Wpisy 48 851 – 48 950
11 maja 2009 18:19 → 12 maja 2009 19:00, 100 wpisów
W FORTUNIE można grać zakładem prostym do 8 liczb w czeskiego ML 20z80.
Dziś obstawiłem w fortunie taka 5-1,14,24,25,29 za 3 zł jak trafie ? 5/5 mam 2430 zł na rączke ale wysłałem ją też w Ts ;)
Witam wszystkich. Czas aby dziś pomyśleć nad liczbami które nie padną . Muszę znaleźć cztery takie liczby.Pozdrawiam.
To tak jak ja . Jak przez jakis czas grałem z zabezpieczeniem ale więcej byłem w plecy niz było to warte wiec dałem se siana.lepiej dac miej i czekac.Co innego jka bys trafiał np co 2 dzien co sie nie da .Co do duzego to raz tylko trójeczka 3z3 za 2zybla szkoda.czwóreczki jeszcze nie ma.Obecnie w duzego nie grywam systematycznie bo tam cięzko co kolwiek ugrac.Wole ml losowanie co dziennie a kasa ta sama i wieksza szansa.Po samych trafieniach widac róznice.
KOGUCIKU-teraz do ciebie pytanko swego czasu pisałeś a straciłem 6 tys np i odzyskuje tyle i tyle ! Jak teraz ci idzie wychodzisz do przodu zyjesz z gry w lotto ? Pozdrawiam :)
murphy . Widzę że jesteś zorientowany w tym co ja gram , więc ponawiam pytanie, jak mam grać aby nie tracić kasy i zyskiwać potrzebne mi punkty?
MARIO OLSZTYN nigdy nigdzie nie pisalem ze ja zyje z gry w gry liczbowe.Ja mam staly dochod ktory pozwala mi zyc spokojnie,ja wszystkie straty juz mam odrobione,zreszta jak sledzisz moja gre to widzisz ,Kasa z gry czyli wygrana idzie na moje ponad normatywne zachcianki,i pozwala mi nie martwic sie tak bardzo o inne sprawy,a swietnie sie bawic.Dlatego pisze w co gram jakimi liczbami nie pisze tylko stawek a to tylko przez jednego czlowieka.Nie gram juz na takie stawki jak gralem bo wtedy kiedy gralem mialem wiecej szczescia niz rozumu,i tylko to szczescie uchronilo mnie przed wpadka ktora jednak i tak sie zdarzyla i to 3 razy i znow odrabianie.Jedno jest pocieszajace ze ja gram juz ich kasa a nie swoja i nie moge przegrac wiecej niz zarobilem bo juz tej kasy nie ma.To tyle .Odrabialem jeszcze wpadke po MANKU ale i to juz jest zalatwone.Pozdrawiam
Mam taka metode odgrywania.Kazdy przegrany kupon jest odgrywany po kolei i poki zysk nie pokryje wkladu to dotad jest on nie wyrzucony,metoda bardzo skuteczna i zawsze odgrywanie musi byc cierpliwe i za malutkie progi,a reszte mozna grac na luzie.Pozdrawiam
Koguciku zbliża sie 20.00.
pozdrowionka
pozdrowionka
Pamietam drogi TCZEWIE1958 ale jest taka sliczna burza na polu ze az milutko sie patrzy na błyskawice,no i upragniona ulewa tez byla,wiec sie Krakow troche splukal bo juz bylo ciezko oddychać.Ale o 20.00 napisze o co chodzilo.Pozdrawiam
dzisiaj odwiedziłam Fortunę
wysłane 4z5 i trzy 3 zobaczymy
a w TS
[6]2-4-17-32-42-51
[7]ch/t8-19-28-45-61-70-80
[8]ch/t15-36-37-40-44-46-58-79
wysłane 4z5 i trzy 3 zobaczymy
a w TS
[6]2-4-17-32-42-51
[7]ch/t8-19-28-45-61-70-80
[8]ch/t15-36-37-40-44-46-58-79
Obserwuje teraz sliczna tęcze i pol Krakowa w słoneczku a pol w deszczu i za burzowymi chmurami.
Witam.slawomir71 10,30, 40 ,50.NIE Padna.pozdrowionka u schylku dzionka.
