Wpisy 49 428 – 49 527
18 maja 2009 17:20 → 19 maja 2009 19:06, 100 wpisów
Witaj
Jestes dzisiaj pierwsza osobą od dłuzszego czasu co mi serce raduje .
Jestes dzisiaj pierwsza osobą od dłuzszego czasu co mi serce raduje .
Grom
Zauważyłes znajomą z GDANSKA znasz ją
napewno.Byłeś u niej pamietasz .Dałes jej cos dla mnie.
pozdrawiam
Zauważyłes znajomą z GDANSKA znasz ją
napewno.Byłeś u niej pamietasz .Dałes jej cos dla mnie.
pozdrawiam
Przypomnę kiedyś już tu przeze mnie zaprezentowany ( 8 banów temu... ) system skrócony np. do DL na 7 liczb rozpisanych na 9 zakładów po 2 skreślenia ( liczby ) w zakładzie , ze 100%-ową gwarancją 1x "2" przy trafieniu 3z7 liczb , ale także z wysoką , bo 43%-ową szansą na 1x"2" już przy 2z7 liczb:
a/ 1-2
b/ 1-7
c/ 2-7
d/ 3-4
e/ 3-5
f/ 3-6
g/ 4-5
h/ 4-6
i/ 5-6
W tym w/w rozpisie poszczególne liczby występują nierównomiernie:
1 - 2 razy
2 - 2 razy
3 - 3 razy
4 - 3 razy
5 - 3 razy
6 - 3 razy
7 - 2 razy
i należy to uwzględnić przy podstawianiu swoich liczb do tej matrycy systemu.
Przy trafieniu 3z7 liczb , procentowy rozkład szans w ramach gwarancji na 1x"2" wygląda następująco:
a/ 1x"2" na 86%
b/ 3x"2" na 14 %
RAZEM: 100% na minimum 1x"2".
Przy trafieniu 4z7:
a/ 2x"2" na 51%
b/ 3x"2" na 46%
c/ 6x"2" na 3 %
RAZEM: 100% na minimum 2x"2".
Przy kursie 55 za 2/2 DL w FORTUNIE i minimalnym koszcie nadania tych w/w 9 zakładów prostych po 2zł , czyli 18zł , mamy wygraną za 1x"2" 55x2złx0,9=99zł
99zł:18zł=5,5 a więc mamy 5 losowań na wygranie "parki" DL ( jako 3z7 lub w ramach tej 43%-owej szansy przy 2z7 ) aby nie być przegranymi , bo 5x18zł=90zł
99-90=9zł.
P.s: oczywiście ten system skrócony może być wykorzystany także i do innych gier w tym zakładów sportowych np. na dokladne wyniki lub wyniki HT/FT , ale wtedy zachodzi konieczność odrębnych wyliczeń wg kursów tych zdarzeń.
Pzdr.
edi8
a/ 1-2
b/ 1-7
c/ 2-7
d/ 3-4
e/ 3-5
f/ 3-6
g/ 4-5
h/ 4-6
i/ 5-6
W tym w/w rozpisie poszczególne liczby występują nierównomiernie:
1 - 2 razy
2 - 2 razy
3 - 3 razy
4 - 3 razy
5 - 3 razy
6 - 3 razy
7 - 2 razy
i należy to uwzględnić przy podstawianiu swoich liczb do tej matrycy systemu.
Przy trafieniu 3z7 liczb , procentowy rozkład szans w ramach gwarancji na 1x"2" wygląda następująco:
a/ 1x"2" na 86%
b/ 3x"2" na 14 %
RAZEM: 100% na minimum 1x"2".
Przy trafieniu 4z7:
a/ 2x"2" na 51%
b/ 3x"2" na 46%
c/ 6x"2" na 3 %
RAZEM: 100% na minimum 2x"2".
Przy kursie 55 za 2/2 DL w FORTUNIE i minimalnym koszcie nadania tych w/w 9 zakładów prostych po 2zł , czyli 18zł , mamy wygraną za 1x"2" 55x2złx0,9=99zł
99zł:18zł=5,5 a więc mamy 5 losowań na wygranie "parki" DL ( jako 3z7 lub w ramach tej 43%-owej szansy przy 2z7 ) aby nie być przegranymi , bo 5x18zł=90zł
99-90=9zł.
P.s: oczywiście ten system skrócony może być wykorzystany także i do innych gier w tym zakładów sportowych np. na dokladne wyniki lub wyniki HT/FT , ale wtedy zachodzi konieczność odrębnych wyliczeń wg kursów tych zdarzeń.
Pzdr.
edi8
18 19 20 - to są dzisiejsze wyniki 3z21 Czechy - można się załamać ......
