Wpisy 4 917 722 – 4 917 862
31 grudnia 2023 11:00 → 31 grudnia 2023 13:04, 100 wpisów
Na 14sta zagrane ma już
Zagraj swoimi
Zagraj swoimi
@4 917 723: Sebastian_M
Pasko 100 lat sto lat niech żyje multipasko 100 lat
@4 917 722 molosopot:
@4 917 723 zbigniew g:
Może zmienić liczbę 24 bo już 2 razy była?
Może zmienić liczbę 24 bo już 2 razy była?
@4 917 726 Kanker:
@4 917 733 Sebastian_M: ty zmień jak chcesz ja nie
@4 917 736 zbigniew g:
Ok
Ok
@4 917 739 panoramix:
Jeśli chodzi o Mini to gramy
Do Multi mam cztery liczby kto chce?
@4 917 751 Sebastian_M: Nieco później wyśle Ci kilka zakładów Lotto i mini lotto na cały tydzień.
@4 917 753 molosopot: OK czekam
Wczoraj w sklepie miałem dziwne zdarzenie przygodę lub epizod.
Stałem po chleb w kolejce i przy kasie pewna pani powiedziała do mnie że chciałaby podarować mi .... wiecie co?
Stałem po chleb w kolejce i przy kasie pewna pani powiedziała do mnie że chciałaby podarować mi .... wiecie co?
Ten sklep to piekarnia-cukiernia.
Proszę sobie wyobrazić, że wczoraj Pan Ktosiński dwukrotnie opublikował z mojego profilu dwa posty, których ja nie jestem autorem.Dzisiaj zmieniłem hasło....Zobaczymy co będzie dalej. ..
@4 917 758 molosopot:
Ktoś pisze z Twojego Nicku?
Ktoś pisze z Twojego Nicku?
@4 917 758 molosopot:
Ta osoba musi znać hasło bo nie ma innej możliwości.
Ta osoba musi znać hasło bo nie ma innej możliwości.
@4 917 758 molosopot:
Komu ostatnio podawałeś swoje hasło ?
Komu ostatnio podawałeś swoje hasło ?
@4 917 759 Sebastian_M: Tak, wczoraj dwa razy wysłał materiały, których nie jestem autorem....
@4 917 761 Sebastian_M: Nikomu!!!!!
@4 917 758 molosopot:
Musisz uważać komu podajesz hasło do molosopot
Musisz uważać komu podajesz hasło do molosopot
@4 917 763 molosopot:
Jest tu jeden który już wszedł w posiadanie hasła do jednego lub kilku kont.
Jednego na 100% ale jak jednego to pewnie szuka następnych
Jest tu jeden który już wszedł w posiadanie hasła do jednego lub kilku kont.
Jednego na 100% ale jak jednego to pewnie szuka następnych
@4 917 763 molosopot:
To jest zabronione i powinno skutkować stałą blokadą. Takie jest moje zdanie.
To jest zabronione i powinno skutkować stałą blokadą. Takie jest moje zdanie.
@4 917 765 Sebastian_M: Właśnie , chciałem o nim napisać, Ty mnie wyreczyles.Chodzilo o nick ' maj '.
@4 917 757 Sebastian_M: uśmiech?
Wiecie co?
Przepraszam, muszę wykonać kilka telefonów.W Nowej Zelandii za 10 Minut Nowy Rok.
@4 917 769 Sebastian_M: serce z piernika
Wczoraj w Szybkie 600 kilka razy miałem po 250 zł na te same liczby ...
4,6,11,20,31,32
4,6,11,20,31,32
@4 917 767 molosopot:
O dzięki że mi przypomniałeś.
Nick Maj został bezprawnie przejęty bez zgody osoby która była jego użytkownikiem.
Osobą która bezprawnie i świadomie to zrobiła jest nie kto inny jak wujek47
Czyli wujek47 włamał się na konto innej osoby i z tego konta pisał tu na czacie.
Za ten haniebny i niedopuszczalny czyn nie został nawet skarcony. To mnie bardzo dziwi bo gdyby zrobiła to inna osoba zostałaby zbanowana na długie miesiące.
Pomyślcie o tym.
O dzięki że mi przypomniałeś.
Nick Maj został bezprawnie przejęty bez zgody osoby która była jego użytkownikiem.