MARIO OLSZTYN.Czy Ty,jestes tak dobrym,ogrodnikiem czy picelem.Przestan picowac,Ja tez gralem na:2z2,3z3,4z4,5z5,6z6-ciu icoz,ze trafilem3x 6z6-ciu jak wtopilem5009zeta a wygralem 3900,wiec nie cis ludziom kitu,ze tak czeso trafiasz male systemiki ,bo maly systemik jest g...o wart.Graj duzymi systemami za srednia kase a bedziesz kul.
47 letnia kobieta zaśpiewała w Brytyjskiej edycji "Mam Talent"
niesamowicie pięknie.
Film ten już ma prawie 55 mln wyświetleń.
http://www.youtube.com/watch?v=9lp0IWv8QZY&feature=channel_page
niesamowicie pięknie.
Film ten już ma prawie 55 mln wyświetleń.
http://www.youtube.com/watch?v=9lp0IWv8QZY&feature=channel_page
Brawo Tomcio,zastanawiałem się nad komentarzem ale szczerze się przyznam że brakło słów (może to nieświadomie zrobiłeś ale świetnie wyszło)
Czy wiecie, że przed każdym losowaniem odbywa się próbne losowanie w celu sprawdzenia maszyny czy wszystko jest w porzadku? Ciekawe ile liczb się powtarza z tym właściwym losowaniem...
Josef>>> w życiu się nie spodziewałem że tak pięknie potrafi zaśpiewać.
Zanim zaczęła swój występ to powiem Ci szczerze ze patrzałem na nią z lekkim uśmiechem co taka kobieta lub jak zaśpiewa,tymbardziej że znam tą piosenkę i wiem że jest trudna do zaśpiewania.
Po 10 sekundach jej śpiewu szczęka mi opadła z wrażenia.
Jest niesamowita.
Pzdr.
Zanim zaczęła swój występ to powiem Ci szczerze ze patrzałem na nią z lekkim uśmiechem co taka kobieta lub jak zaśpiewa,tymbardziej że znam tą piosenkę i wiem że jest trudna do zaśpiewania.
Po 10 sekundach jej śpiewu szczęka mi opadła z wrażenia.
Jest niesamowita.
Pzdr.
Czatowcy!Czy nieuwazacie?,ze na czacie siedzi pasozyt,ktory czeka na typowanie graczy,sam sie nie wysilajac.Krytykuje wszystko i wszystkich ,lize d..y najlepszym typerom na czacie-bo Ja odnosze takie wrazenie,czytajac historie wpisow.
sam9
Jeżeli nawet tu musi miec pojecie o typowaniu bo z takiej ilosci wpisów
i różnorakich typów to sam sie gubie.
A jeżeli nawet to co tracisz ?.
Jeżeli nawet tu musi miec pojecie o typowaniu bo z takiej ilosci wpisów
i różnorakich typów to sam sie gubie.
A jeżeli nawet to co tracisz ?.
Jak ktoś grywa w zakłady bukmacherskie to polecam na noc MLB Basball: NY Mets i San Franscisco! Pozdrawiam!
tczew1958 Nie trace nic,aczkolwiek niewmoge zdierzyc pasozytow i d..o lizow.Pozdro. i duzo trafien.
Moim zdaniem te próbne losowania przed losowaniem o 22 burzą cały porządek, dlatego tyle razy mimo, że pewne liczby powinny wejść, to nie wchodzą. Sami to sprawdzcie, robiąc własne losowania każdego dnia. Pozdrawiam
Typki na 11 i 12.05 na ligę niemiecką
w bwin.
Monachium - Leverkusen - x2(4.40-7.70)
Volfsburg - Dortmund - 1x(2.05-3.20)
Schalke - Stutgard - x2(3.20-2.70)
2x2x2= 8 kuponów po 3 mecze
Ako wychodzi od 28.86 do 78.84.
Jeśli zagrałby 8 kuponów po 3 mecze i każdy po 5zł to wychodzi 40zł.
Przy trafieniu wszystkich 3 meczy najmniej wychodzi do wypłaty ok 121zł a najwięcej ok 394zł.
Ciekawe czy Monachium i Schalke zremisują u siebie?.
w bwin.
Monachium - Leverkusen - x2(4.40-7.70)
Volfsburg - Dortmund - 1x(2.05-3.20)
Schalke - Stutgard - x2(3.20-2.70)
2x2x2= 8 kuponów po 3 mecze
Ako wychodzi od 28.86 do 78.84.
Jeśli zagrałby 8 kuponów po 3 mecze i każdy po 5zł to wychodzi 40zł.
Przy trafieniu wszystkich 3 meczy najmniej wychodzi do wypłaty ok 121zł a najwięcej ok 394zł.
