Wpisy 489 566 – 489 665
14 września 2011 01:27 → 14 września 2011 09:47, 100 wpisów
andro

uchhhh aż zadyszkę złapałam po tym obertasie
a kije w kącie.....psiakrew

a kije w kącie.....psiakrew

no to dałam ciała
rano póki nie wypiję szatana
to ślepa i nieprzytomna jestem

rano póki nie wypiję szatana
to ślepa i nieprzytomna jestem
Dobrze kombinujesz Andro
zawsze lepiej wiedzieć z kim ma sie do czynienia 
zawsze lepiej wiedzieć z kim ma sie do czynienia 
o rety, rety - "wskan" był do "usatysfakcjonowanego robaka"
KAT001 - nie, nie do Ciebie - nie udowadniaj
KAT001 - nie, nie do Ciebie - nie udowadniaj

dzisiaj wysyłam dychę bonus rośnie w siłem,więc spróbujem
Robalku po takiej dawce kofeiny to ja fruwać będę
oglądajcie tvn24 pewnie zrobią o latającej kobiecie wydanie specjalne

Robalku po takiej dawce kofeiny to ja fruwać będę
oglądajcie tvn24 pewnie zrobią o latającej kobiecie wydanie specjalne

chociaż

Robal coś mnie ta
jeszcze z plusem
pachnie eliminacją przeciwnika

Robal coś mnie ta
jeszcze z plusempachnie eliminacją przeciwnika

KAT001
niestety - ten zbiór

belcia
poniżej pewnej sumy bonus + 250000 mniejszej od xxx /niech zostanie tajemnicą / raczej jednak, CHYBA nie eliminowałbym przeciwników
niestety - ten zbiór

belcia
poniżej pewnej sumy bonus + 250000 mniejszej od xxx /niech zostanie tajemnicą / raczej jednak, CHYBA nie eliminowałbym przeciwników

ale jednak unikam tego typu muzyki..jesli to Kat zespól to to co mysle bo dokladnie to nie wiem...tz wyja walą w instrument i nie można zrozumieć słow? to nei lubie

Są tu grzeczne dzieci????
jak są to niech słuchają
Raz do rzeźni,rzeczki brzegiem 6 prosiątek szło szeregiem
Z drugiej strony szło dziewczęcie i o dziwo....też na rżnięcie

jak są to niech słuchają

Raz do rzeźni,rzeczki brzegiem 6 prosiątek szło szeregiem
Z drugiej strony szło dziewczęcie i o dziwo....też na rżnięcie

KAT001
be żadnego podstępu ? ? ?
ILE posłodziłeś ?
Gracie coś więcej przy wysokich kumulacjach ? powiedzmy sześć - osiem, czy więcej baniek - bo teraz "wysokie", to zabawne - przecież są niższe niż przed podwyżką na te trzy zeta
Tak naprawdę, czy ma to dla Was jakieś większe znaczenie ?
be żadnego podstępu ? ? ?
ILE posłodziłeś ? Gracie coś więcej przy wysokich kumulacjach ? powiedzmy sześć - osiem, czy więcej baniek - bo teraz "wysokie", to zabawne - przecież są niższe niż przed podwyżką na te trzy zeta

Tak naprawdę, czy ma to dla Was jakieś większe znaczenie ?
Robal ja gram tylko w multi.....i czasem jak mnie ktoś na mowi
mini
miniandrusia
serio ? A na ile skreśleń i ile zakładów, mniej więcej - nie literalnie, co do zeta ...
Bo, może ponamawiam Cię
na mini
serio ? A na ile skreśleń i ile zakładów, mniej więcej - nie literalnie, co do zeta ...
Bo, może ponamawiam Cię
na mini
Robal ja tylko tak z 2 zaklady co najwyzej na 5 skreslen...musze sie dopiero wczuć w temat
KAT001
- wiesz - może gdybyśmy wszyscy z tej strony, z podobnych zarzucili takie hasło - bojkot - może te cymbały nie miałyby innego wyjścia...
- wiesz - może gdybyśmy wszyscy z tej strony, z podobnych zarzucili takie hasło - bojkot - może te cymbały nie miałyby innego wyjścia...
44 /teraz/ z czatu to Pan Pikuś...
podczas losowania 400-500 już coś... A przecież każdy z Nas ma jakichś znajomych - to dało by się zrobić...
podczas losowania 400-500 już coś... A przecież każdy z Nas ma jakichś znajomych - to dało by się zrobić...
witam

może kto wie? ale trudno ludzi zmobilizować niestety, zobaczą kumululu i wariują

totalizator ściąga takie dane - o ilościach wygranych - ze swoich serwerów, ale te ilości w "dużym", w multi - drastycznie spadły ... Nie trzeba być geniuszem, żeby zgadnąć dlaczego...
Tu, u Pasko mamy archiwum...
kiedyś - pierwsze - podstawowe losowanie to koło 100.000 trójek, a jeszcze wcześniej było jeszcze więcej
, teraz koło 30 - 40 tysięcy...
I NIE pomińmy - "opłacalności" tej, czy tych gier..
Ktoś z Was patrzył na cenę/szansę choćby takich zdrapek gdzie indziej ? Przecież, to co jest u Nas, to SKANDAL, rozbój w biały dzień
Gram od naprawdę dawna, ale - może rzeczywiście ICH olać ?

kiedyś - pierwsze - podstawowe losowanie to koło 100.000 trójek, a jeszcze wcześniej było jeszcze więcej
, teraz koło 30 - 40 tysięcy...I NIE pomińmy - "opłacalności" tej, czy tych gier..
Ktoś z Was patrzył na cenę/szansę choćby takich zdrapek gdzie indziej ? Przecież, to co jest u Nas, to SKANDAL, rozbój w biały dzień
Gram od naprawdę dawna, ale - może rzeczywiście ICH olać ?

Robal mają monopol to robią co chcą..przekręt..ja od czasu do czasu strajkuje

Ostatnio - już kilka razy, nawet nie powtórzyli wylosowanych liczb... Za pierwszym razem, to - pomyślałem - przegapiłem - może za późno włączyłem, czy jak ...
Ale - NIE - brzydki wyraz - mają czas dla celebrytów - a mnie olewają
Ale - NIE - brzydki wyraz - mają czas dla celebrytów - a mnie olewają

Dzien dobry.... Wszystkim tak licznie (?) zgromadzonym milosnikom cyferek......

Albo ta kwota do opodatkowania / te 2280 / - dlaczego TO się nie rewaloryzuje ?
Licznie licznie
wujas - bo bywało skromniej

Licznie licznie
wujas - bo bywało skromniej

"....Gram od naprawdę dawna, ale - może rzeczywiście ICH olać ?..."
a co do powyzszej propozycji....osobiscie , bez namowy bojkotuje ts'ika blisko ROK>>>>>!
a co do powyzszej propozycji....osobiscie , bez namowy bojkotuje ts'ika blisko ROK>>>>>!
taki nagły przeskok /na liczniku osób śledzących/ z 210 - 70 budzi /u mnie/nie mniejsze zdziwienie niż - nie "dowiezienie" obiecywanej przewidywanej kwoty w lotto 
Zamiast 8 - 7 baniek, cóż to jest, nie ?

Zamiast 8 - 7 baniek, cóż to jest, nie ?

tak myślałam ale wolałab dopytać