Osobą która bezprawnie i świadomie to zrobiła jest nie kto inny jak wujek47
Czyli wujek47 włamał się na konto innej osoby i z tego konta pisał tu na czacie.
Za ten haniebny i niedopuszczalny czyn nie został nawet skarcony. To mnie bardzo dziwi bo gdyby zrobiła to inna osoba zostałaby zbanowana na długie miesiące.
Pomyślcie o tym.
U mnie miało byc

@4 917 782 panoramix:
Teraz jak chcemy się czegoś konkretnego dowiedzieć to oglądamy telewizję Republika
@4 917 787 Sebastian_M:
@4 917 787 Sebastian_M: zakazane piosenki w tramwajach
@4 917 787 Sebastian_M: puki co multipasko służy dowiemy się co jak w ts
@4 917 789 panoramix:
I ulotki
I ulotki
@4 917 774 Sebastian_M: Właśnie o ten przypadek - zdarzenie mi chodziło.On sam by tego nie zrobił, kielnia potrafi operować - to fakt, ale nie stać go wejść na cudzy profil bez pomocy fachowca.Tutaj były podawane informacje z jakich urządzeń korzystają użytkownicy.A kto ujawnił Twoje nazwisko na czacie , imię i numer telefonu ? - Przecież nie tynkarz!!!!
Co masz zrobić jutro zrób dziś
Kierowcy, którzy tankują benzynę 95, z czasem nie będą mieć wyboru, ponieważ benzyna E10 zastąpi benzynę E5. Na czym polega różnica?
W benzynie E10 znajduje się 10 proc. dodatku w postaci biokomponentu, czyli po prostu wytworzonego z roślin alkoholu. W benzynie E5 dodatek stanowił 5 proc. W efekcie liczba oktanowa pozostaje bez zmian, ale inny będzie skład chemiczny paliwa
W benzynie E10 znajduje się 10 proc. dodatku w postaci biokomponentu, czyli po prostu wytworzonego z roślin alkoholu. W benzynie E5 dodatek stanowił 5 proc. W efekcie liczba oktanowa pozostaje bez zmian, ale inny będzie skład chemiczny paliwa
@4 917 793 Sebastian_M: Przygotuj się do odbioru moich zakładów na cały tydzień.Zaraz zaczynam wysyłać.Nie musisz nimi grać, możesz obstawiać.Skopiuj je i trzymaj w odpowiednim miejscu.
Starsze samochody nie są przystosowane do używania benzyny E10. Problemem jest zastosowanie w budowie układu paliwowego materiałów, które wchodzą w reakcję z paliwem, zawierającym większy odsetek alkoholu, a także słaba współpraca z E10. W efekcie po zatankowaniu E10 do takich samochodów możliwe jest odczucie spadku mocy czy wzrost spalania. Ponadto w wyniku długotrwałego korzystania z paliwa E10 może dojść do przedwczesnej korozji elementów układu paliwowego, a nawet jego rozszczelnienia.
Oczywiście nie oznacza to, że aut, których nie wolno tankować E10, nie będzie już dało się używać. Kierowcy takich samochodów po 1 stycznia 2024 r. będą musieli tankować paliwo Pb98, w którym dodatek biokomponentu nie zostanie zwiększony. Nie jest jednak tajemnicą, że paliwo 98 jest wyraźnie droższe od popularnego 95.
@4 917 795 panoramix:
@4 917 797 molosopot:
@4 917 636 Telesfor: może czegoś nie rozumiem z tego, i wcześniejszego i późniejszego , z Twoich wpisów - ale to właśnie przecież blokowanie wynika, jak to raczyłeś ująć z "kładzenia lagi" na różnego rodzaju indywidua i ogólnie niechęci do babrania się ...
dziękować Adminowi za możliwość tworzenia worów
@4 917 805 waldus:
Cześć
Cześć
Ja już się przygotowywuje do zabawy sylwestrowej
-czyszczę pilot od telewizora
-czyszczę pilot od telewizora
@4 917 805 waldus:
Wymieniamy się informacjami
Wymieniamy się informacjami
@4 917 810 waldus:
Będą u Ciebie tańce?
Będą u Ciebie tańce?
@4 917 810 waldus:
W jakich rytmach będziesz tańczył?
W jakich rytmach będziesz tańczył?