Ciekawe czy Monachium i Schalke zremisują u siebie?.
i w ten sposób statystyki padają.a jeśli coś im nie wyjdzie,to znowu próbne losowanko.katastrofa.
kogucik19 mam pytanko czy wiesz moze ile najdluzej stala liczba w florydzie bo te 2 mnie juz dobija z gory dzieki pozd
Sam9 przeczytaj uważnie pajacu mój wpis poza tym nie gram systemami i uwież tez za duża kasę , a poza tym nikt cie nie prosił o komentarz krytykuj siebie !
ulala jaki to system 2z5 czy 3z5 ciekawie to wyglada na kuponie i wklad maly dzieki i zycze dalszych trafien
Kupon za 3 zł.puszczony w Fortunie 4/5
na pięć liczb trafione 4 liczby.
na pięć liczb trafione 4 liczby.
Ulala :
Co racja to racja GROM jest wielki.
I jest z pomorza .
Co racja to racja GROM jest wielki.
I jest z pomorza .
Mnie się dzis strasznie to podoba 33,43,10.Ale czy padnie:( jedna z nich to raczej "napewno" heh:)
I wszystkie chłopaki z pomorza są fajni i uczynni i ogólnie lubie wasze strony choć mam tak daleko do Was.
polinii do mnie najbardziej gada 33 ale czy to bedzie dzis.A co do florydy 2i25 któraś by juz wkońcu mogła pasc:)
Polinii
Nie czytasz 4/5
pozdrawiam
gratulki sasiedzie i dla twojej pani .
Nie czytasz 4/5
pozdrawiam
gratulki sasiedzie i dla twojej pani .
tczew 1958 jakos nie dojrzalam dzieki i pozdrowionka xxl no ja to 2 mecze na florydzie mysle ze juz blizej jak dalej ja nie odpuszczam jej to moj faworyt
poliniii ja tez ją męcze i nie odpuszcze.DZis albo 2albo 25 obie stac to chyba nie bedą tak długo.
xxl tez mam taka nadzieje najlepiej 2 bo juz troche kaski tw nia dalam
Josef>>> a gdzie są te parki co zaliczyły wczoraj trafienie 3z7 jak piszesz.
jeśli to są parki sprzed kilku dni to ja nawet nie mam ich już u siebie tylko dawno poszły do kosza.
Pzdr.
jeśli to są parki sprzed kilku dni to ja nawet nie mam ich już u siebie tylko dawno poszły do kosza.
Pzdr.
Tomcio,to było takie coś-1329290510130703-1404.Wczoraj nie poszły bo zapomniało mnie się że w poniedziałki Fortuna ma krótsze godziny pracy,no i siedem stówek poszło się ....
Josef>>> rzeczywiście przypominam sobie ten zestawik po tym jak go tu wstawiłeś.
Szkoda że nie zagrałeś.
3z7 trafione a w sumie 8z14.
Tak to bywa z Lotto że jak coś wchodzi to w najmniej niespodziewanym momencie a naszym zadaniem jest wyczuć ten moment kiedy na dane liczby zagrać.
Nigdy też nie wiadomo jak długo potrwa oczekiwanie na trafienie w danym zestawie.
Ja teraz raczej typuje 12 parek do gry i gram na 3z12 jak i również rozpisuję te 12 parek na 7 zakładów po 8 parek systemem 3z8.
Wczoraj weszło tylko 2z12(20-22,24-32)
ale w parce 4-5 która była w systemie na pozycji 1 weszła tylko liczba 5.
Jeśli byłoby trafione 4-5,20-22,24-32
to akurat parki z tych pozycji były podstawione pod system jako 1-2-8 a w zakładach po 8 parek byłoby 6 x 3/8 każdy po 321zł i 1 x 3/12 za 541zł.
Razem ok 2450zł przy trafieniu tylko 3z12.
No ale liczba 4 niestety nie została wylosowana.
Trudno... gramy dalej
Szkoda że nie zagrałeś.
3z7 trafione a w sumie 8z14.
Tak to bywa z Lotto że jak coś wchodzi to w najmniej niespodziewanym momencie a naszym zadaniem jest wyczuć ten moment kiedy na dane liczby zagrać.
Nigdy też nie wiadomo jak długo potrwa oczekiwanie na trafienie w danym zestawie.
Ja teraz raczej typuje 12 parek do gry i gram na 3z12 jak i również rozpisuję te 12 parek na 7 zakładów po 8 parek systemem 3z8.
