Wpisy 495 601 – 495 700
17 września 2011 18:39 → 17 września 2011 20:03, 100 wpisów
bet młodziutki
jeszcze raz Wszystkiego NAJ NAJ NAj!
dużo miłości,seksu,radości

jeszcze raz Wszystkiego NAJ NAJ NAj!dużo miłości,seksu,radości

Inni mówili że stara DUPA jestem
a teraz że młody
. Dziękuje wszystkim 
a teraz że młody
. Dziękuje wszystkim 
Na wieczór mam multi dwie trójki i myszkę te same co na 14 w lotto 3 zakł i w mini system 6 skr.
bet5
Twoje
hipopotan
jeszcze raz zamiast

będzie
to masz
czy to jest jasne ?
Proszę, bo jakieś
wymyśla 
ok ?
Twoje

hipopotan
jeszcze raz zamiast

będzie
to masz

czy to jest jasne ?Proszę, bo jakieś
wymyśla 
ok ?Mam dla Lily z okazji jej święta,bukiet kwiatów
i kilogram śliwek
i kilogram śliwek
pod warunkiem, że pod tą grubą powłoką
ukrywa się jakaś nadobna niewiasta

ukrywa się jakaś nadobna niewiasta

hipcio
albo wyraźnie zaznacz, że to taki przyjacielski
bo mnie moje babki z domu wystawią
albo wyraźnie zaznacz, że to taki przyjacielski
bo mnie moje babki z domu wystawią

w kalendarzu jest taki dzień..przeznaczony...tylko dla....Robert???
madziu

madziu

mag..
wejdź na forum - w Jokera i napisz w.y.r.a.ź.n.i.e - o co Ci chodziło - jak będziesz chciała - wykasuję ok ?
wejdź na forum - w Jokera i napisz w.y.r.a.ź.n.i.e - o co Ci chodziło - jak będziesz chciała - wykasuję ok ?
hipcio
jasne

powo wieczorem
trzymam kciuki żebyś przełamał tego afrykańskiego
mag..
pokaż gdzie
jasne

powo wieczorem
trzymam kciuki żebyś przełamał tego afrykańskiego
mag..
pokaż gdzie
Bałem się obstawiać na wieczór te numery w multi:1,62,411.Proszę więc,aby na nie spokojnie grać,jeszcze można nadać w żabkojadach i na stacji

Jeszcze pozostał tylko czas rozmnażania na ziemi,bo w niebie jak tam ktoś trafi nie ma żon ani mężów,wszyscy są podobni do aniołów

mag..
ależ niech Ci pokaże - co gdzie i kiedy o Tobie napisałem , czy coś "przeciwko"... Przecież to głupie - mieć jakieś pretensje - podsrywać i nie wyartykułować - wyjaśnijmy i już - nie róbmy tu zbiegowiska dlatego mówię - joker
ależ niech Ci pokaże - co gdzie i kiedy o Tobie napisałem , czy coś "przeciwko"... Przecież to głupie - mieć jakieś pretensje - podsrywać i nie wyartykułować - wyjaśnijmy i już - nie róbmy tu zbiegowiska dlatego mówię - joker
spokojnie, jakie zbiegowisko...nie wyolbrzymiaj..Robert, ha.@ bezpieczniejsza

Mam przesłanie do kosmitów:jak wylądujecie na ziemi,odwiedzcie kolekturę,żeby się przekonać jak w balona robią ziemian

Po prostu na planecie jest koszmar;niezdrowa zywność,wojny i same oszustwa

Ok, to prawda jest paskudnie, ale .t.e. oszustwa k.o.n.k.r.e.t.n.i.e jak wyobrażasz sobie, że są organizowane ?
Satelitą namierzają każdego grajacego jakie wybiera numery a pózniej..

Wczoraj znajomy patrząc, że oglądam strony z lotto zastanawiał się ...
butelka ma średnicę 10 cm ? +/- ?...
butelka ma średnicę 10 cm ? +/- ?...
ja to bym się zastanowiła raczej nad tym czy nie ma powodu aby organizować oszustwa i czy byłby w tym interes czy jednak nie ....
Po trasie z Wawki do Berlina /i z powrotem !!!/ umieściłbyś ich tyle w pionie tyle, ile masz szans... I możesz wybrać tylko jedną... Tylko w jednej jest nagroda...
hipopotan >>> i lepiej nie bierz pod uwagę,że wszystkie butelki puste,bo w zły nastrój wpadniesz....
Robal 36 Twój skan z wygraną czwórką doprowadził mnie do stanu takiego,że wysłałem na dzisiejsze losowanie,jeden zakład za 3zeta,czekam,aż zgarnę całą kumbulację:13000000

Nie przeszkadzajcie sobie... tak tylko z doskoku jestem.
Wasz w gardła nasze... 
Wasz w gardła nasze... 
A co jest w bajce o czerwonym kapturku,oszustwo,wilk przebrał się za babcię

hipopotan >>> i własnie na tym ten pic polega ... u nas w kolekturze powywieszane są wygrane (naturalnie niższego stopnia) jak i tutaj skany ... to napędza następnych na zasadzie,ze może tym razem "mi się uda" ... i tym sposobem TS jeszcze jakoś ciągnie ...
m77
i właśnie o to chodzi - że /tak jeszcze/ nie całkiem puste...
hipopotan
w.i.d.z.i.a.ł.e.m TU wyższe wygrane i s.ł.y.s.z.a.ł.e.m
o wygranych
życzę Ci tego pierwszego
pzdr
i właśnie o to chodzi - że /tak jeszcze/ nie całkiem puste...
hipopotan
w.i.d.z.i.a.ł.e.m TU wyższe wygrane i s.ł.y.s.z.a.ł.e.m
o wygranych
życzę Ci tego pierwszego
pzdr
a ja "słyszałam" o kurze znoszacej złote jaja ...
a widziałam tylko takie zwykłe - jedne mniejsze,drugie większe,ale nie złote ... jaja
a widziałam tylko takie zwykłe - jedne mniejsze,drugie większe,ale nie złote ... jajahipopotan
miec dwa, czy trzy tysiące - to spora różnica, ale... między 10, a 11 b.a.n.i.e.k - różnica jest mniejsza

miec dwa, czy trzy tysiące - to spora różnica, ale... między 10, a 11 b.a.n.i.e.k - różnica jest mniejsza

andro nie padły cztery 70

puszczony kupon na 4 los? nie
dlategi nie ma go w profilu
porządku tez nie ma w liczbach to poco ja sie wysilam?

puszczony kupon na 4 los? nie
dlategi nie ma go w profilu
porządku tez nie ma w liczbach to poco ja sie wysilam?
Jedno mnie dziwi w kolekturach maja problem aby wypłacić jak ktoś wygra klika setek,a potrafią zebrać kumbulację