@4 917 810 waldus:
Kupiłeś żonie kreacje na Sylwestra ?
Kupiłeś żonie kreacje na Sylwestra ?
@4 917 810 waldus:
Ubierasz się w smoking czy gajer?
Ubierasz się w smoking czy gajer?
@4 917 813 Sebastian_M: nie rozumiem co do mnie piszesz
-jakieś zakłócenia na lini
-jakieś zakłócenia na lini
@4 917 810 waldus:
Masz dużo ozdób sylwestrowych ?
Masz dużo ozdób sylwestrowych ?
@4 917 816 waldus:
Masz już szampana aby przywitać Nowy Rok ?
Masz już szampana aby przywitać Nowy Rok ?
@4 917 816 waldus:
Będziesz strzelał petardami ?
Będziesz strzelał petardami ?
@4 917 820 Sebastian_M: raczej pawiami
@4 917 816 waldus:
Ile osób będzie u Ciebie na tym balu Sylwestrowym ?
Ile osób będzie u Ciebie na tym balu Sylwestrowym ?
@4 917 821 waldus:
I żona się na to godzi ?
I żona się na to godzi ?
@4 917 821 waldus:
Jak to znosi Twoja rodzina ?
Jak to znosi Twoja rodzina ?
Przyłączam się do podziękowań.
Przyłączam się do podziękowań.
@4 917 828 waldus:
Krztusisz się?
Krztusisz się?
@4 917 828 waldus:
Zjadłeś karpia z ościa?
Zjadłeś karpia z ościa?
@4 917 828 waldus:
Niech ktoś Cię mocno uderzy w plecy
Niech ktoś Cię mocno uderzy w plecy
@4 917 828 waldus:
Najlepiej pięścią
Najlepiej pięścią
@4 917 828 waldus:
Jak nie ma nikogo te wejdź na tapczan i skocz na plecy
Jak nie ma nikogo te wejdź na tapczan i skocz na plecy
Ale numer.
@4 917 827 emerytka 46: ... profilaktycznie banując być może i niestety całkiem normalna osoba dostała rykoszetem, ale cóż - takie są prawa internetu
Numer 41
Widziałeś tu MONTEZUMA1?
Ciężko się z Tobą rozmawia
Mówiłem Ci już to ?
Nie mów nic znam tę minę.
Możesz iść dobrze wiem że nie zginiesz.
Nie wiesz sam czego szukasz.
Bawisz się jakby nie było jutra.
Możesz iść dobrze wiem że nie zginiesz.
Nie wiesz sam czego szukasz.
Bawisz się jakby nie było jutra.
Przed chwilą w grze Keno padło 9 x 7/7 (13 500 zł). Zobacz szczegóły
@4 917 810 waldus:
@4 917 842: Tak się żegna Stary Rok
Widze ze wczoraj bylo zawarte 4 miliony zakladow w duzego lotka i tylko 2.100.000 do wygranie??
@4 917 847 Bolo22: cóż, taki jest matematyczny podział z wpłaconej kwoty - część to podatek, część niemała dla tośka, a część na wygrane - wszystkich stopni
Przed chwilą w grze Keno padło 2 x 8/8 (20 000 zł). Zobacz szczegóły
Udanej zabawy i tylko nie zaczynajcie za wcześnie coby /bez skojarzeń/ numerki się nie pozajączkowały , powo, tymcza
Szczęśliwego Nowego Roku, Gosiu! 🎉 Niech Biedroneczka i Pasko przyniesie Ci radość, a Bolo niech będzie zawsze przy Tobie. Trisetum niech rozkwita jak piękna roślina, a Angierski niech Cię zaskakuje wspaniałym angielskim. Walduś niech przynosi harmonię, Emerytka niech odpoczywa zasłużenie, a Robal niech będzie zawsze gotowy do przygód. Mulag niech płynie z Tobą przez życie, a Panoramix niech rzuca czary, aby spełniały się Twoje marzenia. Dla Deki niech każdy dzień będzie wyjątkowy, a Wujek niech zawsze wspiera. Multi Multi Plus 1984, niech Twoje życie będzie pełne różnorodności i niespodzianek!🎆
@4 917 859 kocur: Z czarami wspólnego nie mam nic ale życzenia na Nowy Rok odwzajemniam szampańskiej zabawy oraz szczęścia w nadchodzącym roku