Wczoraj weszło tylko 2z12(20-22,24-32)
ale w parce 4-5 która była w systemie na pozycji 1 weszła tylko liczba 5.
Jeśli byłoby trafione 4-5,20-22,24-32
to akurat parki z tych pozycji były podstawione pod system jako 1-2-8 a w zakładach po 8 parek byłoby 6 x 3/8 każdy po 321zł i 1 x 3/12 za 541zł.
Razem ok 2450zł przy trafieniu tylko 3z12.
No ale liczba 4 niestety nie została wylosowana.
Trudno... gramy dalej
Ile kosztuje 3z12 i 3z8? I jak wygląda taki kupon, może ktoś wrzucić przykład?
josef>>> ja nie miałbym możliwości zagrania w ten zestaw wczoraj bo dawno go wyrzuciłem do kosza aczkolwiek dwie parki 20-22,24-32 miałem wczoraj w 3z12.
Obstawiłem tym razem parkę 8-16 no i nie wyszła w całości.
Ty natomiast miałeś ten kupon w domu i szkoda że chociaż nawet 3zł nie postawiłeś bo to jest 385zł wygrana za 3z7.
Pzdr.
Obstawiłem tym razem parkę 8-16 no i nie wyszła w całości.
Ty natomiast miałeś ten kupon w domu i szkoda że chociaż nawet 3zł nie postawiłeś bo to jest 385zł wygrana za 3z7.
Pzdr.
nisio>>> za system 3z12 po 2 liczby w bloku musisz zapłacić 11zł a system 3z8 możesz już nadać za 3zł.
3z12 za 11zł to wygrana jest za 3 parki trafione 225zł.
3z8 za 3zł wygrana jest 241zł.
3z12 za 11zł to wygrana jest za 3 parki trafione 225zł.
3z8 za 3zł wygrana jest 241zł.
Czyli np w 3z12 za 11 zł, w każdym bloku po 2 liczby tak? A / 12,20 B/ 7,30 itd... az 12 blokow?
Nisio , dwa posty wyżej masz numer kuponu 3z7 w grze parkami,wejdź na stronę Fortuny,wpisz ten numer i kod-po myślniku i sobie zobacz.3z8 i 3z12 wyglądają tak samo. Tomcio ja ciągle szukam jakiegoś sposobu na grę,aktualnie gram kilkoma zestawami parek.A do Fortuny podjechałem wczoraj jak pani zamykała już system no i nic się nie dało zrobić.Zastanawiałem się nad 20z80 w Fortunie,bo jeśli przyjmiemy że to są naprawdę gry losowe to prawdopodobieństwo wypadnięcia tych samych parek tu i tu jest takie samo(oczywiście nie chodzi mi o ten sam dzień)
nisio>>> zgadza się. Dobrze myślisz.
Jest tylko jedno ale...
Liczby nie mogą się powtarzać.
Grając na 12 bloków po 2 liczby grasz w sumie na 24 liczby.
Jest tylko jedno ale...
Liczby nie mogą się powtarzać.
Grając na 12 bloków po 2 liczby grasz w sumie na 24 liczby.
Witam.LOUIS nie chce podawac liczb na multi bo sam dzis nie gram,wczoraj podalem 20 i wyszla wiec dzis odpuszczam.Mam dylemat czy 10 czy 17 czy 33 a ponieważ gram FLORIDE ktora dala wczoraj 2 liczby to jak mam jakies przeczucie co do multi a dzis go brakuje,wiec tylko florida.Liczby do poprawki:2,25,27,30,29,12,14,20,30,34,1,15,28,32,4,6,24,7,33,11.Zobaczymy co los da moze wreszcie ta 2 padnie bo juz pobila rekord liczby 7 brak 37 losowan.pozdrawiam
kogucik19 czy te 37 losowan to byla najdluzsza przerwa?dzieki zycze wygranych
Wedlug moich statystyk to tak ale widze ze liczba 2 nie powiedziala jeszcze ostatniego slowa,na stronie floridy brak konkretnych statystyk a moze ja nie potrafie znalesc,ale moze lepiej nie wiedziec jakie sa rekordy bo mozna by sie bylo zalamac.pozdrawiam
proszę mi podać 10 liczb w multilotka jak wejdzie to się odwdzięcze że bańki nosem temu komuś pujdą