I gdzie tu logika ?????
witaj edi8 ,przypominam sobie jak kiedyś ,w lipcu lub sierpniu ubiegłego roku Podawałeś metody doboru cyfr...
Czy Prowadziłeś może analizę ,która z tych metod wydaje Ci się najskuteczniejsza ?z perspektywy czasu?
Czy Prowadziłeś może analizę ,która z tych metod wydaje Ci się najskuteczniejsza ?z perspektywy czasu?
PETRONIUSZ !!Zaglądnij na moje forum .
Napisałem ci tam pewną moją metode !!!!!!
Napisałem ci tam pewną moją metode !!!!!!
Witaj ewka26!
Gratuluję Ci świetnej pamięci , bo rzeczywiście pod koniec czerwca zacząłem podawać tu różnorakie a niezależne od siebie sposoby doboru indywidualnych , tzn. pojedyńczych liczb.
Tak jak zapowiadałem , oczekiwałem w finale wyselekcjonowanie z tego oceanu możliwych - kilkunastu , które złożą się na stały zestaw mający mi dać ( uwzględniając nieuchronny przeplot faz aktywnych i nieaktywnych dla każdej z metod generujacych jedną liczbę ) średnią skuteczność 40% , czyli np. przy 10 sposobach dający 4 trafienia , bo taka skuteczność w odniesieniu do ML jest w pełni mi wystarczająca do osiągania naprawdę zadawalających zysków - oczywiście przy grze w pewien konkretny , ściśle określony a przeze mnie wypracowany odautorski sposób gry.
Pracę nad powyższym zakończyłem w kwietniu , po przeanalizowaniu około 2000 metod - co nie znaczy , że już gram... bo jak zapewne wiesz , lepsze jest wrogiem dobrego i wciąż to jeszcze cyzeluję.
Jakimś śladem skuteczności moich "patentów" niech będzie fakt , że wykorzystując je tu do kiedyś do typowań , wjechałem do " TOP100 , czyli na listę najlepszych osiągnięć w historii typowań na stronie multipasko.pl " - zajmując wysokie miejsca w 2 klasyfikacjach , a nawet im czasowo liderując , do momentu podjącia decyzji o wycofaniu się z typowań.
Zatem odpowiadając na Twoje pytanie muszę jednak przypomnieć Ci ,że moim celem nie było nigdy wyszukanie jakiejś 1 metody , a dobór kilkunastu do selekcji po 1 liczbie z każdej z nich i równoległego grania tymi np.10 liczbami tak właśnie dobranymi.Więc musimy tu mówić o zbiorze sposobów - bo każdy dobiera tylko 1 liczbę.
Pzdr.
edi8
Gratuluję Ci świetnej pamięci , bo rzeczywiście pod koniec czerwca zacząłem podawać tu różnorakie a niezależne od siebie sposoby doboru indywidualnych , tzn. pojedyńczych liczb.
Tak jak zapowiadałem , oczekiwałem w finale wyselekcjonowanie z tego oceanu możliwych - kilkunastu , które złożą się na stały zestaw mający mi dać ( uwzględniając nieuchronny przeplot faz aktywnych i nieaktywnych dla każdej z metod generujacych jedną liczbę ) średnią skuteczność 40% , czyli np. przy 10 sposobach dający 4 trafienia , bo taka skuteczność w odniesieniu do ML jest w pełni mi wystarczająca do osiągania naprawdę zadawalających zysków - oczywiście przy grze w pewien konkretny , ściśle określony a przeze mnie wypracowany odautorski sposób gry.
Pracę nad powyższym zakończyłem w kwietniu , po przeanalizowaniu około 2000 metod - co nie znaczy , że już gram... bo jak zapewne wiesz , lepsze jest wrogiem dobrego i wciąż to jeszcze cyzeluję.
Jakimś śladem skuteczności moich "patentów" niech będzie fakt , że wykorzystując je tu do kiedyś do typowań , wjechałem do " TOP100 , czyli na listę najlepszych osiągnięć w historii typowań na stronie multipasko.pl " - zajmując wysokie miejsca w 2 klasyfikacjach , a nawet im czasowo liderując , do momentu podjącia decyzji o wycofaniu się z typowań.
Zatem odpowiadając na Twoje pytanie muszę jednak przypomnieć Ci ,że moim celem nie było nigdy wyszukanie jakiejś 1 metody , a dobór kilkunastu do selekcji po 1 liczbie z każdej z nich i równoległego grania tymi np.10 liczbami tak właśnie dobranymi.Więc musimy tu mówić o zbiorze sposobów - bo każdy dobiera tylko 1 liczbę.
Pzdr.
edi8
NARESZCIE JAKIES KONKRETY !!!!! DAWAJCIE DALEJ KOCHANI !!!!!
