Wpisy 49 555 – 49 654
20 maja 2009 07:31 → 21 maja 2009 19:30, 100 wpisów
jak tam są jakieś wygrane ???
Witam. Trafiłem wczoraj plusa w multi, nieparzysty w multi i w dużym mniej parzystych. Pozdrawiam
czemu zawsze padają w ML liczby wszystkie jakie wytypuje tylko zawsze o jeden wieksze lub mniejsze? :[
Tomcio, czy można w FORTUNIE puścić D.L na 2 z 6 i jak się kształtują wygrane przy ewentualnym trafieniu 4 z6, oraz od jakiej stawki jet możliwa taka gra.
rico>>> mozna grać 2/6 w DL.
Minimalna stawka to 3zł.
Za trafione 2z6 to: 3:15x55x0.9 = 9.90zł
Za trafione 3z6 - 3x9.90 = 29.70zł
Za trafione 4z6 - 6x9.90 = 59.40zł
Tak to wygląda.
Minimalna stawka to 3zł.
Za trafione 2z6 to: 3:15x55x0.9 = 9.90zł
Za trafione 3z6 - 3x9.90 = 29.70zł
Za trafione 4z6 - 6x9.90 = 59.40zł
Tak to wygląda.
Witam!moje typy na dziś w ML-7,15,19,56,62.POLECAM WSZYSTKIM,a jak się nie uda to tylko 2,50zł do tyłu.Pozdrawiam
RICO widzę ze podchodzisz do sprawy oplacalnosci gry,a spróbuj podejsc do tego tak,zagram tak zeby nie stracić ,bo to juz jest opłacalne.Im większy chcesz osiagnac zarobek to albo skala trudności sie zwiększa,albo nakłady na gre musza wzrosnac,no i najważniejsze musimy trafic odpowiednia ilosc liczb która za gwarantuje nam zysk a nie stratę.Pomyśl o tym,najpierw nie stracić a potem dopiero zarobic.Pozdrawiam.
LUIS a jak sie zapisywaly liczby ktore ci podwalem bo ja tego nie kontrolowałem i nie wiem czy nie ponosisz samych strat korzystając z moich liczb.Pozdrawiam.
Podam ci moje propozycje na dzis ,ale ja nie gram przez maj w multi,napisz mi jak ci sie spisywały moje podane wcześniej liczby,bo jestem ciekawy a nie sprawdzałem.Oto liczby:7,15,20,36,61,76.Pozdrawiam.
Witam wszystkich optymistów i realistów.
Moja propozycja na dziś w Fortunie:
3 z 8 za 12zł
5,9--6,7--19,21--15,25--43,45--52,53--54,61--46,62
3 z 6 za 5zł
8,12--22,23--26,62--65,66,--56,57--69,70
i proste zakłady za 2zł
(5)15,19,25,56,57
(6)5,8,12,15,25,57
życzę szczęśliwego losowania.:)
Moja propozycja na dziś w Fortunie:
3 z 8 za 12zł
5,9--6,7--19,21--15,25--43,45--52,53--54,61--46,62
3 z 6 za 5zł
8,12--22,23--26,62--65,66,--56,57--69,70
i proste zakłady za 2zł
(5)15,19,25,56,57
(6)5,8,12,15,25,57
życzę szczęśliwego losowania.:)
idą ładnie,raz z sześciu podanych padło 4 teraz z sześciu niedawnych padło 3,niestety zabrakło mi czasu aby zagrać w Fortunie,gdzie zyski byłyby widoczne,obstawiane liczby systemowo w multi dały mi kilka szóstek, pare piątek no i czwóreczki w systemie 10 z 24 ,dziś idę do Fortuny i obstawiam parki 3z 12 (24 liczby) koszt kuponu 12 zł za trzy trafione parki płacą 245 zł zobaczymy pozdrawiam
LUIS jestem pod wrażeniem zeby miec takie fuksy to niebywale,az sie mi wierzyc nie chce.Ciesze sie i zawsze tak jest ze jak sie nie wyśle to wychodzą.Pozdrawiam
Witam tomcio jak chcesz zagrac w czekiego ml w fortunie oto moje typy na dzis -12-25-62-69- /12-17-25-37-45/12-25-37-62-69-/17-20-37/12-25-37/17-37-45/12-25-62/12-25-69/ Pozdrawiam i zycze duzych wygranych..