Wobec dużego zainteresowania amerykańską grą losową FANTASY 5 , która jest w FORTUNIE dostępna pod nazwą Floryda - podaję adres strony , która prowadzi statystyki m.in. także tej gry.Serwis jest jednak płatny i można wybrać abonament:
a/ miesięczny za 2.99U$
b/ kwartalny za 5.99U$
Ten adres to: http://www.flottery.com/
a/ miesięczny za 2.99U$
b/ kwartalny za 5.99U$
Ten adres to: http://www.flottery.com/
Inny ciekawy adres ze statystykami gry FANTASY 5 , czyli Florydy , to:
http://www.numbersplanet.com/fl-fantasy5/
http://www.numbersplanet.com/fl-fantasy5/
Statystykę ilościowych wystąpień poszczególnych liczb w grze Fantasy5 znalazłem tu: http://www.calottery.com/Games/FantasyFive/WinningNumbers/numberfrequency.htm
I jeszcze jeden adres przynoszący statystyki m.in. także z gry Fantasy5 Florida: http://www.lotterypost.com/game/34/stats?s=fl&d=all
Murphy,dzięki.W tym linku:http://www.numbersplanet.com/fl-fantasy5/ znalazłem dziwną rzecz;najpierw statystyki dotyczą liczb od 1-36 a potem od 1-39.Umiesz to wytłumaczyć bo mój angielski to raczej taki "filmowy"
I ciekawostka : 5 pierwszych liczb jeszcze nie weszło razem a 5 ostatnich już dwa razy.
murphy>>> link z wpisu 48922 dotyczy tylko Fantasy 5 z Californii.
Josef>>> z tego co pamiętam to Floryda zaczynała w roku 95 losowania Fantasy 5 od 5z26 a w roku 2001 zmienili na 5z39 aby po krótkim czasie znowu zmienić na 5z36.
Josef>>> z tego co pamiętam to Floryda zaczynała w roku 95 losowania Fantasy 5 od 5z26 a w roku 2001 zmienili na 5z39 aby po krótkim czasie znowu zmienić na 5z36.
Zapewne chodzi o tzw.Jackpota czyli dodatkowe liczby - ale odpisuję Ci na gorąco.Sprawdzę to nieco poźniej...Pzdr.
Typy na dzis
72 67 61 33 19
04 34 49 53 69
Zestaw z ktorego je wytypowalem 04 19 20 33 34 39 40 44 47 49 53 55 59 61 63 67 69 72 73
72 67 61 33 19
04 34 49 53 69
Zestaw z ktorego je wytypowalem 04 19 20 33 34 39 40 44 47 49 53 55 59 61 63 67 69 72 73
Narrreszcie można typować przez internet u polskiego Buka
http://Totolotek.pl
http://Totolotek.pl
panna bzykalska,w jaki sposób się odwdzięczysz musze wiedzieć czy mi się opłaci
Panna bzykakska,na początek zobaczymy jak się odwdzięczysz za 5z5 a pużniej pomyśle ;oto liczby 54,64,65,78,79 tylko wyślij.Pozdrawiam Cię.
Cześć Wszystkim!!!!!!!!!
Mam pytanko! Jeśli zagram w fortunie w DL systemem 3/6 i 2/6 na jednym kuponie to czy jak trafie 3 liczby to będę miał policzone kursem 550 czy 55 a może tym i tym? Dziękuje za odp. Pozdro
Mam pytanko! Jeśli zagram w fortunie w DL systemem 3/6 i 2/6 na jednym kuponie to czy jak trafie 3 liczby to będę miał policzone kursem 550 czy 55 a może tym i tym? Dziękuje za odp. Pozdro
np 2/6 za 20zl ,3/6 za 40zl
ziuta1981>>> w tym przypadku stracisz jak trafisz 2/6.
Koszt takiej gry to 60zł.
Za 2z6 wygrasz 37zł
Za 3z6 wygrasz 1100zł.
Koszt takiej gry to 60zł.
Za 2z6 wygrasz 37zł
Za 3z6 wygrasz 1100zł.
ziuta>>> tak się stawkuje systemy w Twoim przypadku:
2z6 za 30zł
3z6 za 40zł
Razem 70zł
Trafisz 2z6 wygrasz 99zł(+29zł netto)
Trafisz 3z6 wygrasz 990zł + 3 "dwójki"
po 99zł każda czyli razem 1287zł(+1217 netto)
2z6 za 30zł
3z6 za 40zł
Razem 70zł
Trafisz 2z6 wygrasz 99zł(+29zł netto)
Trafisz 3z6 wygrasz 990zł + 3 "dwójki"
po 99zł każda czyli razem 1287zł(+1217 netto)
ziuta1981>>> wpis 48936 to moja pomyłka.