Witam. W podobny sposób działa Analiza nr 13 MultiPairs. Trzeba sobie znaleźć tam 10 różnych sposobów doboru liczb i każdy sposób typuje jedną liczbę :) Pozdrawiam i zachęcam co ambitniejszych do testowania.
Witam, mam pytanko czy mecze też można obstawiać 3/7 ? 5/6 ? tak jak ML ? ;]
heenry - oto link do opracowanych przeze mnie systemów i metod gry na zakłady sportowe , jakimi sam się na przestrzeni kilku ostatnich lat posługiwałem i nadal posługuję:
http://www.betmaniak.net/systemy.html
P.s: szczególnie polecam ten system na 2 grupy po 4 zdarzenia - do grania na 4 zakłady...
Pzdr.
edi8
http://www.betmaniak.net/systemy.html
P.s: szczególnie polecam ten system na 2 grupy po 4 zdarzenia - do grania na 4 zakłady...
Pzdr.
edi8
Wczoraj liczby ML startowały od 01,23 ... dzisiaj od 02,24. Ciekawe...
Gratulacje GIGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ponadto 2-ch typowiczów było dziś kluczem do 10/10. Obydwoje podali bowiem 5/5 składające się z zupełnie różnych liczb. Gratulacje i pozdrawiam.
z tymi 70tkami, to ostatnio przesadzaja :D jakoś wierzyć mi się nie chce,że od kilku dni los się powtarza :D
Tomcio
Jak możesz zajżyj do mnie na forum wiesz oco chodzi .
Jak możesz zajżyj do mnie na forum wiesz oco chodzi .
No No TCZEW widzę że dziś Ci się
super powiodło z parkami z forum
jeśli tylko oczywiście na nie zagrałeś.
69,70---10,11---32,33---66,67---26,62---49,50---
71,72---60,61---42,43---74,75---14,15---30,31
Trafione 4z12 a w zakładach po 8 parek trafione:
1 x 3/8
1 x 4/8
W sumie wypłata będzie jak za 5 x 3/8
a to jest 5 x 241.05zł =
1205.25zł.
Gratulacje bo 4z12 to bardzo dobry wynik.
super powiodło z parkami z forum
jeśli tylko oczywiście na nie zagrałeś.
69,70---10,11---32,33---66,67---26,62---49,50---
71,72---60,61---42,43---74,75---14,15---30,31
Trafione 4z12 a w zakładach po 8 parek trafione:
1 x 3/8
1 x 4/8
W sumie wypłata będzie jak za 5 x 3/8
a to jest 5 x 241.05zł =
1205.25zł.
Gratulacje bo 4z12 to bardzo dobry wynik.
Tomcio a ty znowu to swoje ale ...
Tczew>>> i teraz zobacz różnice.
Trafiłes 4z12 ale w zakładach po 3z8.
Zapłaciłeś 21zł za wysyłkę.
Wygrałeś w sumie 1205.25zł.
A teraz system 3z12 za 21zł bez rozpisywania.
21:66x5000x0.9= 429.55zł za 3 parki.
Z racji że trafiłes 4 parki w systemie 3z12 wygrana wynosi jak za 4 x 3/12 czyli 4 x 429.55zł = 1718.20zł.
Ty za 21zł wygrałeś 1205.25zł a mogłeś 1718.20zł.
Różnica 512.95zł.
Ale mimo to GRATULACJE.
Trafiłes 4z12 ale w zakładach po 3z8.
Zapłaciłeś 21zł za wysyłkę.
Wygrałeś w sumie 1205.25zł.
A teraz system 3z12 za 21zł bez rozpisywania.
21:66x5000x0.9= 429.55zł za 3 parki.
Z racji że trafiłes 4 parki w systemie 3z12 wygrana wynosi jak za 4 x 3/12 czyli 4 x 429.55zł = 1718.20zł.
Ty za 21zł wygrałeś 1205.25zł a mogłeś 1718.20zł.
Różnica 512.95zł.
Ale mimo to GRATULACJE.
tczew>>> ale było dlatego bo nie wiedziałem czy dziś grałeś czy nie.
Tomcio tobje należy sie działka bo to
w tym twoja zasługa.Powiedz jak sie moge odwdzieczyc .
w tym twoja zasługa.Powiedz jak sie moge odwdzieczyc .
witam w koncu cos do przodu 1325190518143744-1804 gratulki dla wygranych.poz.
TCZEW1958 szczere gratulacje z wygranej strasznie sie ciesze ,bo kibicowałem ci w tych parkach wiedząc jaki jestem slaby w tej dziedzinie.Pozdrawiam
nika.n>> ta kwota wstrzymała mi oddech:)
rewelacjia!!! Gratulacje to już nielada wyczyn.
rewelacjia!!! Gratulacje to już nielada wyczyn.
