Wpisy 489 872 – 489 971
14 września 2011 12:40 → 14 września 2011 13:27, 100 wpisów
Różnice między mózgiem człowieka, a kobiety To jest mózg człowieka oooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooo W nim pewna część to tzw. SZARE KOMÓRKI, wiadomo że do myślenia
oooooooooooooooooooszareko ooooooooooooooooooomórkisz oooooooooooooooooooarekom oooooooooooooooooooórkisza ooooooooooooooooooorekomó oooooooooooooooooooxrkisza ooooooooooooooooooorekomó ooooooooooooooooooorkiszare oooooooooooooooooookomórk oooooooooooooooooooiszareko Biorąc pod uwagę objętość mózgu to wiadomo z anatomii, że mózg kobiety jest około 1/4lżejszy od mózgu mężczyzny /lżejszy/
oooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooo lżejszylżejszylżejszylżejszy lżejszylżejszylżejszylżejszy lżejszylżejszylżejszylżejszy lżejszylżejszylżejszylżejszy Czyli kobieta ma o tą część szarych komórek mniej
oooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooo lżejszylżejszylże mniejmniej lżejszylżejszylże mniejmniej lżejszylżejszylże mniejmniej lżejszylżejszylżemniejmniej
oooooooooooooooooooszareko ooooooooooooooooooomórkisz oooooooooooooooooooarekom oooooooooooooooooooórkisza ooooooooooooooooooorekomó oooooooooooooooooooxrkisza ooooooooooooooooooorekomó ooooooooooooooooooorkiszare oooooooooooooooooookomórk oooooooooooooooooooiszareko Biorąc pod uwagę objętość mózgu to wiadomo z anatomii, że mózg kobiety jest około 1/4lżejszy od mózgu mężczyzny /lżejszy/
oooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooo lżejszylżejszylżejszylżejszy lżejszylżejszylżejszylżejszy lżejszylżejszylżejszylżejszy lżejszylżejszylżejszylżejszy Czyli kobieta ma o tą część szarych komórek mniej
oooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooo lżejszylżejszylże mniejmniej lżejszylżejszylże mniejmniej lżejszylżejszylże mniejmniej lżejszylżejszylżemniejmniej
>>>lila - inaczej to wygląda na dokumencie, a inaczej jak tu przeniesiesz
witaycie ...

witay lila ...masz buzi,...

prosze bardzo ..zaluje ze wirtualnie ..

witay andrus ...

>>>lila to nie obrazek, to kwadrat, ale tu nie wchodzą takie wzory, podobnie jak kreskówki
próbowałem to zamiast kwadratu inaczej za pomocą liter, ale też badziewie
próbowałem to zamiast kwadratu inaczej za pomocą liter, ale też badziewie
hello ..

wow !
moze masz jakis pewniaczek ??? dla biednego misia .
moze masz jakis pewniaczek ??? dla biednego misia .
piesi jak winne grona . slodkie i soczyste ..
rzekl djabel do dziewczyny
rzekl djabel do dziewczynysory .piersi

yeah ..!
o kutwa zle wyslalam 
... Lila chcialam zapytać o prace w Policjii
. Bo znalazłam ogłoszenie ze jest rekrutacja 

... Lila chcialam zapytać o prace w Policjii
. Bo znalazłam ogłoszenie ze jest rekrutacja 

mialo byc piersi ...

lila pewnie chciał sobie w uchu lub w nosie pogrzebać twoim ołowkiem 

moy znajomy zlamal sobie nos i palec jednoczesnie
Lila na posterunkowego
... Wypłata ładna noi emeryturka w wieku 45 lat 

... Wypłata ładna noi emeryturka w wieku 45 lat 

dostal pilka w twarz jak grzebal w nosie
Lila ja wiem ze odrazu powinnam isc ale chyba dopiero teraz znalazłam swoje powolanie i nie jest nia historia sztuki 

Dzwoni gość do pracy:
- Szefie nie mogę dziś przyjść do roboty... jestem tak skacowany, że i tak nie będę mógł pracować, więc chyba wezmę zwolnienie lekarskie.
Szef na to: - No co ty, na kaca jest super sposób. Ja zawsze jak mam kaca to proszę moją żonę żeby zrobiła mi l...kę i potem czuję się doskonale. Powinieneś to wypróbować.
- Hmm⌠OK spróbuję. Po godzinie pracownik przychodzi na swoje stanowisko w pełni sił. Szef podchodzi i zagaduje:
- I co, jak działa mój sposób ?
- Doskonale, a w ogóle to fajną ma szef chałupę.