Za 2z6 za 20zł dostaniesz 66zł
Za 3z6 za 40zł 990zł+3x66=1188zł
Wpis 48937 obliczenia są poprawne.
Sorry...
Za 2z6 za 20zł dostaniesz 66zł
Za 3z6 za 40zł 990zł+3x66=1188zł
Wpis 48937 obliczenia są poprawne.
Sorry...
Fortuna to buk naziemny - dawny Profesjonał.Adres netowy: www.efortuna.pl
Czym jest przypadek jeżeli gra na trafione albo chybione dla wygranej. Jedno jest pewne to przypadek składa życie w żywe.
KUrczę....moja "pani " z fortuny upiera się,że maksymalnie można typować 6 liczb w multi-więc na Boga jak wy obstawiacie np 3 z 12?...albo ja coś źle jej tłumaczę,albo ona nie kuma o co chodzi...Jak to obeść?
kasia33 - w polskim ML w FORTUNIE możesz na zwykłym zakładzie mieć do 6 liczb , ponieważ tylko do tylu płacą ( ale w czeskim ML też 20z80 możesz do 8 liczb ) . Natomiast jeśli chcesz systemami , to możesz grać w taki sposób , aby nie zeszło się w zakładzie więcej niż te przepisowe 6 liczb...
Czyli np. dobierasz sobie "parki" - oczywiście różne i nadajesz je w systemie 2z12 i jeśli trafisz te 2 parki to wygrywasz 4 liczby....Lub 3z12 i wtedy trafiajac 3 parki masz trafioną 6. Taka gra nazywa się MAXIKOMBI i tak powiedz swojej pani z kolektury.
Czyli np. dobierasz sobie "parki" - oczywiście różne i nadajesz je w systemie 2z12 i jeśli trafisz te 2 parki to wygrywasz 4 liczby....Lub 3z12 i wtedy trafiajac 3 parki masz trafioną 6. Taka gra nazywa się MAXIKOMBI i tak powiedz swojej pani z kolektury.
kasia33 - ponadto możesz zawsze wydrukować kupon wg podawanych tu numerów a granych przez wiele osób i przyjętych w innych kolekturach ( wpisując jego numery na stronie Fortuny ) i pokazać tej pani...
Pewnie tak będę musiała zrobić...wydrukuję i pokażę....
Mój kupon też nazywa się Maxikobmi z tym że mam po jednej liczbie (np 2 z 5 czy 2 z 6 )-bo w sumie podając parki do 2 z 6 to daje 12 liczb.
więc co będzie w przypadku trafienia np 5 parek? (to jest 10 liczb-a niby płacą za 6 )
Mój kupon też nazywa się Maxikobmi z tym że mam po jednej liczbie (np 2 z 5 czy 2 z 6 )-bo w sumie podając parki do 2 z 6 to daje 12 liczb.
więc co będzie w przypadku trafienia np 5 parek? (to jest 10 liczb-a niby płacą za 6 )
Murphy ratuj...jestem na stronie FORTUNY i nie wiem gdzie wpisać kod kupnu (przeglądałam wcześniejsze wpisy i mam kody)
Po prawej stronie na www.efortuna.pl masz rybrykę:
Kontrola kuponu i tam wpisujesz oddzielnie numer i oddzielnie kod , czyli tę część całego numeru , która jest tu podawana przez graczy po myślniku.
Kontrola kuponu i tam wpisujesz oddzielnie numer i oddzielnie kod , czyli tę część całego numeru , która jest tu podawana przez graczy po myślniku.
kasia33 - jeżeli zagrasz systemem 2z6 na parki obstawiane jako bloki A,B,C,D,E i F po 2 różne liczby w bloku , czyli typując 12 różnych liczb i trafisz 5 parek to przecież nie wygrasz jednorazowo 10 liczb a wielokrotność połączeń parek...
W tym teoretycznym przypadku będzie to 2z5=10 parek , czyli wygrasz 10 "czwórek" ML.
W tym teoretycznym przypadku będzie to 2z5=10 parek , czyli wygrasz 10 "czwórek" ML.
postanowiłam przeczytać wpisu na czacie od ppoczatku i niejaka"mila" w 2007 podawała jakies kody z których miały wynikac liczby na najblizsze losowanie...czy ktoś może pamięta o co tam chodzilo ?