Koguciku
Tobje dziekuje bo wiem ze szczere
innym również , TOMCIO - nigdy nie bylem i nie jestem zachłanny.
Zastary abym miał się zmienic.
pozdrawiam
Tobje dziekuje bo wiem ze szczere
innym również , TOMCIO - nigdy nie bylem i nie jestem zachłanny.
Zastary abym miał się zmienic.
pozdrawiam
tczew>>> nic mi się nie należy.
Ty typujesz te parki i to ty wygrywasz.
Oby tak dalej a może któregoś dnia ściągnę Twoje parki do gry i zagram te same.
ps. naucz tą kolektorkę u siebie w Fortunie jak wbija się system 3z12 na parki bo przy trafieniu 4z12 zawsze będziesz w plecy jeśli rozpiszesz na 3z8.
Jeśli ona tego nie umie pojąć to zrób kupon na 3z12 w domu a jej podaj tylko numer tego kuponu a komputer sam go wydrukuje.
Ty typujesz te parki i to ty wygrywasz.
Oby tak dalej a może któregoś dnia ściągnę Twoje parki do gry i zagram te same.
ps. naucz tą kolektorkę u siebie w Fortunie jak wbija się system 3z12 na parki bo przy trafieniu 4z12 zawsze będziesz w plecy jeśli rozpiszesz na 3z8.
Jeśli ona tego nie umie pojąć to zrób kupon na 3z12 w domu a jej podaj tylko numer tego kuponu a komputer sam go wydrukuje.
GRATULACJE dla TCZEWA1958 i powodzenia w dalszych trafnych typow w graniu Pozdrawiam i Pozdrowienia dla TOMCIA POWODZENIA..
zaglądam i co widzę ? SUPER WYGRANE !! GRATULACJE!!AŻ ŁEZKA SIĘ ZAKRĘCIŁA .....tczew1958 i nika.n jesteście ekstra !!!!!!!!!!!
nika.n
gratulki przeogromne
a dla mniej zorientowanych dodam, że wygrana wynosi równe 9000 PLN, a nie jak pokazuje kupon 8100...
pozdrawiam
gratulki przeogromne
a dla mniej zorientowanych dodam, że wygrana wynosi równe 9000 PLN, a nie jak pokazuje kupon 8100...
pozdrawiam
aklim >>> nie masz racji.
Fortuna pobiera dodatkowy podatek 10% powyżej wygranej 2280zł na jednym kuponie jeśli kupon był zagrany jako zakład prosty.
6 liczb za 2zł to:
2 x 5000 x 0.9 = 9000zł - 10%(900zł)=
8100zł.
Fortuna pobiera dodatkowy podatek 10% powyżej wygranej 2280zł na jednym kuponie jeśli kupon był zagrany jako zakład prosty.
6 liczb za 2zł to:
2 x 5000 x 0.9 = 9000zł - 10%(900zł)=
8100zł.
tomcio1972
masz 100% rację, przez tę sumę widniejącą na kuponie przy pozycji wygrana, zupełnie "zszokowany" zapomniałem o 10% podatku "państwowym"
pozdrawiam
masz 100% rację, przez tę sumę widniejącą na kuponie przy pozycji wygrana, zupełnie "zszokowany" zapomniałem o 10% podatku "państwowym"
pozdrawiam
pięknie nika! podziwiajmy:
efortuna.pl/kupon/ukazat-tiket.php?odkaz_sazenky=ID0c33380115867d962aa768610f4d9d8b
efortuna.pl/kupon/ukazat-tiket.php?odkaz_sazenky=ID0c33380115867d962aa768610f4d9d8b
gorące typy na dziś 3/8
78,24,66,77,59,64,50,29////////15,25,62,19,63,60,56,55
78,24,66,77,59,64,50,29////////15,25,62,19,63,60,56,55
Podziękowania dla Grubasa67 za trafne typy. Dzisiaj zagram na remis pierwszej połowy Ruchu z Lechem w finale pucharu.Wydaje mi się, że wszystko rozstrzygnie się w drugiej połowie.
gratulacje dla wygranych....ja tego nie pojmuje narazie....Ojciec jesteś wielki:)
Dziś zgarne 6 miln i odfrunę pozdrawiam gamoni i czatowych :)
Witam :
Aby nam fortuna nie zbankrutowala.
Bo nie bedzie kasy. Gratulki dla wygranych .Dalszych sukcesów.
pozdrawiam
Aby nam fortuna nie zbankrutowala.
