Wpisy 4 924 469 – 4 924 595
6 stycznia 2024 09:21 → 6 stycznia 2024 10:18, 100 wpisów
@4 924 465 Gosia__77:
Też troszkę
Też troszkę
seba
@4 924 468 krzysztof 24:
Gosie mialem
@4 924 470 krzysztof 24:

@4 924 472 MONTEZUMA1:
Miałeś naszą Gosie?
Miałeś naszą Gosie?
@4 924 472 MONTEZUMA1:
Pokazać Ci moja Lierę?
Pokazać Ci moja Lierę?

Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
@4 924 477 krzysztof 24:
Łabędzie to piękne ptaki
Łabędzie to piękne ptaki
Nie to co skrzeczące mewy
@4 924 472 MONTEZUMA1:
Wczoraj poznałem Lierę
Wczoraj poznałem Lierę
@4 924 474 krzysztof 24:
55,63,72 Coś z tego
Po drogach jeździ się dość dobrze.
Jest ślisko ale jak masz opony zimowe i troszkę umiejętności dasz sobie radę
Nie musisz się bać
@4 924 488 Gosia__77:
A u mbie jest
A u mbie jest
@4 924 488 Gosia__77: Zrobić Ci zdjęcie?
@4 924 491 Sebastian_M: to nasz fajnie
@4 924 493 Gosia__77:
Mam fajnie
Mam fajnie
@4 924 491 Sebastian_M: to pokaż ten śnieg
@4 924 493 Gosia__77:
Przyjedź do mnie wytarzam Cię w śniegu
Przyjedź do mnie wytarzam Cię w śniegu
Snieg
MrowMrówka ka
Zegarek
Zajac
@4 924 497 Gosia__77:
Wszystko wskazuje na to że dziś też dam skan wygranej
Wszystko wskazuje na to że dziś też dam skan wygranej
Tak to czuję A jak będzie zobaczymy
Mam czutkę
@4 924 498 Sebastian_M: dam Ci kulkę za kołnierz
@4 924 503 Sebastian_M: a ja nie gram dzisiaj i jutro dopiero w nowy tydzień coś wyśle
@4 924 505 Sebastian_M: a co wygrałeś wczoraj?
@4 924 508 Sebastian_M: 4 -te od góry
@4 924 518 waldus: śnisz?
@4 924 518 waldus:
Gdzie ?
Gdzie ?
@4 924 518 waldus:
Lobozilku obudź się
Lobozilku obudź się
@4 924 523 waldus:
Powiedz goła żona
Powiedz goła żona
@4 924 523 waldus:
To zadziała
To zadziała
@4 924 524 Sebastian_M: ja Ci już wczoraj napisałem co masz zrobić wobec mnie ale widzę nie dociera
@4 924 520 Gosia__77: ślinić się juz
@4 924 530 waldus:
Widzę że po pierwsze nie znasz się na żartach A po drugie nie potrafisz słuchać prawdy
Widzę że po pierwsze nie znasz się na żartach A po drugie nie potrafisz słuchać prawdy
@4 924 530 waldus:
Nie potrafisz też słuchać pewnych rzeczy na swój temat. Myślisz że jesteś gwiazdorem ?
Nie potrafisz też słuchać pewnych rzeczy na swój temat. Myślisz że jesteś gwiazdorem ?
@4 924 536 Sebastian_M: jesteś dla mnie przemadzałym gówniarzem
@4 924 530 waldus:
Trochę pokory do świata i do ludzi. Nie jestes ani Alfa ani Omega
Uświadom to sobie.
Ktoś musi Ci w końcu powiedzieć prawdę.
Nie możesz żyć cały czas w zakłamaniu
Trochę pokory do świata i do ludzi. Nie jestes ani Alfa ani Omega
Uświadom to sobie.
Ktoś musi Ci w końcu powiedzieć prawdę.
Nie możesz żyć cały czas w zakłamaniu
@4 924 542 Sebastian_M: nie znasz mnie więc się nie wypowiadaj na mój temat
Robię to co uważam za stosowne a nikt mi ciemnoty nie będzie wciskał
@4 924 543 waldus:
Bo piszę prawdę a Ty lubisz bajki.
