Wpisy 495 661 – 495 760
17 września 2011 19:31 → 17 września 2011 20:50, 100 wpisów
Ok, to prawda jest paskudnie, ale .t.e. oszustwa k.o.n.k.r.e.t.n.i.e jak wyobrażasz sobie, że są organizowane ?
Satelitą namierzają każdego grajacego jakie wybiera numery a pózniej..

Wczoraj znajomy patrząc, że oglądam strony z lotto zastanawiał się ...
butelka ma średnicę 10 cm ? +/- ?...
butelka ma średnicę 10 cm ? +/- ?...
ja to bym się zastanowiła raczej nad tym czy nie ma powodu aby organizować oszustwa i czy byłby w tym interes czy jednak nie ....
Po trasie z Wawki do Berlina /i z powrotem !!!/ umieściłbyś ich tyle w pionie tyle, ile masz szans... I możesz wybrać tylko jedną... Tylko w jednej jest nagroda...
hipopotan >>> i lepiej nie bierz pod uwagę,że wszystkie butelki puste,bo w zły nastrój wpadniesz....
Robal 36 Twój skan z wygraną czwórką doprowadził mnie do stanu takiego,że wysłałem na dzisiejsze losowanie,jeden zakład za 3zeta,czekam,aż zgarnę całą kumbulację:13000000

Nie przeszkadzajcie sobie... tak tylko z doskoku jestem.
Wasz w gardła nasze... 
Wasz w gardła nasze... 
A co jest w bajce o czerwonym kapturku,oszustwo,wilk przebrał się za babcię

hipopotan >>> i własnie na tym ten pic polega ... u nas w kolekturze powywieszane są wygrane (naturalnie niższego stopnia) jak i tutaj skany ... to napędza następnych na zasadzie,ze może tym razem "mi się uda" ... i tym sposobem TS jeszcze jakoś ciągnie ...
m77
i właśnie o to chodzi - że /tak jeszcze/ nie całkiem puste...
hipopotan
w.i.d.z.i.a.ł.e.m TU wyższe wygrane i s.ł.y.s.z.a.ł.e.m
o wygranych
życzę Ci tego pierwszego
pzdr
i właśnie o to chodzi - że /tak jeszcze/ nie całkiem puste...
hipopotan
w.i.d.z.i.a.ł.e.m TU wyższe wygrane i s.ł.y.s.z.a.ł.e.m
o wygranych
życzę Ci tego pierwszego
pzdr
a ja "słyszałam" o kurze znoszacej złote jaja ...
a widziałam tylko takie zwykłe - jedne mniejsze,drugie większe,ale nie złote ... jaja
a widziałam tylko takie zwykłe - jedne mniejsze,drugie większe,ale nie złote ... jajahipopotan
miec dwa, czy trzy tysiące - to spora różnica, ale... między 10, a 11 b.a.n.i.e.k - różnica jest mniejsza

miec dwa, czy trzy tysiące - to spora różnica, ale... między 10, a 11 b.a.n.i.e.k - różnica jest mniejsza

andro nie padły cztery 70

puszczony kupon na 4 los? nie
dlategi nie ma go w profilu
porządku tez nie ma w liczbach to poco ja sie wysilam?

puszczony kupon na 4 los? nie
dlategi nie ma go w profilu
porządku tez nie ma w liczbach to poco ja sie wysilam?
Jedno mnie dziwi w kolekturach maja problem aby wypłacić jak ktoś wygra klika setek,a potrafią zebrać kumbulację

A hicia strasznie kantują,najwyższa wygrana to tylko u mnie 120 zeta,podejrzewam spisek

hipopotan >>> kto nie ma szczęścia w hazardzie,ten ma w miłości .... 

Unia europejska może się rozpasć,nagle wszyscy zbamkrutują i rewolucja

jest ok 20 forumowiczów. Rachunek prawdopodobieństwa. co wy na to? Forsa jest rzeczą umowną . Czy można gdzieś grać w złoto?
Smok zachecam Ciebie do gry w lotto na dzisiaj,jest potężna kumbulacja

Andromeda gratulacje,ja raz na chodniku znalazłem 5zeta i przepuściłem w multi

Mam pytanie do ludzi interesujących się dobrze informatyką. A pytanie brzmi czy do Netbooka Acer eMachine Em250 można dołożyć RAM.
?
?
Nie ma Lily a mam dla niej kilo śliwek,więc upiekę jej z tego placek

bet: ja mialem e350. Z tego co pamietam to nie ma szans bo jest tylko jeden slot pamieci. W sumie mozesz wyrzucic ten 1 GB i w jego miejsce włożyć 2.

Smok,czy widziałeś jak Kliczek i Adanek patrzyli sobie w oczy jak zahipnotyzowani,podobnie trzeba wpatrywać się w mapy liczb,a sukces gwarantowany

Tylko teraz pytanie Pasko do ilu RAM-u karta obsłuży, wydaje się że dwójka spokojnie wystarczy.
Niewątpliwie mapy to jest coś. Jednak i tak po analizie liczby wypadają po swojemu.

*
takie tańce chyba teraaz są u Lily

powodzenia znikam dobranoc
co dzisiaj obstawiliście w multi z +