Witaj volvo12
dziękuję ale nie skorzystam z Twoich typów bo nie gram w 20z80(czechy)
ponieważ nie jestem w stanie grać kilka gier naraz.
Gram tylko w ML i sporadycznie w DL.
Czasami sprawdzając wyniki 20z80(czechy) miałbym parę złotych wygranych ale finansowo wykończyłbym się jakbym grał codziennie w 2 lub 3 gry naraz.
Tobie oczywiście życzę powodzenia i aby te numerki weszły.
pozdrawiam.
dziękuję ale nie skorzystam z Twoich typów bo nie gram w 20z80(czechy)
ponieważ nie jestem w stanie grać kilka gier naraz.
Gram tylko w ML i sporadycznie w DL.
Czasami sprawdzając wyniki 20z80(czechy) miałbym parę złotych wygranych ale finansowo wykończyłbym się jakbym grał codziennie w 2 lub 3 gry naraz.
Tobie oczywiście życzę powodzenia i aby te numerki weszły.
pozdrawiam.
mój stary nic w domu nie robi tylko przy włączonym komputerze myśli nad tymi cyferkami i nic nie może trafić
weronika hahaha dobre.Ja tez tak siedze i patrze w ten komputer w te cyfry i mapy ,pół dnia zejdzie a nic mądrego człowiek nie wymysli hihi :)
Najlepiej to isc se póścic chybił trafił i niech sie dzieje co chce:) heh
zapraszam do testowania systemu
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2287&last=1
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2287&last=1
Ela
i co dało rade zrobic te zakłady
ja cos tam spłodziłem przy wielkiej pomocy Tomcia ,
wyniki zobacze wieczorem po losowanku
pozdrawiam
i co dało rade zrobic te zakłady
ja cos tam spłodziłem przy wielkiej pomocy Tomcia ,
wyniki zobacze wieczorem po losowanku
pozdrawiam
tczew 1958 nie coś ty nie dało rady nie chce mi wskoczyc kwota mniejsza niz 1zł jak wbijam mniej to mi sie zeruje a jak daje te 1zł to wychodzą mi kosmiczne kwoty za kupon i dooopa blada.A te babki w fortunie to jak u ciebie nic nie kumate.
eeelllaaaa
Jak podasz skype to zadzwonię do Ciebie i krok po kroku wytłumaczę Ci jak to zrobić.
Z tczewem już dziś rozmawiałem i po pól godziny rozmowy nauczył się jak
tworzy się e-kupony gotowe do wysłania.
Jak podasz skype to zadzwonię do Ciebie i krok po kroku wytłumaczę Ci jak to zrobić.
Z tczewem już dziś rozmawiałem i po pól godziny rozmowy nauczył się jak
tworzy się e-kupony gotowe do wysłania.
Ten babsztyl w Tczewie to brak słów.
Chciałem jej po koleji jak radził Tomcio powiedziec co ma robic to ona domnie że wszyscy przychodzą z gotowymi NR.I ją to nie interesuje.Tylko zastrzelić darmozjada
Chciałem jej po koleji jak radził Tomcio powiedziec co ma robic to ona domnie że wszyscy przychodzą z gotowymi NR.I ją to nie interesuje.Tylko zastrzelić darmozjada
Ok Tomek mój loging na skype taki jak mój nick tu.Jak będziesz mógł zadzwoń.
Witam wszystkich maniaków i z przymrzeniem oka pytam o pewniaki na dzis w duzym wystarczy piatka
eeelllaaaa
masz jeszcze 5 minut.
domyślam się gdzie tkwi błąd
masz jeszcze 5 minut.
domyślam się gdzie tkwi błąd
Oki Tomek jak cos to dzwoń.
Dzięki Tomek jestes wielki w zyciu bym na to nie wpadła ! pozdr i narazie
Witam
szmit4k chyba się przemęczyłes co.
Dobrze że wiem kto się pod tym kryje.
Zaraz powiem żoneczce.Zartowałem
pozdrawiam
szmit4k chyba się przemęczyłes co.
Dobrze że wiem kto się pod tym kryje.