Życie to nie bajka. Myślisz że przyjdziesz na czat i będziesz błyszczał jak gwiazda?
Już Cię rozszyfrowalem. Zreszta nie tylko ja. Wiesz co ludzie mi o Tobie pisza?
Bo piszę prawdę a Ty lubisz bajki.
Życie to nie bajka. Myślisz że przyjdziesz na czat i będziesz błyszczał jak gwiazda?
Już Cię rozszyfrowalem. Zreszta nie tylko ja. Wiesz co ludzie mi o Tobie pisza?
@4 924 546 waldus:
Znam Ciebie lepiej niż myślisz
Znam Ciebie lepiej niż myślisz
Dzień dobry wszystkim i miłego dnia
@4 924 551 Johnny_Mnemonic:
Witaj
Witaj
@4 924 551 Johnny_Mnemonic:
Wczoraj mój sposób znowu dał trójkę w Mini
Wczoraj mój sposób znowu dał trójkę w Mini
@4 924 549 Sebastian_M: wiesz tylko tyle co tu napisze bo ty żyjesz tym czatem świat realny cie nie obchodzi wyjdź do ludzi człowieku
@4 924 554 waldus:
@4 924 548 waldus: 😡
@4 924 553 Sebastian_M: Widziałem, gratki Tak trzymaj
@4 924 554 waldus:
Mało o mnie wiesz a ja niechcący wiem o Tobie dużo
Mało o mnie wiesz a ja niechcący wiem o Tobie dużo
@4 924 557 Johnny_Mnemonic:
Zaraz idę do Fioletowej Budki po wygrane
Jeśli jest czynna
Czas nasmarować łopatę do śniegu, bo jutro o tej porze będzie kidanko
@4 924 562 Johnny_Mnemonic:
Kidanko ?
Kidanko ?
@4 924 558 Sebastian_M: wiesz tyle co tu pisze i żyjesz w załamaniu a prawdy nigdy nie poznasz jaki jestem
@4 924 563 Sebastian_M: Kidanie śniegu u nas tak się mówi na odśnieżanie
@4 924 564 waldus:
@4 924 564 waldus:
Najmniej mnie interesuje twoja osoba jak jesteś co robisz i po co tu przychodzisz.
Najmniej mnie interesuje twoja osoba jak jesteś co robisz i po co tu przychodzisz.
@4 924 564 waldus:
Ja ci nie mówię co masz pisać I o czym pisać Rób co chcesz ale czasami nie wiadomo czy śmiać się czy płakać
Ja ci nie mówię co masz pisać I o czym pisać Rób co chcesz ale czasami nie wiadomo czy śmiać się czy płakać
@4 924 567 Sebastian_M: przychodzisz tutaj zaczepiasz wszystkich szukasz kozła ofiarnego i myślisz że jesteś ql
@4 924 564 waldus:
Najpierw Zastanów się ile masz lat później zastanów się nad tym jak wychowujesz swoje dzieci bo jeżeli do dzieci się odzywasz Tak jak tutaj na czacie to to ja im współczuję
Najpierw Zastanów się ile masz lat później zastanów się nad tym jak wychowujesz swoje dzieci bo jeżeli do dzieci się odzywasz Tak jak tutaj na czacie to to ja im współczuję
@4 924 569 waldus:
Spójrz na moje wpisy i zobacz kogo ja tutaj zaczepiam nikogo nie zaczepiam tylko piszę to co myślę na dany temat i to ciebie najbardziej boli
Spójrz na moje wpisy i zobacz kogo ja tutaj zaczepiam nikogo nie zaczepiam tylko piszę to co myślę na dany temat i to ciebie najbardziej boli
@4 924 569 waldus:
Nie masz nic do zaoferowania gwiazdorzysz i udajesz tego kim nie jesteś poza tym zachowujesz się wulgarnie beznadziejnie i nie dajesz żadnego pozytywnego przykładu ani nam Tu na czacie ani w swoim dzieciom
Nie masz nic do zaoferowania gwiazdorzysz i udajesz tego kim nie jesteś poza tym zachowujesz się wulgarnie beznadziejnie i nie dajesz żadnego pozytywnego przykładu ani nam Tu na czacie ani w swoim dzieciom
@4 924 569 waldus:
Tańcz tego krzesła spójrz w lustro i zobacz co sobą reprezentujesz I co można zmienić w swoim życiu żeby było lepiej
