Wpisy 4 951 503 – 4 951 609
29 stycznia 2024 10:37 → 29 stycznia 2024 12:48, 100 wpisów
@4 951 499 DiegoPolska: Regulamin nie zezwala na kilka nagród gwarantowanych, gdyby w lotto padło 10 szóstek gdy jest gwarantowana 2 miliony to jest dzielone na ilość szóstek
Dlatego gwarantowana wygrana przy kilku wygrywających zawsze się dzieli.
Jasne że tak to raz a dwa mimo wszystko takie dni jak wczoraj są mega rzadkością także trafić nie jest łatwo nie tylko wczoraj się tak zdarzyło i zdarzy jeszcze wiele razy ale raz na rok może dwa lata
Jasne mówię tylko że mimo wszystko te minimum 100 k do kieszeni już po podatku powinno być 😉👍
@4 951 502 Sebastian_M: Pamiętasz dwie szóstki w lotto kiedy to gostek ( nasz kolega ) przesłał innemu kupon na chybił trafił , a ten nim zagrał ? Obaj mieli po szóstce....
Molo oo i ile wygrana byla
@4 951 506 DiegoPolska: W tym przypadku TS poniósłby straty
Jutro pewnie będzie 6stka bo będzie około 3.5 zakładów zagrane powinno wejść jest koniec miesiąca to ludzie już kasy tak nie mają i wtorek a nie sobota a w weekendy więcej grają ale czuję że jutro wejdzie 6
@4 951 508 DiegoPolska: To były dwie szóstki w lotto plus
Molo aaa ok
@4 951 511 DiegoPolska: We wtorki to na Mazowszu lubią padać główne, ale pamiętaj, że Ci, którzy trafili milion czy więcej , oni nadal grają jak najęci systemowo.
@4 951 514 molosopot:
Jak to wygrali Milion lub więcej i grają?
Jak to wygrali Milion lub więcej i grają?
Jak we wtorek wygram w EJ to już nie będę w to grał
Jak we wtorek wygram w EJ 140 Milionów to już nie będę w to grał
@4 951 513 DiegoPolska: Tak było w pewnej kolekturze lotto w pewnym hotelu , kiedy to padła szóstka na system na 11 skreśleń.Nawet Pasko się śmiał z kogoś twierdząc, że nie ma takiej kolektury bo hotel jest dopiero w budowie, a on stał już kilka lat.To samo było z kolektura w Zabrzu na Wolności.
W ogóle przestanę grać bo i po co?
Wtedy będę Wam podpowiadał jakie dać liczby
Wyślę kilku osobom po Milionie zł i będzie gites
Kilka milionów rozdam tu na stronie
Nie jestem chytry
@4 951 523 Kruk82:
Pamiętacie skan czwórki w mini lotto, który przywłaszczył sobie tysiacnikowiec - ulubieniec admina twierdząc, że to jego czwórka ? On nadal jest aktywny pod stałym nickiem.
@4 951 526 molosopot:
Niech się cieszy. Ja mu nie będę pisał. Zresztą nawet nie wiem o kogo chodzi.
Niech się cieszy. Ja mu nie będę pisał. Zresztą nawet nie wiem o kogo chodzi.
@4 951 526 molosopot:
Przywłaszczył sobie i co z tego ma?
Tylko tyle że się pochwali i nic więcej. Ja zaraz pójdę do kolektury i odbiorę te 330 zł a on co z tego ma?
Przywłaszczył sobie i co z tego ma?
Tylko tyle że się pochwali i nic więcej. Ja zaraz pójdę do kolektury i odbiorę te 330 zł a on co z tego ma?
@4 951 527 Sebastian_M: Xdrive/Trisetum
@4 951 528 Sebastian_M: Ale zblaznil się na całego.
W miejscowości Białystok padła wygrana 22 500 zł w grze Keno (7 z 7 x 5 x 3)
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Poznań padła wygrana 10 000 zł w grze Keno (8 z 8 x 1)
W miejscowości Porąbka padła wygrana 30 000 zł w grze Keno (9 z 10 x 5 x 2)
@4 951 530 molosopot:
No tak ale myślał że zabłyśnie.
No tak ale myślał że zabłyśnie.
@4 951 530 molosopot:
Może nigdy nie wygrał i chciał się pochwalić?
Może nigdy nie wygrał i chciał się pochwalić?
OK idę na dwór bo ładna pogoda
@4 951 536 Sebastian_M: U mnie też , ale nie na długo
Seba na rację.. Pamiętam.. Trafiłem kiedyś 4 lotto.. Było dużo czwórek.. 75 zł.. Myslalem ze się pomyliła..
Biedroneczka1977 on i jego kanalizacja i remonty
jezdzi do Turcji i zęby robi sztuczną szczęka bo jest tania i Polacy jeszcze jeżdżą włosy (jak są łysi)
jezdzi do Turcji i zęby robi sztuczną szczęka bo jest tania i Polacy jeszcze jeżdżą włosy (jak są łysi)
znowu lewy kupon i znowu za jakiś czas chwalenie że wygrał ...to już nudne jest
@4 951 540 tomi77:
@4 951 459 Meniu: sztuczne naciąganie ludzi na gry lotto ,że niby wygrali 6 osób
u bukmachera wiecej wygrywają
wczoraj w STS ruch ludzi obstawiało
u bukmachera wiecej wygrywają
wczoraj w STS ruch ludzi obstawiało
@4 951 548 multijune177: to prawda u bukmachera większa szansa wygrania, mimo że też są ustawki mafii bukmacherskiej
@4 951 549 molosopot:
Ten po prawej to Ty ?