Bo nie bedzie kasy. Gratulki dla wygranych .Dalszych sukcesów.
pozdrawiam
A no zbankrutuje fortuna 1327990518121739-1618 2430 zł :)
Ale jaja co za dzien wszyscy wygrani
to ja już lece do fortuny bo dla mnie nie starczy.
pozdro
to ja już lece do fortuny bo dla mnie nie starczy.
pozdro
PSZCZÓŁKA MAJA, niewiem jak Tobie, ale mnie wyświetla że masz trafioną tylko jedna liczbe na tym kuponie -66 ??? Co raczej nie daje w tym wypadku zadnej wygranej.
W fortunie często i gęsto nie maja pieniążków wypłcić ,tłumacząc się, a że to menadżer ma klucze do kasy, a to zabrał utarg itp. Czeka sie po pare dni na wieksze wygrane. Ale gratuluje wszystkim wygranych, bo ja na razie tylko plecy może dziś coś skapnie z 3 i 4 w dużego ?
guciancia - gratuluję Ci ostatnich sukcesów w grze i jednocześnie wspieram Twoją wypowiedź o braku wygranej w podanym przez PSZCZÓŁKĘ MAJĘ kuponie , co jedynie daje się wytłumaczyć tym , iż bzykanie nie wychodzi jej na zdrowie ( psychiczne ) i bzdety tu zapodaje.
Choć i niekorzystnego nań wpływu spijania pewnego nektaru podczas bzykania nie można też tu chyba wykluczyć...
Choć i niekorzystnego nań wpływu spijania pewnego nektaru podczas bzykania nie można też tu chyba wykluczyć...
Gratulacje dla najlepszych!!!
Ja tylko na kompie w realu gorzej.
Ja tylko na kompie w realu gorzej.
Gdzie są wypowiedzi tych osób co wygrywają 7/7, 8/8, 9/10 a nawet 10/10. Na stronie lotto codziennie jest pokazane ile padło wysokich wygranych. Dlaczego te osoby się tu nie chwalą? Oto jest pytanie. Niech każdy sobie na nie odpowie :)))
Ja nie mogę.
Ludzie zgarniają kasę, ale podzielić się swoją wiedzą to już jest dla nich problem.
Rzeczywiście, codziennie ileś osób trafia od 7-10/10, ale po co mają napisać coś na temat swojej metody...
Ludzie zgarniają kasę, ale podzielić się swoją wiedzą to już jest dla nich problem.
Rzeczywiście, codziennie ileś osób trafia od 7-10/10, ale po co mają napisać coś na temat swojej metody...
KrisLot - czy Ty aby nie przesadzasz?
Bo pomyśl wpierw chwilkę , jak nikły promil ogółu grających stanowią ludzie , stanowiący środowisko wokół tej strony skupione...
Bo pomyśl wpierw chwilkę , jak nikły promil ogółu grających stanowią ludzie , stanowiący środowisko wokół tej strony skupione...
My transseksualiści i transwestyci żądamy swobodnego dostępu do serwisu multipasko oraz zakazu wyzywania nas na forum i szydzenia z nas
Witam.Jedynym powodem nie chwalenia sie swoimi sukcesami jest panująca i propagowana niechec do ludzi wygrywajacych co mozna bylo nawet odczuc dzisiaj jak Pszczółka zostala potraktowana nawet jesli sie pomylila to nie jest to powód takich wpisow.Brzydko to swiadczy o autorze ale niczego lepszego nie mozna sie spodziewac.Ja kiedys pisalem o swoich porazkach i wygranych a teraz przestalem bo jak moze niektórzy to pamietaja bylem potraktowany szczegolnie milo przez bzykającego trutnia.Poza tym atmosfera jest niestety przygnebiajaca i juz coraz wiecej fajnych kulkowiczow odeszło.Ja tez coraz mnie pisze bo po co w takiej smętnej atmosferze sie produkować.
Franku a niedługo franiu, czy możesz napisać gdzie i w którym miejscu masz utrudniony dostęp do stron Multipasko??
Palacz lepiej sam się spal....ze wstydu!!!
Palacz lepiej sam się spal....ze wstydu!!!
pinvin - a o którą z 3 czeskich gier losowych dostępnych w FORTUNIE pytasz?
porada a której grze ma paść to 36 ?
pinvin - zatem wejdź na stronę FORTUNY www.efortuna.pl i rozejrzyj się w ofercie , także tej dotyczącej 3 czeskich gier losowych...
Wróciłem teraz z Fortuny i gościu
który był przedemną w kolejce odbierał
5780zł za piłkę nożną.
Wytypował 26 meczy z kursem od 1.2 do
1.9 co dało mu w sumie AKO 642.
Postawił 10zł i wygrał 6420 - 10%.
Drugi kupon miał z 23 meczy ale mu nie wszedł przez porażkę Barcelony bo jak widać Barca odpuściła już ligę i koncentruje się na Lidze Mistrzów.
