coby nom sie lepi działo i wincy wygrywało:) Hej!
madafaka:)
paplaniny kupa a moze by jakies konkrety.
przewidywanie śmierci-ładna bzdura.
paplaniny kupa a moze by jakies konkrety.
przewidywanie śmierci-ładna bzdura.
Siemaneczko. Mam nadzieję że oglądacie M_Jak_Miłość wszyscy :D Moje pytanie: czy jak trafię w DL np. trójeczkę w pewnej kolekturze, to czy wygraną mogę zrealizować w innej kolekturze niż w tej w której zdałem kupon?? Co jak myślicie prosze o szczere odpowiedzi i nie nabijanie się ze mnie, bo mam mroczki przed oczami już od tego lotka :D Pozdro 4 all :D
Witam.
9.25.38.46.57.68.76.77.plus
oraz;
2.6.
12.16.
32.36.
62.66.
72.76.- do każdego -18-
chyba czas zmienić tzw. beczkę-ale jeszcze poczekam dwa razy na jakiś wynik.
Pozdrawiam.
9.25.38.46.57.68.76.77.plus
oraz;
2.6.
12.16.
32.36.
62.66.
72.76.- do każdego -18-
chyba czas zmienić tzw. beczkę-ale jeszcze poczekam dwa razy na jakiś wynik.
Pozdrawiam.
zdajac kupon w zambrowie mozna odebrac wygrana w warszawie,oby tylko dopisało szczescie,życze wszystkim tego.
wygrane do 2 tys. można pobrać w każdej kolekturze na terenie całej Polski-nawet trójkę w dużym
Witam.Matycz mam pytanie do Ciebie.Zajmujesz sie parabolistyką.A więc myśle że dasz rade.
Przykładowo:gram metodą chybił trafił na parke liczb.Na 16-nasty dzień wygrywam.W tym samym czasie równolegle puszczam chybił-trafił na parke i trafiam już na 5-ty dzień.Dlaczego?
Rozumując prawdopodobieństwo wnioskuje że powinienem trafić po wysłaniu około 16 zakładów na dwie liczby.
Jak obliczysz swój czas przekroczenia magicznej bariery trafienia 7/7,8/8,9/9,10/10?
A może już dawno przekroczyłeś te bariery wysyłając tysiące kuponów
?
A gdybym zrobił tak:zamiast wysyłać dzisjaj pierwszy zakład na parke,odczekał bym 14 dni i puścił na 15,16,17 dzień.A gdybym tak czekał na wysłanie 100 dni i zagrał na 7/7 to by było to samo ?
Mam nadzieje że rozumiesz pytanie.pozdro
Przykładowo:gram metodą chybił trafił na parke liczb.Na 16-nasty dzień wygrywam.W tym samym czasie równolegle puszczam chybił-trafił na parke i trafiam już na 5-ty dzień.Dlaczego?
Rozumując prawdopodobieństwo wnioskuje że powinienem trafić po wysłaniu około 16 zakładów na dwie liczby.
Jak obliczysz swój czas przekroczenia magicznej bariery trafienia 7/7,8/8,9/9,10/10?
A może już dawno przekroczyłeś te bariery wysyłając tysiące kuponów
?
A gdybym zrobił tak:zamiast wysyłać dzisjaj pierwszy zakład na parke,odczekał bym 14 dni i puścił na 15,16,17 dzień.A gdybym tak czekał na wysłanie 100 dni i zagrał na 7/7 to by było to samo ?
Mam nadzieje że rozumiesz pytanie.pozdro
Coś ten system oszukuje,czwarty raz trafiony pewniak z kolei i nie uwzględniony w punktacji.Pozdrawiam wszystkich oraz autora stronki.
Do Tytana i kj. Spójrzcie,tu po prawej stronie jest piątka liczb 1,11,50,56,77. W latach 1996-2003 czwórka z tych liczb występowała razem przynajmniej raz w roku, aż do 22-11-2003, kiedy padła ostatni raz. I chociaż, np.w zeszłym roku trzy z tych liczb "skleiły się" 40 razy -jednak ani razu nie padła czwórka z tych liczb. I 22-11-2007 minie 4 lata od wystąpienia razem przynajmniej czwórki z liczb 1,11,50,56,77. Jak to odnosi się do "serii czasu" :) ??????????? Pozdrawiam
Tytan, parabola to w j.polskim inaczej przypowieść -Ty pięknie się tym posługujesz:) Ja niestety, nie zajmuję się probabilistyką, chociaż uczyłem sie kiedyś przez 12 lat matematyki i odnosiłem sukcesy. Co najwyżej mam licencję pilota wycieczek, a jak wiesz podróże kształcą:) i chciałbym Was trochę naprowadzić na bardziej logiczne rozumowanie. Póki co większość z nas nie ma zdolności paranormalnych, więc myślę,że w swoich "filozofiach" na temat gier liczbowych najlepiej posłużyć się czystą matematyką i fizyką. Musimy przecież fizycznie oddychać... pić, jeść...