Zaraz powiem żoneczce.Zartowałem
pozdrawiam
porada, a co z liczbą 36, która ci nie wpadła, czy będziesz ją próbował odegrać progresją, czy masz jakieś inne sposoby na odegranie 1000 zł??????
W Czechach 20z80 liczby 11 i 72 wczoraj nie padły. Licze, że jedna z nich dzisiaj padnie.
Witam cieplutko Wszystkich Miłośników Pasko. Gratuluje udanego zamachu na bank Fortuny ;D.... Wielkie brawa dla Tczewa, Grubasa i Rycha. Taka fajna akcja a ja musiałam wyjechać na parę dni. Buuuu...
Oczywiście gorące gratulki dla WSZYSTKICH szczęśliwców .
Oczywiście gorące gratulki dla WSZYSTKICH szczęśliwców .
Ja typuje takie liczby na dzisiaj w ML :
1,3,7,9,15,19,37,51,61,62 - coś tam z tego będzie :)
oraz
3,5,7,19,21,34,45,56,57
1,3,7,9,15,19,37,51,61,62 - coś tam z tego będzie :)
oraz
3,5,7,19,21,34,45,56,57
Witaj hosiu - jako przejściowo niezbanowany , mogą teraz podziękować Ci za miłe słowa o mnie tu przez Ciebie wyrażone w czasie , gdy mnie tu nie było.Tuszę , że uda nam się jakieś sympatyczne dialogi z silnym podtekstem tu uskutecznić , jak to drzewiej między nami bywało...Pzdr.
a 1 jako PLUS ...jako , że jakiś "zaczarowany" jest dla mnie ten tydzień tzn. zdarzają mi sie różne dziwne rzeczy , to może moje typy mogą być też zaczarowane ....
Czy w Fortunie można grać,że jakieś liczby nie wpadną? Bo w Millenium można było grać na nie-ale mi zlikwidowali punkcik (albo się remontują -za nasze hi,hi) i teraz muszę grać w Fortunie....a ja ciągle nie trafiam-więc pozostaje mi gra na NIE
kasia33 - na NIE w ML możesz zagrać w Totolotku ( dawny Totomix ) , bo Fortuna nie ma tego typu zakładów w swojej ofercie.
kasia33 - tu podaję Ci link do wykazu kolektur Totolotka:
http://totolotek.pl/ofirmie/sprzedaz/
a zaletą jest tam możliwość gry w necie , ale po uprzednim osobistym zdeponowaniu kasy na grę , wpłatą na swoje konto gracza.Wpłacając w poniedziałek , dostaniesz 10%-owy bonus na zniwelowanie 10% podatku obrotowego.
http://totolotek.pl/ofirmie/sprzedaz/
a zaletą jest tam możliwość gry w necie , ale po uprzednim osobistym zdeponowaniu kasy na grę , wpłatą na swoje konto gracza.Wpłacając w poniedziałek , dostaniesz 10%-owy bonus na zniwelowanie 10% podatku obrotowego.
Witam
Ruszam dzisiaj poraz pierwszy z parkami....oczywiście z wielką pomoca Tczewa....życze Wszystkim powodzenia no i Sobie też:)
Ruszam dzisiaj poraz pierwszy z parkami....oczywiście z wielką pomoca Tczewa....życze Wszystkim powodzenia no i Sobie też:)
kasia 80
Mam nadzieje ze na początek nic nie trafisz. I pojdziesz z torbami .
To miał być zart trzymam kciuki. Nawet u nóg .Nie wiem co sie stalo gdzies mi zagineło z kompa GG .Potrzebuje dobrego psa tropiącego co je odnajdzie ??.
pozdrawiam
Mam nadzieje ze na początek nic nie trafisz. I pojdziesz z torbami .
To miał być zart trzymam kciuki. Nawet u nóg .Nie wiem co sie stalo gdzies mi zagineło z kompa GG .Potrzebuje dobrego psa tropiącego co je odnajdzie ??.
pozdrawiam
Witam Moje typy na dzisiaj ml polski w fortunie 3-8-28-35-78-80 i 79 .wysokich wygranych.
Trudno, ale jutro też jest dzień...