Wypłata nastąpiła od ręki.
Kobitka otworzyła sejfik i wypłaciła kasę odrazu i dostała napiwek od gościa 100zł.
który był przedemną w kolejce odbierał
5780zł za piłkę nożną.
Wytypował 26 meczy z kursem od 1.2 do
1.9 co dało mu w sumie AKO 642.
Postawił 10zł i wygrał 6420 - 10%.
Drugi kupon miał z 23 meczy ale mu nie wszedł przez porażkę Barcelony bo jak widać Barca odpuściła już ligę i koncentruje się na Lidze Mistrzów.
Wypłata nastąpiła od ręki.
Kobitka otworzyła sejfik i wypłaciła kasę odrazu i dostała napiwek od gościa 100zł.
Ja zaczołem od dziś gre w Czechach (20z80) na liczbe 11 - 20 razy już niej nie było. Jeżeli nie pdadnie dzisij liczba 72 to też zaczne od jutra na nią grać (18 razy nie była losowana).
A tak pozatym wczoraj w Czechach (20 z80) wylosowano aż 17 liczb parzystych, przy 3 nieparzystych. Jest więc szansa, że 11 padnie dzisiaj, lub jutro. Mam małe pytanie do osób śledzących statystyki. Jaka liczba w Czechach (20 z 80) wypada często tak jak nasza liczba 20, lub 42?
Tomcio1972 - Barcelona ma obecnie 8 pkt. przewagi nad Realem ( już po tej porażce 17.05 ) i stąd ten luz w lidze , łatwy do przewidzenia wobec walki o Ligę Mistrzów...
edi8>>> właśnie takie mecze są najbardziej zdradliwe do obstawiana.
pamiętam jak w rozgrywkach grupowych Ligi Mistrzów kiedy barca miała zapewniony awans z grupy odpuściła mecz z Szachtarem Donieck i przegrała u siebie bodajże 1:2 o ile dobrze pamiętam.
Szkoda że ten drugi kupon mu nie wszedł przez porażkę barcelony bo kilka tysięcy było na nim też do odebrania.
A swoją drogą TRAFIĆ 26 meczy to też nielada wyczyn.
pzdr.
pamiętam jak w rozgrywkach grupowych Ligi Mistrzów kiedy barca miała zapewniony awans z grupy odpuściła mecz z Szachtarem Donieck i przegrała u siebie bodajże 1:2 o ile dobrze pamiętam.
Szkoda że ten drugi kupon mu nie wszedł przez porażkę barcelony bo kilka tysięcy było na nim też do odebrania.
A swoją drogą TRAFIĆ 26 meczy to też nielada wyczyn.
pzdr.
c.d.
Szkoda , że go o numer tego kuponu ako nie poprosiłeś , bo dość niecodzienny kurs mu wszedł i chętnie bym okiem rzucił...
Szkoda , że go o numer tego kuponu ako nie poprosiłeś , bo dość niecodzienny kurs mu wszedł i chętnie bym okiem rzucił...
edi8>>> niestety ale nie prosiłem go o numer kuponu ale miałem go w ręku przez chwilę bo chciałem zobaczyć jakie mecze trafił.
AKO było rzeczywiście 642.
AKO było rzeczywiście 642.
p[onawiam pytanie:) czy ktos gra na 1 liczbe w czeskiej loterii 3 z 21?
Oto parki najczęściej występujące (od 23 do 26 razy) w ostatnich dwustu losowaniach ML
<28,35> <28,64> <3,35> <35,64> <3,64> - te oczekują 2 dni - więc mniejsze szanse na występ
<32,42> <55,73> - oczekują 7 dni
64,69 ocz. 15dni
35,42 ocz. 16dni
35 i 64 występują w tych parkach najczęściej = nowa parka - a może dwa pewniaki?
W ML kombinacje liczb dają ponad 3000 parek - jest w czym grzebać.
Można tworzyć setki kryteriów wyszukiwania parek a i tak do ładu się nie dojdzie.
A zatem pozostaje liczyć na fart.
Dodatkowe do testu: 49,69 25,37
<28,35> <28,64> <3,35> <35,64> <3,64> - te oczekują 2 dni - więc mniejsze szanse na występ
<32,42> <55,73> - oczekują 7 dni
64,69 ocz. 15dni
35,42 ocz. 16dni
35 i 64 występują w tych parkach najczęściej = nowa parka - a może dwa pewniaki?
W ML kombinacje liczb dają ponad 3000 parek - jest w czym grzebać.
Można tworzyć setki kryteriów wyszukiwania parek a i tak do ładu się nie dojdzie.
A zatem pozostaje liczyć na fart.