Ten po prawej to Ty ?
1 lutego, czwartek - premiera nowej zdrapki: CZARNY DIAMENT 0713
Wczoraj wyjątkowo niskie wygrane w Mini Lotto. Za "czwórkę" niespełna 270 zł. Ostatni raz tak mało było ponad rok temu 27.09.2022. Jeszcze bardziej mogli się zaskoczyć Ci, którzy trafili główną wygraną. Było aż 6 zwycięzców, którzy otrzymają po 46190 zł ... Tutaj do rekordu z 20.07.2019 wciąż daleko. Wtedy padło 28 wygranych pod 11 884 zł.
Dzieki Pasko..wczoraj pytalem..ale nie wiedzialem ze kiedys 11000 zl bylo
@4 951 557 tomi77: za czwórkę było najmniej odkąd zakład jest po 1,50 ... 223 zł
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
No to fajmie..ale zawsze to cos...przeciez dla pieniedzy nie gramy...
@4 951 563: 28 ludzi, którzy poczuli słodko-gorzki smak wygranej
@4 951 562 tomi77: Jak to ?
@4 951 562 tomi77:
A po co gramy?
A po co gramy?
Ja gram..bo lubie..przeciez moglbym spalic 20 papierosow i miec raka..a tak..jakas tam szansa ze cos sie zwroci..procz zdrowia
@4 951 567 Sebastian_M: wydając na Lotto, mniej zostaje Ci na inne używki, przez co dbasz o zdrowie
Ok..gdybym mial sie odegrac..to pewnie samochod emeryta by nie starczyl..
@4 951 568 tomi77: no mniej więcej widzę napisałeś o tym samym co ja
@4 951 569 Pasko: Ale ja nie stosuję żadnych używek.
@4 951 569 Pasko:
Jak nie zagram w Lotto to odkładam pieniądze na to na co zbieram lub na mieszkanie.
Nie piję kawy nie palę papierosów nic nie ćpam nie piję alkoholu.
Jak nie zagram w Lotto to odkładam pieniądze na to na co zbieram lub na mieszkanie.
Nie piję kawy nie palę papierosów nic nie ćpam nie piję alkoholu.
Gram tylko i wyłącznie po to aby wygrać.
Napisałem. Jak wygram w EJ 140 Milionów to już więcej nie będę grał.
Bo wtedy po co mi wygrana 200 000 zł w Mini ?
@4 951 572 Sebastian_M: a jak zapytasz tego co pali papierosy to Ci odpowie:
"Jak nie palę papierosów to odkładam pieniądze na to na co zbieram lub na mieszkanie. Nie piję kawy, nie gram w Lotto, nic nie ćpam, nie piję alkoholu."
"Jak nie palę papierosów to odkładam pieniądze na to na co zbieram lub na mieszkanie. Nie piję kawy, nie gram w Lotto, nic nie ćpam, nie piję alkoholu."
@4 951 576 tomi77:
Ale jak będziesz miał dzieci to dasz im lub rodzinie znajomym i będą si e cieszyli
Ale jak będziesz miał dzieci to dasz im lub rodzinie znajomym i będą si e cieszyli
@4 951 578 Pasko:
Jeśli pali papierosy to tak nie powie.
Jeśli pali papierosy to tak nie powie.
Pali to nie powie że nie pali
Bzdura kompletna. Tu chodzi o coś innego.
@4 951 580 Sebastian_M: a Ty grasz w Lotto, a odpowiedziałeś "Jak nie zagram w Lotto to odkładam pieniądze na to na co zbieram"
@4 951 583: no ok... powinno być "jak nie zapalę papierosa"
Chodzi o to że Tomi77 pisze że gra ale nie po to aby wygrać i tu jest niedorzeczność.
@4 951 582 Sebastian_M: taki jesteś nawet się nie przywitałeś że mną
@4 951 583 Pasko: Miało być inaczej. Źle się wyraziłem w tym zdaniu.
Gram w lotto po to aby wygrać.
Na używki nie wydaję bo nie mam nałogów. Tylko Lotto to mój nałóg do czasu aż wygram
Gram w lotto po to aby wygrać.
Na używki nie wydaję bo nie mam nałogów. Tylko Lotto to mój nałóg do czasu aż wygram
@4 951 586 Gosia__77:
@4 951 586 Gosia__77:
Bo się skupiłem na rozmowie z Pasko
Bo się skupiłem na rozmowie z Pasko
@4 951 584 Pasko:
@4 951 576 tomi77: serio?
Pasko jesteś?
@4 951 595 Gosia__77:
Wczoraj były skany
Wczoraj były skany
Czyli niewarto grać na oczywiste schematy bo więcej osób wygra jął się nawet trafi cudem
witam
Jade se hulajka..przede mna matka czyta telefon i przed nia dziecko na rowerku....i jeb w slup..mowie do matki jak sie idzie z dzieckiem to sie nie czyta telefonu..a ona ze to jego wina..bo nie zauwazyl slupa..
@4 951 555 Pasko: tak więc lepsze te 46 tys niż 11tys w sumie fajne liczby byly szczególnie 17,25,28 jedna z ulubionych moich trójek w grach ts a że wczoraj nic nie grałem jedynie w sobotę puściłem jednego mini na dwa losowania multi zakład na cztery losowania i tyle