PORADA bardzo mi sie podobało ryzykowne zagranie za 1000 zeta,zagrales 50/50%.Brakuje mi tylko chęci odegrania tej kasy wydaje mi sie ze jak zagrales za 1000 zeta to w obwodzie czeka kasa na odegranie .Mam nadzieje ze w 15 dniach powinieneś sie odegrać tylko spoko bez szaleństw ,dopiero jak odzyskasz mozna znow poszaleć.Ja trzymam kciuki za ciebie.Pozdrawiam.
49472. gorące typy na dziś 3/8
78,24,66,77,59,64,50,29////////15,25,62,19,63,60,56,55
zas pwtórka ale mała kasa
78,24,66,77,59,64,50,29////////15,25,62,19,63,60,56,55
zas pwtórka ale mała kasa
Tczew 1958 gratuluję Ci, ponieważ obecnie jesteś najlepszym typerem pewniaków.Od jutra gram Twoimi typami, oczywiście jeżeli mi na to pozwolisz.
Edi8, czy link który podałeś http://totolotek.pl/ofirmie/sprzedaz/ dotyczy także ML? W ofercie znalazłem tylko DL i EL? Zależałoby mi na graniu ML przez net. Dzięki.
msc - w Totolotku ( dawnym Totomixie ) można grać w ML zarówno osobiście jak i w necie.
c.d.
Liczby ML w ofercie Totolotka mają przydzielone stałe numery i są to od 101 - 180 , z kursem 3,2 - 1,22 , ponieważ można grać typując liczby na tak/nie.
W przeciwieństwie do FORTUNY , nie ma tam oddzielnie ustalonych kursów za trafienie 2/2;3/3;4/4;5/5;6/6 , a kurs ako takich wygranych powstaje jako iloczyn od kursu na 1 liczbę , zatem jedynie dla 1 i 2 liczb jest wyższy niż w FORTUNIE...
Porównanie kursów brutto:
1 liczba F:3,0 TOTO:3,20
2 liczby F:10,0 TOTO:10,20
3 liczby F:50,0 TOTO:30,70
4 liczby F:200 TOTO:98,30
5 liczb F:1000 TOTO:314,60
6 liczb F:5000 TOTO:1006,60
F:FORTUNA
TOTO:TOTOLOTEK
Liczby ML w ofercie Totolotka mają przydzielone stałe numery i są to od 101 - 180 , z kursem 3,2 - 1,22 , ponieważ można grać typując liczby na tak/nie.
W przeciwieństwie do FORTUNY , nie ma tam oddzielnie ustalonych kursów za trafienie 2/2;3/3;4/4;5/5;6/6 , a kurs ako takich wygranych powstaje jako iloczyn od kursu na 1 liczbę , zatem jedynie dla 1 i 2 liczb jest wyższy niż w FORTUNIE...
Porównanie kursów brutto:
1 liczba F:3,0 TOTO:3,20
2 liczby F:10,0 TOTO:10,20
3 liczby F:50,0 TOTO:30,70
4 liczby F:200 TOTO:98,30
5 liczb F:1000 TOTO:314,60
6 liczb F:5000 TOTO:1006,60
F:FORTUNA
TOTO:TOTOLOTEK
rico, kogucik19 nie jest źle wczorej zagrałem liczby z typowanych moich parek dokładniej 67 i 32 pojedyńczo. tylko już po 500zł na liczbe czyli wtopiłem 2000 a odzyskałem 1440, dziś zagram tak samo jak wczorej typy to 40 i 70, sorki że odpisuje dopiero teraz ale pracuje na noce dopiero co do domu wruciłem, pozdrowionka dla chatowników :)
Witam :
Iwonka
Nie po to pakuje to wszystko na forum w temacie wiadomym aby tam zajmowalo miejsce każdy ma prawo brac dla siebje co mu pasuje na swoją odpowiedzialnosc.Zadnych gwarancji nie daje na to grasz na własne ryzyko.
no i zycze trafnych wyborów .
pozdrawiam milusinskich czatownikow
ps.nie mam jeszcze gg nie znalazłem
szukam dalej
Iwonka
Nie po to pakuje to wszystko na forum w temacie wiadomym aby tam zajmowalo miejsce każdy ma prawo brac dla siebje co mu pasuje na swoją odpowiedzialnosc.Zadnych gwarancji nie daje na to grasz na własne ryzyko.
no i zycze trafnych wyborów .
pozdrawiam milusinskich czatownikow
ps.nie mam jeszcze gg nie znalazłem
szukam dalej
Wczoraj w ML padły 4 wygrane 10/10, w sumie to może być wygrana jednej osoby za czterokrotną stawkę i raczej taką wersję bym obstawiła,no ale mogę się mylić.