Tańcz tego krzesła spójrz w lustro i zobacz co sobą reprezentujesz I co można zmienić w swoim życiu żeby było lepiej
@4 924 570 Sebastian_M: Ty mnie kultury nie będziesz uczył lepiej spojz na siebie co w życiu osiągnąłeś bo jak narazie dążysz do samodegradacji
@4 924 569 waldus:
I nie patrz na innych Tylko spójrz na siebie wszystko robisz odwrotnie spójrz najpierw na siebie poszukaj swoich ułomności Postaraj się je zlikwidować i później możemy porozmawiać jak równy z równym
I nie patrz na innych Tylko spójrz na siebie wszystko robisz odwrotnie spójrz najpierw na siebie poszukaj swoich ułomności Postaraj się je zlikwidować i później możemy porozmawiać jak równy z równym
@4 924 575 waldus:
No widzisz I tu się mylisz muszę cię uczyć Kultury bo Kultury to nie masz za grosz chamstwo wulgaryzmy na porządku dziennym I pamiętaj zawsze będę takie zachowanie tępił obojętnie u kogo
No widzisz I tu się mylisz muszę cię uczyć Kultury bo Kultury to nie masz za grosz chamstwo wulgaryzmy na porządku dziennym I pamiętaj zawsze będę takie zachowanie tępił obojętnie u kogo
@4 924 575 waldus:
A co do moich osiągnięć życiowych to powoli dochodzę do swoich celów i życzę ci tego samego
A co do moich osiągnięć życiowych to powoli dochodzę do swoich celów i życzę ci tego samego
@4 924 580 Sebastian_M: nie pozwalaj sobie bo trafisz w końcu na swojego który sprowadzi Cię do parteru i życzę sobie więcej szacunku dla starszych bo Cię mama kultury za grosz nie nauczyła
@4 924 583 waldus:
To że jesteś starszy to nie znaczy że nie mogę Ci zwrócić uwagi na twoje chamskie wulgarne i beznadziejne zachowanie
To że jesteś starszy to nie znaczy że nie mogę Ci zwrócić uwagi na twoje chamskie wulgarne i beznadziejne zachowanie
@4 924 583 waldus:
Na szacunek to trzeba sobie zasłużyć a ty robisz wszystko żeby tego szacunku u ludzi nie mieć
Na szacunek to trzeba sobie zasłużyć a ty robisz wszystko żeby tego szacunku u ludzi nie mieć
Będę pisał co chce i jak chce a jak się komuś nie podoba to mnie może zablokować
@4 924 583 waldus:
I to nie jest ważne Ile człowiek ma lat ważne jak się zachowuje Kim jest kogo reprezentuje własną osobą Jeszcze raz mówię zaprasuj sobie na szacunek to ludzie będą ciebie szanowali
I to nie jest ważne Ile człowiek ma lat ważne jak się zachowuje Kim jest kogo reprezentuje własną osobą Jeszcze raz mówię zaprasuj sobie na szacunek to ludzie będą ciebie szanowali
@4 924 586 waldus:
Oczywiście ja ci nie zabraniam pisać O czym chcesz i co chcesz Wpisz sobie ile możesz ale zachowuj się kulturalnie na tym czacie bo jak nie to będziesz otrzymywał ode mnie reprymendę
Oczywiście ja ci nie zabraniam pisać O czym chcesz i co chcesz Wpisz sobie ile możesz ale zachowuj się kulturalnie na tym czacie bo jak nie to będziesz otrzymywał ode mnie reprymendę
@4 924 590 Mulag:
@4 924 586 waldus:
Jak będę na tej stronie moderatorem to inaczej będziesz śpiewał nie będziesz już tak przeklinał i nie będzie z twojej strony chamskich wpisów
Jak będę na tej stronie moderatorem to inaczej będziesz śpiewał nie będziesz już tak przeklinał i nie będzie z twojej strony chamskich wpisów
@4 924 594 Mulag: widziałeś Murzyna na Messenger

jeden z trzech króli jest na drzwiach