Dodatkowe do testu: 49,69 25,37
swoją drogą to wygrane za 5/6 powinny być dużo większe, jest to jedyna realna większa wygrana jaką można trafić w DL. Tak to trzeba posłać zakład 10 razy aby trafić kasę która jest większa. Ale to kosztuje 20 złotych, no ale o 40 000 można zagrać.
do Tomcia1972
gościu, który odbierał przy Tobie 5780 jak twierdzisz zrobił bardzo głupio, bo mógł mieć całą sumę 6420 zł, bo w takim przypadku nie gra się za 10 zł, a np. za 3 zł 2 razy i 2 razy za 2 zł i suma za która gra jest też 10 zł i wówczas nie ma potrącenia 10 % i by miał całe 6420 zł
gościu, który odbierał przy Tobie 5780 jak twierdzisz zrobił bardzo głupio, bo mógł mieć całą sumę 6420 zł, bo w takim przypadku nie gra się za 10 zł, a np. za 3 zł 2 razy i 2 razy za 2 zł i suma za która gra jest też 10 zł i wówczas nie ma potrącenia 10 % i by miał całe 6420 zł
do Tomcia1972
10 % potrąca się od wygranej sumy powyżej 2280 zł na jednym kuponie
10 % potrąca się od wygranej sumy powyżej 2280 zł na jednym kuponie
emeryt>>> no ale nie wszyscy o tym wiedzą że w pewien sposób można omijać podatki od gier.
A swoją drogą to mu się dziwię ze tak nie zrobił...
może był tej myśli że nie trafi 26 meczy
A swoją drogą to mu się dziwię ze tak nie zrobił...
może był tej myśli że nie trafi 26 meczy
Ale czesto goscie wola zaplacic extra podatek byle tylko kupon wszedl niz puscic dwa takie same za mniejsza stawke
Gdyby grał w STSie to jego stawka zostałaby automatycznie rozdzielona...
do Tomcia1972
to teraz będziesz przynajmniej wiedział, że jeżeli nie obliczyłeś kursu i ewentualnej sumy wygranej, to zawsze masz prawo zapytać w kolekturze przy oddawaniu swoich typów, ile wynosi suma i możesz zawsze, ale to zawsze rozdzielić, aby Ci nie potrącano 10 % i jak sam widzisz nie jest to omijanie zapłacenia podatku, bo takie są przepisy
to teraz będziesz przynajmniej wiedział, że jeżeli nie obliczyłeś kursu i ewentualnej sumy wygranej, to zawsze masz prawo zapytać w kolekturze przy oddawaniu swoich typów, ile wynosi suma i możesz zawsze, ale to zawsze rozdzielić, aby Ci nie potrącano 10 % i jak sam widzisz nie jest to omijanie zapłacenia podatku, bo takie są przepisy
emeryt>>> mnie nie musisz uświadamiać jak omijać podatki.
Ja wiem jak to robić.
"gość" który odbierał tą wygraną przy mnie widocznie o tym nie wiedział.
Ja wiem jak to robić.
"gość" który odbierał tą wygraną przy mnie widocznie o tym nie wiedział.
DL Na dziś:
1,11,13,20,29,34
9,17,20,36,43,44
9,21,29,34,36,45
oraz TOTOMIX
DL
1)17
2)20
1,11,13,20,29,34
9,17,20,36,43,44
9,21,29,34,36,45
oraz TOTOMIX
DL
1)17
2)20
Link do tabeli wygranych ML ( Keno ) 20z80 na Słowacji:
http://www.tipos.sk/en/Default.aspx?CatID=21
http://www.tipos.sk/en/Default.aspx?CatID=21
emeryt>>> jeśli się orientujesz to za 6 liczb ML za 2zł płacą 8100zł.
2zł x 5000 x 0.9 = 9000 - 10%(900zł)
= 8100zł.
Załóżmy że mam takie 3 kupony po 6 liczb i chcę każdy nadać za 20zł.
Razem będzie 60zł.
Przy trafieniu 6z6 wygram w jednym z nich 20x5000x0.9= 90.000 - 10% =
81.000zł.
A teraz ominę ten podatek.
Nigdy tak nie puszczałem ML ale grałem w DL na "czwórki" łącząc parki ze sobą i za dwie parki DL była wygrana 12.600zł a nie 11.340zł czyli tyle ile płaci Fortuna na zakładzie prostym.
Kupon na ML na 3 grupy po 6 liczb systemem 1z3 za 60zł czyli po 20zł za szóstkę.
Przy trafieniu 6z6 jest 90.000zł a nie 81.000zł.
Liczby swiata" Liczby swiata: 20 / 80
-8972 POLSKA_2_wt 19.5.2009 5 . ??
-8972 POLSKA_2_wt 19.5.2009 10 . ??