Ktokolwiek i jakkolwiek Gratulacje:))
Ktokolwiek i jakkolwiek Gratulacje:))
WITAM :
Niebede wymienial wszystkich tylko info dla zainteresowanych zmiana NR.GG
11901883
gdzies tamten NR.GG zaginął
pozdro
Niebede wymienial wszystkich tylko info dla zainteresowanych zmiana NR.GG
11901883
gdzies tamten NR.GG zaginął
pozdro
Witam!
Przed chwilka avast znalazl konia trojanskiego na tej stronie.Weszlam w typowania dziesiatek i mialam spotkanie.
Pozdrawiam!
Przed chwilka avast znalazl konia trojanskiego na tej stronie.Weszlam w typowania dziesiatek i mialam spotkanie.
Pozdrawiam!
Avast jest znany ze swojej nadpobudliwości,i może to jest przyczyną.Mój F-secure milczy cały czas.
Pasko mnie tez to znów wykryło wrzucam Ci loga z avasta jak to cos Ci da .Sign of "JS:Cruzer-C[Trj]"has been found in "http://www.multipasko.pl/img/logo22.gif"file.
Osobiscie radze się tym nie przejmowac juz mnie nie raz złapał ten wirus i nic się nie stało komp chodzi normalnie.A avast faktycznie jest nadpobudliwy.pozd.
U mnie pojawił się kon trojański jak chciałem wejsc przy pisaniu postu w emotikony!!!!Zresztą pisałem o tym na forum:)
Dokładnie mnie się dzieje to samo podczas próby wejscia na forum J.Cruzer-C co to za cholerstwo?????
Pytanie do pasko dlaczego na twojej stronie jest virus i to w dodatku koń trojański ale naszczęście mój avast się go pozbył z rób cos z tym bo więcej tu nie wejdę
Właśnie typując kur... mój avst wpuścił konia trojańskiego to już 2 raz przez 3 tygodnie uwążam że puszcza go PASCO żeby zajrzec w nasze konba bo zawsze niby nic nie wie dzine ? Trzeba chyba odejść z tej stronki bo robi sie lipa !nie na czas wyniki wirusy itp . Wysokich dziś zyczę i grać w realu nie w eterze ziomale i ziomalki hazardziści po kuponie ;)
Witam.Czy ktos z grajacych uwaza ze mozna zagrac dzis na 46 i 80 dla mnie to dzisiejsze pewniaki czekam na odp.
Pasko , znalazłem takie coś związane z tym czymś co alarmuje tutaj użytkowników http://webday.pl/viewtopic.php?f=9&p=4106.A kolegom proponuję zmienić antyvira bo generalnie to tylko avast to coś wpuszcza albo robi z tego aferę
Witam
Wczoraj pierwszy raz grałam w parki w fortunie i jedna trafiona ...fakt nie zyskalam ale i nie stracilam ale cóż byle do przodu...pozdrowionka:)
Wczoraj pierwszy raz grałam w parki w fortunie i jedna trafiona ...fakt nie zyskalam ale i nie stracilam ale cóż byle do przodu...pozdrowionka:)
Widzę teraz. Z tego co widzę to Avast wykrywa to gdy się korzysta z Internet Explorer i co ciekawsze trojan występuje w pliku jpg
Witam!
Czy słyszeliście już o likwidacji multilotka i zastąpienie go multimulti? Podobno nic się nie zmieni tylko losowania mają być 2 razy dziennie o 14 i 22. Jak to się będzie miało do programów? Pasko czy przewidujesz jakieś uaktualnienia?
Czy słyszeliście już o likwidacji multilotka i zastąpienie go multimulti? Podobno nic się nie zmieni tylko losowania mają być 2 razy dziennie o 14 i 22. Jak to się będzie miało do programów? Pasko czy przewidujesz jakieś uaktualnienia?