- Szefie nie mogę dziś przyjść do roboty... jestem tak skacowany, że i tak nie będę mógł pracować, więc chyba wezmę zwolnienie lekarskie.
Szef na to: - No co ty, na kaca jest super sposób. Ja zawsze jak mam kaca to proszę moją żonę żeby zrobiła mi l...kę i potem czuję się doskonale. Powinieneś to wypróbować.
- Hmm⌠OK spróbuję. Po godzinie pracownik przychodzi na swoje stanowisko w pełni sił. Szef podchodzi i zagaduje:
- I co, jak działa mój sposób ?
- Doskonale, a w ogóle to fajną ma szef chałupę.

aniqa-lila Ci powie o pracy w policji pod warunkiem ze gg założysz

Tusk po śmierci dostał możliwość wyboru między Niebem a Piekłem. W Niebie widzi modlących się, grających na harfach, śpiewających. Nuda.
Za to w Piekle balanga, popijawy, panienki, wesołe towarzystwo... Wybrał Piekło. Ale jak tam trafił, balangi już nie było, tylko tradycyjnie umieścili go w kotle ze smołą.
Tusk poskarżył się diabłu (bo do stacji TVN i Wyborczej nie miał już dostępu), że nie tak miało być, na co diabeł odparł: Sam to wiesz najlepiej. Kampania wyborcza ma swoje prawa.
Za to w Piekle balanga, popijawy, panienki, wesołe towarzystwo... Wybrał Piekło. Ale jak tam trafił, balangi już nie było, tylko tradycyjnie umieścili go w kotle ze smołą.
Tusk poskarżył się diabłu (bo do stacji TVN i Wyborczej nie miał już dostępu), że nie tak miało być, na co diabeł odparł: Sam to wiesz najlepiej. Kampania wyborcza ma swoje prawa.
torsan....ona nie założy już gg
wkurza mnie jak cholera.Ile mozna gg instalować?

wkurza mnie jak cholera.Ile mozna gg instalować?Lila mowie Ci ze znalazlam ogloszenie o prace
. I mnie to zainteresowalo. Więc chcialam Cie popytać co i jak po co na co 

. I mnie to zainteresowalo. Więc chcialam Cie popytać co i jak po co na co 

Wędrujący turysta spotyka chłopa: - Hej! Jak trafić do wsi - woła do spotkanego - Trzeba iść ścieżką prosto, potem skręcić w lewo, przejść przez pole konopi.
Dalej będzie gadająca rzeka
Dalej będzie gadająca rzeka

aniqa....po co? Widocznie potrzebują pracowników to chyba jasne
Idź do nich i porozmawiaj

Idź do nich i porozmawiaj
aniqa...ale oni potrzebują w Nysie a nie u mnie
zresztą jak masz nr telefonu to zadzwoń i się wszystkiego dowiesz co i jak
zresztą jak masz nr telefonu to zadzwoń i się wszystkiego dowiesz co i jakaniqa

za zdane prawko
nooooo bójcie się wszyscy
Robal
why????
vanilla
proszę bardzo:
Dwaj kumple siedzą przy piwku w knajpce i rozmawiają
- Wiesz, sex z moją żoną jest ostatnio coraz gorszy. Jeszcze trochę i chyba całkiem przestaniemy się kochać...
- Chłopie, gdyby moja żona nie spała z otwartymi ustami...to w ogóle zapomniał bym co to sex!

za zdane prawkonooooo bójcie się wszyscy
Robal
why????vanilla
proszę bardzo:Dwaj kumple siedzą przy piwku w knajpce i rozmawiają
- Wiesz, sex z moją żoną jest ostatnio coraz gorszy. Jeszcze trochę i chyba całkiem przestaniemy się kochać...
- Chłopie, gdyby moja żona nie spała z otwartymi ustami...to w ogóle zapomniał bym co to sex!
aniqa...od razu nie dostaniesz ciepłej posadki,szkolenie trwa 6 miesięcy i będziesz polerowała chodniki w patrolu

aniqa.....najlepiej zadzwoń do nich i z nimi porozmawiaj oni powiedzą co i jak,praktycznie szkolona będziesz cały czas,przez kolegów starszych stopniem i przełozonych

oddawać szybko