-8972 POLSKA_2_wt 19.5.2009 15 . ??
-8972 POLSKA_2_wt 19.5.2009 20 . ??
-8972 POLSKA_2_wt 19.5.2009 25 . ??
-8972 POLSKA_2_wt 19.5.2009 30 . ??
Całkowity kurs grupy A 0,00
-8972 POLSKA_2_wt 19.5.2009 35 . ??
-8972 POLSKA_2_wt 19.5.2009 40 . ??
-8972 POLSKA_2_wt 19.5.2009 45 . ??
-8972 POLSKA_2_wt 19.5.2009 50 . ??
-8972 POLSKA_2_wt 19.5.2009 55 . ??
-8972 POLSKA_2_wt 19.5.2009 60 . ??
Całkowity kurs grupy B 0,00
-8972 POLSKA_2_wt 19.5.2009 65 . ??
-8972 POLSKA_2_wt 19.5.2009 70 . ??
-8972 POLSKA_2_wt 19.5.2009 75 . ??
-8972 POLSKA_2_wt 19.5.2009 77 . ??
-8972 POLSKA_2_wt 19.5.2009 79 . ??
-8972 POLSKA_2_wt 19.5.2009 80 . ??
Całkowity kurs grupy C 0,00
A 5000,00 18,00 90 000,00
B 5000,00 18,00 90 000,00
C 5000,00 18,00 90 000,00
WŁOŻONA SUMA: 54,00 zł
10%: 6,00 zł
WPŁATA: 60,00 zł
EWK: 270 000,00 zł
366220301594----19.5.2009
Także myślę że w ten sposób można ominąć podatek od trafienia 6z6 w ML tylko trzeba wysłać minimum 2 szóstki aby zrobić kupon 1z2.
2zł x 5000 x 0.9 = 9000 - 10%(900zł)
= 8100zł.
Załóżmy że mam takie 3 kupony po 6 liczb i chcę każdy nadać za 20zł.
Razem będzie 60zł.
Przy trafieniu 6z6 wygram w jednym z nich 20x5000x0.9= 90.000 - 10% =
81.000zł.
A teraz ominę ten podatek.
Nigdy tak nie puszczałem ML ale grałem w DL na "czwórki" łącząc parki ze sobą i za dwie parki DL była wygrana 12.600zł a nie 11.340zł czyli tyle ile płaci Fortuna na zakładzie prostym.
Kupon na ML na 3 grupy po 6 liczb systemem 1z3 za 60zł czyli po 20zł za szóstkę.
Przy trafieniu 6z6 jest 90.000zł a nie 81.000zł.
Liczby swiata" Liczby swiata: 20 / 80
-8972 POLSKA_2_wt 19.5.2009 5 . ??
-8972 POLSKA_2_wt 19.5.2009 10 . ??
-8972 POLSKA_2_wt 19.5.2009 15 . ??
-8972 POLSKA_2_wt 19.5.2009 20 . ??
-8972 POLSKA_2_wt 19.5.2009 25 . ??
-8972 POLSKA_2_wt 19.5.2009 30 . ??
Całkowity kurs grupy A 0,00
-8972 POLSKA_2_wt 19.5.2009 35 . ??
-8972 POLSKA_2_wt 19.5.2009 40 . ??
-8972 POLSKA_2_wt 19.5.2009 45 . ??
-8972 POLSKA_2_wt 19.5.2009 50 . ??
-8972 POLSKA_2_wt 19.5.2009 55 . ??
-8972 POLSKA_2_wt 19.5.2009 60 . ??
Całkowity kurs grupy B 0,00
-8972 POLSKA_2_wt 19.5.2009 65 . ??
-8972 POLSKA_2_wt 19.5.2009 70 . ??
-8972 POLSKA_2_wt 19.5.2009 75 . ??
-8972 POLSKA_2_wt 19.5.2009 77 . ??
-8972 POLSKA_2_wt 19.5.2009 79 . ??
-8972 POLSKA_2_wt 19.5.2009 80 . ??
Całkowity kurs grupy C 0,00
A 5000,00 18,00 90 000,00
B 5000,00 18,00 90 000,00
C 5000,00 18,00 90 000,00
WŁOŻONA SUMA: 54,00 zł
10%: 6,00 zł
WPŁATA: 60,00 zł
EWK: 270 000,00 zł
366220301594----19.5.2009
Także myślę że w ten sposób można ominąć podatek od trafienia 6z6 w ML tylko trzeba wysłać minimum 2 szóstki aby zrobić kupon 1z2.
wczoraj wygralam w multi trafilam pare ktora sama wytypowalam 71-75
witam, mam takie pytanie: czy mozna grac u jakiegos buka na liczby ktore nie padna w dl i el? jesli tak to u jakiego?