Można oczywiście sprawdzać swój zestaw liczb na dziś,poprzez filtracje.Ja oczywiście polecam odejśćie całkowite od filtrów,prawdopodobieństwa a spojżenie na liczby jako na kule.Przykładowo:
potraktować wyniki jako tylko i wyłącznie kulki z odległosciami po uprzednim umieszczeniu na mapie.Tylko serie czasu i odległości między nimi.Bo kula z numerem 11 ,niemusi sie tak samo zachowywać za tydzień,bo może mieć inny numer na sobie.To sa kulki.
GDYBY NIEBYŁY WYMIENIANE KULE TO PRAWDOPODOBIEŃSTWO I
STATYSTYKI MIAŁY BY BARDZO DUŻO DO POWIEDZENIA.Tak jak mówiłem ja obserwuje tylko końcówki liczb.Nieinteresuje mnie prawdop. i statys.Chyba że kilku dniowe.A dopowiadając wczorajsze odnośnie co rocznego wzoru z układu planet,to odnosi sie to do odległośći między kulami ,a nie do ich numerów.
potraktować wyniki jako tylko i wyłącznie kulki z odległosciami po uprzednim umieszczeniu na mapie.Tylko serie czasu i odległości między nimi.Bo kula z numerem 11 ,niemusi sie tak samo zachowywać za tydzień,bo może mieć inny numer na sobie.To sa kulki.
GDYBY NIEBYŁY WYMIENIANE KULE TO PRAWDOPODOBIEŃSTWO I
STATYSTYKI MIAŁY BY BARDZO DUŻO DO POWIEDZENIA.Tak jak mówiłem ja obserwuje tylko końcówki liczb.Nieinteresuje mnie prawdop. i statys.Chyba że kilku dniowe.A dopowiadając wczorajsze odnośnie co rocznego wzoru z układu planet,to odnosi sie to do odległośći między kulami ,a nie do ich numerów.
Wpierw umieszczamy kulki na mapie a potem,kasujemy fałszywe oznaczenia cyfr.A następnie mierzymy a nie liczymy.
Pisałeś o piątce liczb z prawej strony.Skąd wiesz że kulki z tymi numerami co:1,11,50,56,77 są tymi samymi co dziś?
Tytan, sam sobie odpowiedziałeś -skoro to nie są te same kule -jak możemy rozpatrywać "serie czasu" lub Twoją liczbę 13 w Twojej "matrycy". JP II jest dla mnie wielkim autorytetem, ale nie doszukujmy się "spraw boskich" w Totolotku. Zresztą nasza wiara jak pisałem odnosi się z wielkim sceptycyzmem do wszelkiego rodzaju wróżb, proroctw, jasnowidzeń czy horoskopów. To tyle, pozdrawiam
Witam.i wczoraj się dwie liczby pokryły z losowań z 2 lat.15 i 63.:)
Wystąpiły 3rok pod rząd w tym samym dniu
Wystąpiły 3rok pod rząd w tym samym dniu
SUMUJĄC CYFRY LICZB 15 i 63,otrzymamy:1+5+6+3=15
SUMUJĄC CYFRY DATY 23.10.2007,otrzymamy:2+3+1+0+2+0+0+7=15
Z tego by wynikało że należy szukać na dziś sumy cyfr dwóch liczb równe 16 :)
SUMUJĄC CYFRY DATY 23.10.2007,otrzymamy:2+3+1+0+2+0+0+7=15
Z tego by wynikało że należy szukać na dziś sumy cyfr dwóch liczb równe 16 :)
...to po prostu zwykłe przypadki i zwykłe zbiegi okoliczności. Błagam,zejdźmy na ziemię, bo jest wielu Napoleonów obecnie na ziemi:) Co boskie oddajmy Bogu, co cesarskie cesarzowi.
Matycz ,może umiesz takie obliczenia zrobić w excelu z jedną,dwoma,trzema,itd. liczbami?