Ja jednak niczego nie widzę w kodzie i nawet najmniejszych zmian w plikach więc nie wiem co ten avast chce...
Witam.Czy ktoś ma pomysł na cztery liczby w multi , które dziś nie padną. Pozdrawiam.
slawomir71
liczby na nie na dzisiaj to:
1-31-32-40
liczby na nie na dzisiaj to:
1-31-32-40
Suomi -"moj" kolektor juz mi o tym z miesiac temu mowil,na szkoleniu o tym im mowili-OPA wiesz cos wiecej?
quadrater4.Dzięki. Co do 1 to mam pewne obawy. Ta liczba za często wpada.Co sądzisz gdybym ją zastąpił liczbą 25 ?
Czy w totomix-ie można grać tak jak w Fortunie systemem np 3z8 za 3zł?czy tam obowiązują wieksze stawki?Wie ktoś??
Ostatnio zauważyłam ,że jakoś dziwnie żyję...tzn-od losowania do losowania.
Wszystkim życzę sporych wygranych!!!
Ostatnio zauważyłam ,że jakoś dziwnie żyję...tzn-od losowania do losowania.
Wszystkim życzę sporych wygranych!!!
kasia33 - w Totomixie minimalna stawka zakładu systemowego to 1zł , czyli 3z8=56 a zatem 56x1zł=56zł
Nie wiem jakim cudem wam ciagle jakies trojany wykrywa. Nie korzystajcie poprostu z internet explorera :P są lepsze i szybsze przeglądarki np. opera albo firefox
KOZAKY-kazdy ma ulubioną przeglądarkę ja wszystkie testowałem i np dla mnie najlepsza jest internet explorer obecnie 8 :)
Wiekszość antywirusów nie pokazuje trojanów kiedys miałem kasperski i zwolnił mi komputer pasco otwierało 5 min ściągnołem program do wykrywania trojanów, tak mi podpowiedzieli i okazało sie że mam ich aż 19 a antywirus ani jedego nie wykrył także nie mów cudem bo byś sie zdziwił ;)
Witam wszystkich uczestników tego forum.Mam 82 lata jestem od bardzo dawna emerytowaną nauczycielką i chciałabym się dołączyć do forum jeśli mi pozwolicie na imię mi weronika i nudzę się trochę
Edi: napiszę jutro.
Dziś zmykam bo wygłodniały trojan rzuca mi się nawet na gg :-O
Pasko: Ja łączę się przez foxa i mam NODA, a mimo to coś jest nie tak.
Pozdrawiam i uciekam ;) ...--->>>>>>>>>
Dziś zmykam bo wygłodniały trojan rzuca mi się nawet na gg :-O
Pasko: Ja łączę się przez foxa i mam NODA, a mimo to coś jest nie tak.
Pozdrawiam i uciekam ;) ...--->>>>>>>>>
Weronika dobre a ja nie nażekam na nudy i mam 18 lat ;)
Witaj weronika!Czy jesteś czynnie grająca w gry losowe - czy tylko im kibicujesz? Miło mi ,że zawitałaś na to forum , bo prosta mateamtyka mówi ,że świetnie pamiętasz start Dużego Lotka w Polsce w 1957 roku.
Pozdrawiam
edi8
Pozdrawiam
edi8
Mario ,jak Weronika miała 18 lat to pewnie też się nie nudziła także nie rozumiem Twojego rozbawienia...
Weronika ,witamy na forum.
Weronika ,witamy na forum.
W ten weekend zagram na remisy-pierwsze połowy:
Polonia B.-Jagielonia
Ruch-ŁKS.
Połącze oddzielnie z innymi zdarzeniami np. Plus parzysty/nieparzysty, albo zwycięstwo Wisły Kraków. Powinien wyść kurs ponad 3-4 zł. Zobaczymy co z tego będzie.
Polonia B.-Jagielonia
Ruch-ŁKS.
Połącze oddzielnie z innymi zdarzeniami np. Plus parzysty/nieparzysty, albo zwycięstwo Wisły Kraków. Powinien wyść kurs ponad 3-4 zł. Zobaczymy co z tego będzie.
MARIO OLSZTYN: zrobiłeś tzw. czeski błąd i wyszło ,że masz niby 18 lat...
edi8 tak 18...lat juz w grze ;)